Vajen Estetii...

merhaba rüyarüya bende kayserideyim ve seninle aynı soruna sahibim..hangi dr gittin bir sakıncası yoksa yazarmısın..

Kizlar bu dogustan mi oluyor..biz kiz arkadasin bebegini gormeye gitmistik altini bezlerken gordum sizin dediginiz gibi disarda idi..ben dedim niye boyle bu..dedi benimde öyle..ilk kez gordum ve duydum..dogustan oldugu gibi dogumdan sonrada oluyor sanirim

ruyacim linkler geldi ama birisine bakabildim coook sasirdim ama bence bir cok bayanda vajen oyle ben bizzat gordum hemsirelik yaparken ama ikinciside bi tuhaf olmus

Kizlar bu dogustan mi oluyor..biz kiz arkadasin bebegini gormeye gitmistik altini bezlerken gordum sizin dediginiz gibi disarda idi..ben dedim niye boyle bu..dedi benimde öyle..ilk kez gordum ve duydum..dogustan oldugu gibi dogumdan sonrada oluyor sanirim

Normalde doğuştan oluyo ama evli bayanlarda deformasyon sonucuda olabiliyo..

Rüyacım,inşallah olursun ameliyatını,bence estetik uzmanına yaptır ama yinede sen bilirsin. Bizi mutlaka haberdar et canım..

evet arkadaşlar genetik olabiliyor.benimde aynı sorunum var.rahmetli annemde de vardı..ve de anneannem de öyleymiş.ben hiç doğum yapmadım..eskiden beri var ..bu arada rüyarüya dan haber yok sanırım..belki ameliyat olmuştur.

merhaba arkadaşlar. Hayır daha ameliyat olmadım ama kafam karıştı açıkçası, bugün kendime başka bir doktor buldum diğer bahsettiğim doktorlar telefonla konuşmuştum, bugün bulduğum doktora gittim muayene oldum çok iyi bir insan çok ta bilgili ve bana hiç gerek olmadığını ve abarttığımı söyledi. Çoğu erkekte bu şekilde olmasını ister çünkü eğer size fizyolojik olarak bir zararı yoksa bu şekilde daha çok zevk alırsınız ilişkiden falan dedi. Hatta bana sorarsanız gayet güzel görünüyor bile dedi. İçimi çok rahatlattı ama genede bana çok büyük geliyor. İşin açıkçası tam cesaretimi toplayıp karar vermişken yeniden kararsız kaldım. Ama isteğim halinde genede yapabileceğini söyledi 750 lira fiyat verdi. Ameliyat yarım saat sürüyormuş ve aynı gün eve gidebiliyormuşuz. 10 günde istirahat veriyormuş. Neyse daha da ayrıntısını merak eden arkadaşlar varsa özelden görüşebilirim.

merhaba rüyarüya bende kayserideyim ve seninle aynı soruna sahibim..hangi dr gittin bir sakıncası yoksa yazarmısın..

Canım benim Özel Erciyes Hastanesinde Çetin Arık'a gittim. Kesinlikle tavsiye ederim harika bir doktor. Tam tüm doktorlardan nefret etmeye başlamışken tekrar sever oldum :) Çok ilgileniyor ve bilgiside çok iyi.

Canım doğuştan olduğunu ilk defa duydum ama kalıtsal sanırım. Evlenmeyle deformasyonla ilgisi yok ben bekarkende böyleydi. Blug çağına girdikten sonra oldu bende. Ama pek çok bayanda bu problemin olduğunu ve bunu tabu olarak gördüklerini hayatlarını kararttıklarını biliyorum. Allaha şükür kendimle barışık bir insanım varsa bir problemim onu kabul ederim çaresi varsa da çaresine bakarım. Hayat kısa neden kendimize zehir edelim değil mi?

Normalde doğuştan oluyo ama evli bayanlarda deformasyon sonucuda olabiliyo..

Rüyacım,inşallah olursun ameliyatını,bence estetik uzmanına yaptır ama yinede sen bilirsin. Bizi mutlaka haberdar et canım..

Canım gittiğim kadın doğumcuya kafamda soru işareti olduğunu söyledim bu ameliyatı kadın doğumcu mu yapmalı yoksa estetik uzmanı mı diye? Kadın doğumcu dedi. Bir estetisyene gitsem sorsam muhtemelen onlarda kendini söyler. Ama gerçekten ameliyat olmuş biriyle yüzyüze konuşmak isterdim. :)))

Benim iç dudaklarımın sadece bir tanesi büyük aslına bakarsanız 1 yıla kadar böyle bi sorunum yoktu ikiside gayet normaldi ama zamanla büyüdü sağ iç dudak yani dış dudaktan dışarıya sarkan bi durum yok dış dudaklar ikisinide örtüyor ama ben baktığımda çok rahatsız oluyorum birde sadece büyüyen dudakta ara sıra kaşıntı gibi bir sancı acı oluyor acaba bir rahatsızlık mı var diyorum yavaş yavaş daha fazla büyürse diye korkuyorum. Annemle paylaştım bu durumu ama göstermedim sana öyle geliyordur diyor ama bir tanesi daha büyük bu bariz durumda
Ne yapıcağımı bilemiyorum aynı sorunu yaşayan var mı ki ?

canımyaa üzüldüm söyleme öyle operasyonun kolay olduğu söyleniyor doktorlar öyle açıklamalarda bulunmuşlar inş. karar veririsin

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bu siteye üye olma sebeplerinden diyebilirim bu durumu. İstanbulda tavsiye edebileceğiniz bi estetisyen varmı internetten vajen estetiği yapan bi doktor baktım ama cesaret edip bi türlü gidemiyorum. Açıkcası bu durum bende psikolojik sorun yapmaya başladı. nişanlıyım yakında evlenicem ama evlenmeden yaptırmak istiyorum. o halde onun karşısına çıkamam biri bana yardım edebilirmi?

