- 22 Eylül 2017
- 81
- 76
- 37
-
- Konu Sahibi neslihanot
Bu gerçek mi emin misin ?
Tabiki gerçek böyle bir şey oldu kimse inanamıyor ama oldu
Allahım içine düştüğünüz burhanlardan bir an önce cıkmayı nasip etsin 100 ya Fettah okudum sizin için.. Bol bol istiğfar edin siz de özellikle bebek için Allah affetsin çok büyük günah o cana kıymak
İnşallah bir daha kimseye böyle bağlanmazsınız iyi insanlarla karsılastırsın Rabbim
Yargılamak bizim haddimize değil günah oldugunun farkında iseniz ne ala Rabbim tevbeleri kabul edendir.Amin inşallah içinden çıkamazsam zaten başka şeyleri düşünüyorum çünkü bende farkındayım başta nikahsız birlikteliğin günahının farkındayım sonra bebek yani anlicanız dibe batmış bir durumdayım her konuda psikoloji zaten kalmadı duanız için allah sizden razı olsun . Kimseyi yargılamamak lazım ben bunu anladım bu yüzden bende bu platformda elimden geldiğince buhranda olan herkese dua edicem
Hanfendi kimse sizin kadar düzgün değildir herkesin bir sıkıntısı derdi var kimin anlatamadığı kiminin anlattığı malesef insanın başına herşey gelebiliyor . Bu şekilde yazmanız değil destek olmak siz düşene bir tekmede vuranlardansınız sanırım ben bunları ne şekilde ne halde yazdığımı bir ben birde allah biliyor Allah kimseye benim yaşadıklarımı vermesin dilinizi ısırın bende sizin gibiydim bir zamanlar bunu unutmayın !Arkadaş ne hayatlar yaşıyorsunuz neresini tutsam elimde kalıyor neresini tutsam midem bulanıyor. İnşallah fakedir. Edebileceğim tek dua bu.
Hayır 3 hafta önce kürtaj oldumHala hamilemisiniz ?
Emin olun farkında olmasam zaten bunları yazamazdım sizlerden tek istediğim gönlünüzden geçiyorsa dua ben zaten hertürlü tevbemi ediyorum sadece daha beer buhrana girip canıma kıymak istemiyorum zaten canımın yarısına kıydığımı söyledimYargılamak bizim haddimize değil günah oldugunun farkında iseniz ne ala Rabbim tevbeleri kabul edendir.
Hayatınızdaki tek isabetli kararı vermişsiniz neyse kiHayır 3 hafta önce kürtaj oldum
Dua gruplarımız var oralara gelin toplu okumalar yapıyoruz iyi gelir inşallah hepimiz neler atlatıp bu günlete geldik Rabbim cıkış yolları acsın size de intihar düşünmeyin duamız varEmin olun farkında olmasam zaten bunları yazamazdım sizlerden tek istediğim gönlünüzden geçiyorsa dua ben zaten hertürlü tevbemi ediyorum sadece daha beer buhrana girip canıma kıymak istemiyorum zaten canımın yarısına kıydığımı söyledim
Karşı cinsten nefret ettim zaten kendimden de ...Hayatınızdaki tek isabetli kararı vermişsiniz neyse ki
Uzunca bir süre karşı cinsten uzak durun.
Hakkınızda hayırlısı
Hanfendi kimse sizin kadar düzgün değildir herkesin bir sıkıntısı derdi var kimin anlatamadığı kiminin anlattığı malesef insanın başına herşey gelebiliyor . Bu şekilde yazmanız değil destek olmak siz düşene bir tekmede vuranlardansınız sanırım ben bunları ne şekilde ne halde yazdığımı bir ben birde allah biliyor Allah kimseye benim yaşadıklarımı vermesin dilinizi ısırın bende sizin gibiydim bir zamanlar bunu unutmayın !
Önce ilk olay için ucuz kurtulmuşun diyeyim. Ayynı anlattığın olayın tıpkısını hatta hollanda da yaşayan halamın kızı yaşadı ve sizin kadar şanslı olamadı o an yakaladığı anda uygunsuz vaziyette rezilliği gözleriyle gördüğü anda adam ve yeğeni bir olup , kuzenimi bağırıp çağırmaması için vahşice boğarak katlettiler...
Çocuk değilim ama şöyle özetleyim psikolojik olarak çökmüş bir durumdayım mantıklı karar veremediğimi mantıklı hareket etmediğimi bende biliyorum . Benim bu hikayede tek suçum sevdiğim adamla birlikte olmak oldu belki intikamdı belki saf kaldığım için aldatıldığımı düşündüm ne düşündüm bilmiyorum ama sonuçta hamile kalabileceğimi hiç düşünmedim . Çünkü tecrübem yoktu bu konuda karşımdaki insanda yaşı küçüktü oda bende resmen mal gibi oldum . Kullanılıp atılan mal gibiNe desem bilemedim ki.
İlk yaşadığınız kötü olaydan dolayı boşluğa filan mı düştünüz? Psikolojik sorunlarınız yüzünden oldu heralde çünkü yaşın 30 çocuk değilsin. Mantıklı hareket etmen gerekiyor. Bence tedavini yeniden başlat ki daha sonra daha ciddi sorunlar yaratma kendine. Dua için de insan kendine dua etmeli başkasından dua isteme. Kendi hatalarının bedelini kendin ödemelisin bence. Tövbe et.