Vajen Estetii...

cnm çok geçmiş olsun. sen anlatırken benim içim çok kötü oldu. zor şeyler yaşamışsın ama hayatın sana verdiği en güzel armağanı almışsın. allah bağışlasın...

aynen canim katiliyorum hayatimda basima gelen en güzel sey kizim ben dogumda ölümden döndüm artik hersey viz geliyo bana o yüzdende görüntüyü takmiyorum kafaya herkezin kendi tercihi tabiikide karsida diilim ama ona bakarsaniz benim fikrim erkek olsun kadin olsun cinsel bölgemiz zaten cokda ahim sahim güzel bisey diil yani önemli olan sagligimiz yerinde olsun diyorum........

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

sanemg yanıtladığınız için teşekkür ederim. ilk defa sizinle paylaştım bu durumu şimdi içim biraz olsun rahatladı. peki doktor olarak önerebileceğiniz biri var mı? ameliyat sırasında çekilmiş olan bir kaç video buldum. daha da cesaretlendim diyebilirim. peki siz ne kadara ameliyat oldunuz? bide dikişler 1 haftada iyileşiyormuş doğru mu? böyle bir durumdan kurtulduğunuz için sizin adınıza da çok sevindim:)

Uğur böceği arkadasım, yenisin sanırım sitede uğur getirirsin inşallaha.s. , ben derimki madem cesaretlendin, iyi bir hastanede önce bir kadın doğum uzmanına görün, sonra iyice araştır sonra hiç bekleme yaptır kurtul... ergenlikten sonra olması ilginç, ben 7-8 yaslarımdan beri biliyorum böyleyim, sonradan olmadı, belki dahada belirginleşmiştir,oda vücutla birlikte geliştiği için sanırım...benneyaptımki

O videoları hangi sitede buldun, ben sadece resimleri bulabildim, sitenin linkini yazarsan sevinirim,

Bu arada vajinadaki ıslaklığı sağlayan sıvı, iç dudaklardaki bezelerden salgılanıp vajina içine bırakılırmıs, acaba diyorum biz bu estetiği yaptırırken kuruluğa sebep olurmuyuz? Buda aklıma takılan başka bir konu...CADIARZU

slm kizlarrrrr dogumum cok zor gecdi ve bu nedenden dolayida icim disim kople parcalandi malesef ama yikilmasim ayakdayim :))) benim ic dudakmi diyolar ne o sarkan sey iste yirtildi parcalandi ikiye dogumda ve ben cok zor ameliyatlar gecirdim 3defa ic dis komple dikis atildi ama oram bi türlü tutmadi halada yirtik ben bunun bircok sorunlarinida yasiyorum maleseffffff wc de,adetliyke cinsel iliskide cünkü sündügü icin ayiptir söylemesi utaniyorum yazarken ama dikkat etmedigimiz zaman icine giriyo ve canimi cok yakiyo :KK43:((( ama dogum sonrasi zor ameliyatlar gecirdigim vede piskolojim bozuldugu icin cok fazla durmuyorum bu konu üzerinde acikcasi allah razi olsun esimden ne görüntüsüne takdi nede bana bisey dedi ve bende takmiyorum artik yani benim icin görünüsünün hic önemi yok allahima bin sükür hayatdayim saglikliyim ama doktorumlada anlasdik ikinci dogumda yaptircam gene sansimi denicem yani dedigim gibi görünümüne takmiyorum zorlaniyorum ama 3yil gecdi alisdim artik.......

Off çok fena ya üzüldüm okuyunca, nerede doğum yaptın, sezeryana çeviriyorlar zor doğumlarda benim bildiğim, sen parçalanacak hale geldin madem başka çocuğa ne gerek var, bak benim kardeşim 31 yasında 5 senelik evli 2 sene önce menopoza girdi ve çocuk için uğrasıyor, bir tane olsun sağlıklı olsun yeter,

önce sağlık elbette, sonraki doğuma bırakma, iyi bir doktora git derim, ilişkide de sorun yasıyormussun önemli olanda bu, adetliyken ilişkiye girme sakın çünkü adet döneminde uterus parçalanarak kendini yeniler, birde extra sürtünme kalıcı hasara yol açar, haddim olmayarak bir önerimdir..
sağlıklı günler dilerim..

