Pkonun çözümü yok dedigin gibi. Daha doğrusu tıpta henüz öyle bir ilaç yok. Ama yumurtaları büyütmek için çok seçenek var. Klomenle büyümediyse iğneyle büyütüyorlar. O daha etkili oluyor. Şöyle diyeyim. Yumurta rezervinde azalma ya da rahimde sorun vs olsa onun tedavisi çok daha zor. Ama bu hastalık diğerleri gibi ilerlemiyor. Hatta yaş geçtikçe hafifleyebiliyor. O yüzden aman geç kalmayalım korkusu olmasın yaş sorunu yoksa. Pkos ta genelde geç de olsa bir şekilde oluyor diyorlar. Senin de daha doğru düzgün tedavi bile başlanmamış. Belki de ilk yumurtlamanda hamile kalırsın kim bilir. Nasip işte kimi de yıllarca tedavi oluyor ama hamile kalamiyor. Bence sen tedaviye odaklan canım.
Benim de pkos nedeniyle tedaviye rağmen yıllardır olmuyor ama bu sefer farklı bir doktordan fikir almaya gideceğim ins. Artık derse tamam yapılacak bir şey yok çok düşünme bırak derse gerçekten artık kür ilaç vs hiç bir şey yapmayacağım. Kendi sağlığım için uğraşıp ona göre hayatıma yön vermek istiyorum. Belki de tam da o zaman kendiliğinden olur... Allah bilir. Hayırlısı olsun. Yaşım daha 20 erken ama ilk gittiğim doktor geç kalmamak lazım dediği için ben de uğraşıyorum ama daha doğru düzgün bir doktora denk gelmediğim için Henüz bir sonuç alamadım ne zaman yumurtluyorum onu bile bilmiyorum Dr verdi klomeni günde iki tane kullan dedi kullandım gittim sanki zorla doktor olmuş baktı karnıma gelişmemiş dedi bu şekilde olmaz dedi gönderdi. Başka bir doktora gittim adetin 2. günüydü birkaç tahlil yaptı ve dedi ki bu şekilde olmaz bence sen
tüp bebek yaptırdı dedi oda gönderdi diğerleri de kilo ver geçer dedi 20 kilo verdim her şey aynen devam etti sonra o stresle kiloyuda geri aldım zaten anlayacağın kara bahtım kör talihim.biraz uzun oldu kusura bakma bu arada nerede oturuyorsun İst.dami