• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vahşet Bitene Dek Çin Mallarını Boykot Edelim...

Ni’çin?

Svetşört geliyor

Çin’den.

Pet şişeden

yapıyorlar.

Eskiden kanserojen

yiyorduk.

Artık kanserojen

giyiyoruz yani.

*

Nobel ödüllü profesör-yazar Paul Krugman, "Biz Amerikalılar onlara karşılıksız tahviller sattık, onlar da bize zehirli oyuncaklar gönderdi, gayet adildi" demişti... Bizim profesör-yazarlar pek söylemezler böyle şeyleri... AKP yalakalığı Nobel’den değerli çünkü; getirisi daha yüksek.

*

ıktidar ampul mesela...

Ama, ampul Çin’den geliyor.

Ya, Türk Bayrağı?

Çin’de yaptırıyoruz artık...

*

Gözlük, conta, granit, klima.

Fermuar, dürbün, şırınga.

Radyo, diş macunu, mama.

Su kaplumbağası geliyor...

Bal geliyor.

Sarımsak...

Ceviz geliyor Çin’den.

Ama böyle cevizi ne gördüm, ne duydum bugüne kadar... Kabuğunu çekiçle kırmıyorsun, tuzlu fıstık gibi buruşturuyorsun, çıkıyor... Bizim 1 kilo cevizin yarısı kabuk, yarısı iç... Bunun 100 gramı kabuk, 900 gramı iç... Yerli ceviz olsan, insan içine çıkamazsın o içle!

*

Yakında, kabuksuz fındık, çekirdeksiz kiraz, direkt peynir çıkaran inek falan gelirse Çin’den, şaşmayın...

Ya da gelmiştir, henüz

benim haberim yok.

*

Terlik, menteşe,

şeker, otomobil.

Toka, şampuan,

televizyon, süttozu.

Kıçımızdaki don.

Aşçı geliyor Çin’den.

Maden işçisi geliyor.

Pazarcı geliyor.

Kadıköy’de tezgáh açanı var...

Adı, galiba Yon.

"Bunu bööle açiyon, bunu bööle takiyon" diye tarif ediyor, pilli tıraş makinesini...

*

Bir çanta geliyor Çin’den, eşek ölüsü bu kadar kötü kokmaz, o vaziyette...

Yves Saint Laurent görse, kokudan değil, kahrından ölür...

Üstünde onun adı yazıyor!

*

Telefon 10 lira.

Saat 5 lira.

200 tane yara bandı, 1 lira.

ınsan zevk için yapıştırır valla.

Vantilatör alana,

yelpaze bedava.

*

Fesuphanallah di mi?

Diyanet’in bizim hacılara verdiği şemsiyeler de Çinli.

*

Piyasadaki elektronik eşyanın yarısı çekik gözlü... Başbakan’ın dağıttığı her 10 oyuncağın 9’u Çin malı... 10 halının 4’ü, 10 gözlüğün 6’sı, kırtasiyenin yüzde 30’u, bisikletin 40’ı, konfeksiyonun 70’i... Ameliyat masasından toplu iğneye, 44 sektörümüzü gömdüler.

*

Kefen bezi, Çin malı.

*

Hülasa...

Kapılarımız ardına kadar açık.

Gelen, giriyor Çin’den.

*

Bi kim girememiş birader?

Rabia Kader.

*

Hani şu, Çinliler tarafından katledilen Uygurların kahraman kadını... 2 defa vize istemiş, vermemişiz, iyi mi.

*

Türk çünkü.

*

Onun ithalatı, bu utanç verici rezaletin kabak gibi ortaya çıktığı ’’zorunlu haller’’ dışında yasak!

Yılmaz Özdil- Hurriyet

içim ürperdi gözlerim yaşardı sinirden ağlıyasım geldi nası bi millettir bu nasıl caniliktir nasıl insanlıktır boğazlarına taş kalkmalı tabiri nasılda güsel uyuyo bu lüzumsuz millete.vicdansızlık bu ya insanda biraz merhamet olur gerçi bunların insan olmadığı apaçık ortada ya yamyamlar resmen Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim.ferzacım sardunyacım sağol bilgilendirdiğiniz için bu kadarındanda haberim yoktu doğrusu

Çinlilerden nefret ediyorummmmmmmmmmmmm!!!!!
İnşallah Allah cezalarını verir!!! kötükedihüso

İçimdeki duyguları anlatabilmem imkansız...