İncitanemtuana öncelikle çok geçmiş olsun.Yaşadıklarını gözümde bile canlandıramadım.Neden kendine bu kadar acı çektirdin. Herşeyi olduğu gibi kabul etmen iyi hoşta bu şekilde de yaşayabilecekmisin?İlişkide günlük yaşantında mutlaka zorlanacaksın .Sana tavsiyem imkanlarını zorla ve baştan kendin için yenilen.Herşeyin çaresi var,ileride ummadığın sorunlarla karşılaşmadan............

Off çok fena ya üzüldüm okuyunca, nerede doğum yaptın, sezeryana çeviriyorlar zor doğumlarda benim bildiğim, sen parçalanacak hale geldin madem başka çocuğa ne gerek var, bak benim kardeşim 31 yasında 5 senelik evli 2 sene önce menopoza girdi ve çocuk için uğrasıyor, bir tane olsun sağlıklı olsun yeter,

önce sağlık elbette, sonraki doğuma bırakma, iyi bir doktora git derim, ilişkide de sorun yasıyormussun önemli olanda bu, adetliyken ilişkiye girme sakın çünkü adet döneminde uterus parçalanarak kendini yeniler, birde extra sürtünme kalıcı hasara yol açar, haddim olmayarak bir önerimdir..
sağlıklı günler dilerim..

estafurullah canim ne demek önerilerin icin tskler doktorlarin elinde olan bisey diildi inanin bana kizim hep parmak emiyodu son andada parmagini agzina koymaya ugrasmis (amacim kimseyi korkutmak diil buarada)hal öyle olunca dirsegiyle parcaladi icimi ve disimi bunda doktorlarin bir sucu yok bi anlik biseydi cünkü
adetliyken zaten iliskiye irmiyoruz canim en önemlisi günah(azda olsa günahi sevabi bilirim)hem igrenc bana göre
suan daha az zorlaniyorum alisdim vücuduma iyice doktoruma kalsa tekrar dikicekdi ama o dönem piskolojim cok bozulmusdu lohusaligimi yasayamadim bebegimi emziremedim oturup kalkamadim derken anlasdim doktorumla ikinci dogum sonrasi gene dikilcek ve gene normalinden uzun kalicam zaten iki yil dogum yasagim vardi benim kizim ise suan 3yasini gecdi
bakalim nasip kismet allah verirse itiyorum bir tane daha.......a.s.

İncitanemtuana öncelikle çok geçmiş olsun.Yaşadıklarını gözümde bile canlandıramadım.Neden kendine bu kadar acı çektirdin. Herşeyi olduğu gibi kabul etmen iyi hoşta bu şekilde de yaşayabilecekmisin?İlişkide günlük yaşantında mutlaka zorlanacaksın .Sana tavsiyem imkanlarını zorla ve baştan kendin için yenilen.Herşeyin çaresi var,ileride ummadığın sorunlarla karşılaşmadan............

canim ilginizi cekerse eger dogum öykülerinde ayrintili yazmisdim bi bakar okursunuz cok uzun ama basdanda söyliim amacim kimseyi korkutmak diil bende isterdim kolay bir dogumum olsun ve onu paylasiim sizlerle ama olmadi...
üst üste gecirdigim ameliyatlardan dolayi erteledim artik orami canim.........
ama doktor kontrolü altindayim hep saolsun doktorum cok iyi arar bile beni cagirir yaninada a.s.

estafurullah canim ne demek önerilerin icin tskler doktorlarin elinde olan bisey diildi inanin bana kizim hep parmak emiyodu son andada parmagini agzina koymaya ugrasmis (amacim kimseyi korkutmak diil buarada)hal öyle olunca dirsegiyle parcaladi icimi ve disimi bunda doktorlarin bir sucu yok bi anlik biseydi cünkü
adetliyken zaten iliskiye irmiyoruz canim en önemlisi günah(azda olsa günahi sevabi bilirim)hem igrenc bana göre
suan daha az zorlaniyorum alisdim vücuduma iyice doktoruma kalsa tekrar dikicekdi ama o dönem piskolojim cok bozulmusdu lohusaligimi yasayamadim bebegimi emziremedim oturup kalkamadim derken anlasdim doktorumla ikinci dogum sonrasi gene dikilcek ve gene normalinden uzun kalicam zaten iki yil dogum yasagim vardi benim kizim ise suan 3yasini gecdi
bakalim nasip kismet allah verirse itiyorum bir tane daha.......a.s.

