- 28 Aralık 2007
- 163
- 1
- 44
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
merhaba rüyarüya bende kayserideyim ve seninle aynı soruna sahibim..hangi dr gittin bir sakıncası yoksa yazarmısın..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bu dogustan mi oluyor..biz kiz arkadasin bebegini gormeye gitmistik altini bezlerken gordum sizin dediginiz gibi disarda idi..ben dedim niye boyle bu..dedi benimde öyle..ilk kez gordum ve duydum..dogustan oldugu gibi dogumdan sonrada oluyor sanirim
merhaba rüyarüya bende kayserideyim ve seninle aynı soruna sahibim..hangi dr gittin bir sakıncası yoksa yazarmısın..
Kizlar bu dogustan mi oluyor..biz kiz arkadasin bebegini gormeye gitmistik altini bezlerken gordum sizin dediginiz gibi disarda idi..ben dedim niye boyle bu..dedi benimde öyle..ilk kez gordum ve duydum..dogustan oldugu gibi dogumdan sonrada oluyor sanirim
Normalde doğuştan oluyo ama evli bayanlarda deformasyon sonucuda olabiliyo..
Rüyacım,inşallah olursun ameliyatını,bence estetik uzmanına yaptır ama yinede sen bilirsin. Bizi mutlaka haberdar et canım..
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bu siteye üye olma sebeplerinden diyebilirim bu durumu. İstanbulda tavsiye edebileceğiniz bi estetisyen varmı internetten vajen estetiği yapan bi doktor baktım ama cesaret edip bi türlü gidemiyorum. Açıkcası bu durum bende psikolojik sorun yapmaya başladı. nişanlıyım yakında evlenicem ama evlenmeden yaptırmak istiyorum. o halde onun karşısına çıkamam biri bana yardım edebilirmi?
slm ben aranıza yeni kadıldım ruyacıgım amaliyat olacanı yazmıssın bence olma derim doktorun dogru konuşmuş her doktor bu şekilde konuşmaz ve para için bir sorunun olmasa dahi amaliyat diyenler var birde şunu hatırlatayımilişki sırasında küçük dudaklarında faydası oldugunu duymuştum bu riske girme derim dogallın kaybolacak geri dönüşü olmayan bir yol bu kasların zarar görecek tabiki yinede senin kararın
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bu siteye üye olma sebeplerinden diyebilirim bu durumu. İstanbulda tavsiye edebileceğiniz bi estetisyen varmı internetten vajen estetiği yapan bi doktor baktım ama cesaret edip bi türlü gidemiyorum. Açıkcası bu durum bende psikolojik sorun yapmaya başladı. nişanlıyım yakında evlenicem ama evlenmeden yaptırmak istiyorum. o halde onun karşısına çıkamam biri bana yardım edebilirmi?
selam bende bu konunun üzerine yeni katıldım..bence üzme kendini ben bayağı üzmüştüm çünkü..3 hafta önce labioplasti ve vajinoplastiyi aynı anda oldum..bende nişanliyım..doktorum Yakup Avşar.Vajinoplasti yi gerekli görmedi,fakat ben direterek oldum..güvenilir bi doktor
canım ne kadara mal oldu ameliyatın ve neler yaşadın anlatırmısın? Hastanede yattın mı? ağrın sızın oldu mu?