doktor aslında sebepsiz inferlilite tanısı koydu ama bilemiyorum beklemek gerçekten çok zor
Sonrasında gittiğim doktorlar herhangi bir sorun olmadığını söylediler ama ne yazık ki bir sonuç alamadım.
Canım bana 3 kere klomen+catlatma iğnesi kullandım rahim filmi çekildim eşim sperm testi yaptırdı hepsi iyi farklı iyi doktora da gittim o da 1 ay ilacsiz yumurta takibi yaptı yumurta gelişip kendiliğinden çatlıyor ilaçlik bir durum yok dedi.İnşaallah canım herkese nasip etsin Rabbim. Hiç bir sebep yok derken rahim filmi de çektirdin mi? Ve 3 yıl geçmiş olmadıysa belki basit ilaç takviyesi gerekebilir.
Sebepsiz infertilite yaşayan bütün arkadaşlar için yazıyorum. Vitaminlerine bakıldı mı? D vitamini, b vitamini, folik asit vs önemli diye biliyorum gebe kalmada. Özel istemedikçe yapmıyorlar bazı yerlerde. Ve gebe kalmak isteyen her kadına verilebilecek basit vitamin ilaçları var, bir bakabilirsiniz.
Bir de geçen sebepsiz infertilite ile alakalı bir konu okumuştum. Yıllarca hiçbir sorun bulunmuyor sonra anti-sperm antikor testinde kadının kocasının spermlerine alerjisi olduğu ortaya çıkıyor. Bağışıklık sistemi için tedavi uygulanıyor. Ben de zaten her şeye baktırdık bir de buna bakayım acaba yanma sebebim alerji mi diye merak etmiştim. Çok şükür alerji çıkmadı. Ama böyle yıllar geçtiyse bir bakılabilir. Kanda bakılıyor zaten. En azından şüphe kalmamış olur akılda.
Anladım cnm iyi o zaman. Ben de d vitamini düşüklüğü ile çok uğraştım. Gebe kalmak için ve gebelik sırasında çok önemli. Daha da düzelir inş.Canım bana 3 kere klomen+catlatma iğnesi kullandım rahim filmi çekildim eşim sperm testi yaptırdı hepsi iyi farklı iyi doktora da gittim o da 1 ay ilacsiz yumurta takibi yaptı yumurta gelişip kendiliğinden çatlıyor ilaçlik bir durum yok dedi.
Ama b12 ve d vitamini düşüktü iğne kullandım b12 normaldi d vitamini biraz düşük ama ilaç olmadan da düzelir dedi doktor
İnşallah canım para ayarlamaya çalışıyorum tüp bebek uzmanı bulduk eşim 29 yaşında neredeyse o yüzden tüp istiyoruzAnladım cnm iyi o zaman. Ben de d vitamini düşüklüğü ile çok uğraştım. Gebe kalmak için ve gebelik sırasında çok önemli. Daha da düzelir inş.
İnşallah bebistir canım ama yine de hemen umutlanma stres vücutta o kadar şey değiştiriyor ki inanamazsin yaşayan biri olarak söylüyorum bize de haber ver :)hayirli cumalar kizlar,
tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacim var. bu arada yeni sayilirim burda :)
adetim 3 gecti, test bu sabah negative cikti. daha bugün hafiften ara ara bel sancim tutuyor onun disinda hic birseyim yok tas gibiyim masALLAHnormalde adetten önce bilirsiniz karinda biraz sislik olur yada orda birsey varmis gibi bir his olusur, gögüzler hassaslasir filan, bende bunlarin hicbiri yok bu ay. sadece bugün bir iki kez belimde sanci oldu birde ara sira beyaz seffaf yumurta aki gibi akintim var. sizce hala ümit var mi?
Her zaman ümit var canim tabi ki. Ancak arkadasin dediği gibi sen ne kadar çok istersen vücudun o kadar değişik değişik tepkiler verebiliyor. Testin negatif ise çok kaptirma kendini sonra üzülmemek için. Ama ümit her zaman var. Sadece beklemek zorhayirli cumalar kizlar,
adetim 3 gecti, test bu sabah negative cikti. daha bugün hafiften ara ara bel sancim tutuyor onun disinda hic birseyim yok tas gibiyim masALLAHnormalde adetten önce bilirsiniz karinda biraz sislik olur yada orda birsey varmis gibi bir his olusur, gögüzler hassaslasir filan, bende bunlarin hicbiri yok bu ay. sadece bugün bir iki kez belimde sanci oldu birde ara sira beyaz seffaf yumurta aki gibi akintim var. sizce hala ümit var mi?
