Vahşet Bitene Dek Çin Mallarını Boykot Edelim...

Çin, azınlıklar üzerinde baskıyı artırıyor

Pekin yönetimi, Sincan’daki olayların sorumluların en ağır cezaya çaptırılacağını açıkladı. Gelişmelerden Müslüman Uygurlar kadar üzerlerindeki baskı artan diğer azınlıklar da endişeli. Bunlardan biri de Moğollar

Ülke bütünlüğünün korunması Çin yönetiminin en büyük önceliği. Komünist Parti'nin Uygurlu kadrosuna büyük önem veriliyor. Sürgündeki Uygurlular ise anadillerinin anaokullarında bile bastırıldığı, çocukların Çince konuşmaya yönlendirildiği eleştirisinde bulunuyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/popups/popup_lupe/0,,4468762_ind_1,00.html
Tehdit altındaki topluluklar örgütünün Asya uzmanı Ulrich Delius, birkaç yıl önce durumun bu kadar kötü olmadığını, ortamın giderek daha çok gerildiğini belirtiyor. Çin’de 55 farklı etnik azınlık yaşıyor. Sadece Sincan, Tibet ve İç Moğolistan özerk bölgelerindeki nüfus, neredeyse toplam nüfusun yarısına eşit.

Delius, şu değerlendirmeyi yapıyor:"Bu azınlıklar, stratejik ve ekonomik öneme sahip bölgelerde oturmadıkları müddetçe, Çin makamları bu kişilerin etnik kimliklerini korumalarına kısmen izin veriyor. Ancak konu Sincan'daki gibi bir sınır bölgesi veya Tibet gibi özerk bir bölge olunca, durum o zaman içinden çıkılmaz bir hal alıyor.”

Sincan'da geçtiğimiz pazar günü yaşanan olaylar sırasında kaç kişinin hayatını kaybettiği konusundaysa hala net bir bilgi bulunmuyor

Moğollar da benzer sorunlarla baş başa

Şimdiye kadar örneğin İç Moğolistan Özerk Bölgesi'nde genellikle bir uyuşmazlık durumu yaşanmıyordu. Son yıllarda bu da değişti. Bölgede yaşayan bir kadın, tamamen izole edildiklerini anlatıyor.

İsminin açıklanmasını istemeyen Moğol kadın, şöyle konuşuyor:"Bölgemizin etrafı çitle çevrildi ve sürülerimizi alıp istediğimiz yere göç etmemiz yasaklandı. Bizi 150 kilometre uzağa yerleştirdiler. Tüm hayvanlarımı satmak zorunda kaldım. Hükümet bizi zorla gönderdi. Kimse gitmeyi istemiyordu. Ailelerimiz dağıldı. Yeni evimiz eskisinden daha küçük. Burada her şey paralı… Oysa bozkırdayken su, yakacak hepsi bedavaydı. Burada ota bile para veriyorum. Bir göçebe olarak iş bulmak zor... Bulduğum süt sağma işinde bile sadece iki ay çalışabildim."
Birkaç kilometre ilerideyse küçük bir çiftlik evinde başka bir Moğol aile yaşıyor. Ev tertemiz ve sıcak… Ailenin yeterli yiyeceği, hatta bir televizyonu var. Moğol baba, oğlunun Moğolca konuşmasını istemediğini belirtiyor ve şöyle konuşuyor:
http://www.kadinlarkulubu.com/popups/popup_lupe/0,,4468762_ind_4,00.html

http://www.kadinlarkulubu.com/popups/popup_lupe/0,,4468762_ind_4,00.html
"Sürü gütmek, göçebe olarak çalışmaktan tabii ki çok daha güzel. Ama oğlum da sığır başında beklesin istemiyorum. Toplum çok çabuk değişiyor. Göçebe olsunlar diye çocuk yapmıyoruz. Çocuklarının daha iyi bir konuma gelebilmesi için kişilerin ileriyi düşünmeleri gerekiyor. Oğlumun şehirde yaşamasını umuyorum. Ona hiçbir şekilde göçebe geleneklerini öğretmeyeceğim"

Çince Moğolcaya tercih ediliyor

Çin'in İç Moğolistan bölgesinde Moğolca öğretilen okullar bulunuyor. Ancak gittikçe daha çok aile çocuklarını öğrenim dili Çince olan okullara gönderiyor. Çünkü iyi Çince bilmek ileride iyi bir iş sahibi olma konusunda avantaj sağlıyor.

