Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni çıkan bir bittkisel bir ürün varmışş çevremden duymuştum kadınalr arsında konuşştugumuzzda krem şeklindee vajinalın çevresine sürülüyormuş zamnlaa o etkiyi yapıyomuşş ezcanelerde var bir sorunn
Cool cugum doktorum Serpıl Bozkurt Maltepe'de bı hastane isim vermek ne kadardogru bilmem ,2000 tl ye oldum ameliyati. İki gunüm kaldı bekliyorum , sonucu bildiririm inşallah istediğim gibi olmuştur , çünkü çok kafama takdigim biseydi esim şikayetçi olmasada :)
Cool cugum doktorum Serpıl Bozkurt Maltepe'de bı hastane isim vermek ne kadardogru bilmem ,2000 tl ye oldum ameliyati. İki gunüm kaldı bekliyorum , sonucu bildiririm inşallah istediğim gibi olmuştur , çünkü çok kafama takdigim biseydi esim şikayetçi olmasada :)
kızlar bende 2gün önce oldum bu amelliyatı küçükköyde ssk karşılıyo
öncelikle geçmiş olsun ameliyatınızla ilgili bilgi vermemişsiniz nasıl geçti acınız varmı inş istediğiniz sonucu alırsınız
tatlım bende bu doktora yaptırdım 2gün oldu senin tanıdıklarında bi sorun varmıgaziosmanpaşa küçükköyde asya tıp merkesiznde ayten bölükbaşı var kadın doğumcu o yapıyor..ssk karşılıyor 500 tl gibi bir fark alınıyor sanırım..1,5 ay lık bir ilişki yasağı var.yaptıranlar oldu tanıdığım memnun kaldılar.doğumla alakası yokmuş bunun kişinin yapısıyla alakalı
tatlım bende bu doktora yaptırdım 2gün oldu senin tanıdıklarında bi sorun varmı
öncelikle geçmiş olsun ameliyatınızla ilgili bilgi vermemişsiniz nasıl geçti acınız varmı inş istediğiniz sonucu alırsınız
cnm ben ankarada özel kılinikte oldum doç dr sevtap hamdemir kılıç önce lazer uyguladı ve ardından cerrahi yapıldı 2500tl ödedim siz hem ssk karşılıyor 2000tl diyosunuz anlamadım cnm hastanelerde genelde vajinoplasti olarak gösterilmiyor ameliyat rektosel tamiri olarak kayıtlara geçiriliyor yoksa devlet karşılamıyor hastanede yaptırmadım yaptırsaydım ödemeyapmağa gerekte yoktu ameliyatanede erkek personel olduğu için özel kılınie gitmek zorunda kaldım ama çok memnunum hocam çok iyi personelde çok ilgili zaten kılınikte 3 saat kaldım işlem sorası okadar
2000 demiyorum 200tl diyorum
cnm ben ankarada özel kılinikte oldum doç dr sevtap hamdemir kılıç önce lazer uyguladı ve ardından cerrahi yapıldı 2500tl ödedim siz hem ssk karşılıyor 2000tl diyosunuz anlamadım cnm hastanelerde genelde vajinoplasti olarak gösterilmiyor ameliyat rektosel tamiri olarak kayıtlara geçiriliyor yoksa devlet karşılamıyor hastanede yaptırmadım yaptırsaydım ödemeyapmağa gerekte yoktu ameliyatanede erkek personel olduğu için özel kılınie gitmek zorunda kaldım ama çok memnunum hocam çok iyi personelde çok ilgili zaten kılınikte 3 saat kaldım işlem sorası okadar
geçmişolsun klinikte ameliyat oldum demişsiniz sadece daraltma mı yapıldı başka işlemde uygulandımı bende düşünüyorum ama cesaretim yok