Günah konusunda bilgim yoktu benim açıkçası, sadece sağlık yönünü biliyorum, bebek için hayırlısı olsun,hep derim sağloğını kaybetmeden insan değerni anlamazmıs, kendine iyi bak görüşürüz gene..

Merhaba Aradaşlar,

Ben de 2 gün önce Süleyman Bey'e ameliyat oldum. Şu an çok rahatım.
Ben ameliyattan değil de sonrasından korkanlardandım.Ama ilk gece hariç ne ağrım ne de yanmam oldu. Başta biraz kanamam vardı. Ama o da hemen geçti. Hatta o kadar rahatım ki yalnız yaşıyorum ve her şeyi yapabiliyorum. Ameliyat sırasında da (iğneler hariç) çok rahattım. Bunun için Süleyman Bey'e ve yardımcısına çok minnetarım.

merhaba.foruma yeni katıldım.aynı sıkıntıları ben de yaşadım.ameliyat olup olmamak konusunda uzun uzun düşündüm araştırdım.bu konuda araştırma yaparken tesadüfen forumunuzu da keşfettim.buradaki bilgiler inanın çok işime yaradı ve 15 önce başarılı bir operasyonla bu sıkıntıyı attım.ameliyattan sonra anladım ki korkularım yersizmiş.burada deneyimlerini forum ziyaretçileriyle paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.umarım aynı sıkıntıyı yaşayan diğer arkadaşlar da en kısa zamanda bunu atlatırlar.sevgiyle kalın.

sevgili arkadasım valla bunu erken bir yasta yaptırıp hayatı kendine zehir etmemek lazımmıs ama anlayamadık yas 32 oldu; para biriktiremedik, soramadık öğrenemedik inanırmısınız arkadaslar hermafrodit olduğumu bile düşündüm..
Bir tv de öpüşme sahnesi çıkınca içeri giden bir ailede neyi ne kadar kiminle konusabilirsinki?
bir geri kalmıs toplumun son kurbanlarıyız bende şimdi farkındayım ama kaybedilmiş yasanmamıs uzun bir hayat var,

Tüm arkadaslara sesleniyorum elinizde imkan varsa gidin yaptırın ameliyatınızı.. sonra yasadıklarınızdan ders alarak yasamınıza çocuklarınızı iyi eğitip onlara destek olarak devam edin..:enbuyukkk:

Benim en çok merak ettiğim şeylerden biride... mesela herhangi bir yerinizde derin bi kesik, yara,yada ameliyat izi varsa dokunduğunuzda yada kaşındığında falan bi acıma oluyo.. Bundada böyle bi durum var mı acaba? kaşıyınca falan bi acı olur mu?

doğruyu söylemek gerekirse cok şaşırdım... Bu bildiğiniz ciddi bi ameliyat. Öyle 3-4 günde geçer bi haftada ayağa kalkarsınızı yok. Bünyeye göre değişir tabiiki ama ben 15 günden önce kimsenin iyileşeceğine inanmıyorum. Süleyman eserdağı övmek için insanları yanıltmayın. Herkesin işi gücü var ve bunlara inanıp işlerinden olmasınlar. 15 gün kesin dahası da bünye meselesi.20 gün oldu ameliyat olalı dün yine sızıntı başladı düşünün artık. Benim kanımda da sorun var zaten ama doktorumda hemen iyileşceksin demedi. Üstelik süleyman eserdağ operatör doktor benimki prof. Hangisin tecrübesi fazladır sizce. Büro gibi bi ortamada gidip yaptırmayın derim. Lokal dahi olsa anestezi riskleri var. Solunmun dursa naapcak o kadın doğum doktoru yada plastik cerrah. Ben ayılırken yanımdan bi çocuk geçirdiler, girerkende beraber girdik küçük cocukla. O sünnetti ve kalp spazmı geçirdi cocuk geri getirdiler. Korkutmak gibi olmasın ama anında müdahale gerektircek bisürü olay var yaptırmayın öle muayenehanelerde. Madem yaptığı iş legal çalıştığı hastanede yapsın bu işi.