Moğol tarihi Profesörü Buyamderger, bunun beklenen bir gelişme olduğunu, ancak kendisini endişelendirdiğini belirtiyor:"Geçtiğimiz son 30 yıldır Moğollar değişime ayak uydurmaya çalıştılar. Gerçek bir Moğol göçmeni için her şey çok hızlı değişiyor ve o da buna ayak uyduramıyor. Bunda hükümet de hatalı. Çünkü kültür farklılıklarını muhafaza etmek için düzgün bir planı yok. Bugün Çin'deki tek konu para... Bir şey para kazandırdığı sürece sorun yok. Kültürel farklılıklar görmezden geliniyor. Özellikle bölgesel makamların tutumu çok kötü… Bunu herkes biliyor ama kimse bir şey demiyor. Önce bozup, sonra bozduğumuzu onarmaya çalışıyoruz. Ancak bozulanı sonradan onarmaya çalışmak hep daha pahalıya mal oluyor."

talep varken bu imkansız...

hem çin malları yüzünden iflas eden kapanan imalathaneler işyerleri esnafımız ayağa kalkar.

eline kan bulaştırmak istemeyen ÇİN MALI SATIN ALMAZ!!!!

(muadili olmayan sağlık ürünleri ve eskiden alınmış ürün için gerekli zaruri yedek parçalar hariç)

PEKİ NE YAPACAĞIZ
"869" ve "made in Turkey" ürünlerini alacağızturkbayragi

arkadaşlar tek başına " 869 " yeterli değil... üretim yerine de mutlaka bakmalıyız...

"869"turkbayragi "Made in TURKEY"turkbayragi

çinliler herşeyin sahtesini yaptılar zaten bunun için de ucuza mal ediyorlar insanlarda orjınallerını almaya guclerı yetmedıgı ıcın maalesef çin mallarına yöneliyorlar ne acılmaz:

her "şer"de bir hayır vardır.....

bu "şer" de bize gösterdi ki ÇİN e bağımlı olmuşuz....

zaman bundan kurtulma zamanı.!!!

dünyada eşi benzeri olmayan Atamız, ülkemizin kendi kendine yeten bir durumda olmasını çok arzu eder bunun için uğraşırdıturkbayragi

PEKİ NE YAPACAĞIZ
"869" ve "made in Turkey" ürünlerini alacağızturkbayragi

arkadaşlar tek başına " 869 " yeterli değil... üretim yerine de mutlaka bakmalıyız...

"869"turkbayragi "Made in TURKEY"turkbayragi

KK' da böyle bir konuyu görünce gözlerim yaşardı.
Yaklaşık iki sene önce, Çinlilerle ilgili bir haber okumuştum.
Öyle vahşet dolu bir haberdi ki; o gün yemin etmiştim; bir daha asla çin malı ürünleri almayacağıma.
O gün sondu işte....
İki sene boyunca asla en ufak bir çin malı dahi almadım.
Evdeki tüm Çin malı ürünleri attım...
Yakın çevremlediklerin hediye ettiği çin malı ürünleri bile, özür dileyerek kabul edemeyeceğimi belirttim. Sebebini açıkladım.
Etrafımdaki insanları uyardım....

Ne made in china; ne de made in PRC....
Ömrümün sonuna kadar da asla çin malı almayacağım.
İster bu uygur türklerine yaptıkları vahşete son versinler; ister tüm sorumlu kişileri assınlar...
Benim için değişmeyecek...

2 sene önce okuduğum haberin görüntülerini, burada göstermek benim için çok güç...
Ama aynı zamanda bir insanlık vazifesi...​

