Üzüntüden Kendimi Yedim Bitirdim

Beterin beteri var dedikleri bu olsa gerek Allah rahmet eylesin yazıklar olsun ben artık bu dünyada saf insan kaldığına zaten inanmıyorum biraz önce yazdığım başımdan geçen talihsiz olayda sadece dua istedim çünkü herşeyin farkındayım zaten hatamın günahımın suçumun herşeyin ben zaten kendimi affedemiyorum birde millet ileri geri yorum yapıyor ya anlamıyorlar yada ağzı olan konuşuyor anlamadım gitti ben biliyorum birçok insanın enteresan şeyler yaşadığını yani kim ister bunları yaşamak zaten keşke herkes sizin gibi anlayışlı insanlardan olsa birkaç kişi daha sizin gibi yaklaştı olaya teşekkür ederim . Ben zaten başıma gelen bu olay 3 hafta önce oldu . 3 Hafta önce canımın yarisını kaybettim . Ama vallahi şunu anladım bir insanın kendine verdiği teselliyi kimse vermiyor . Hadı yaptım bir hata doğursamıydım doğursam nolucaktı nüfusna almasaydı ne yapıcaktım ben o. pu değilimki zaten yaşadıklarımın şerefsizliği ayrı birde çocuğa nedicektim . Birde tek başıma nasıl büyütecektim . Ben böyle olacağını zaten bilsem bunların hiçbirini yapmazdım . Neyse tekrar teşekkürler ve sizin adınıza da çok üzüldüm .

Yapacak birşey yok ablacım , insan suya düştüğü için değil sudan çıkamadığı için boğulur. Hepimiz insanız , boşluğa düşebiliriz , önemli olan hatalardan ders almak vr tekrarlamamak...
Yoksa , hayatta kimin neler yaşayacağını önceden kestirmek mümkün değil.
İşte , gördüğün gibi insana sadece kendisi ilaç başkalarına ne güvenmek ne inanmak ne iyilik veya sahiplenmesini brklemek yine bizi üzüyor.
Şimdi yapman gereken ; kafanı toparlamak ve yardım alıp Allah a sığınmak.
Umarım bundan sonrası sizin için iyi olur.

Ne diyebilirim ki zaten , vicdanınız sizi sürekli sorguluyor , en azından destek olmaya çalışayım dedim.

Aynen öyle katılılıyorum size . Ancak aynı şeyleri yaşayan insanlar karşısındaki insanı anlayabilir . Benimde boğulan kuzeninizden pek farkım kalmadı hani ama gerçekten çok üzüldüm . allah sizlere de sabır versin .

Rabbim törbeleri kabul edendir. Allah yardim cin olsun. Icini ferahlatsin. Yaptıkların için biz burada ne kadar dua edersek edelim senin duan gibi olmaz. Ya fettah ismiyle zikr et. Bolca. Yolunu açsın rabbim.

Yaşadığın şeyler çok ağır, muhtemelen de onun ağırlıyla boşluğa düştün. Allah Zinayı işte böyle şeyler yaşamayalım diye yasak etmiş aslında.
Yazdıklarından anladığım kadarıyla az çok inançlı bir insansın, şimdi geçmişi geri döndüremeyeceğine göre önüne bakmalı, bundan sonraki hayatında aynı hataları tekrarlamamalısın, biz insanız aciziz, tövbe et, çokça dua et, Allah'a sığın, kimin ne olacağını Allah'tan daha iyi kim bilebilir ki. Veya Allah katında kimin daha yüksek olduğunu.. sen umudunu yitirme, artık geçmişe bakmayıp düzgün güzel bir Hayat kur kendine. Çokça dua ve tövbe ile. Allah affetsin inşallah

Şaka gibi!!!
İnsanız,elbette hatalarımız olacak.Önemli olan bu hatalardan ders çıkarabilmek.
Kafanızı toparlayın,geçmişte bırakın bazı şeyleri.Tekrar tekrar hatırlayıp kendinize eziyet etmeyin.
Uzunca bir süre ilişkiye atılmayın.Yaralarınızı sarmaya çalışın.
Her şey yoluna girecektir.

Seni yargılamayacağım ama ilk yaşadığın olay ikinci hatalarının (korunmadan ilişki ve akabinde kürtaj) bahanesi olamaz bundan sonra kendine çeki düzen vermelisin öyle aileden uzak özgür kız kafasıyla devam edersen kimse seni kaile almaz ailenin de arkanda olduğu sağlıklı bi ilişki(resmi nikah) olmadığı müddetçe kimseyle olma.. Bu süreçte antidepresan kullanmak da sağlıklı karar almana yardımcı olur doktora git

Elin adamlarına çok değer veriyorsun bu dünyada yeri geldiğinde babandan hayır görmez en büyük kazığı yersin ki sen elalemi ana baba abi vb gibi görüp hayatının hatasını yapıyorsun. Kötü niyetli erkekler bu zayıf noktanı çok kullanır kendini kullandırma. Bu zamana kadar o mu vardı ki muhtaç hallere düşüp ölüp bitiyorsun kendi ayakları üzerinde duran hayatı tek başına göğüsleyen bir kadın olarak karşına çıkan bir erkeğe muhtaç etme kendini. Elbette hayatında biri olacak ama bu kadar koyverme kendini. Erkekler duygu sömürüsü yapmayı çok iyi bilir. Her haltı yer yer sonra ağlayıp zırlayıp şöyleydi böyleydi deyip kendini aklayıverirler. Aklını başına al lütfen başına gelen kötü olaylardan ders çıkart aynı hatalara tekrar düşme yoluna bak. Olmuyorsa vardır bir hayır...