doğruyu söylemek gerekirse cok şaşırdım... Bu bildiğiniz ciddi bi ameliyat. Öyle 3-4 günde geçer bi haftada ayağa kalkarsınızı yok. Bünyeye göre değişir tabiiki ama ben 15 günden önce kimsenin iyileşeceğine inanmıyorum. Süleyman eserdağı övmek için insanları yanıltmayın. Herkesin işi gücü var ve bunlara inanıp işlerinden olmasınlar. 15 gün kesin dahası da bünye meselesi.20 gün oldu ameliyat olalı dün yine sızıntı başladı düşünün artık. Benim kanımda da sorun var zaten ama doktorumda hemen iyileşceksin demedi. Üstelik süleyman eserdağ operatör doktor benimki prof. Hangisin tecrübesi fazladır sizce. Büro gibi bi ortamada gidip yaptırmayın derim. Lokal dahi olsa anestezi riskleri var. Solunmun dursa naapcak o kadın doğum doktoru yada plastik cerrah. Ben ayılırken yanımdan bi çocuk geçirdiler, girerkende beraber girdik küçük cocukla. O sünnetti ve kalp spazmı geçirdi cocuk geri getirdiler. Korkutmak gibi olmasın ama anında müdahale gerektircek bisürü olay var yaptırmayın öle muayenehanelerde. Madem yaptığı iş legal çalıştığı hastanede yapsın bu işi.

Söylediklerine katılıyorum, Parasal olarakda iyi olmasının yanısıra o anda insan psikolojisi hiç belliolmaz panik yaparız kalp krizi spazmı vs. çıkar, alerjik bir reaksiyon gelişir vs. komplikasyon vs olur tam teşekküllü bir hastanede yaptırmak çok akıllıca ama basit bir ilacı bile karsılamayan bir sağlık güvencemiz var, böyle şeylerin devlet güvencesinde olmadığını sanıyordum herkes gibi, araştıracam mutlaka...Eğer öyleyse bu profesör bayanda bir 8-10 ameliyat yapmıssa eli alısmıstır, ücretin bize düşen tarafı birşey değil nasıl olsa..
Elbette bünyeden bünyeye fark eder iyileşme süresi, normal bir yaranın kendini toplaması 3 gün sürer tamamen kapanması 2 hafta alır oda temiz tutulursa ki bu biraz daha büyk bir kesik olacak sanırım sızılar 1 aydan önce tamamen kesilmez, 6 -10 hafta sonrada tam seklini alır sanırım..Bir elimiz kesilse kaç günde kapanıyor yara düşünn
hele daha mikrobik bir ortam orası... Ya işte bu ameliyatı yapan kişilerle gidip yüz yüze görüşmeden olmuyor, ilk fırsatta bunu yapmalı, gözümüzün açık olduğunu göstermeliyizki saf bu anlamaz demesin hiçbiri...a.s.

Arkadaşlar ilacı karşılamayn devlete bi örnek veriyim hemen: Şimdi bu ameliyatı karşılıyo ya devlet, ameliyat sonrası batticon sulandırıp sürmeniz gerekiyo enfekte olmasın diye Allah korusun damardan antibiyotiklerle aylarca uğraşırmışız öle bişey olsa. Neyse, bana yazdı doktor bunu eczaneye gittim devlet ödemiyo nakit alıcaksınız dediler:) Yahu bu ameliyattan dahada gerekli bişey değilmi enfeksiyon kapmasın yara diye. Ama yok enfeksiyon kapsın damardan verilen ağır antibiyotiklerin parasını ödüyo devletcim. Ama kapmaması için gerekli olan 8.5 liralık solüsyonun parasını ödemiyo. Damardan verilen antibiyotiklerde 50 küsür bu arada:)
Bi şey daha var: Devlet arttırım yapılanı ödemiyo ameliyatlarda. Mesela memeye silikonu ödemiyo, kişi kanser olup aldırmış olsa bile. Ama sıkı durun şimdi; silikon çıkartma ameliyatının yarısını ödüyo:) Kalan yarısınıda ceza diye sana ödetiyo:) Bide meme başında yağ bezeleri var benim ve bana hiiiiç zararı yok, sordum doktora onuda ödüyomuş. Yani arkadaşlar eksiltmek bedava, arttırmak parayla......:teytey:

