Üzüntüden Kendimi Yedim Bitirdim

Çok üzüldüm ya Allah sabır versin size gerçekten ALLAH' n sevdiği kulu mussinuz ki bu rezil adamdan kurtulmussunuz!herseyi anlarimda yahu bu ensest iliski nedir !!!.artık kimseye kolay kolay guvenme şuan ben kendimi cok sıkıntıda hissederdim.sizi okuyunca inanın üzüldüm.aile baglarinizi tekrar bir ele alsanız.çünkü aile çok çok önemli
Ailem dağınık ne yaptiysam toparlamadim bu konuyla ilgili bir konu daha açtım yapım gereği mi bilmiyorum kendimi çok yalnız hissediyorum zaten çevremde ciddi derdimi anlatıp hayatı paylaşabileceğim insanlar olaydı burda yazmazdım bunu çok bunaldım hayatın anlamını unuttum sadece düzelmek istiyorum ben derslerimde iş hayatımda hep başarılı ve düzgün bir insandım beni bu hale özel hayatım getirdi insan yalnızlık çekince herşeye düşüyor

Bir Murat başoğlu vakası daha:işsiz:

Demek ki böyle bir akım var:kusmuk:

Malesef var ve bunu yaşayan gören insana tssb diye bir tanı konuyorlar travma sonrası stres bozukluğu yani depresyonun 2 3 seviye üstü ve düzelmesi bir müddet sürüyor hemen geçen birşey değil zaten ben bunları yaşamasaydım diğer adama da bu kadar baglanmazdim ve bu hataları yapmazdım diye kendimi eleştiriyorum çünkü bunu yapacak bir insan değildim yalnızdım kimsesizdim ama değerleri olan bir insandım bilmiyorum ya gerçekten neydim değil ne oldum dicek insan

Ailem dağınık ne yaptiysam toparlamadim bu konuyla ilgili bir konu daha açtım yapım gereği mi bilmiyorum kendimi çok yalnız hissediyorum zaten çevremde ciddi derdimi anlatıp hayatı paylaşabileceğim insanlar olaydı burda yazmazdım bunu çok bunaldım hayatın anlamını unuttum sadece düzelmek istiyorum ben derslerimde iş hayatımda hep başarılı ve düzgün bir insandım beni bu hale özel hayatım getirdi insan yalnızlık çekince herşeye düşüyor
bak ne guzrl ekonomik özgürlüğün var.daha ne olsun. tekrar başarılı olabilirsin bunun için biraz çaba sarfet uzuntunu, acini içine gom ve kimseye belli etme.gör bakalim seni terk edenler nasil kapinda köle oluyorlar!mesala başta yaşam tarzını ve işine odaklan.

Ben bunu kolay kolay yazmam ama konu bana fake geldi. İlk adamla birlikte yaşamışsınız ama ikinci adamla ilk kez birlikte oldum diyorsunuz. İlk adam bu kadar ağır sapıksa nasıl sizinle bir şey yaşamadı yani.
Merhaba hanfendi bende başıma böyle birşey geleceğini asla tahmin etmezdim sapıklık bana karşı değil 15 yaşında bir kıza karşı yapıldı benimle ciddiydi ve ne durumda olduğumu biliyordu kizda gonuluymus yoksa 30 yıl ile yargilanıyorDu 9 yıl aldı muayenelerle inanıp inanmakta özgürsünüz bu kadar şeyi yazmaya cesaret eden insan bu konuda yalan konuşacak değil böyle vakalar var malesef tüm konuşmaları okursanız benim olayıma benzer bir ablamızinda kuzeni aynı şeyi yaşamış

bak ne guzrl ekonomik özgürlüğün var.daha ne olsun. tekrar başarılı olabilirsin bunun için biraz çaba sarfet uzuntunu, acini içine gom ve kimseye belli etme.gör bakalim seni terk edenler nasil kapinda köle oluyorlar!mesala başta yaşam tarzını ve işine odaklan.

