• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzüntü ve Muz Kabuğu

Belki de muz kabuğu korunma ihtiyacıdır.. Senin, benim,bizim koruma içgüdüsüyle birine ihtiyacımız olduğu, olacağı ve ya olmakta olduğunu çağrıştırıyordur. O kabuk ortadan kalkarsa artık sen, sen değilsindir. Seni bitirirler, bir hiç olursun ve kimse senin hiç olduğunu anlamaz ve üzülmez bile. Ama sen üzülürsün.. Belki de sadece basit bir korumadır ama ne kadar garip olursa olsun en azından sana verdiği güvenlik duygusunu yine de yaşarsın..

Biri beyin fırtınası mı demişti yoksa ben saçmalıyor muyum :27:

Belki de muz kabuğu korunma ihtiyacıdır.. Senin, benim,bizim koruma içgüdüsüyle birine ihtiyacımız olduğu, olacağı ve ya olmakta olduğunu çağrıştırıyordur. O kabuk ortadan kalkarsa artık sen, sen değilsindir. Seni bitirirler, bir hiç olursun ve kimse senin hiç olduğunu anlamaz ve üzülmez bile. Ama sen üzülürsün.. Belki de sadece basit bir korumadır ama ne kadar garip olursa olsun en azından sana verdiği güvenlik duygusunu yine de yaşarsın..

Biri beyin fırtınası mı demişti yoksa ben saçmalıyor muyum :27:

Hımmm bu da ilginçmiş.... Hiç aklıma gelmemişti doğrusu.

Beyin fırtınası işte nelere kadir. :9:

Pamuk ipliği ile bağlı galiba bana 'sevinç'

Pamuk ipliğiyle bağlanıp, bu kadar da kolay mı kopar.

Zemin üzüntü ve muz kabuğu, zeminin üzerinde minik bir obje sevinç. Ama o objenin gölgesi rolümü iyi yaptığım sürece büyüyr büyüyor sanki zemini bile kaplıyor.

Ama gerçek değil o. O 'gölge' sadece...

Ben de muzu yedikten sonra canımı sıkanların altına kabuğu koyup hayatlarını kaydırmak istiyorum :35:

Pardonnnn bu yorum nasıl gözden kaçabilir ki. :44:

Canını çok sıkan oldu galiba.

Muz kabuğu ile güsel bir bağlantı kurmuşsun vallahi :1:

Back