kuzeyoshan arkadaıma katılıyorum ameliyatınızı hastanede yaptırın ne olur ne olmaz. iyileşme sürecine gelince kişiye göre değişiyor benim 1 ay oldu üstteki dikişler (klitorisin yanındakşler )yeni eridi. ama 1,5 haftada iyileştim sayılır kanama falan olmadı. sürekli pansumanımı yaptım kullandığım krem ve temizleyicininde etkisi olabilir. ama şunu söyleyeyim felaket kaşınıyor daha yeni geçmeye başladı. bir arkadaş sormuş kaşırken acıyormu diye evet dikiş tam düşmediyse ve yara iyileşmediyse kaşırken biraz acıyor:) ama herşeye rağmen mutluyum. yaptırdığıma değdi..

Arkadaşlar ilacı karşılamayn devlete bi örnek veriyim hemen: Şimdi bu ameliyatı karşılıyo ya devlet, ameliyat sonrası batticon sulandırıp sürmeniz gerekiyo enfekte olmasın diye Allah korusun damardan antibiyotiklerle aylarca uğraşırmışız öle bişey olsa. Neyse, bana yazdı doktor bunu eczaneye gittim devlet ödemiyo nakit alıcaksınız dediler:) Yahu bu ameliyattan dahada gerekli bişey değilmi enfeksiyon kapmasın yara diye. Ama yok enfeksiyon kapsın damardan verilen ağır antibiyotiklerin parasını ödüyo devletcim. Ama kapmaması için gerekli olan 8.5 liralık solüsyonun parasını ödemiyo. Damardan verilen antibiyotiklerde 50 küsür bu arada:)
Bi şey daha var: Devlet arttırım yapılanı ödemiyo ameliyatlarda. Mesela memeye silikonu ödemiyo, kişi kanser olup aldırmış olsa bile. Ama sıkı durun şimdi; silikon çıkartma ameliyatının yarısını ödüyo:) Kalan yarısınıda ceza diye sana ödetiyo:) Bide meme başında yağ bezeleri var benim ve bana hiiiiç zararı yok, sordum doktora onuda ödüyomuş. Yani arkadaşlar eksiltmek bedava, arttırmak parayla......:teytey:

:roflol: kaydirigubbakcemile3

E diyorumki o zaman Ankraya gerek yok herkes kendi ilinde bir hastaneye gitsin olmazmı?sengözlerimebaksanab

bide lütfen bu amaliyatı yaptıran arkadaşlar burda bilgiler versin bizlere aydınlanalım kaç günde dikişler atıyo iyileşme süreci nedir yaptırıpta enfeksiyon kapan arkadaş varmı ne tavsiye ederler bizlere.buurda bikaç arkadaş vardı bu amaliyatı yapıp kurtulan onlarda kayoboldular sorduğumuz sorular havada kalıyo nerdesiniz gladiolas ve diğer arkadaşlar lütfen duyarlı olalım birbirimize karşı..

canım dikişler 1,5 haftada falan eriyor 1 hafta sonra tam olarak poponun üzerine oturmaya başlıyorsun ilk 3 günü benim çok acılı geçti sürekli ağrı kesicelerle ağrımı azalltım ameliyat sonrası ıcın elıne ameliyatdan çıktıktan sonra bir liste veriyorlar neler yapacagını yazıyor ne kadar sure sonra ustten dus alabilirsin cinsel ilişkiye girebilirsin bende enfeksiyon olmadı tertemız bir şekilde iyileşti baticon ve serum fizyolojikle yıkadım ağızdan bir hap ve antibiyotikli bir merhem verdi dikiş yerlerine sürmek için malum bölge çok cabuk iyileşiyor kendini topluyor iyi yaptırmısım hiç ama hiç pişmanlıgım yok keşke yasım daha gençken bile yaptırsaydım diyorum ama o zamanlar bu ameliyatın varlığından bile haberim yoktu ve kendımı normal herkes gibi sanıyordum yalnız şu sıralar havalar soğudu enteresan bir şey oluyor dikiş kısımlarında inceden bir sızlama oluyor ve geçiyor oysakı tamamen iyileşti dikiş izleri bile belli değil....

X