Kalbinde zerre kadar insanlık kırıntısı bulunan bir insan; Çinlilerin bu vahşet dışı, özel zevklerine kayıtsız kalmamalı diye düşünüyorum...

Bu resimlerin, görüntülenemeyecek kadar ürkütücü olduğu için silinmiş olmasını anlayabiliyorum...

Ama ya hakikatler!...
Onları nasıl silebiliriz?

Bizler bu vahşeti görmeye bile dayanamazken; onlar büyük bir hazla vahşetlerine devam ediyorlar...

Çok merak eden arkadaşların; google' dan "bebek yiyen Çinliler" olarak arama yapmalarını şiddetle rica ediyorum...
Sayfalarca, siteler dolusu dökümanlara ulaşacaklardır...
Bu; her şeyden önce, bizler için bir görevdir...​

<B>
ıçimdeki duyguları anlatabilmem imkansız...
</B>
Kalbinde zerre kadar insanlık kırıntısı bulunan bir insan; Çinlilerin bu vahşet dışı, özel zevklerine kayıtsız kalmamalı diye düşünüyorum...

Bu resimlerin, görüntülenemeyecek kadar ürkütücü olduğu için silinmiş olmasını anlayabiliyorum...

Ama ya hakikatler!...

Bizler bu vahşeti görmeye bile dayanamazken; onlar büyük bir hazla vahşetlerine devam ediyorlar...

Çok merak eden arkadaşların; google' dan "bebek yiyen Çinliler" olarak arama yapmalarını şiddetle rica ediyorum...
Bu; her şeyden önce, bizler için bir görevdir...

Arkadaşlar google' dan "bebek yiyen Çinliler" olarak arama yapmanızı şiddetle rica ediyorum...

.....

İçimdeki duyguları anlatabilmem imkansız...

Ama ya hakikatler!...

Bu; her şeyden önce, bizler için bir görevdir...​

ferzacım yazdıklarını okumak yeterli
o resimleri görmeye dahi gerek yok
ben o resimleri gördükten sonra çok kötü oldum
ne kadar etkilendiğimi anlatamam
uzunca bir süre etkisinide atlatamam yemek yerken aklıma gelir fena olurum
bence hassas olan ve etkilenecek olan arkadaşlarımının bakmamasını tavsiye ediyorum
ben bi kez baktım aynı sayfadaki diğer mesajları okurken
inan görmemek için gözlerimi kapattım
dayanılacak gibi değildi
yinede bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim

ferzacım yazdıklarını okumak yeterli
o resimleri görmeye dahi gerek yok
ben o resimleri gördükten sonra çok kötü oldum
ne kadar etkilendiğimi anlatamam
uzunca bir süre etkisinide atlatamam yemek yerken aklıma gelir fena olurum
bence hassas olan ve etkilenecek olan arkadaşlarımının bakmamasını tavsiye ediyorum
ben bi kez baktım aynı sayfadaki diğer mesajları okurken
inan görmemek için gözlerimi kapattım
dayanılacak gibi değildi
yinede bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim

yaaaa canıım bakmaya bile dayanamıyoruz...ama bu insanların mallarını alıp evlerimize sokuyoruz...

bu fotoları herkesin görmesi lazım...görsünler ki bu bebek yiyen cenin yiyen insanların mallarını satın alarak ekonomimize ağır bir darbe vuruyorlar...

üstelik mallarını satın almaya devam edersek bu bebek yiyiciler cenin yiyiciler işgal ettikleri ülkeler de katliam yapmaya devam ederler...

Ferzacım tekrar ellerine yüreğine sağlıka.s.

yaaaa canıım bakmaya bile dayanamıyoruz...ama bu insanların mallarını alıp evlerimize sokuyoruz...

bu fotoları herkesin görmesi lazım...görsünler ki bu bebek yiyen cenin yiyen insanların mallarını satın alarak ekonomimize ağır bir darbe vuruyorlar...

üstelik mallarını satın almaya devam edersek bu bebek yiyiciler cenin yiyiciler işgal ettikleri ülkeler de katliam yapmaya devam ederler...

