- 15 Şubat 2008
- 998
- 87
- 118
- Konu Sahibi xxxCanKizxxx
-
Hayir tutarsizlik yok. Isi süreli, siz sanirim sürekli anlaminda okuyup yanlis anlamissiniz. Hani gecici, bir senelik ve bir sene sonra ne olacagi belli degil uzatirlarmi uzatmazlarmi. Ayrica cok zorlaniyor, yapamiyor büyük ihtimal cikartacaklar...Önce eşimin yeni işi süreli ve iyi yazmışsın sonra yazının sonuna doğru işi kötü yakında çıkar yazmışsın tutarsızlık var..
Zaten yumrugumu masaya vurdum artik...kv ile de kb ile de küsüz. Görüsmüyoruz artik...ailem beni almaya geldi gecen gün...evet kardesimi dahi bebek severkene bebekten kiskanmis adam, bu kadarina da pesCanım çok zor anlıyorum evet ama bu kadar kendini ezdirme ya çalışıyor mussun elinde işin var bende boyle şeyler yaşadım şuan çok şükür düzene girdi sende konuş düzeltmeye çalış olabilir diyecem ama aileni eve istememek ne demek ya herşey e tamam belki çözülür diyecem ama Böyle biseye sessiz kalma ya esim benim ailemi evimde isteyecek hemde kendi annesi hergun evime gelip giderken misafirini bile benim evimde ağırlarken daha neler yemin ederim hayati burnundan getiririm onun ne haddineymis ya sakin ailen konusunda taviz verme madem benim ailem gelemiyor. Senin ailende gelmeyecek de bu ne ya bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum ya ya sabirR.
Canım sen hem hamilesin hem de çocuğun mu var?Bu halde mi hizmetcilik yaptırtıyorlar sanakizlar merhaba,
Sorun eve karisan , esimi sürekli ögretip üstüme salan bir kayinvalide ve anasini babasini hep önde tutan beni ezen bir es. Kayinvalide artik o kadar ileriye gitti ki, kendi kalabalik misafirlerini benim evimde agirliyor. Üstelik hizmetcilik yapan da ben, yok cocugu mu var, hasta mi agrisi mi var, hamile mi dinleyen yok. Tekbasimayim yardim eden de yok...misafirdir dedim saygida kusur etmedim ama cogu gelen laf cikariyor, fesat insanlar ve kayinvalideye söyleyip o da oglunu dolduruyor...neymis efendim sunun pecetesi bükükmüs saygisizlikmis, bissürü kadindan birine ayri nasilsin dememissimmis, birine tuvalette sigara icmeye izin vermemissim babasi balkondan görürmus bilmem ne bilmem ne sacma sapan seyler...ogluna esine söyle birdaha misafirime böyle böyle yapmasin diyor, o da gelip bana patliyor ve evde kavga gürültü eksik olmuyor. Esim bundan önce issizdi, yeni is buldu süreli ve cok sevindik. Tek calisan bendim. Ama maalesef birden simardi ve beni artik ezmeye basladilar...nede olsa artik oglunun isi var ya lazim degilim. Defol dedi bana, daha persembe cuma calismakla...ben bu durumu kayinvalideye anlattim. Anne yapma etme sen yuvasini bozuyorsun oglunun dedim, birsürü azar isittim ve oglu yine bana patladi hakaretler etti...her haftasonu agliyorum cunki haftasonlari oluyor bu kavgalar...doktora gidecegim annem geliyor bebege gözkulak oluyor...onlardan bir tik yok. Birkere laf soktular anan sizde yatiyor galiba diye...annemi babami gelince evden kiskaniyor esim...gelmelerini istemiyor, oysa ki ne yemek yerler ne bi sey yaparkar sirf bana yardim amacli gelirler, elleri bos gelmesler sagolsunlar...maalesef annemgil de anlamis esimin evi kiskandigini. Cekindikleri icin gelmiyorlar...izinliyim bir sene, seneye yaz dan sonra isime devam edecegim...bebege kim bakacak...hergün 100 km yol gidilecek, isim ailemin oldugu sehirde..basta bunu soyledim sorun olacak diye ama kavga cikdi...ne yapicagimi ne edecegimi bilmiyorum...esimin ailesiyle ayni sehirde oturuyoruyz hic bi faydalari yok...ise baslayinca bebegi bize ver hep bizde kalsin haftada bir görmeye gel diyorlar.. ben nasil dayanirim boyle ya...birde onlar cok egitimsiz insanlar, evlerinde bir kitap yok, kitap ta neymis okumak ta neymis diyen birileri. Ben cocugumun iyi bir ortamda yetismesini okumasini istiyorum.üstelik esimin isi de gecici bi senelik ve suan kötü gidiyor...büyük ihtimal o yine issiz kalacak, ben hergün onca yolu gidecegim üstelik bebegimi de görmeyecegim. Artik caresizlikten aileme de actim konuyu cünki basedemiyorum dayanamiyorum...ama esimin haberi yok bilmelerini istemiyor.her haftasonu anasi gelip kakmalarini kakiP, beni akrabasiyla köylusuyle ogluyla ezip, benim de aileme söylememden korkuyorlar. Suan napacagimk bilmiyorum stresten sütüm bile kesildi...esim yine anasinin misafirlerini getirmesine razi üstelikte dedikodu yapmislardi onlar hakkimizda bende istemiyorum evimde...yani kavga yakinda yine olacak
