Üzüntüden Kendimi Yedim Bitirdim

neslihanot

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
81
76
37
Arkadaşlar merhaba herkese ;

Ben hayatta yaşanılabilecek belki binde bir insanın başına gelebilecek bir olay yaşadım . 4 yıllık bir ilişkim vardı nişan evresindeydik aynı evi paylaşıyorduk yaşımız 30 , başka şehirde çalışıyoruz . Ben nişan hazırlıkları için annemin yanına gittiğim zaman erkek arkadaşım benim üzerime olan eve benim eşyamın olduğu eve öz ablasının kızını yani yiğenini getirip birlikte olmuşlar kız 15 yaşındaydı . Dayı - Yiğen ilişkisi benim yattığım yatakta kızın bekaretini bozmuş . Zorla olmamış kızında gönlü varmış dayıyı seviyormuş. Akabinde kısa keseceğim aile şikayetçi oldu ablası bu yüzden eşiyle boşandı kimse imsenin yüzüne bakamadı bağırmalar haykırmalar vs. yaşamadığımız acı sıkıntı kalmadı 15 günde 10 kg verdim üzüntüden derken yakalanıp ceza evine girdi şimdi 9 yıl aldı herşey bitti . Tabiki bir çoğunuz hayrına olmuş diyeceksiniz doğru hayrıma oldu . Allah korusun evlenince olsaydı yada bu ilişkiyi sürdürselerdi benim için daha büyük bir acı olucaktı .

Derken aradan baya zaman geçti ben artık birşekilde kalbimden sildim psikolog ilaçlar arkadaş desteği akabinde biraz toparlandım eski kiloma geri döndüm baya sağlık sorunları atlattım ama şükürler olsun kalbimden söküp attım . Bu süreçte birine vuruldum sanki bana herşeyi aşkı , sevgiyi hatırlattı benden 5 yaş küçüktü . Ama yaşı problem etmediğini ve beni uzun süredir beğendiğini ama yanımda erkek arkadaşımı gördüğü için açılamadığını ve bu yüzden hiç açılamadığını söyledi bende etkilendim ve hoşlandım . Onun ötesinde zamanla aşık oldum . Baya bir aşık oldum . İlgi sevgi alaa herşeyi gösterdim. Ben ailemden çok kopuğum rahat bir insanım bir çok konuda beni lütfen bazı şeyler için yargılamayın . Ben buyum biz birlikte olduk ve hamile kaldım . Bende beklemiyordum böyle bir durumu onu o kadar çok seviyordum ki evlenme teklifi edeceğini düşündüm 1,5 yıllık ilişkimiz vardı . Ve bana çaresine bakmamız gerektiğini , bu şekilde çocuk istemediğini söyledi . Sonra bende baya bir düşündüm acaba kaçıp gidip başka yerdemi doğursam , çünkü benim bir ailem ve kimsem yok sayılır , deli gibi bir borcun içindeyim ve bebekleri çocukları çoook severim . Çok istedim bu bebeği hem sevdiğim adamdan hemde benim bebeişim olacaktı . Yıllardır hayalini kurmuştum bir ailem olsun adam gibi . Belki dini , resmi birşey olmaksızın oldu ama ben istiyordum . Çok düşündüm napayım o böyle deyince sevmediğini ve benimle ciddi düşünmediğini anladım . Ve ok dedim . Yapalım gidelim ne gerekiyorsa sanki canımın yarısını o masada bırakıp çıktım 1 aylık gebeydim ve ilk birlikte olduğum insandı . Çünkü diğeriyle öyle özel bir durum yaşamadık . Çok ağrıma gitti biraz uzak kaldım konuşmak istemedim her konuştuğumuzda bebek aklıma geldi yerin dibine girdim . Şuan yapayanlızım ne yapacağımı bilmiyorum 2 gün önce ayrıldık . Bana ben seni senin beni sevdiğin yoğunlukta sevmiyorum dedi . Kaynarsular başımdan döküldü . Sanki bir sığınağım bir limanım bir babam abim gibi sığınmıştım ona bu kadar yaşadıklarımdan sonra . Yaklaşık 3 gündür bir buhran içindeyim . Neye üzüleceğim bilmiyorum . Bütün değerlerimi kaybettim . Sadece iyi olmak iyi hissetmek istiyorum . Dua istiyorum cümlenizden toparlanmak istiyorum çünkü kimsem yok sırtımı dayayabileceğim kimsem yok bu hayatta yaşamak zorundayım , işe gidip adapte olmak zorundayım geceleri uykusuz kalmamak zorundayım ki sabah erkenden işime kalkabileyim . Tekrar ilaç kullanmak istemiyorum . Yaşadıklarım çok ağır asla başıma gelmez diye düşündüğüm bir çok şeyi yaşadım ve şuan size belk ne rahat anlaıyor bu diyorsunuz ama yazarken resmen gözlerim kanıyor . Lütfen benim için dua edin . Ben çok ediyorum allahtan af diliyorum ettiğim bedduaları geri aldım acaba bundan mı başıma bu kadar şey geldi diye düşündüm . Lütfen sizlerde bana destek olun . Benim göbek adım Neslihan bu isimle bana dua etmenizi rica ediyorum .