Ferzacım tekrar ellerine yüreğine sağlıka.s.

ve bir gün gelip bizi yiyecekler...zaten için için yemeye başladılar.

en başta herşey 1 milyon mağazalarından alışveriş yapmayı kesmekle işe başlayabiliriz...

tanınmış firmaların ürünlerini satın alırken işçiliği nerden üretim nerde yapılmış diye kontrol edelim.!!!

dünya da tanınmış bir çok tekstil firması imalatını çin de yaptırıyor...

fakat kural yasa kanun gereği bunu iç etiketin de belirtmek zorunda.!!!

!!!!!!!!!

sardunyacım yılladır dikkatimi çeker..
en iyi sandığımız malların bile parçası çinde üretilir
aklınıza hayalinize hangi ürün gelirse..
araştırdım parça daha ucuza geldiği için hep orda üretim yapıylarmış..
kaliteli ,kalitesiz olarak ikiye ayrılıyomuş
yani aa bu çok kaliteli dediğimiz üründe çinde üretiliyor..ay bu iyi çıkmadı çin malı dediğimizde orda üretiliyor..
bireylerden önce yetklililer iş adamları şirketler buna son vermeli artık.
çocumun oyuncağını bile marka aldık çin malı çıktı..
bende sinirden parça parça ettim attım çöpe..
çin malı istemiyoruz...!!
kendi ülkeminin malını güvenerek kullanmak istiyorum artık..
israil çin biz muhtaçmıyız bunlara ..
Türkiye istese yapar bunu ama önce başımızdaki büyükler dur diyecek buna...!!

sardunyacım yılladır dikkatimi çeker..
en iyi sandığımız malların bile parçası çinde üretilir
aklınıza hayalinize hangi ürün gelirse..
araştırdım parça daha ucuza geldiği için hep orda üretim yapıylarmış..
kaliteli ,kalitesiz olarak ikiye ayrılıyomuş
yani aa bu çok kaliteli dediğimiz üründe çinde üretiliyor..ay bu iyi çıkmadı çin malı dediğimizde orda üretiliyor..
bireylerden önce yetklililer iş adamları şirketler buna son vermeli artık.
çocumun oyuncağını bile marka aldık çin malı çıktı..
bende sinirden parça parça ettim attım çöpe..
çin malı istemiyoruz...!!
kendi ülkeminin malını güvenerek kullanmak istiyorum artık..
israil çin biz muhtaçmıyız bunlara ..
Türkiye istese yapar bunu ama önce başımızdaki büyükler dur diyecek buna...!!
yapar yapmasına da izin verilirse tabiii...
devrim arabalrı filmini belki de izlemişsinizdir en güzel örnek işte...
hatta filmin yayınlanmasına izin vermediler ya sansür uyguladılar fılan aylar sonra yeniden düzenlenip gösterime sunuldu...
Herşey bu devirde bazılarının parmağında dönüyor..kimse bunu değiştiremiyor...maalesef ki ...mafoldumben

326343593750.jpg

Çin polisi Cuma sonrası sert müdahale etti

Çin`in Sincan Uygur Özerk Bölgesi`nin merkezi Urumçi`de polis, cuma namazından çıktıktan sonra gösteri yapan Uygurlulara müdahale etti.

Çinli yetkililer bugün camilerin açılmasını yasaklamasına rağmen Türkler bazı camilerde Cuma namazı kılmayı başarmıştı.

Urumçi`nin Er Dao Qiao bölgesindeki Ak Cami önünde, cuma namazını kıldıktan sonra toplanan yüzlerce kişi ile polis kuvvetleri arasında gerginlik yaşandı. Polis, 5-6 kişiyi tutukladı.

Olayları uzaktan izleyen bazı Uygur kadınlar, "Görün, bize hayvanlar gibi muamele ediyorlar" şeklinde tepki gösterdiler.

Çinli yetkililer, 5 Temmuz`dan bu yana gergin olan, gösteri ve çatışmalarla kana bulanan Urumçi`de "tansiyonun yükselmemesi" gerekçesiyle camilerin bugün açılmaması emrini vermişti. Ancak yasağa rağmen Urumçi`deki bazı camilerin cuma namazı için açıldığı bildirilmişti.