"Çocukları Yiyorlar Bu Nasıl İnsanlık Resimler

Şimdi bu tiksinti veren düz yolda dahi paytak bir şekilde yürüyen insanların, damak tadına biraz daha değinmek istiyorum. Gerçi daha önce verdiğimiz haber hepsine bedel! Bu görüntülerde bir pazar göreceksiniz bizim ülkemizdeki gibi, bir canlı hayvan pazarı değil; ama burası halkın yoğun olarak rahbet gösterdiği (halk pazarı) ucuzluğundan mı bilinmez ama kedi ve köpeklerin yoğun olarak satıldığı bir yer.
Siz seçiyorsunuz onlar sizin için bizzat ilgilenip hazırlıyorlar ama insanın kanı donuyor. CANLI CANLI KAYNAR SUYUN İÇİNE ATIYORLAR. Tüyleri kolay soyulsun diye. Düşünün burdaki şu dünyalar tatlısını bir tabakta servis edildiğini. Başka birşey demiyorum artık sadece DAYANABİLENLER sonuna kadar izlemelerini tavsiye ediyorum. Burdanda pazar ortasında köpek pişirme görüntüleri var. Kurbağa çorbasınında yapılışına Yeryüzüne İslamiyetin Hakim Olması Dileklerimle Allah Yar VE Yardımcımız Olsun Bu Tür Sapkınlıklardan Bizleri korusun Amin
Bu nasıl bir insanlıktır ki bebeğini yiyor. Bunların yaptıklarını hayvanlar yapmaz, çinlilerin yemekleri üstüne yoğunlaştıkca karşıma çok tuhaf şeyler çıkıyor. İnsan gördükçe dayanamıyor.
ÇİN’DE KEDİ PAZARI

Görüntüler ürkütücü, katliam dolu.... Bu insanlar ne bulursa yiyor, böcek, fare, maymun kısaca ayrım yok.
"Türkiye’deki tavukların ayakları nereye gidiyor?" diye merak edeniniz varsa aydınlatayım, Çin’e gidiyor
Bebek etini yumuşak pişsin diyerek suda uzun süre bekletmektedirler. Ne kadar akıllı ne kadar çalışkan bir millet bu Çinliler !
Çinliler, insan etini yemeden önce 60 dereceli alkol ile yıkadıktan sonra pişirip yiyor.
Bebeği ödürdükten sonra tertemiz yıkayıp yediklerine bakılırsa, amma da temiz bir millet bu Çinliler. Temizliğe çok önem veriyorlar(!)

Ölü bebeği beyaz şarapla dezenfekte etmekteler.
Çinliler fareyi, kediyi, köpeği, börtü-böcekleri ve her türlü haşeratları da gönül rahatlığı ile yiyen tuhaf bir halk. Onlar ellerini yıkadıkları suyla yüzlerini ve daha sonra başka yerlerini, sonunda da çoraplarını yıkarlar. Sabahları sudan tasarruf etmek için yıkanmak yerine havluyu ıslatarak vücudunu siler ve ardından da yemeğini yiyip çıkıp giderler.
Bakılırsa insan eti yediklerinden çok akıllı oluyorlar! Ölü bebeği yemek için suda yıkadıktan sonra şarapla dezenfekte etmektedirler. İnsan yemeyi adet haline getirince gerçekten çok akıllı olsalar gerek.

Çin milleti medeni ve çok kadim bir millet olup, 5 bin yıllık tarihi geçmişe sahip.
İnsan eti yerlerken sabunlu su ile iyice yıkadıktan sonra pişirerek yerler. Şu resme bakın cenin’i maden suyu ile yıkamaktalar.
Nomalde elini yıkayan sula yüzünü, sonrada ayağını ve çamaşırlarını yıkamaya alışkan Çinliler insan etini yerken yıkayıp, pişirip yiyor. Ne temiz Çinliler ya!

Çin Komunist Partisi (ÇKP) nin çocuk yasaklama siyasetinin sayesinde kolayca bebek eti yiyebildikleri için çok mutlu olan Çinli.
Çinliler rahatlıkla,“Çin Komünist partisinin önderliğinde ve onun Planlı doğum politikası sayesinde hiç zorlanmadan küçücük körpe bebekleri tüm memleketteki hastanelere yakın yerlerdeki çöplüklerden bularak yiyebiliyoruz“demektedirler. O daha Çin yetkilileri ve zenginlerinin canlı haldeki bebekleri öldürtüp taze taze ve sıcağı sıcağına yiyebildiklerini, Çin vatandaşlarının ve meraklıların ise, daha bayat olanlarını yediklerini söylemektedirler.

