Üzüntüden sütüm kesildi, artik dayanamiyorum

anlamıyorum kendi gücünüzde var neden cocuğunuzu bırakacak haftada birgün görecekmişsiniz bu fikri size nasıl sunabilirler oldu canım onların misafirlerini ağırlamak içinmi çalışıyorsunuz alın cocuğunuzu kendinize hayat kurun eşiniz beyfendide isterse gelir dahil olur hayatınıza yoksa annesiyle yaşasın burakın

Neden bosanmiyorsun? Sana zarar veriyorlar iste. Kabullenip kendi derdine dusmelisin bence
Korkularını ve çaresizliğini asla belli etme dik dur ve karşısında ol git annenlerin oraya tut evini tıpış tıpış gelecek ve işine devam et yoksa mahvederler hayatını sende dizlerine vurmanla kalırsın yalnış yere cevap yazdım galiba özür

Bence bebeğini kendin büyüt. Yani tabii ki çalış, ama bebeğin akşam evinde olsun. Bir anne bebeğini özler, annenin haftada bir çocuğunu görmesi olacak şey değil. Ben gelinlerin her zaman eşlerinin ailesine saygı duyması taraftarıyım, ama o ailenin de gelinine saygı göstermesi kaydıyla... Bu sebeple ilk defa bu forumda bir gelini haklı bulduğumu belirtmek isterim.

Ne güzel bir adım atmışsın ya sevindim gerçekten. Elini verip kolunu kaptırmışsın yaranılmaz bu aile gibilere. Bu kızın da canı var hamile demezler, bebek bakıyor demezler. Kendini ve evladını kurtarmaya bak.
Sagolasin, yasadiklarim ibret olsun ama insan bastan taniyamiyor, bilemiyor isin buralara varacagini. Evet acima duygusu bile yok onlarda..hamileydim öyle oldu lohusaykene ugrasildi...bu böyle gitmez bunun farkinda vardigim icin de tayinimi iptal ettirdim, iyi yaptim...cocugum en azindan iyi bir ortamda büyür...

Baba evine dönemesen bile onlara yakın ev tut. Annen bebeğe bakar. Onlarda kendi pisliklerinde oynasınlar..
Onlara yakin eve bakiyorum umarim hemen bulurum, hemen bulamasam bile ailemin yanina giderim önce, bunlardan daha iyi...suan düsündügüm sey, bizim simdiki kirada oturdugumuz evde esimin de benim de imzamiz var ve ben sirf kendi basima geri cekilemiyorum onunda onayi olmasi lazim

ne yapacaksın merak ettim
Tayinimi iptal ettirdim...Esimin haberi yok suan...
Mecbur gidecegim, hem yorumlara katiliyorum hemde ailem arkamda...sen orda yapamassin görürsün daha kötü seyler olacak diyorlar ve yavas yavas söyledikelri gerceklesiyor...simdiye kadarki yaptiklari zaten yenir yutulur cinsten degil...piskolojik siddeti siddetten saymiyor...o ne ki varmi öyle birsey diyor var var git de oku arastir dedim

Tayinimi iptal ettirdim...Esimin haberi yok suan...
Mecbur gidecegim, hem yorumlara katiliyorum hemde ailem arkamda...sen orda yapamassin görürsün daha kötü seyler olacak diyorlar ve yavas yavas söyledikelri gerceklesiyor...simdiye kadarki yaptiklari zaten yenir yutulur cinsten degil...piskolojik siddeti siddetten saymiyor...o ne ki varmi öyle birsey diyor var var git de oku arastir dedim
Aileniz destekliyorsa çekmeyin bunların kahrını esin de kabul ederse senin ailenin yakınında oturmayı bi şans ver tabi bu psikolojik şiddetin temeli sadece ailesiyse kabul etmezse anasının misafirlerini ağırlar artık kendisi ama oluyosa uğraşmayın bu insanlarla kaynanalar evlenince oğlunun evini kendi evi sanıyo heralde

Allah yardımcın olsun. Bu gibileri sürekli huzur bozmaktan zevk alıyorlar.. Allah bildiği bigi etsin onlarıda.

ya nasil.basariyorsunuz bunca ezilmeyi..cok mu safsin cok mu sessizsin..kalabalik.misafirini bende agirliuor ben hizmet ediyorum da ne demek...ben oyle bi noktayi koydum ki cocuhuma dogum.gubu yapmiyorrum.3umuz evimizde kutlayacagiz basbasa dedim dogum.gunlerinde bile kapima gelemiyorlar..esin de seni cok esmiss ..severekmi evlendiniz allah askina..esin seni sevmiyorki...nasil.bukadar ezer seni...en kisa zamanda boyle devam ederse ayrilmak istedigini soyle biraz gozunu korkut esinin...ciddi ciddi konustunmu hic bu konuyu

ya nasil.basariyorsunuz bunca ezilmeyi..cok mu safsin cok mu sessizsin..kalabalik.misafirini bende agirliuor ben hizmet ediyorum da ne demek...ben oyle bi noktayi koydum ki cocuhuma dogum.gubu yapmiyorrum.3umuz evimizde kutlayacagiz basbasa dedim dogum.gunlerinde bile kapima gelemiyorlar..esin de seni cok esmiss ..severekmi evlendiniz allah askina..esin seni sevmiyorki...nasil.bukadar ezer seni...en kisa zamanda boyle devam ederse ayrilmak istedigini soyle biraz gozunu korkut esinin...ciddi ciddi konustunmu hic bu konuyu

Sessiz kalmadim zaten sessiz kalmadigim icin oluyor bu kavgalar...ilk baslarda herkes cok iyiydi, sonrada gercek yüzlerini gördüm cok terbiyesiz kisilermis. Ben istemiyorum dedikce de tartismalar büyüdü..evet severek evlendik güyaaa ask evliligi esim de degisti hemde coook...

ailen arkandaymış ne güzel. burda ne kadar kadınlar var aileleri destek olamadığı için o evliliği çekmek zorunda kalan. Evliliğin aile olmanın ne demek olduğunu bilmeyen ana kuzusu erkeler evlenmesin yaaa:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Ailenizin yanına gidin ve dava açın boşanmak için.. Bu illa boşanacaksınız anlamına gelmez bende evliyim ve çocuğum var. Boşanmakla herşey daha iyi olacak diye birşey Yok. Gözü korksun hepsinin kararlı durun. Eşin çok pişman olursa istediklerinizi bir bir sıralayın. Ailenizin olduğu şehirde yaşamak vb. Bunları yapsın sizi mutlu edecek ortamı yaratsın öyle dönün . Ama yok o da gurur fln yapıp arkanızı aramazsa boşayın gitsin Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun :dua:

Back