- 9 Mart 2009
- 17
- 0
-
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
utanmaz herif yaaaa
sen de onunkine laf atsaydın ::jeyyar:
aslında şöyle demek lazım 'peki sen normalin nasıl olduğunu nerden biliosun?'
slm arkadaşlar bende 2007 haziranda ameliyat oldum.sol iç biraz büyüktü ve yıllarca psikolojimi bozan kimseye söyleyemediğim derdimdi.2 yıl araştırdım ama bir türlü cesaret edemedim .en sonunda nisan ayında ist da bir dr a gittim.ardından anneme anlattım.biriyle paylaşmak bile çok rahatlattı.dr pek hoşuma gitmedi ve biraz daha araştırdım ankarada daha güvenilir bu işi defalarca yapmış bir kadın doğum uzmanı buldum .ameliyatımı o yaptı.hayatımdan çok memnunum.bu konuyla ilgili hertürlü sorunuzu cevaplayabilirim.
Selam herkese. sırf bu konuda mesaj yazmak için üye oldum... arkadaslar ben perşembe gecesi bu sitede yazılanları okudum ve cuma gunu yani dün ameliyat oldum... 1gunde kara cerdim yani ertesi gun kendimi doktorda buldum. daha 24 saatim dolmadı yani :) bence fazla düşünmeyin bi anda olun ve bitsin... ben ankarada bi kadın dogumcuya ameliat oldum. 1 saat 10 dk sürdü. bu arada bence özel bi isimle çalışmak gereksiz bu konuda altı üstü parça alınacak ve bikaç dikiş... sanki büyük bi iş gibi 2000 tl den baslatıolar fiatları ben 750 ye oldum.. bence hangi doktora giderseniz yapar bu işi... sonucta su anda biraz şişlik hafif bi agrı var ama buna degdigi gözle görülecek kadar bariz ilk gunden... bu şişlige ragmen :)
Selam herkese. sırf bu konuda mesaj yazmak için üye oldum... arkadaslar ben perşembe gecesi bu sitede yazılanları okudum ve cuma gunu yani dün ameliyat oldum... 1gunde kara cerdim yani ertesi gun kendimi doktorda buldum. daha 24 saatim dolmadı yani :) bence fazla düşünmeyin bi anda olun ve bitsin... ben ankarada bi kadın dogumcuya ameliat oldum. 1 saat 10 dk sürdü. bu arada bence özel bi isimle çalışmak gereksiz bu konuda altı üstü parça alınacak ve bikaç dikiş... sanki büyük bi iş gibi 2000 tl den baslatıolar fiatları ben 750 ye oldum.. bence hangi doktora giderseniz yapar bu işi... sonucta su anda biraz şişlik hafif bi agrı var ama buna degdigi gözle görülecek kadar bariz ilk gunden... bu şişlige ragmen :)
valla benim bu sorunum doğuştan değil üniversitede okurken yurtta kapmış olduğum mantar sonraso oldu ilk halini bildiğim için ve çok estetik olduğu için bu hali psikolojimi mahvediyor bi cesaret bulsam bir de ii bir doktor düşünmeyecem arkadaşın yazdığı doktoru öğrensek fiyatta çok iiymişbiricik bende ankarada acillerdenim birlikte araştıralım hadi cesaret verip kurtulalım fazlalıklarımızdan:)
Benim sizlerden başka kimsem yok Aile despot