Mondial1: Zongshan Gouchi China (3 model ithal ediyoo)
Asya: Haojin Motorcycle Company China...
Salcano: Scooterları: Benzhou Vehicle Company China (yıyıng diye geçiyo) Motosikletleri;Chonqchıng Lifan Motorcycle Company China
Bisan: Chonqchıng Lifan Motorcycle Company China
Zealsun: Chonqchıng Zongshen Motorcycle Company China

nokıa alırken dikkat edin zira çinde çakması üretiliyormuş
ayrıca ,casper bilgisayar çinde üretiliyor kesinlikle almayın...
hatta pc alıcaksınız toplama alın her parçasını tek tek kendiniz seçin...
markaya değil : nerde üretildiğine bakın zira marka diye alıyoruz içindeki parçaları çin malı oluyor...

arkadaşlar duygularınızı öfkenizi çok iyi anlıyorum....
fakat siyaseti karıştırmak sadece topiğin kapanmasına ve sesimizi duyuramamamıza sebep olur....

bu sebepten sizlerden tekrar çok ama çok rica ediyorum ; lütfen "din dil ırk renk siyaset bakan başkan vs." karıştırmayalıma.s.

bu tip tepkilerimizi isteklerimizi yetkililere direkt olarak bildirirsek sesimizi daha çok duyururuz...

link vermek yasak ama bu link Başbakanlığın sitesinin linkiturkbayragisanırım yönetim buna birşey demez...

turkbayragi​

Son düzenleme:
cnm nazik bi şekilde yaptıgın bu uyarı ıcın tesekkurler ama ınan bu sitelerde insanların yönelttikleri şikayet dilek ve isteklere bakılmıyor bile... Kültür ve turizm bakanlığının sitesine sayısız mesaj yollamıştım bi konuyla ilgili emaıl adresımı telefon numaramı ve ev adresımı dahi(cevap vermek için güya) istediler ne arayan var ne maılle cevaplayan ne de adrese gelen herhangı bırsey vatandaşların istek duygu ve düşünceleri maalesef önemsenmiyormafoldumben

ayrıca siyaset olayını karıştırmamak gerekli haklısın... burda mevzu çin ve çin'in Uygur türklerine yaptığı işkence :gitme:

cnm nazik bi şekilde yaptıgın bu uyarı ıcın tesekkurler ama ınan bu sitelerde insanların yönelttikleri şikayet dilek ve isteklere bakılmıyor bile... Kültür ve turizm bakanlığının sitesine sayısız mesaj yollamıştım bi konuyla ilgili emaıl adresımı telefon numaramı ve ev adresımı dahi(cevap vermek için güya) istediler ne arayan var ne maılle cevaplayan ne de adrese gelen herhangı bırsey vatandaşların istek duygu ve düşünceleri maalesef önemsenmiyormafoldumben

ayrıca siyaset olayını karıştırmamak gerekli haklısın... burda mevzu çin ve çin'in Uygur türklerine yaptığı işkence :gitme:

vereliniortak a.s.​

Adalet bakanlığının sitesinden bilgi edinme hakkımı kullanarak çok kısa süreler için de çok önemli özel bilgiler edindim...
bilgi edinme hakkınızı sonuna kadar kullanın...

öneri ve şikayetler için geri dönerler mi bilemiyorum...
öneriler için geri döneceklerini sanmıyorum...genel şikayetler için değil fakat özel şikayetleriniz için geri dönmek zorundadırlar.

Urumçi'de yeniden sokağa çıkma yasağı

Çin, Doğu Türkistan bölgesinin başkenti Urumçi'de yeniden gece sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Cuma, 10 Temmuz 2009 14:28

Doğu Türkistan'da yeniden sokağa çıkma yasağının ilan edildiği bildirildi. Yetkililerin kentte durumun kontrol altına alındığının açıklamasının ardından sokağa çıkma yasağı kaldırılmıştı.

Öte yandan, Çin hükümeti Urumçi'deki tüm camilere bugün kepenklerini kapamaları talimatı verdi. Ancak bazı camilerin kapılarını kapatmamak için direndikleri belirtiliyor.

Hükümetin bir politika değişikliğine mi gittiği, yoksa camilerin kapı önünde biriken kalabalıklar yüzünden mi kapılarını açmak zorunda kaldıkları bilinmiyor.

Bugün Cuma namazı nedeniyle binlerce Müslüman Uygur'un camilere gitmesi bekleniyordu. Ancak Urumçi'deki yetkililer, camilerin kapılarına levhalar asarak halktan namazlarını evlerinde kılmalarını istemişti.

