- 4 Kasım 2008
- 2.001
- 312
-
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
Canım tek bi çeşidi yok bunun tabiki herkesnki aynı boyutta olacak dudakları die birşey yok. Ama benmkisi raatsız edici şekilde büyüktü. Seninki normal sınırlar içerisindeyse ve hersey gayet rahatsa bu işe girişmene hiç gerek yok. İçin rahat olsun. Aşırı bir durumun olsa böyle olmazdı, bence herşey gayet normal. Yani bu fiziksel rahatsızlık vermiyosa çok ince detaylara girilcek bir mevzu değil. Aman dudagın surasıda şöyle olsun falan fişman gibi :) Sıkma canını !!
Tabiki bakıp söylerim. Sayfa numarısını yazar mısın rica etsem?
20. sayfadaki linke baktım canım. Öncesi ve sonrası resimlerine. Örnekler aslında biraz abartı secilmiş. Benimkine en yakın, sana nasıl anlatayım, baştan saymaya başlarsan aşagıya dogru, en cok 8. resme benziyodu. Fakat sonrası fotografları hoşuma gitmedi açıkcası pek. Tam iyileşmedenmi çekilmiş bilemiyorum ama benimki su anda bile daha iyi görünüyo diyebilirim.
Tamam canım sağolasın.
biraz rahatladım sanki
en köti ihtimal toplarım cesaretimi giderim doktora anormallik olup olmadığını öğrenirim...fisfisfis
tekrar teşekkür ederim..Şeniz
ya kızlar bunu normali nasıl ki...benim klitorisim biraz dısarıda ama o öncesi ve sonraki resimlerine baktım hiçbiri benzemiyor bunlar baska birşey mi anlamadım....
işte bende bunu merak ediyorum...benimki de resimlerdekilerin hiçbirine benzemiyor
yani bu resimdekiler bana göre cok kötü acaba ben mi kendim için abartıyorum...
aynı duyguları paylaşıyoruz bende öyle düşünüyorum acaba benmi abartıyorum diye off off:bbo:
ya life is life sen harika birisin ya seni inan çok merak ettim üşenmeden anlatıyorsun yaşadıklarını ve şöyle demiyorsun ben kurtuldum kim ne yaparsa yapsın demiyorsun keşke benim de senin gibi arkadaşım olsa hiç derdim kalmazdı
selam
ben 15 gun once yaptırdım ama cıdden bu resımlerle ılgısı yoktu. Bence ınsan memnun degılse yınede yaptırmalı ben hıc pısman degılım
Bu arada eger söyleyemeden erkek arkadaşına ameliyat olmaya karar verirsen, 1 hafta hastayım ayağına yatarsın. Ben hiçbir kimseye söylemedim,ne anneme ne kardeşime. Hastayım diyip yatıyorum bütün gün,kapım kapalı pansumanımı yapıp yorgan altından buz koyuyorum. Sende 5 gün 1 hafta öyle yapabilirsin. Ama yanında birilerinin olması cok büyük avantaj olucaktır iyi düşün bunu. Ailenden birinin yanında olması cok büyük avantaj bunu unutma.