Vajen Estetii...

cnm bnm ya cok tesekkur ederim
keşke hepimiz fazlalıklarımızdan kurutlsak yaa
inan ama ameliyat korkulcak bişey deil
bn de aileme söyleyemiyorum
eger bişeye ihtiyacın olursa kesinlikle yaz
cunku ben ameliyattan snra cok karamsar olmuştum
emin ol brileriyle konusmk ii gelio
dileklerin için tekkkrar cok teşşekkur ederim
daha iyisi ameliyat olmayanlara kısmet inşallaahhhh ohhhh :KK70:

gül savcı die bi kadın dogumcuya oldum. adresini telini özelden isteyenlere verebilirim. valla hastanede falan olmadım gayet muayenehanede oldum ne gerek var ki acık kalp ameliyAtı mı sankii.. sonucta adamlar hergun ne işlermler yapıolar orda sadece kes dik yani :KK70: ne gerek var 3000 tl ye yaa.. bu doktor bi de genel anestesi ile yapıomus ben lokal istedim o yuzden 750 oldu :d ama söleyin biraz fazla uyustursunlar :KK70:
alexis bu arada ne içi ya :KK70:DD eskisinden daha dısarda su anda sislikten dolayı.. ama zaten senin dedigin gibi olmaz kii.. önemli olan sarkmasın yeter :KK70: eminim seninki de cok güzel olmustur :KK70: yürüyüşüm de tam bir penguen oldu yaa eheheheh

peki memnun kaldın mı bu doktorun yapmış olduğu ameliyattan amaç orayı kestirip attırmak değil estetik olması ve bir zarar görmemesi kimi his duyusunu yanlış ameliyattan kesip atıyormuş

ya olur mu hiç oyle sey adam klitorisi kesecek kadar saf değildir heralde bakarmısınız biz bile resmen uzmanlastık adamlar 40 yıl okudular bunu yani. valla bana gelseniz ben bile yaparım:)

Son düzenleyen: Moderatör:
serserilla sen sadece parça kestiklerinden oldun sanırım?
klitoris etrafındaki eti de temziledi mi yoksa
bi de genel anestezili ne kadarmışş??

ya ayrıca bisuru insanın iç dudakları TAMAMEN içeri alınmış ameliyatla
dışarı gram sarkmasınlar ya nie sarksın ki o kadar ameliyat oluyoruz :KK43:((

şişlikten benim de hayvanlar gibi dışardaydı bacaklarımı kapatamıyodm
hergn braz daha iniyo iştezaman....

ya olur mu hiç ole sey adam klitorisi kesecek kadar saf deildir heralde bakarmısınız biz bile resmen uzmanlastık adamlar 40 yıl okudular bunu yani :KK70: valla bana gelseniz ben bile yaparım bedavaya hem de :p bu arada 5000 tl de ne demek ya ben o paraya komplemi estetikletirim :p

öyle deme ben bu konuyu o kadar çok araştırdım ki korkmamdaki en büyük neden bu maalesef işini doğru yapmayan doktorların kurbanları var bu konuda ve geriye dönüşü de yok bunların sonuç nasıl istediğin gibi oldu mu önemli olan bu

yok ya klitoris etrafına dokundurmadım sonucta öle kabak gibi de cıkmasın meydana dimi. size sadece söle diim benim gibi yapın... arastır arastır sonu gelmez... inanın bu ciddi bişey değil bu kadar dusunulecek... kalkın ve ptesi gunu gidin... internet veya telle bilgi almanın sonu yok. birebir görüşün o bile ilk adımdır. korkan varsa ben gelip elini tutiiim :)

olur mu ya mahveden doktorlar da var
sanıyo musun teoride cok süper olup da bisuru sınav geçmiş ya da kadavrada harikalr yratmış butun doktorlar HERR ameliyatı süper yapıo

ameliyatlarda neler neler yapan doktorlar var şimdi korkutmak da istemiorm olmayan arkadaşları
(ve kendimi cunku bnmkinin sonucu da belli deil)
ama yani TUKIYEdeyiz unutmayın :KK66:

araştrın arkadaşlar =)

biricik valla bu sislie göre sonuc cok ii bence :)

muaynehane güven veriyor mu temiz düzgün ii bi yer mi aman ne bileyim kimi estetik uzmanı diyor kimi jinekolog kafam çorba oldu.benim klitoris bölgesinde bi sorun yok zaten nette öle fotolar gördüm ki bu haliyle bile benimki onların yanında estetik harikası :)))

o kadar da karamsar olmayın. hangi kötü eskisinden kötü olabilir ki... neyse benimki cok iyi sonucta.

arkadaslar zaten mahvedebilecek bi doktoru da buluosanız o zaman sizi tebrik ederim :) öle bi doktor da tam bir barbar demektir. biz bile bu kadar bilgi kazandık.. adamlar uygulayamıosa yuh artık. ama o kadar da karamsar olmayın. hangi kötü eskisinden kötü olabilir ki... neyse benimki cok iyi sonucta.

canım sana zahmet bana özelden mesaj attıp doktorun bilgilerini verir misin gidip bi görüşeyim gerçi özelde mesaj nerden açılır okunur onu da bildiğim yok:)))

ben ameliyat ustunden 5-6 ay geçsin bi jinekologa gorunmeyi planlıyorum
herşeyi anlatcam böle böle oldu sizce nasıl fln die :KK70:
o da bana yürü git manyak mısın sen fln dicek sanırım ama yapıcam banane içim rahat olsun yani bi tuhaflık yaptıysa adam (doktorum) :KK70:

nese ben hiç dr adı vermiim cunku bişe olursa aman bana kalmasın :) ama temiz biyer sonucta ben ne zaman gitsem surekli hasta dolu.

özelden msj ını attım biricikcikcik :) cıkmam gerek simdi sonra girerim ama. fazla takmayın rahat olun :)

anlaşılan kimsenin istanbulda ameliyat olmaya niyeti yok :KK43:..kızlar ben de bu sıfr bu konu için üye oldum ha unutmayın beni de..tatilimi bekliom ameliyat için..zaman bnm için hiç bu kdr kıymetli olmamıştı :p geçsin bian önce...

Kızlar bendede doğum sonrası ister istemez aynı dert olmuştu. Vajina daraltma için kadın doğummu plastik cerrahmı derken Gayrettepe Florans nigtingale hastanesinde plastik cerrah Op.Dr. Serkan Dinar'a ameliyat oldum.Utanmayın derdinizi anlatmanız yetiyor öyle ayrıntılı muayenesi yok bu işin.Ameliyatta siz uyuyunca doktor görüyor ve hallediyor. Ameliyat narkozla oluyor ve 1 gece hastanede kalıyorsunuz. Uyandığınızda içerde bir pansuman oluyor onu hemşire alıyor ve işlem tamam hihoyyyt
2 ay ilişki yasağı oluyor sonra normal hayat.Bu işleme 5000 tl verdim hastane dahil.
Bu kadar sorunsuz olacağı aklıma gelmezdi

ya sağol paylasımın içinde sen niye kapsamı alan dısındasın onu anlamadım..:uhm:

X