Hepiniz allaha emanet olun . Dua eden dilinize allah zeval vermesin cümlenizinde içinden geçen güzel dilekleri kabul olsun . ...

Allahım içine düştüğünüz burhanlardan bir an önce cıkmayı nasip etsin 100 ya Fettah okudum sizin için.. Bol bol istiğfar edin siz de özellikle bebek için Allah affetsin çok büyük günah o cana kıymak
İnşallah bir daha kimseye böyle bağlanmazsınız iyi insanlarla karsılastırsın Rabbim

Amin inşallah içinden çıkamazsam zaten başka şeyleri düşünüyorum çünkü bende farkındayım başta nikahsız birlikteliğin günahının farkındayım sonra bebek yani anlicanız dibe batmış bir durumdayım her konuda psikoloji zaten kalmadı duanız için allah sizden razı olsun . Kimseyi yargılamamak lazım ben bunu anladım bu yüzden bende bu platformda elimden geldiğince buhranda olan herkese dua edicem

Yargılamak bizim haddimize değil günah oldugunun farkında iseniz ne ala Rabbim tevbeleri kabul edendir.

Arkadaş ne hayatlar yaşıyorsunuz neresini tutsam elimde kalıyor neresini tutsam midem bulanıyor. İnşallah fakedir. Edebileceğim tek dua bu.
Hanfendi kimse sizin kadar düzgün değildir herkesin bir sıkıntısı derdi var kimin anlatamadığı kiminin anlattığı malesef insanın başına herşey gelebiliyor . Bu şekilde yazmanız değil destek olmak siz düşene bir tekmede vuranlardansınız sanırım ben bunları ne şekilde ne halde yazdığımı bir ben birde allah biliyor Allah kimseye benim yaşadıklarımı vermesin dilinizi ısırın bende sizin gibiydim bir zamanlar bunu unutmayın !

Yargılamak bizim haddimize değil günah oldugunun farkında iseniz ne ala Rabbim tevbeleri kabul edendir.
Emin olun farkında olmasam zaten bunları yazamazdım sizlerden tek istediğim gönlünüzden geçiyorsa dua ben zaten hertürlü tevbemi ediyorum sadece daha beer buhrana girip canıma kıymak istemiyorum zaten canımın yarısına kıydığımı söyledim

Ne desem bilemedim ki.
İlk yaşadığınız kötü olaydan dolayı boşluğa filan mı düştünüz? Psikolojik sorunlarınız yüzünden oldu heralde çünkü yaşın 30 çocuk değilsin. Mantıklı hareket etmen gerekiyor. Bence tedavini yeniden başlat ki daha sonra daha ciddi sorunlar yaratma kendine. Dua için de insan kendine dua etmeli başkasından dua isteme. Kendi hatalarının bedelini kendin ödemelisin bence. Tövbe et.

Dua gruplarımız var oralara gelin toplu okumalar yapıyoruz iyi gelir inşallah hepimiz neler atlatıp bu günlete geldik Rabbim cıkış yolları acsın size de intihar düşünmeyin duamız var

Çocuk degilsiniz 30 yaşında yetişkin insansınız. Yaptiklarinizin sorumluluğunu alacak yaştasınız yani. Suçu psikolojiye veya kınamaya atmayın. Ya da eski erkek arkadaşlarıniza yuklemeyin. Hata yapmışsınız bedelini de ödüyorsunuz kat kat. Olanların artık geri dönüşü yok. Allah affetsin. Bundan sonra geri dönülmez hata yapmayın bari.

Önce ilk olay için ucuz kurtulmuşun diyeyim. Ayynı anlattığın olayın tıpkısını hatta hollanda da yaşayan halamın kızı yaşadı ve sizin kadar şanslı olamadı o an yakaladığı anda uygunsuz vaziyette rezilliği gözleriyle gördüğü anda adam ve yeğeni bir olup , kuzenimi bağırıp çağırmaması için vahşice boğarak katlettiler...
Diğer olay içinde ne diyebiliriz, Allah affetsin , boşluktasın anladığım kadarıyla kendine sahiplenecek bir liman aradın ve acele ettin sonuç hüstan oldu.

Bundan sonrası için bence ara vermelisin gönül işlerine sağlıklı kararlar verene kadar. Yeniden geçmiş olsun ve Allah birdaha yaşatmasın karnınızdaki sabii için , Rabbim cezalandırmasın. Af dileuin dua edin ve o pislik adamdan da uzak durun iyiliğiniz , ruh haliniz için...

Gerçekten mi

Çocuk değilim ama şöyle özetleyim psikolojik olarak çökmüş bir durumdayım mantıklı karar veremediğimi mantıklı hareket etmediğimi bende biliyorum . Benim bu hikayede tek suçum sevdiğim adamla birlikte olmak oldu belki intikamdı belki saf kaldığım için aldatıldığımı düşündüm ne düşündüm bilmiyorum ama sonuçta hamile kalabileceğimi hiç düşünmedim . Çünkü tecrübem yoktu bu konuda karşımdaki insanda yaşı küçüktü oda bende resmen mal gibi oldum . Kullanılıp atılan mal gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…