Çok üzüldüm ya Allah sabır versin size gerçekten ALLAH' n sevdiği kulu mussinuz ki bu rezil adamdan kurtulmussunuz!herseyi anlarimda yahu bu ensest iliski nedir !!!.artık kimseye kolay kolay guvenme şuan ben kendimi cok sıkıntıda hissederdim.sizi okuyunca inanın üzüldüm.aile baglarinizi tekrar bir ele alsanız.çünkü aile çok çok önemli

30 yaşındasınız ama hala hala sokaktaki adamlara güvenmeyi biliyorsunuz abi baba gbi görmüşsün vs kızım senin ztn bi bban var babana sığınasaydın o kadar bunlar başına gelmezdi hala benim kimsem yok diyorsun salakmısın sen o bebeğe sahip olabilmek için ne çabalar veriyoruz haberin var mı senin ve kendmzi dugunumuze hazırladgmz halde siz 2 öp seviş çocuk aldır ne biçim insansınız siz 30 yaşında zina yapablyrsunz dnecek çok şey var bugun o kadar doluyum ki!!! herkesi alttan ala ala ay vardr bi sebebi dye anlamaya çalıştıkça sizin gbi insanlar çoğalıyor hiç bir kotu durumunn yok ana babayı bırakmış ayrı evde keyıf çatıyorsun elin adamyla berbr yaşıyosun bi bok yemedin 4 yıl. henüz yeni tandgn briyle yattın öyle mi sen onu benim külahıma anlat! canınız cehenneme o çocuklar o masumlar öbür tarafta boynunuza yapışcak!!

Canım ya özellikle ilk ilişkin büyük bir tramva yaratmış sende kimde yaratmazki..2. de sanki liman gibi bir sıgınma istegi zaafiyetten kaynaklı gibi geldi,, bebek için çok üzücü böyle ilişkilerde niçin korunmadınız diycem sadece.. Lütfen hayatınızın hiçbir aşamasında evlenmeden şu erkeklere güvenmeyin, bu devirde birçok erkegin tek amacı cinsellik, bunun içinde kadınların tüm zaafiyetini kullanan erkekler var.. Allah yardımcınız olsun, tövbe edip hatalarınızdan dönmeniz büyük bir erdem zaten.. Sevgiler...

Kimse kimsenin durumunu bilemez cok agir yorumlar var burada iliski yasadigi kisiyle beraber olmakta olmamakta kisiye ait bi durum o burda özrlini anlatti diye zina gunah vs bunlar dile getirilip ordan vuracaksak objektif bi bakis acisiyla yorum yapmis olmuyorsunuz her seyden önce insaniz kimse kimseyi kinamamali hayatta her sey insanlar icin başina gelebilir her sey hic belli olmaz ..
Konu sahibesi en kisa surede kendinizle alakali aktivitelere yonelmeli bi sure kafa dagitmali karsi cinsle bir sure iliski kurmamali bence. Dualara sarilmaliyiz .

Kolay şeyler yaşamamışsınız. Ama bizler insanız herşey bir noktada bizim için. İlaç almadan terapi görmeniz faydanıza olur. Birde sizi anlıyorum. Kimseniz yok. İlgi ve sevgi açlığınız normal fakat partnerler yanlış. Terapi görürseniz farkındalığınız artar. Hayatınıza daha dogru insanlar girer. Kolaylıklar diliyorum.

Ay allahim sen koru bizi ve çocuklarımızı... ensest ilişki almis basını gidiyor... bide konuşma diye de olduruluyosun... mueebbet vermişlerdir insallah ikisinede

Ah be tatlim... kimi hayatını düzgün yaşar kimide bi cok hata yapar... sen istemeden 1 yanlış yapmissin... 2. Kere yaparsan hata olur. Tövbede ediyosun....

Hayatına bak artik.. bi sure de karsicinsle kimse ile görüşme... ayrıca anne ile babandan da çok uzak durma.. onlar koruyup kollar.. hata yapmana izin vermezler... onlarla yaşamak istemiyorsan da dikkatli ol bu saatten sonra

Ay allahim sen koru bizi ve çocuklarımızı... ensest ilişki almis basını gidiyor... bide konuşma diye de olduruluyosun... mueebbet vermişlerdir insallah ikisinede
Aynen öyle , bu olaylar sonucu kimseye güvenilmeyeceğini bir keZ daha kanıtladık..
Evet , ordaki yasalar çok daha ağır şükürki ülkemize göre.
Allah esirgesin böyle kötü olaylardan hepimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…