Yağda Pişirilen Bebek
Ey ahali bakın! Cenin’e un ve baharat sürdükten sonra yağda kızartıp yiyen işte bu Çin teröristleri, saldırganları, işgalcileri dünyada “evimize hırsız girdi!“, „Vay işte bakın Çinli hırsız!“,“Hırsız evimden çık!“ diyerek bağıran ev sahiplerini ’milli bölücü’,’Hırsıza karşı unsur’‚’Hırsıza karşı millet’ diyerek nara atarken diğer yandan da, „Hırsız ve katilleri evlerimizden kovalım!’ diyen ev sahiplerini ‚Terörist’ olarak ilan etmektedirler.
Bu hırsızlar ev sahiplerini karalarken evdeki bazı çocuklar ‚bende karalanmayayaım’ diyerek ağzına ‚hırsız’ denilen kelimeyi kesinlikle almaksızın susup oturmakta. Üstelik te ‚Hırsızı evden kovalım’ diyen ağabeylerine selam bile vermez hale gelmişler.Kimileri de „aman ha tövbe deyin“ diyorlar.
Şehit Abliz Mehsum hırsızlar hakkında öfke ile şöyle diyordu:
Kime ait, kime layık, kime miras bu vatan,
Aslı nesli kanı bir, akrabadır sırayla
Şüphesiz Uygur, Kazak, Kırgız, Moğol, Tacik ile,
Bu vatan sathı tohuma atadan mirastır bence
Atadan miras topraklar Turandan ayrılmasın
Vatan ve milleti sevmek islamın şanındandır,
Bu- hakikat, bu- adalet, tanrının fermanıdır.
Bu açık sır şüphesiz hakkaniyet mizanıdır,
Aslı, nesli tertemiz, vicdan ehlinin cananıdır.
Canından ayrılsın ama, cananından ayrılmasın

Bebek etinden hazırlanmış çorbayı Çinli komunist başkanlar, memurlar, polisler yiyor.
İnsan etinden hazırlanan çorbalar Çinlileri özel olarak şanslı, övgüye layık hale getiren üstün dereceli gıdalardan sayılıyor. Çin’de her yıl insanları öldürerek, etinden yemek hazırlayarak satma şeklindeki suçlar çok olsa da, Çin yetkililerin kendileride bu yemeklerden zevk aldıklarından, sadece bir kaç suç dosyayı devlet nezdinde açıklayıp, katilleri cezalandırırlar. Fakat doğum yasağı sebebiyle öldürülen milyonlarca bebeklerin katledilmesi konusunda tek kelime etmezler.
Komünist Çinlilerin nihai maksatları, « Herkes ihtiyacı nisbetinde hakkını almak durumundadır. » cümlesi içinde gizli olup, Çinlilerin bu düşünceleri fiiliyata geçirildiği taktirde, Çinliler istedikleri zaman yasal olarak insan eti yiyebilecekler. İnsanları ve bebekleri de anne karnında yada doğduktan sonra öldürüp yiyebilir hale gelecekler. Aslında komünist Çin hakimiyeti bebek eti yemeyi yasal hale getirmiş olup, bu durum sosyalizmin yukarı dereceli, komünizmin ise orta ölçekli (dönemi) baskısı sayılır.

Çinlinin Hazırladığı Bebek Çorbası
Bütün dünyadaki müslümanlardan Allah’a yalvararak dua edip bu lanetlikleri yerin yedi kat altında diri iken azaba duçar etmesini dilemelerini istirham ederiz. Çok eski tarihlerden beri Çinliler bu tür çorbaları içe gelmişlerdir. Yakın zamanlardan beri komünist Çinlilerin bebek öldürmelerini yasalaştırmaları ile Çinlilerin bebek çorbası yeme fırsatı da çoğalmış olup, Pekin’deki yetkililerden Doğu Türkistan’ın en batısındaki Taşkorgan nahiyesindeki komünist Parti sekreterine ve Tibet tepelerindeki Çinli memurlara kadar yasal şaraitler hazırlanmış olduğundan, onlar Çağan bayramı ve hafta sonu tatillerinde söz konusu çorbalardan yiyerek keyif almaktadırlar.