Canım bu ameliyatı estetisyene mi yoksa kadın doğumcuya mı yaptırmak lazım istersen önce onu bir araştır. Ben kadındoğumcuma sordum biz yapıyoruz dedi. Ve herşeyden önce bir doktora kadındoğumcuya git muayene ol bence. Çok fazlada psikolojini etkilemesine izin vermemeye çalış istersen özelden de görüşebiliriz, mesajını bekleyeceğim. İstanbulda değilim burda olsaydın doktor önerebilirdim (ben yaptırmadım ama bu arada çok bilgi sahibi oldum.)

slm ben aranıza yeni kadıldım ruyacıgım amaliyat olacanı yazmıssın bence olma derim doktorun dogru konuşmuş her doktor bu şekilde konuşmaz ve para için bir sorunun olmasa dahi amaliyat diyenler var birde şunu hatırlatayımilişki sırasında küçük dudaklarında faydası oldugunu duymuştum bu riske girme derim dogallın kaybolacak geri dönüşü olmayan bir yol bu kasların zarar görecek tabiki yinede senin kararın

slm ben aranıza yeni kadıldım ruyacıgım amaliyat olacanı yazmıssın bence olma derim doktorun dogru konuşmuş her doktor bu şekilde konuşmaz ve para için bir sorunun olmasa dahi amaliyat diyenler var birde şunu hatırlatayımilişki sırasında küçük dudaklarında faydası oldugunu duymuştum bu riske girme derim dogallın kaybolacak geri dönüşü olmayan bir yol bu kasların zarar görecek tabiki yinede senin kararın

Sağol melek. Zaten nerdeyse vazgeçmek üzereyim. Evet doktorumda o faydasından bahsetti. Ama buraya başlık açmakla birşey öğrendim yalnız değilim hergün bir sürü mesaj geliyor özelden. Ama insanlar bu konuyu konuşmaktan nedense ayrı bir utanç duyuyorlar. Bu benim bir uzvum ha kolum bacağım burnum ağzım ha genital organım!

3 hafta önce ameliyat oldum..samimi arkadaşım jinekolog olup ,kendisi labioplasti ameliyatım için beni plastik cerraha yönlendirdi.başarılı ve çok basit bir ameliyattı..çok ta güzel oldu:) için rahat olsun bence..

bu arada tabi ki iç dudakların faydası var ki Allah yaratmış..zaten kökünden kazımıyorlar:))
sadece küçültüp (dış dudaklardan görünmeyecek şekilde),kibar ve estetik bir şekle geliyor

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bu siteye üye olma sebeplerinden diyebilirim bu durumu. İstanbulda tavsiye edebileceğiniz bi estetisyen varmı internetten vajen estetiği yapan bi doktor baktım ama cesaret edip bi türlü gidemiyorum. Açıkcası bu durum bende psikolojik sorun yapmaya başladı. nişanlıyım yakında evlenicem ama evlenmeden yaptırmak istiyorum. o halde onun karşısına çıkamam biri bana yardım edebilirmi?

selam bende bu konunun üzerine yeni katıldım..bence üzme kendini ben bayağı üzmüştüm çünkü..3 hafta önce labioplasti ve vajinoplastiyi aynı anda oldum..bende nişanliyım..doktorum Yakup Avşar.Vajinoplasti yi gerekli görmedi,fakat ben direterek oldum..güvenilir bi doktor

selam bende bu konunun üzerine yeni katıldım..bence üzme kendini ben bayağı üzmüştüm çünkü..3 hafta önce labioplasti ve vajinoplastiyi aynı anda oldum..bende nişanliyım..doktorum Yakup Avşar.Vajinoplasti yi gerekli görmedi,fakat ben direterek oldum..güvenilir bi doktor

canım ne kadara mal oldu ameliyatın ve neler yaşadın anlatırmısın? Hastanede yattın mı? ağrın sızın oldu mu?

slm arkadaşlar bende 2007 haziranda ameliyat oldum.sol iç biraz büyüktü ve yıllarca psikolojimi bozan kimseye söyleyemediğim derdimdi.2 yıl araştırdım ama bir türlü cesaret edemedim .en sonunda nisan ayında ist da bir dr a gittim.ardından anneme anlattım.biriyle paylaşmak bile çok rahatlattı.dr pek hoşuma gitmedi ve biraz daha araştırdım ankarada daha güvenilir bu işi defalarca yapmış bir kadın doğum uzmanı buldum .ameliyatımı o yaptı.hayatımdan çok memnunum.bu konuyla ilgili hertürlü sorunuzu cevaplayabilirim.

canım ne kadara mal oldu ameliyatın ve neler yaşadın anlatırmısın? Hastanede yattın mı? ağrın sızın oldu mu?

labioplasti 1500 ytl vajınoplastide aynı..toplam 3000 ytl.ameliyatı sedasyon denilen bir yöntemle yaptılar.yani genel anestezi değil.uyutarak lokal yapıldı.uyandığımda hiç acı veya kanama olmadı.yarım saat dinlenip kalkıp eve gittim.ilk 2 gün çok az sızı vardı.ağrı kesiciye ihtiyaç hissetmedim.yani yaşadığın çok spesifik bi durum yok Carmincim..sadece altından bi yük kalkıyo Carmincim:teytey:
plastik cerrahın yapmasını öneriyorum.

X