Üzüntü ve Muz Kabuğu

ambitious

Yer gök aşk!
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
1.194
5
158
Öyle kendi kendime sıkıldığım bir sabah aklıma başlık diye bu cümle geldi. Çocukluğumdan kalma bir cümle bu. Sıkıntımla cümlenin ilgisi yok gibi gözükse de derinlerde bir yerlerde bir çağrışımı, etkileşimi olduğu kesin. Yoksa başlık diye bu cümleyi seçmezdim herhalde...

Üzüntü ve muz kabuğu ne şekilde bir araya gelebilir, çocukça ve ancak muz kabuğu kadar anlamı olan ufak bir üzüntü mü kastedilen acaba?

Şükretmek lazım. Allah büyük dert vermesin, yoksa herşeyin üstesinden gelmek elimizde...

üzüntüyle muz kabuğunun bi bağlantısı yok canım canın sıkılmış senin

Evet sıkıntılıyım biraz. Gerginim, insanlara da sert davranıyorum son zamanlarda. Daha sakin olmam gerektiğini düşünüyorum ve benim derdim de bu işte bugünlerde.

Evet sıkıntılıyım biraz. Gerginim, insanlara da sert davranıyorum son zamanlarda. Daha sakin olmam gerektiğini düşünüyorum ve benim derdim de bu işte bugünlerde.

Muz Kabuğu= Hayatım kaydı/Birinin ayağını kaydırabilirim demek mi?

Muz Kabuğu= Hayatım kaydı/Birinin ayağını kaydırabilirim demek mi?

Sanmıyorum, birinin hayatını kaydırmak değil de kişinin kendi hayatı kayıyor anlamında olabilir belki de... Güzel bir yaklaşım oldu.

Son düzenleme:
bana göre üzüntü=muz kabuğu;

üzüntüler muz kabuğu gibi hayatımızdan kayıp gitsın

dünyanın ayaklarının altından çekildiğini hissetmen olabilir sana üzüntü veren. belki bir şeylerden dolayı güvenin sarsılmıştır. muz kabuğuna basıp kaymak genelde kendi kendine olacak iş değildir, bir başkasının tuzağı sonucu olabilir ancak...

Muz güzel ve lezzetli bir meyve. Yiyip de bitince geriye kabuğu kalıyor ama bir tanecik olduğu için doyuma ulaşamadan bitti. Geriye sadece kabuk kaldı...

Bu olabilir mi ki. :)

Muz güzel ve lezzetli bir meyve. Yiyip de bitince geriye kabuğu kalıyor ama bir tanecik olduğu için doyuma ulaşamadan bitti. Geriye sadece kabuk kaldı...

ahahahahhaha niye elma değil niye muz

evet muzu çok çok seven birisi yiyiyp bitirince elinde kabuğun kaldığını görünce üzüntü duyabilir. bu da olabilir

Çünkü muz elmadan daha güzel

Ayrıca elmayı bütün olarak yiyebilirsin. Ama muzu yemezsin.

Geriye sadece işe yaramayan kısmı kalır o doyamadığın lezzetin...

Son düzenleme:
pepe la balon adlı çizgi film karakterinin sözüdür.Çocukluğumdan kalmadır.

Elindeki muzu çarçabuk soyup yemeye başlayan maymunun elindne muzu başka bir maymun kapar ,bizim maymun elinde muz kabuğu ve üzüntüsüyle kalır .

Hayat böyle zaten biz bişeyleri soyarız hazırlarız birileri gelir biz tam artık yiyeceğim derken kapar gider bizde kalakalırız.:84:

bence muzu yediysen artık üzülmene gerek yok.

ama arkasından 1 bardak da süt içki kan şekerin ani yükselmesin....

evet ya ben de izlerdim o çizgi filmi ''uç pepe uççç''diye bir nidası da vardı hey gidi günlerr :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…