- 14 Eylül 2007
- 1.514
- 2
- 42
-
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
bir ay önce labioplasti oldum özelde.ama o kadar kötü bir sonucki anlatamam...çok araştırdım ve bugün plastik cerrah aylin hanımla tanıştım...muayene etti bana o kadar moral verdiki...pskolojik anlamda bitik halde gidip görüştüm çünkü...nasıl düzelteceğini ayrıntılı olarak uzun uzun anlattı..dünya tatlısı biri...inanılmaz ilgili alakalı.:dance:.karşısında sanki samimi bir dostunuzla konuşuyo gibi hissettiriyor..içimi rahatlattı..pazartesi günü başka bir doktorun ortaya çıkardığı kötü görüntünün düzelmesi için gidiyorum...gelişmeleri yazarım..doktor seçimine çooooook dikkattt:1rolleyes:
kızlar ben kabustan uyandım dün operasyon oldum öyle kolayki yazılanlara aldanmayın yürüyerek eve gittik ne ağrım ve ne sıkıntım 20 dakikada tüm kabus bitti Bilmiyorum neden bu kadar abarttılar onların sayesinde bu kadar geciktim Çooooooooooook kolay sakın korkmayın özelden atan tüm arkadaşlara yardımcı olun Hadi cesaret
emotıon 76 inanmıyorum ya..aynen benım yasadıklarımı yasıyosun sende bende senın gıbı bayan dr ıstıyorum...belkı dr haklıdır bılmıyorum ama ben cok kafama takıyorum..kesınlıkle olucam allahın ıznıylee ama nasıl aılemın haberı olmadan olması gerekıyo....senınle ayrıca konusmak ısterım..tabıı sende ıstersen...
emotıon 76 inanmıyorum ya..aynen benım yasadıklarımı yasıyosun sende bende senın gıbı bayan dr ıstıyorum...belkı dr haklıdır bılmıyorum ama ben cok kafama takıyorum..kesınlıkle olucam allahın ıznıylee ama nasıl aılemın haberı olmadan olması gerekıyo....senınle ayrıca konusmak ısterım..tabıı sende ıstersen...