- 1 Kasım 2008
- 55
- 0
-
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
gül savcı die bi kadın dogumcuya oldum. adresini telini özelden isteyenlere verebilirim. valla hastanede falan olmadım gayet muayenehanede oldum ne gerek var ki acık kalp ameliyAtı mı sankii.. sonucta adamlar hergun ne işlermler yapıolar orda sadece kes dik yanine gerek var 3000 tl ye yaa.. bu doktor bi de genel anestesi ile yapıomus ben lokal istedim o yuzden 750 oldu :d ama söleyin biraz fazla uyustursunlar
alexis bu arada ne içi yaDD eskisinden daha dısarda su anda sislikten dolayı.. ama zaten senin dedigin gibi olmaz kii.. önemli olan sarkmasın yeter eminim seninki de cok güzel olmustur yürüyüşüm de tam bir penguen oldu yaa eheheheh
ya olur mu hiç ole sey adam klitorisi kesecek kadar saf deildir heralde bakarmısınız biz bile resmen uzmanlastık adamlar 40 yıl okudular bunu yanivalla bana gelseniz ben bile yaparım bedavaya hem de bu arada 5000 tl de ne demek ya ben o paraya komplemi estetikletirim
biricik valla bu sislie göre sonuc cok ii bence :)
arkadaslar zaten mahvedebilecek bi doktoru da buluosanız o zaman sizi tebrik ederim :) öle bi doktor da tam bir barbar demektir. biz bile bu kadar bilgi kazandık.. adamlar uygulayamıosa yuh artık. ama o kadar da karamsar olmayın. hangi kötü eskisinden kötü olabilir ki... neyse benimki cok iyi sonucta.
nese ben hiç dr adı vermiim cunku bişe olursa aman bana kalmasın :) ama temiz biyer sonucta ben ne zaman gitsem surekli hasta dolu.
Kızlar bendede doğum sonrası ister istemez aynı dert olmuştu. Vajina daraltma için kadın doğummu plastik cerrahmı derken Gayrettepe Florans nigtingale hastanesinde plastik cerrah Op.Dr. Serkan Dinar'a ameliyat oldum.Utanmayın derdinizi anlatmanız yetiyor öyle ayrıntılı muayenesi yok bu işin.Ameliyatta siz uyuyunca doktor görüyor ve hallediyor. Ameliyat narkozla oluyor ve 1 gece hastanede kalıyorsunuz. Uyandığınızda içerde bir pansuman oluyor onu hemşire alıyor ve işlem tamam hihoyyyt
2 ay ilişki yasağı oluyor sonra normal hayat.Bu işleme 5000 tl verdim hastane dahil.
Bu kadar sorunsuz olacağı aklıma gelmezdi