- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.096
- Konu Sahibi neslihanot
Bir Murat başoğlu vakası daha
Demek ki böyle bir akım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailem dağınık ne yaptiysam toparlamadim bu konuyla ilgili bir konu daha açtım yapım gereği mi bilmiyorum kendimi çok yalnız hissediyorum zaten çevremde ciddi derdimi anlatıp hayatı paylaşabileceğim insanlar olaydı burda yazmazdım bunu çok bunaldım hayatın anlamını unuttum sadece düzelmek istiyorum ben derslerimde iş hayatımda hep başarılı ve düzgün bir insandım beni bu hale özel hayatım getirdi insan yalnızlık çekince herşeye düşüyorÇok üzüldüm ya Allah sabır versin size gerçekten ALLAH' n sevdiği kulu mussinuz ki bu rezil adamdan kurtulmussunuz!herseyi anlarimda yahu bu ensest iliski nedir !!!.artık kimseye kolay kolay guvenme şuan ben kendimi cok sıkıntıda hissederdim.sizi okuyunca inanın üzüldüm.aile baglarinizi tekrar bir ele alsanız.çünkü aile çok çok önemli
Bir Murat başoğlu vakası daha
bak ne guzrl ekonomik özgürlüğün var.daha ne olsun. tekrar başarılı olabilirsin bunun için biraz çaba sarfet uzuntunu, acini içine gom ve kimseye belli etme.gör bakalim seni terk edenler nasil kapinda köle oluyorlar!mesala başta yaşam tarzını ve işine odaklan.Ailem dağınık ne yaptiysam toparlamadim bu konuyla ilgili bir konu daha açtım yapım gereği mi bilmiyorum kendimi çok yalnız hissediyorum zaten çevremde ciddi derdimi anlatıp hayatı paylaşabileceğim insanlar olaydı burda yazmazdım bunu çok bunaldım hayatın anlamını unuttum sadece düzelmek istiyorum ben derslerimde iş hayatımda hep başarılı ve düzgün bir insandım beni bu hale özel hayatım getirdi insan yalnızlık çekince herşeye düşüyor
Merhaba hanfendi bende başıma böyle birşey geleceğini asla tahmin etmezdim sapıklık bana karşı değil 15 yaşında bir kıza karşı yapıldı benimle ciddiydi ve ne durumda olduğumu biliyordu kizda gonuluymus yoksa 30 yıl ile yargilanıyorDu 9 yıl aldı muayenelerle inanıp inanmakta özgürsünüz bu kadar şeyi yazmaya cesaret eden insan bu konuda yalan konuşacak değil böyle vakalar var malesef tüm konuşmaları okursanız benim olayıma benzer bir ablamızinda kuzeni aynı şeyi yaşamışBen bunu kolay kolay yazmam ama konu bana fake geldi. İlk adamla birlikte yaşamışsınız ama ikinci adamla ilk kez birlikte oldum diyorsunuz. İlk adam bu kadar ağır sapıksa nasıl sizinle bir şey yaşamadı yani.
bak ne guzrl ekonomik özgürlüğün var.daha ne olsun. tekrar başarılı olabilirsin bunun için biraz çaba sarfet uzuntunu, acini içine gom ve kimseye belli etme.gör bakalim seni terk edenler nasil kapinda köle oluyorlar!mesala başta yaşam tarzını ve işine odaklan.
Merhaba hanfendi bende başıma böyle birşey geleceğini asla tahmin etmezdim sapıklık bana karşı değil 15 yaşında bir kıza karşı yapıldı benimle ciddiydi ve ne durumda olduğumu biliyordu kizda gonuluymus yoksa 30 yıl ile yargilanıyorDu 9 yıl aldı muayenelerle inanıp inanmakta özgürsünüz bu kadar şeyi yazmaya cesaret eden insan bu konuda yalan konuşacak değil böyle vakalar var malesef tüm konuşmaları okursanız benim olayıma benzer bir ablamızinda kuzeni aynı şeyi yaşamış
Nedense ben de inanmadım.Bu olayların yaşanıyor olması sizin fake olmadığınız anlamına gelmiyor. Aynı evde hiçbir şey olmadan nasıl yaşadınız yani ilginç. neyse umarım konunun doğru olup olmadığı araştırılır.
Nedense ben de inanmadım.
Ben bunu kolay kolay yazmam ama konu bana fake geldi. İlk adamla birlikte yaşamışsınız ama ikinci adamla ilk kez birlikte oldum diyorsunuz. İlk adam bu kadar ağır sapıksa nasıl sizinle bir şey yaşamadı yani.
Ben bunu kolay kolay yazmam ama konu bana fake geldi. İlk adamla birlikte yaşamışsınız ama ikinci adamla ilk kez birlikte oldum diyorsunuz. İlk adam bu kadar ağır sapıksa nasıl sizinle bir şey yaşamadı yani.
Kimsem yok diyor. Ailemden koptum diyor. İlk nişan alışverisini annesiyle yaptığını dile getiriyor.Umarım ortaya çıkarırlar. Kimsenin günahını almak istemem. Sadece böyle trajik olayları kullanarak eğlenen ergenler olma ihtimalinden dolayı düşündüğümü söyledim. Umarım gerçek değildir.
Kimsem yok diyor. Ailemden koptum diyor. İlk nişan alışverisini annesiyle yaptığını dile getiriyor.
Bir de böyle olaylar vuku bulup üzerine konu açılınca bana çok manidar geliyor.