Bölgeden gelen haberlere göre, kentte gerginlik devam ediyor.

Çin'deki Moğolları katliam korkusu sardı!

Pekin yönetimi, Uygur katliamından sonra diğer azınlıkları da tehdite başladı.

Pekin yönetimi, Sincan'daki olayların sorumluların en ağır cezaya çaptırılacağını açıkladı. Gelişmelerden Müslüman Uygurlar kadar üzerlerindeki baskı artan diğer azınlıklar da endişeli. Bunlardan biri de Moğollar...

Ülke bütünlüğünün korunması adına katliam yapmaktan çekinmeyen Çin yönetimi tehdit sıralamasında diğer azınlıklar da yer alıyor.

AZINLIKLARIN NÜFUSU TOPLAM NÜFUSUN YARISI KADAR

Deutsche Welle sitesinin haberine göre tehdit altındaki topluluklar örgütünün Asya uzmanı Ulrich Delius, birkaç yıl önce durumun bu kadar kötü olmadığını, ortamın giderek daha çok gerildiğini iddia ediyor. Çin'de 55 farklı etnik azınlık yaşıyor. Sadece Sincan, Tibet ve İç Moğolistan özerk bölgelerindeki nüfus, neredeyse toplam nüfusun yarısına eşit. Delius, şu değerlendirmeyi yapıyor:

"Bu azınlıklar, stratejik ve ekonomik öneme sahip bölgelerde oturmadıkları müddetçe, Çin makamları bu kişilerin etnik kimliklerini korumalarına kısmen izin veriyor. Ancak konu Sincan'daki gibi bir sınır bölgesi veya Tibet gibi özerk bir bölge olunca, Çin katliam yaparak 'bütünlüğü koruma'ya çalışıyor."

Uygur'da geçtiğimiz pazar günü yaşanan katliamlar sırasında kaç kişinin hayatını kaybettiği konusundaysa hala net bir bilgi bulunmuyor.Moğollar da benzer sorunlarla baş başa...

Şimdiye kadar örneğin İç Moğolistan Özerk Bölgesi'nde genellikle bir uyuşmazlık durumu yaşanmıyordu. Son yıllarda bu da değişti. Bölgede yaşayan bir kadın, tamamen izole edildiklerini anlatıyor. İsminin açıklanmasını istemeyen Moğol kadın, şöyle konuşuyor:

"Bölgemizin etrafı çitle çevrildi ve sürülerimizi alıp istediğimiz yere göç etmemiz yasaklandı. Bizi 150 kilometre uzağa yerleştirdiler. Tüm hayvanlarımı satmak zorunda kaldım. Hükümet bizi zorla gönderdi. Kimse gitmeyi istemiyordu. Ailelerimiz dağıldı. Yeni evimiz eskisinden daha küçük. Burada her şey paralı&#8230; Oysa bozkırdayken su, yakacak hepsi bedavaydı. Burada ota bile para veriyorum. Bir göçebe olarak iş bulmak zor... Bulduğum süt sağma işinde bile sadece iki ay çalışabildim."

Birkaç kilometre ilerideyse küçük bir çiftlik evinde başka bir Moğol aile yaşıyor. Ev tertemiz ve sıcak&#8230; Ailenin yeterli yiyeceği, hatta bir televizyonu var. Moğol baba, oğlunun Moğolca konuşmasını istemediğini belirtiyor ve şöyle konuşuyor:

"Sürü gütmek, göçebe olarak çalışmaktan tabii ki çok daha güzel. Ama oğlum da sığır başında beklesin istemiyorum. Toplum çok çabuk değişiyor. Göçebe olsunlar diye çocuk yapmıyoruz. Çocuklarının daha iyi bir konuma gelebilmesi için kişilerin ileriyi düşünmeleri gerekiyor. Oğlumun şehirde yaşamasını umuyorum. Ona hiçbir şekilde göçebe geleneklerini öğretmeyeceğim"

ÇİNCE BASKISI MOĞOLCA'YI YOK EDİYOR

Çin'in İç Moğolistan bölgesinde Moğolca öğretilen okullar bulunuyor. Ancak gittikçe daha çok aile çocuklarını öğrenim dili Çince olan okullara gönderiyor. Çünkü iyi Çince bilmek ileride iyi bir iş sahibi olma konusunda avantaj sağladığı düşünülüyor.