Işte bu Çin milletinin iç yüzüdür. Bu manzara Komünist Çin’in gerçek görünümünü aynen yansıtmaktadır. Bu iblisleri vatanımızdan tamamen kovmadıkça vatanımızda asayişin temini asla mümkün değildir. Barış, özgürlük, baht-saadetten söz etmek mantığa uygun gelmez. Öyle değilmi ??
Allah’ın lanetine uğramış olan vahşi Çin teröristleri çok eski zamanlardan beri insan eti yiyorlardı. Ceninleri ve bebekleri de yiyegeldiler. Önceleri kendi çocuklarını ve atılan bebekleri, çaldıkları insanların etlerini yerlerken, günümüzde çin Komünist Partisinin zekice önderliğinde, insan öldürme, bebekleri öldürme başta olmak üzere insan kalıbından çıkmış olan cinayetleri ‘yasal’ olarak gerçekleştirerek, Çinli bebekleri öldürmenin dışında doğu Türkistanlı bebekleri, Tibetli bebekleri, Moğol ve Mançu bebeklerini dilediğince öldürüp yiyebilir hale geldiler.
‘Planlı doğum’ adı verilen bebek öldürme politikasının himayesinde Doğu Türkistan’da 9 milyon bebeği öldürerek onların bir kısmını çöplüklere attılarsa da bir kısmını da mezara defnedilmesini yasaklayıp komünist Çinlileri ve onların aile fertleri, yetkililer, polisler, işgalci ordu rütbelileri kızartarak ve çorba yaparak yediler. Içkilerine meze yaptılar. Halen de yemeye devam etmektedirler.

Ateşte Pişirilmiş bebek.
Böyle bir milletle dost olanlara ve dost olma çabasındakilere, onlara inanan, onların hakimiyetini desteklemekte olan insanlara ve hükümetlere Allah lanet etsin. Onlarla dayanışmayı düşünen ve yardımlaşan müslümanlara Allah hidayet nasip etsin.Amin !
Çinli terörist bebeği parçalayıp kebap yapmış. Çinliler ezelden insan eti ve bebek etini yiyorlar.

Yemek yapmak için Çinli terörist bebegi kesiyor.

Çin teröristleri tarafından yenilmek üzere olan bebek.
Çin komünist partisinin siyaseti insan etini yiyen Çinlileri cesaretlendirdi. Çin canileri kendi bebeklerini yemekten başka; ‘doğum planlaması’ adı altındaki devlet teröriyle 2005 senesine kadar Doğu Türkistanda Uygur, Kazak, Kırgız,Özbek, Tatar Türklerinin dokuz milyon sebi bebeğini öldürerek, onun bir kısmını çöpe attı, bir çok kısmını Çin komunist parti yetkilileri, Çin ordusu yetkilileri ve onların aileleri kaliteli gıdası ve beslenme mezesi olarak yediler. Böyle soy kırım ve terör Doğu Türkistan topraklarında devam etmektedir.

Resimde insan etinden yapılan çorba ve bu çorbalardan zevk alan Çinliler
Çinliler kendi evlerinde insan eti yemenin dışında, Lokantalar açarak başkalarını yakalayıp gizlice öldürerek etlerinden Çin yemekleri yaparak üst dereceli yetkililer, polis şefleri ve zsenginleri misafir ederek çok kar etmektedirler.
İnsan eti yemek için Çin hakimiyetleri eski tarihlerden beri destek olmuş olup, görse bile görmezlikten gelmekte ve hükümran sınıfın kendileride bu özel yemeklerden istifade etmektedirler. Bu milletin sinir sistemi de, kanı da, vücudu da bozuk olup, onların öbür dünyada cehennemin 7. katında yakılacaklarından hiç şüphe yoktur.

Ceninler Çinlilerin özel mezeleridir.
Çinliler ezelden beri ceninleri Çinlilere üstün derecede enerji veren özel gıda olarak bilirler ve bu güne kadar onu taze çorba yapıp yeme ve kızartarak yeme, içkinin yanında meze yapma şeklinde yiyegelmektedirler.
Yukarıdaki resim cenini kurutarak hazırlanan çince ‘ilaç’ (Çin’cede zhongyao denir) tan yemek hazırlanmakta olduğu ile ilgili resimdir. Çinliler halen de kendi milletinin ceninlerini yemenin dışında Uygur, Kazak, Kırgız, Özbek, Tcik, Tibet Moğol, Tungan, Mançu gibi müstemleke altındaki milletlerin ceninlerini de yemekten zevk almaktadırlar.

SEN SAKIN ALLAH'I UNUTANLARDAN OLMA Kİ , YARIN KIYAMET GÜNÜNDE SEN DE UNUTULANLARDAN OLMAYASIN…"​

Bütün bu görüntüleri gördükten sonra; hala Çin Malı almaya devam edecek olanlar, lütfen insanlıklarını bir daha sorgulasın....

