Üzüntüden sütüm kesildi, artik dayanamiyorum

Stres üzüntü ve depresyon sütün kesilmesine neden olur tabiikide. bu kanıya ben kendim varmadim zaten doktorum söyledi. tabii ki geri gelmesi icin birkac sey önerdi uğrasiyorum... 2 3 damla geliyor sonra hicbirsey yok. cocuk artik doymadigi icin bise gelmedigi icin bagriyor...bende inanmak isterdim stresin buna neden olmadiğina hatta baskalari yüzünden cocuguma kötülük gelmesi zoruma gidiyor...elimdem ne geliyorsa yapiyorum...

Son düzenleme:
Hanimlar hepnize tşk ediyorum...en son durumu paylasmak istedim. Yine kavga ettik en son ve ben aileme haber verdim beni gelip almalari icin.
Esim beni zorla kv nin evine götürmek istedi. bende o kakmalari kakan kv nin evine gitmek istemedim, esim de bebeği alip giderim o zaman dedi. Beni cocugumdan ayirmaya hakkin yok dedim...annemgil o ara geldi iyiki kavga basladinda hemen aramisim onlari. valizimi topladim, arkamdan da eşim yalvariyor, özür diliyor ağlıyor. ama ne fayda artik burnu iyce sürtsün de görsün

Saat başı çocuğu emzirin. Emzik ya da biberon vermeyin. Bir memeyi bırakırsa ötekini teklif edin. İlk gün böyle ikinci gün iki saatte bir emzirin. Bunı bir hafta deneyin ve çocuğunuz üu tarttırın bir asm de eğer kilo alımı yeterli ise mamaya hiç bulaşmayın. Süt yapımını artıran tek şey çocuğun emmesidir. Sütünüzle ilgili iyi haberleri bekliyorum

Önce eşimin yeni işi süreli ve iyi yazmışsın sonra yazının sonuna doğru işi kötü yakında çıkar yazmışsın tutarsızlık var..

Canım çok zor anlıyorum evet ama bu kadar kendini ezdirme ya çalışıyor mussun elinde işin var bende boyle şeyler yaşadım şuan çok şükür düzene girdi sende konuş düzeltmeye çalış olabilir diyecem ama aileni eve istememek ne demek ya herşey e tamam belki çözülür diyecem ama Böyle biseye sessiz kalma ya esim benim ailemi evimde isteyecek hemde kendi annesi hergun evime gelip giderken misafirini bile benim evimde ağırlarken daha neler yemin ederim hayati burnundan getiririm onun ne haddineymis ya sakin ailen konusunda taviz verme madem benim ailem gelemiyor. Senin ailende gelmeyecek de bu ne ya bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum ya ya sabirR.

Önce eşimin yeni işi süreli ve iyi yazmışsın sonra yazının sonuna doğru işi kötü yakında çıkar yazmışsın tutarsızlık var..
Hayir tutarsizlik yok. Isi süreli, siz sanirim sürekli anlaminda okuyup yanlis anlamissiniz. Hani gecici, bir senelik ve bir sene sonra ne olacagi belli degil uzatirlarmi uzatmazlarmi. Ayrica cok zorlaniyor, yapamiyor büyük ihtimal cikartacaklar...

Zaten yumrugumu masaya vurdum artik...kv ile de kb ile de küsüz. Görüsmüyoruz artik...ailem beni almaya geldi gecen gün...evet kardesimi dahi bebek severkene bebekten kiskanmis adam, bu kadarina da pes

Canım sen hem hamilesin hem de çocuğun mu var?Bu halde mi hizmetcilik yaptırtıyorlar sana

Eğer gerçekten çocuğunu kayınvalidene bırakıp haftada bir kaç kez görmeyi kabulleneceksen anneliğinden şüphe edicem.

Zaten yumrugumu masaya vurdum artik...kv ile de kb ile de küsüz. Görüsmüyoruz artik...ailem beni almaya geldi gecen gün...evet kardesimi dahi bebek severkene bebekten kiskanmis adam, bu kadarina da pes

Allah kolaylık versin bu nasıl bi zihniyet ya insan yeni bir aile kurmak için evlenir ee benim annem ne derse oolacak o her zaman bizim evimizde olacak ama senin ailen adim atmayacak mantığa bak ya canım emin ol tamam es te önemli ama tabi sana hayati zehir etmediği ve seni sevdiği surece .. sana eziyet etsin herkesi senden önde tutsun yok ole bi dunya..is boyle olunca da dünyada senden ailenden evladından daha önemli bisey olmamali.. Çünkü esin kıymet bilmiyo hayatinin değerini bil ...tamam uğraş yuvan için gözünü korkut iyi olması için çabala ama hala aynıysa değişmiyorsa ne evladını o yuvaya maruz bırak kavga gurultu içinde büyüt ne de kendine eziyet ettir al yavrunu git

Canım sen hem hamilesin hem de çocuğun mu var?Bu halde mi hizmetcilik yaptırtıyorlar sana

Canim simdiki ufak bebegime hamileydim ve o sekil kendilerine hizmet ettirdiler...karnim burnumdaydi, bana birsuru sey tasittilar, kimse de yardim etmedigi gibi üstelik te laf sokuldu...yorulmustum cok kötüydüm ve tekbasimaydim ztn , dinlenmek icin oturdum...esim olcak herifin teyzesinin oglunun da cayi bitmisdi, bitirip bana bir bakis atti ve kv ye dönüp " hssst evin gelini çay getir bana" diye emir verdi. Vicdansiz köpekler...ailem bunlari ve diger olanlari ögrenince ortaligi birbirine katti, babam kizimi size köle olsun diyemi verdim, hem hizmet ettirdiniz o vaziyettekene hemde birsuru laf mi cikartip eziyorsunuz dedi...bunlarin affedilir yani yok artik cok kötü deyler yasadim

Ben zaten ümidimi kaybettim, bu adam degismez asla. Bir adami degistiremessin asla...is bulunca simardi...issizkene ama benim sirtimdan gecindi simdide nankörlük yapiyor...ailemi kiskanmasi ayri bir facia...ama kendi anasi herseyime karisti evde hepp..annemgil esimden cekindigi icin evimde hic 1 kere bile yemek yemediler....annem yazik bana yardim etmek icin pilav yapmak istemis tuzu ararkene dolabi acmis. Annemle babam ikiside görmüs esimin ters ters baktigini, ofladigini... Görümcenin annemgili görünce öflenip püfledini de görmüsler...off sunlarda var gibisinden...ailem hep yardima geliyor, onlar istenmiyorlar ama kendileri bana köstek oluyorlar hemde ezmeye calisiyorlar...kv evimde neye el atsa çürüttü, tavalarimi maffetti, oturma odami su basdi bebegi yikayacagim diye halim onun yuzunden küflendi ama yinede senin anani birdaha istemiyorum demedim esime kiskanmadim oflamadim....

vala yuva yıkma taraftarı deilim ama bu isin yuvalık hali kalmamış artik canım yuva boyle olmaz.. Evladım kaç yaşında

Bende bebeğimle boşanma aşamasındayım aile olamadık onu anladım hep ben Alttan aldığım için gitmiş evlilik barışmak için yine şartları var ama ben inanmıyorum şartlarına dediklerine evi satıp son model araba alacakmış parayı zevklerine harcayacakmış mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…