Moğol tarihi Profesörü Buyamderger, bunun beklenen bir gelişme olduğunu, ancak kendisini endişelendirdiğini belirtiyor:

"Geçtiğimiz son 30 yıldır Moğollar değişime ayak uydurmaya çalıştılar. Gerçek bir Moğol göçmeni için her şey çok hızlı değişiyor ve o da buna ayak uyduramıyor. Bunda hükümet de hatalı. Çünkü kültür farklılıklarını muhafaza etmek için düzgün bir planı yok. Bugün Çin'deki tek konu para... Bir şey para kazandırdığı sürece sorun yok. Kültürel farklılıklar görmezden geliniyor. Özellikle bölgesel makamların tutumu çok kötü&#8230; Bunu herkes biliyor ama kimse bir şey demiyor. Önce bozup, sonra bozduğumuzu onarmaya çalışıyoruz. Ancak bozulanı sonradan onarmaya çalışmak hep daha pahalıya mal oluyor."

Çin'li Müslümanların gözyaşlı Cuması-FOTO

Doğu Türkistan'da katledilen Müslümanlar için Pekin'deki camiilerde dualar edildi.
Cuma, 10 Temmuz 2009 12:46

Çin'in tüm yasaklamalarına rağmen camiilerin kapılarına dayanan Mülüman Uygurlar camiilere zorla da olsa girerken Pekin'deki camiilerde Uygurlular için dualar edildi.

Katliam sonrası ilk Cuma namazını kılan Çin'li Müslümanlar Doğu Türkistan'daki kardeşlerini unutmadılar. Cuma duasında kalkan ellere göz yaşları eşlik etti. Çin'li Müslümanların göz yaşlarını tutumadığı o an kameralara yansıdı.

İşte Pekin'de Müslümanların cuması ve göz yaşı:

66744.jpg

66745.jpg

66746.jpg

66747.jpg

66748.jpg

66749.jpg

66750.jpg

66751.jpg

66752.jpg

Sessizlik içinde ölen, acı çeken tüm canlıların sesi olun.

66746.jpg

Çin malı ya da hammaddesini, tüketici olarak ayırt edebilmek oldukça güç ancak Çin üretimi olan bir malı ayırt etmek çok ama çok kolay.

Nasıl mı?

Aldığınız ürünün üzerinde "Made in China","Product of China", "Çin Malı"

gibi ibareler yer almıyorsa, ürünün barkodunu okuyun.

Her ülkenin sahip olduğu eşi olmayan satış kodları, barkodların başına işleniyor.

Barkodun en başındaki ilk iki ya da üç rakam, ürünün hangi ülkeden geldiğini size söylüyor.

İşte Çin'e ait barkod numaraları

690 - 691 - 692

Eğer ürünün orijinalinden emin değilseniz bu üç rakam size yol gösterecektir.

Bu numaralarla başlayan ürünleri almayın.

Dünya Uygur kadınının fotoğrafını konuşuyor

Dünya, Çin'in Doğu Türkistan'daki katliamlarına karşı tek başına tanklara meydan okuyan ve simgeleşen kadını konuşuyor.

Çarşamba, 08 Temmuz 2009 12:12

Dünya Bülteni / Haber Merkezi

Yaşlı bir uygur anası, bir elinde bastonu ve başörtüsüyle askerlerin bedenlerinden örülen duvara ve tanklara karşı yürüyor...O, ne bir üniversiteli militan ne de üstünde sol devrimlerden esinlenmiş giysi var.. Doğu türkistanlı bir müslüman kadın...
Fotoğrafta görülen kadın Doğu Türkistan'daki katliamın büyümesine yol açan Çin polisinin arabalarına doğru kararlı adımlarla yürüyor.

Çin polisinin sokağa çıkma yasağı getirdiği Doğu Türkistan'da kadının Polis otobüslerinin bulunduğu yere gitmesi dünya basınında geniş yer buldu.

resim1.20090708122408..jpg

resim2.20090708122414..jpg

resim3.20090708122419..jpg

MEÇHUL PROTESTOCU

tiananmen-tank.jpg

Çin'de 1989 yılında Tiananmen meydanında tanklara karşı yürüyen eylemciye benzetilen kadının bu görüntüsü Çin soykırımına karşı anlamlı bir fotoğraf olarak değerlendirildi.

Back