Vajen Estetii...

ya bu konuyu bende kendime sorun yapıyorum ama inanın sorun olduğu için mi yapıyorum yoksa kendime kurutumu arıyorum bilmiyorum ama psikolojimi bozmaya yetiyor..:bbo:
anneme söyledim ama benim sorun yaptığımı düşünüyor..benneyaptımki
daha önceki sayfalardaki resimlere baktım benimki onlar gibi değil ama ne bilim bakınca hoşuma gitmiyor...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
offfffffffffff bilmiyorum yaaaaaasenağlama

Canım tek bi çeşidi yok bunun tabiki herkesnki aynı boyutta olacak dudakları die birşey yok. Ama benmkisi raatsız edici şekilde büyüktü. Seninki normal sınırlar içerisindeyse ve hersey gayet rahatsa bu işe girişmene hiç gerek yok. ıçin rahat olsun. Aşırı bir durumun olsa böyle olmazdı, bence herşey gayet normal. Yani bu fiziksel rahatsızlık vermiyosa çok ince detaylara girilcek bir mevzu değil. Aman dudagın surasıda şöyle olsun falan fişman gibi :) Sıkma canını !!

canım çookk teşekkür ederim cevabın için.
canım emin olmak için birşey istiyorum cevap vermek istersen tabi..
daha önce ki sayfalarda bazı resimler var sende görmüşsündür belki,sizin sorun ettiğiniz o resimlerdeki gibi mi? eğer öyleyse sorun etmemem gerektiğine emin olabilirm

20. sayfadaki linke baktım canım. Öncesi ve sonrası resimlerine. Örnekler aslında biraz abartı secilmiş. Benimkine en yakın, sana nasıl anlatayım, baştan saymaya başlarsan aşagıya dogru, en cok 8. resme benziyodu. Fakat sonrası fotografları hoşuma gitmedi açıkcası pek. Tam iyileşmedenmi çekilmiş bilemiyorum ama benimki su anda bile daha iyi görünüyo diyebilirim.

Tamam canım sağolasın.
biraz rahatladım sanki
en köti ihtimal toplarım cesaretimi giderim doktora anormallik olup olmadığını öğrenirim...fisfisfis
tekrar teşekkür ederim..Şeniz

Tamam canım sağolasın.
biraz rahatladım sanki
en köti ihtimal toplarım cesaretimi giderim doktora anormallik olup olmadığını öğrenirim...fisfisfis
tekrar teşekkür ederim..Şeniz

git ne olcak doktora göster belkide o kadar kötü değildir, ben ilk başta ayna olan odada giyinemiyordum, o öncesi ve sonrası resimlerine bakınca bende ikileme düştüm ameliyat sonrası iyi olmayan çok resim var,bakmayı bırak normal bile gelmeye başladı bu forum çok iyi oldu kendimi aştım valla:1hug:
benim sadece azıcık ucunda kesilecek kaydirigubbakcemile3
bir düğün yaparmıyım bilmiyorum hihoyyyt

ya kızlar bunu normali nasıl ki...benim klitorisim biraz dısarıda ama o öncesi ve sonraki resimlerine baktım hiçbiri benzemiyor bunlar baska birşey mi anlamadım....

ya life is life sen harika birisin ya seni inan çok merak ettim üşenmeden anlatıyorsun yaşadıklarını ve şöyle demiyorsun ben kurtuldum kim ne yaparsa yapsın demiyorsun keşke benim de senin gibi arkadaşım olsa hiç derdim kalmazdı

Saol canım , hepimiz buraya paylaşmak için yazıyoruz.Ben de normal hayatımda hiçbir kimseye , arkadaşıma açamadıgım bi problemi burda sizin yazdıklarınızı okuyarak aştım.
Bence kendimizi çok şanslı görmeliyiz, ben öyle görüyorum. : )

evet gerçekten çok şanslıyız çok teşekkür ederim burda yazan arkadaşlara her ne kadar tedavi olmasamda sonuçta yalnız olmadığımı ve o kadarda kötü bir durumum olmadığımı gördüm ve anladım :)

selam

ben 15 gun once yaptırdım ama cıdden bu resımlerle ılgısı yoktu. Bence ınsan memnun degılse yınede yaptırmalı ben hıc pısman degılım

selam

ben 15 gun once yaptırdım ama cıdden bu resımlerle ılgısı yoktu. Bence ınsan memnun degılse yınede yaptırmalı ben hıc pısman degılım

sana katılıyorum özyes.. eğer memnun değilseniz ve sizi cidden rahatsız edecek durumdaysa, korkmayın ameliyatınızı olun derim.çok basit bir ameliyat.

merhaba ozyes acaba maliyeti vede kime yaptırdıgını ögrenebilirmiyim. benimde böle bi sıkıntım var.

bravo denir anca buna,:lepi:
tek başına zor iş valla, aynı gün döndün sanırım eve, eve gelince yatması kolay adet oldum karnım ağrıyor der yatarız orası kolay ama ameliyat masasına yatınca çok yanlız hisseder insan, dışarıda birinin beklediği bilmek çok rahatlatırdı.. sana valla bravo... süpersin, azcıkta güldüm yorgan altında buz:roflol: benim annem görse kudurdunmu kız derdi :roflol:

ben kardeşlerime söyledim birlikte bir plan yapıp halledeceğiz, yerimseniben
bende anneme felan söylemeyi düşünmüyorum, her ne kadar istanbulda yaşayan okumuş insanda olsalar onlar bunu anlamaz, uğraşamam...
önce bir uzmana görüneceğim, biraz detaylı bilgi almam lazım, nette de yeteri kadar bilgi var ama yüz yüze görüşmek daha iyi olacaktır sanırım, hem utancım geçer belki:sm_cool:

bu hafta bir görünüp sonucuda burada yazacağım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…