-
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
ya ben acısından korkuyorum bı de cok utanıyorum acamam ya..zaten cook çirkin
serserilla sen kime oldun cnm? nerde oldun? bu arada emotion un attığı o resimdeki vajina normal arkadaşlar:) normali zaten karşıdan bakıldğında iç dudakların sarkmaması ve görünmemesi..
qereksiz bir ameliyat bence büsbütün tuzak
qereksiz bir ameliyat bence büsbütün tuzak
Tabi yaa tuzak bunlar. Ameliat ediyolar küçük dudaklarını kesiyolar başkasına takıyolar. Anlıycan organ mafyası olayıkaydirigubbakcemile3
Selam arkadaş epeydir yazmıyorum. Geçen gün bişey öğrendim. Ameliyat olup görüntüsünden memnun olmayan varsa 9 ay 1 seneye anca şekli netleşiyomuş. Sabırlı olmak gerekiyomuş.
Tabi yaa tuzak bunlar. Ameliat ediyolar küçük dudaklarını kesiyolar başkasına takıyolar. Anlıycan organ mafyası olayıkaydirigubbakcemile3ım
Selam arkadaş epeydir yazmıyorum. Geçen gün bişey öğrendim. Ameliyat olup görüntüsünden memnun olmayan varsa 9 ay 1 seneye anca şekli netleşiyomuş. Sabırlı olmak gerekiyomuş.
Ağzına sağlık kuzeyohan hoşgeldin bu arada Nasılsın umarım sıkıntın kalmamış arzu ettiğin görüntüye kavuşmuşsundur. Darısı benim gibi nazlananlara
Görüntü netleşmemiş henüz canım. Yani klitorisinki henüz net diil. Yoksa dudaklar hani bi tatlı varya, dilber dudağı:) aynen onun gibi duruyo. Doktora göre o bile netleşmemiş henüz ödemliymiş. ama bence cok güzel tam istediğim gibi. Klitoriste bi netleşsede hiç diilse yazın sonuna doğru beyaz bikini giyme hayalimi gerçekleştirsem:dance: