- Konu Sahibi Halikarnas
-
<B>
ıçimdeki duyguları anlatabilmem imkansız...</B>
Kalbinde zerre kadar insanlık kırıntısı bulunan bir insan; Çinlilerin bu vahşet dışı, özel zevklerine kayıtsız kalmamalı diye düşünüyorum...
Bu resimlerin, görüntülenemeyecek kadar ürkütücü olduğu için silinmiş olmasını anlayabiliyorum...
Ama ya hakikatler!...
Onları nasıl silebiliriz?
Bizler bu vahşeti görmeye bile dayanamazken; onlar büyük bir hazla vahşetlerine devam ediyorlar...
Çok merak eden arkadaşların; google' dan "bebek yiyen Çinliler" olarak arama yapmalarını şiddetle rica ediyorum...
Sayfalarca, siteler dolusu dökümanlara ulaşacaklardır...
Bu; her şeyden önce, bizler için bir görevdir...
İçimdeki duyguları anlatabilmem imkansız...
Kalbinde zerre kadar insanlık kırıntısı bulunan bir insan; Çinlilerin bu vahşet dışı, özel zevklerine kayıtsız kalmamalı diye düşünüyorum...
Bu resimlerin, görüntülenemeyecek kadar ürkütücü olduğu için silinmiş olmasını anlayabiliyorum...
Ama ya hakikatler!...
Onları nasıl silebiliriz?
Bizler bu vahşeti görmeye bile dayanamazken; onlar büyük bir hazla vahşetlerine devam ediyorlar...
Çok merak eden arkadaşların; google' dan "bebek yiyen Çinliler" olarak arama yapmalarını şiddetle rica ediyorum...
Sayfalarca, siteler dolusu dökümanlara ulaşacaklardır...
Bu; her şeyden önce, bizler için bir görevdir...
ferzacım yazdıklarını okumak yeterli
o resimleri görmeye dahi gerek yok
ben o resimleri gördükten sonra çok kötü oldum
ne kadar etkilendiğimi anlatamam
uzunca bir süre etkisinide atlatamam yemek yerken aklıma gelir fena olurum
bence hassas olan ve etkilenecek olan arkadaşlarımının bakmamasını tavsiye ediyorum
ben bi kez baktım aynı sayfadaki diğer mesajları okurken
inan görmemek için gözlerimi kapattım
dayanılacak gibi değildi
yinede bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim
yaaaa canıım bakmaya bile dayanamıyoruz...ama bu insanların mallarını alıp evlerimize sokuyoruz...
bu fotoları herkesin görmesi lazım...görsünler ki bu bebek yiyen cenin yiyen insanların mallarını satın alarak ekonomimize ağır bir darbe vuruyorlar...
üstelik mallarını satın almaya devam edersek bu bebek yiyiciler cenin yiyiciler işgal ettikleri ülkeler de katliam yapmaya devam ederler...
Ferzacım tekrar ellerine yüreğine sağlıka.s.
en başta herşey 1 milyon mağazalarından alışveriş yapmayı kesmekle işe başlayabiliriz...
tanınmış firmaların ürünlerini satın alırken işçiliği nerden üretim nerde yapılmış diye kontrol edelim.!!!
dünya da tanınmış bir çok tekstil firması imalatını çin de yaptırıyor...
fakat kural yasa kanun gereği bunu iç etiketin de belirtmek zorunda.!!!
!!!!!!!!!
yapar yapmasına da izin verilirse tabiii...sardunyacım yılladır dikkatimi çeker..
en iyi sandığımız malların bile parçası çinde üretilir
aklınıza hayalinize hangi ürün gelirse..
araştırdım parça daha ucuza geldiği için hep orda üretim yapıylarmış..
kaliteli ,kalitesiz olarak ikiye ayrılıyomuş
yani aa bu çok kaliteli dediğimiz üründe çinde üretiliyor..ay bu iyi çıkmadı çin malı dediğimizde orda üretiliyor..
bireylerden önce yetklililer iş adamları şirketler buna son vermeli artık.
çocumun oyuncağını bile marka aldık çin malı çıktı..
bende sinirden parça parça ettim attım çöpe..
çin malı istemiyoruz...!!
kendi ülkeminin malını güvenerek kullanmak istiyorum artık..
israil çin biz muhtaçmıyız bunlara ..
Türkiye istese yapar bunu ama önce başımızdaki büyükler dur diyecek buna...!!
cnm nazik bi şekilde yaptıgın bu uyarı ıcın tesekkurler ama ınan bu sitelerde insanların yönelttikleri şikayet dilek ve isteklere bakılmıyor bile... Kültür ve turizm bakanlığının sitesine sayısız mesaj yollamıştım bi konuyla ilgili emaıl adresımı telefon numaramı ve ev adresımı dahi(cevap vermek için güya) istediler ne arayan var ne maılle cevaplayan ne de adrese gelen herhangı bırsey vatandaşların istek duygu ve düşünceleri maalesef önemsenmiyormafoldumben
ayrıca siyaset olayını karıştırmamak gerekli haklısın... burda mevzu çin ve çin'in Uygur türklerine yaptığı işkence :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?