Şuan elimden gelenin fazlasını yapıyorum bu psikolojiyle insanlar nasıl biliyormusujuz okuyorum yorumları bircogü sanki kuyuda yaşıyor ve duygusuz kim işter bunları yaşamayı kimse içinde bulunulan buhran ve sıkıntıyı hesaba katmadan sanki çok mantıklı hareket ediyormuşum gibi yorumlar yazmış ya insanların başına 1 sn içinde neler gelebiliyor elinde olmadan bazıları gerçekten sırf konuşmak için konuşuyor evet burda kimse kimsenin yüzünü görmüyor insanlar derdini sıkıntısını anlatıyor herkesin farklı derdi var bende bazı şeyleri okuyunca bu halde bile yuh diyebiliyorum ama artık onun ruh sağlığını düşünerek yargılıyorum pislik bir insan olsam niye bunları yazıp ne kadar kötü halde olduğumu yazayım aksi olsa bundan zevk alır insan ne bilim ya kimseyi anlamıyorum artık

Valla siz meşru olmadan yaşadığınız adamdan herşeyi belleyin. Nikahsız yaşamışsınız. Kımseyı yargılamak hakkım degıl elbet ama dua edin size birşey olmamış. Yeğenine bunu yapan adam sizi nasıl sağlam bırakmış. allahın sevdiği kuluymuşsunuz.

Merhaba hanfendi bende başıma böyle birşey geleceğini asla tahmin etmezdim sapıklık bana karşı değil 15 yaşında bir kıza karşı yapıldı benimle ciddiydi ve ne durumda olduğumu biliyordu kizda gonuluymus yoksa 30 yıl ile yargilanıyorDu 9 yıl aldı muayenelerle inanıp inanmakta özgürsünüz bu kadar şeyi yazmaya cesaret eden insan bu konuda yalan konuşacak değil böyle vakalar var malesef tüm konuşmaları okursanız benim olayıma benzer bir ablamızinda kuzeni aynı şeyi yaşamış

Bu olayların yaşanıyor olması sizin fake olmadığınız anlamına gelmiyor. Aynı evde hiçbir şey olmadan nasıl yaşadınız yani ilginç. neyse umarım konunun doğru olup olmadığı araştırılır.

Umarım ortaya çıkarırlar. Kimsenin günahını almak istemem. Sadece böyle trajik olayları kullanarak eğlenen ergenler olma ihtimalinden dolayı düşündüğümü söyledim. Umarım gerçek değildir.
Kimsem yok diyor. Ailemden koptum diyor. İlk nişan alışverisini annesiyle yaptığını dile getiriyor.
Bir de böyle olaylar vuku bulup üzerine konu açılınca bana çok manidar geliyor.

Eger gerceksen ki keske gercek olmasan..allah seninle olsun.
Hepimiz buyuk kucuk hatalar yaptik.ilk iliskinde zaten hatan yok aslinda ikincide de yok 1 bucuk yillik iliski birlikte olabilirsinde hamileleik icin dikkat etseydin ama olan olmus.
Bir sure uzun sure erkekleri liman gorme.annenin yanina git yanina getir yada.anne duasi anne kucagi limandir asil olan

Seni kınamıyorum. Allah yardımcın olsun.

Kimsesizim diyorsun ya, o bebek senin her şeyin olacaktı. Hiçkimseye ihtiyaç duymayacak kadar güçlü olacaktın. Anne olacaktın sen.

Bir daha hamile kalırsan lütfen doğur aldırma. Ya da bir daha asla ama asla hamile kalma. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım hala içim acıyor.

O güzel bebeğe bakıp bakıp bütün dertlerini unutacaktın. Hayırlısı Olsun

"Zorla olmamis kizin da gonlu varmis" derken???

15 yasindaki cocuktan bahsediyoruz. Hala niye bu herifi alttan alttan da olsa korumaya calisiyorsunuz ki?

Kendinizden nefret etmeyin
Yanlis adamlari sevmissiniz , herkesin basina gelebilir , gorememissiniz

Cabucak toparlanip hayatiniza donun
Insallah karsiniza bundan sonra iyi bir insan cikar , mutlu eder sizi

X