Kardesinin bebeği sevmesini mi istemiyorlar bu arada?Zaten yumrugumu masaya vurdum artik...kv ile de kb ile de küsüz. Görüsmüyoruz artik...ailem beni almaya geldi gecen gün...evet kardesimi dahi bebek severkene bebekten kiskanmis adam, bu kadarina da pes
Zaten yumrugumu masaya vurdum artik...kv ile de kb ile de küsüz. Görüsmüyoruz artik...ailem beni almaya geldi gecen gün...evet kardesimi dahi bebek severkene bebekten kiskanmis adam, bu kadarina da pes
Canım sen hem hamilesin hem de çocuğun mu var?Bu halde mi hizmetcilik yaptırtıyorlar sana
Aynen canim...bunu esim olacak adam ailemin yüzüne söyledi. Sizin oglunuz bebegi severkene iyiydi dedi, annemle babam orda cevabini yapistirdilarKardesinin bebeği sevmesini mi istemiyorlar bu arada?
Ben zaten ümidimi kaybettim, bu adam degismez asla. Bir adami degistiremessin asla...is bulunca simardi...issizkene ama benim sirtimdan gecindi simdide nankörlük yapiyor...ailemi kiskanmasi ayri bir facia...ama kendi anasi herseyime karisti evde hepp..annemgil esimden cekindigi icin evimde hic 1 kere bile yemek yemediler....annem yazik bana yardim etmek icin pilav yapmak istemis tuzu ararkene dolabi acmis. Annemle babam ikiside görmüs esimin ters ters baktigini, ofladigini... Görümcenin annemgili görünce öflenip püfledini de görmüsler...off sunlarda var gibisinden...ailem hep yardima geliyor, onlar istenmiyorlar ama kendileri bana köstek oluyorlar hemde ezmeye calisiyorlar...kv evimde neye el atsa çürüttü, tavalarimi maffetti, oturma odami su basdi bebegi yikayacagim diye halim onun yuzunden küflendi ama yinede senin anani birdaha istemiyorum demedim esime kiskanmadim oflamadim....Allah kolaylık versin bu nasıl bi zihniyet ya insan yeni bir aile kurmak için evlenir ee benim annem ne derse oolacak o her zaman bizim evimizde olacak ama senin ailen adim atmayacak mantığa bak ya canım emin ol tamam es te önemli ama tabi sana hayati zehir etmediği ve seni sevdiği surece .. sana eziyet etsin herkesi senden önde tutsun yok ole bi dunya..is boyle olunca da dünyada senden ailenden evladından daha önemli bisey olmamali.. Çünkü esin kıymet bilmiyo hayatinin değerini bil ...tamam uğraş yuvan için gözünü korkut iyi olması için çabala ama hala aynıysa değişmiyorsa ne evladını o yuvaya maruz bırak kavga gurultu içinde büyüt ne de kendine eziyet ettir al yavrunu git
Bunu kabul etmek icin aptal olmak lazim. Cocugumu kimseye vermem, tepkimide koydumEğer gerçekten çocuğunu kayınvalidene bırakıp haftada bir kaç kez görmeyi kabulleneceksen anneliğinden şüphe edicem.
Ben zaten ümidimi kaybettim, bu adam degismez asla. Bir adami degistiremessin asla...is bulunca simardi...issizkene ama benim sirtimdan gecindi simdide nankörlük yapiyor...ailemi kiskanmasi ayri bir facia...ama kendi anasi herseyime karisti evde hepp..annemgil esimden cekindigi icin evimde hic 1 kere bile yemek yemediler....annem yazik bana yardim etmek icin pilav yapmak istemis tuzu ararkene dolabi acmis. Annemle babam ikiside görmüs esimin ters ters baktigini, ofladigini... Görümcenin annemgili görünce öflenip püfledini de görmüsler...off sunlarda var gibisinden...ailem hep yardima geliyor, onlar istenmiyorlar ama kendileri bana köstek oluyorlar hemde ezmeye calisiyorlar...kv evimde neye el atsa çürüttü, tavalarimi maffetti, oturma odami su basdi bebegi yikayacagim diye halim onun yuzunden küflendi ama yinede senin anani birdaha istemiyorum demedim esime kiskanmadim oflamadim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?