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy bu ne ya bunlar gerçek mi ??? hakikatten çok iğrenççç iyice tiksindim artık onlardan zati oldum olası sevmezdim ya :sinifsinif:

İnanamıyorummmmmmmmmmmmmmmm:1shok:

Bu fotolar gerçek mi?:1shok:

Bebekkkleeeeeerrrrrrrr..:1shok:.Aman yarabbiiiiiiiiiimmmm..:1shok:Aman Allahhııımmmmmmm..

Allahıımmmmmmmmmm..:1shok:

Ay bana birşeyler oluyor gerçekten......senağlama

Allah bildiği gibi yapsın bunları........:1shok:

Sonuna kadar protesto ediyorummmmmm..:1shok:

Bebek yiyen caniler.....:1shok:......

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Bizler için bir zorunluluktur boykot...
Dayanamayacağınızı biliyordum resimlere; nitekim ben de dayanamamıştım.

Ama gel gör ki, bazen hakikatlerin ne kadar mide bulandırıcı olduğunu anlamak için; bazen görmek gerekiyor...

Yıllardır; Çin Malı ürünler yüzünden, binlerce kepenk kapatan esnafımızı görmezlikten geldik...
Çin mallarının Türkiye ekonomisine vurduğu büyük baltayı görmezlikten geldik...
Aldığımız her Çin malının; aslında bizim ekonomimize engel olduğunu anlamazlıktan geldik...

Gelecek nesillerimizin, rahat ve huzur içinde bir yaşam sürmersine en büyük engel, yine kendimiz olduk...
Üç kuruş az vereceğim diye, kendi ürünlerimizi değil; bu vahşilerin ekmeğine tereyağı süren ürünleri tercih ettik...

Aslında, bizler de suçluyuz, Uygur katlilamında...
Çinliler, en büyük kazancı, ıslam ülkelerinden sağlamaktadır...
Türkiye pazarı, tamamen Çin ürünlerinin istilası altında...

Ne yazık ki, bütün bunlar bizim uyanmamızı sağlayamadı...

Uygur Türklerine atılan her kurşunda; bizlerin de payı olmadığını söyleyebilir misiniz?
Akıtılan her damla müslüman kanında; bizlerin de bu suça ortak olmadığını söylebelir misiniz?

cesur yürek güzel KALEMŞÖR'ümŞeniz

seni cesaretinden ötürü tebrik ediyoruma.s.
o fotolar büyük ihtimal silinecek ama silinmemesini gönülden isterim:Saruboceq:

istiyorum çünkü laftan anlamayanlara gerçekleri TOKAT gibi çarpmak gerekir...
gerekir çünkü bu durum laftan anlamıyorlar diye sırtımızı dönüp çekip gideceğimiz bir durum değil...
bu durum sonuna kadar gidip gerçekler TOKAT gibi yüzlere çarpa çarpa anlatılacak bir durumvereliniortak

Yazdıklarına katılmamak elde değil. Malesef kendi kendimize yapıyoruz. Yılladır çin malı kullanmayan biri olarak benim içim rahat ama ucuz diye milletimiz habire alıyor. Almayın yahu şu iğrenç insanların ürettiği ve 2 günde mahvolan malları kardeşim. Almazsak ölmeyiz değil mi?

Tüm halkımızı bir kampanya şeklinde Çin mallarını kullanmamaya davet ediyorum.
Çin ürünlerinin barkod numaraları (690-691-692) ile başlıyor , ya da etiketlerinde (Made in China) (Made in P.R.C)veya (Product of China) yazıyor.

Son düzenleme:
şok oldum gerçekten şokk
ferzacım mesajlarını hem şaşırarak hemde gözyaşları içinde okudum
o bebeğin fotoğraflarını vahşice yenilişi beni çok etkiledi
bu kadar cani olduklarını insan eti yiyecek kadar sapıtmış olduklarını bilmiyordum
bunları bilmeden alınmış bi kaç çin malını malesef ki kullanıyorum
haram olsun katkıda bulunduysam eğer
lanet olsun çinee