aynen beklemsi zor, ama icimden zaten olumsuz geciyorHer zaman ümit var canim tabi ki. Ancak arkadasin dediği gibi sen ne kadar çok istersen vücudun o kadar değişik değişik tepkiler verebiliyor. Testin negatif ise çok kaptirma kendini sonra üzülmemek için. Ama ümit her zaman var. Sadece beklemek zor
Iyi o zaman cnm bu şekilde daha net bir tedavi olur. Allah yardımcınız olsun. Maddi manevi rabbim kolaylik versin.İnşallah canım para ayarlamaya çalışıyorum tüp bebek uzmanı bulduk eşim 29 yaşında neredeyse o yüzden tüp istiyoruz
iki sene önce düsük yaptim o gün bu gündür deniyoruz tabi bu sirada endometriosiz filan cikti onlarin tedavisini oldum. RAbbim ne eylerse güzel eyler, bekleyelim görelimIyi o zaman cnm bu şekilde daha net bir tedavi olur. Allah yardımcınız olsun. Maddi manevi rabbim kolaylik versin.
Geçmiş olsun. Zor durum özellikle düşük sonrası beklemek nasıldır bilemiyorum. En kısa zamanda tekrar nasip etsin ins rabbim.iki sene önce düsük yaptim o gün bu gündür deniyoruz tabi bu sirada endometriosiz filan cikti onlarin tedavisini oldum. RAbbim ne eylerse güzel eyler, bekleyelim görelim
Canım bu bahsettiğin alerji testini nasıl yaptırcaz bende merak ettim şimdi benim d vitaminim ve folik asit iyi çıkmıştı kan testlerimde aslına bakarsan sebepsiz birşey olmaz gibi yani illaki bi sebebi var önemli olan onu bulmak ve üstüne gitmek bende gergin Yen'i bişey öğreniyorum bu konuda gerçekten çok kapsamlı ve detaylı insanın kafası karışıyorİnşaallah canım herkese nasip etsin Rabbim. Hiç bir sebep yok derken rahim filmi de çektirdin mi? Ve 3 yıl geçmiş olmadıysa belki basit ilaç takviyesi gerekebilir.
Sebepsiz infertilite yaşayan bütün arkadaşlar için yazıyorum. Vitaminlerine bakıldı mı? D vitamini, b vitamini, folik asit vs önemli diye biliyorum gebe kalmada. Özel istemedikçe yapmıyorlar bazı yerlerde. Ve gebe kalmak isteyen her kadına verilebilecek basit vitamin ilaçları var, bir bakabilirsiniz.
Bir de geçen sebepsiz infertilite ile alakalı bir konu okumuştum. Yıllarca hiçbir sorun bulunmuyor sonra anti-sperm antikor testinde kadının kocasının spermlerine alerjisi olduğu ortaya çıkıyor. Bağışıklık sistemi için tedavi uygulanıyor. Ben de zaten her şeye baktırdık bir de buna bakayım acaba yanma sebebim alerji mi diye merak etmiştim. Çok şükür alerji çıkmadı. Ama böyle yıllar geçtiyse bir bakılabilir. Kanda bakılıyor zaten. En azından şüphe kalmamış olur akılda.
Kızlar ben aneztezisiz çektirdim anezteziili çektirmenize gerek yok evet acı oluyor ama dayanılmayacak kadar değil zaten çok kısa sürüyor ağrı saniyelik sürüyor ilacı verince acı oluyor aneztezisiz tavsiye ederimİnş canım. Ben de hep anestezili yapsalar diye düşünüyorum ama doktor hiç acı olmaz derse güveneceğim sanırım :)
Mrb canım bende seninle benzer belirtiler yaşıyorum benimde 2 gün geçti bende bu sabah test yaptım negatif çıktı ama kasıklarımda belimde hatta bacağımda bile ağrı kramplar oluyor göğüslerim hassaslaştı ve dediğin gibi bendede beyaz akıntı var aslında çokta umut bağlamak istemiyorum hep lavaboya gidiyorum acaba regl geldimi diye belki yarın gelir ama insan bi ihtimal düşünüyor Yinede ben bide bu ay klomen çatlatma iğnesi kullanmıştım belkide onların etkisinden de kaynaklanıyor olabilir bilemedimhayirli cumalar kizlar,
Vitaminlerden bahsediyosan ben baktırdım canım değerlerim normal çıktı.Kızlar üstteki mesajım sizin için de geçerli. Önemli konu diye düşünüyorum.
Amin canım inşallah sana da isteyen herkese nasib etsin bekletmesin kimseyiIyi o zaman cnm bu şekilde daha net bir tedavi olur. Allah yardımcınız olsun. Maddi manevi rabbim kolaylik versin.
Allah en hayırlı ve en kısa zamanda kısmet etsin inşallah canım..Ama ne yapmıyoruz umutsuzluğa kapılmıyoruz canımızı sıkmıyoruz ve pozitif düşünerek çalışmalara devam ediyoruzzz...Mrb kızlar bu ayda umutlar boşa çıktı malesef bugün regl oldum canım çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?