her gördüğümde aynı ürpertileri yaşıyorum

bu nasıl bir zihniyet

bu nasıl bir vicdansızlık

inanın hani derler ya sözün bittiği yer işte söz bitti

artık durmak yok insanız diyen

bunlara tepkisiz kalmamalıdır

bu resimleri silmek çözüm değil

zihniyetlerdeki bu vicdansızları yoketmek çözüm olmalı

gerçeklerin görünmesinden rahatsız oluyorlarsa ve madem yanlıış değilse

neden böyle bir olayı yapıyorlar

bu onların doğrusuysa

yayınlamak ve insanları uyarmakta bizim doğrumuz olmalı

rabbim şu mubarek cuma günü cuma saati dualarımızı duysun yoketsin bizi yoketmek

isteyen herkesi inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yaaa ama böyle fotolar koymasanız keşke..:bbo:

bakmaya dayanamıyoruz bizler onlar gerçekleştiriyor

fakat bu gerçekleri görmekten kaçtığımız sürece

bu vahşilikler devam edecektir

bizim yüreklerimiz dayanmıyor diye hep saklandı bu şeyler

artık su yüzünde durmalıki

bazı insanlar uyanmalı derin uykularından

Cenin yediklerini biliyordum ama ölü doğan vs. olarak yediklerini düşünmüştüm.

Eşim geçen senelerde çine gitmişti.Sokaklarda dolaşman mümkün değil kokudan,öğüre öğüre dolandım diye anlatıyordu.

Hani zengin yemeği havyar vardır ya,100 gramı bilmem kaçbin dolardır.Onlar için de ceninler öyleymiş.Şok olmuştum,aklım hafsalam almamıştı,tiksinmiştim,nefret etmiştim...

Bunları görünce,gördüklerime inanmakta zorlandım.Gayet rahat ve mutlu görünüyorlar...Ne acıdır ki,dünya ekonomisini ellerinde tutuyorlar.Yakın zamanda paraya petrole yön verme işini Amerikanın elinden alacaklar...

Dünyanın en büyük markaları bile üretimini çine yaptırıp,dağıtımını kendi ülkesinden yapıyor ve üzerlerinde de çin malı yazmıyor çoğunun..Made in usa yazıyor bizde kalitelidir bu,çin malı değil diyip alıyoruz..

Bunlar dünyayı ele geçirmiş durumda.Çin amerika israil...Ne taraf dönsek bir yerden acımasızca karşımıza çıkıyorlar.

Kendi üreticimizi desteklemiyoruz malesef..Zamanında hım bu yurt dışından gelmiş,kalitelidir mutlaka deyip,kendi üreticimizi kenara atmışız.Sonra millet bakmış,burası sağlam bir pazar.ınsanlar yabancı ürünlere-markası kalitesi ücreti ne olursa olsun-çok meraklı...

Bizim üreticimiz ürünleri yaparken el emeği,göz nuru döker.çalışanlarına haklarını verir,insan muamalesi yapar.Çalışanını işten çıkarması gerektiğinde ezilip büzülür,nasıl söyleyeceğim diye düşünür.Çünkü biz Türküz,Osmanlı torunuyuz...Atalarımızdan böyle gördük...Çalışana alnının teri kurumadan hakkını vermeyi gördük...

Ama Çin bukadar içimize işlemişken,bizim üreticimiz çok zor durumda...1 kişinin yapacağı işi 50 kişiye yaptırıp zamandan tasarruf edip,sürümden kazanıyorlar.çalışanlarda -afedersini- köpek gibi çalıştırılıp,insan muamaelesi görmüyorlar.Çin kendi halkına acımıyorki,başkalarını düşünsün.

yani konuyu saptırdım galiba bilmiyorum,farkında değilim.yazdıkça yazasım geliyor...

Ben elimden geldiğince %100 türk malı kullanmaya çalışıyorum.Alış veriş yaparken etiket okuyup,üretici firmayı bulacam diye,gözlerim dönüyor...

Ben protestoya çok önce başlamıştım ama daha dikkatli olucam inşallah...Dünya egemenliğini o küçük sinir bozucu,iğrenç kişiliklere bırakmak istemiyorum..

Beterin beteri var dedikleri bu olsa gerek...

Allahım onları cehennemde cayır cayır yaksın inşallah :Saruboceq:
Bu kadar iğrençler işte okuduklarıma inanmıyorum
Tüm bunlara kayıtsız kalabilenler varsa eğer milliyetçiliği geçtim onların insanlığından ve vicdanından şüphe ederim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…