• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Uzun yıllardır hamile kalmak için uğraşanlar... Tecrübelerimizi paylaşalım!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah tutmuştur canım kaç gün gecikti adetin
gecen hafta carsamba gelmesi gerekti, bugün cok fena alt karin bölgem agriyor sanki patlicak gibi, normalde adet olacagim zaman belim ve gögüslerim agrir simdi onlarda birsey yok ama karnim sis :)

Sen de mi uzun zamandır hamile kalmaya uğraşıyorsun cnm

Yok canm ya benm 3.ayım
1.5 yillik evliyim vajinismustum. Yeni atlattim 4 ay once felan.
Simdi bebek icin cabaliyoruz. Dun doktora gittm hersey normal dedi. Folikasit basladik bakalm. Nasip

Slm 4 yıl doldu uğraşıyoruz halada aynı durmak yok. Bazen umut tamamen bitiyor gibi bazen yeniden alevleniyor
İnsan kendine de anlam veremiyor yeri geliyor. Rabbim sabır versin :)

Tekrar mı düşük yaptın canım ya :KK43: allah kolaylık versin. Acini kolayca atlatmayı nasip etsin sana. Düşük sebepleri için bir şey diyorlar mi? Tabi ki de gruba katilabilirsin. Bir yerden sonra çaresiz hissediyor insan. Ne yapacağını şaşırıyor. Birbirimize destek olalım.
Düşük yapan arkadaşlar bagisiklik sistemi ile alakali bir test yaptırıyorlar. Haberin var mi?
Evey yaptırılıyorla

9 sene sonra kac kez klomen tedavisiyle olmayıp daha yenilerde doğum yapan tanıdığım var.Benim 1 oğlum var ama 2 senenin sonuda hamile kaldım düşükle sonuçlandı. Şimdi ise denemeye devam yaşta ayrı bir dert

Yok canm ya benm 3.ayım
1.5 yillik evliyim vajinismustum. Yeni atlattim 4 ay once felan.
Simdi bebek icin cabaliyoruz. Dun doktora gittm hersey normal dedi. Folikasit basladik bakalm. Nasip
İyi o zaman canım atlatmana sevindim... folik asit çok önemli iyi olmuş. Normal dediyse dr inş çok beklemezsin. Yeni başlamışsınız zaten hayırlısı olsun.

Slm 4 yıl doldu uğraşıyoruz halada aynı durmak yok. Bazen umut tamamen bitiyor gibi bazen yeniden alevleniyor
İnsan kendine de anlam veremiyor yeri geliyor. Rabbim sabır versin :)
Öyle canım aynen ruh hali değişip duruyor insanda. Aldığımız ilaçlar da çok etkiliyor bunu. Çünkü hemen ciddi beklenti içine giriyoruz, biraz daha kontrol edebilsek kendimizi iyi olacak. Aynen rabbim sabır versin.

9 sene sonra kac kez klomen tedavisiyle olmayıp daha yenilerde doğum yapan tanıdığım var.Benim 1 oğlum var ama 2 senenin sonuda hamile kaldım düşükle sonuçlandı. Şimdi ise denemeye devam yaşta ayrı bir dert
Sonra kendiliğinden mi hamile kalmış o kişi. Ne büyük mucize ama 9 yıl sonra. O kadar tedavi...
Rabbim tekrar o duyguyu yaşatsın inş sana da. Hiç hamilelik duygusunu tadamadım. Ama düşük duyunca çok üzülüyorum. Tekrar öyle bir şey göstermesin rabbim sana da kimseye de... Tek bir olumlu yanı var o da düşük yaşayanların hemen hemen hepsi (rahimde kalıcı problem yoksa ya da genetik sorun yoksa) çok rahat tekrar sağlıklı hamile kalıp doğum yapıyorlar. O yüzden sen de o açıdan bakarak acını hafifletmeye çalış yoksa eminim çok zor bir durumdur. Allah kolaylık versin.

Hala inanamıyorum kendime. Tedaviyi bırakmıştık ve iki yıldır arada doğal kürler vitaminler dışında bir şey de yapmadık. Şimdi ise bambaşka farklı bir tedavi içerisinde buldum kendimi. Çok da algılayamıyorum. İçim öyle kıpır kıpır değil, doktor 3 aya hamilelik olabilir yüksek ihtimal, hastalığın çok basit, doğru bir tedaviyle kolayca hallolacak bir şey filan dedi. Yine de olmazsa farklı şeyler uygularız gelirsin durumu değerlendiririz ama basit dedi. Ben hala inanamıyorum sanki bu kadar pozitif bir cümle duymamıştım hiç bir doktordan. İltihaplarım da sanki yavaş yavaş geçecek gibi hissediyorum. Ufak değişiklikler var. İlk defa bu tedaviyi görüyorum. Ve ilk defa şeker hapını kullanıyorum nasıl olacak yumurtlamaya etki edecek mi onu da çok merak ediyorum. Belki ovulasyon takibi yapabilirim. Adetimin 4. günündeyim. İlaçlar biraz fazla görünmüştü gözüme inş yan etki filan olmaz diyordum. Çünkü çok yaşadım öyle yan etki bulantı halsizlik ağrı vs hiç bir şey olmadı çok şükür. Böyle devam ediyorum, ve dediğim gibi biraz duygularım silinmiş gibi. Üzüntü yok, heyecan yok, sadece doğru tedaviyi bulduğum için mutluyum ve rabbim gerçekten sabrını verdi bana bu süreçte. Ne kadar şükretsem az. Çok rahatlık var üzerimde. Yeni bir yolun ilk adımlarını attım gerisi Allah kerim...

İyi o zaman canım atlatmana sevindim... folik asit çok önemli iyi olmuş. Normal dediyse dr inş çok beklemezsin. Yeni başlamışsınız zaten hayırlısı olsun.

Öyle canım aynen ruh hali değişip duruyor insanda. Aldığımız ilaçlar da çok etkiliyor bunu. Çünkü hemen ciddi beklenti içine giriyoruz, biraz daha kontrol edebilsek kendimizi iyi olacak. Aynen rabbim sabır versin.

Sonra kendiliğinden mi hamile kalmış o kişi. Ne büyük mucize ama 9 yıl sonra. O kadar tedavi...
Rabbim tekrar o duyguyu yaşatsın inş sana da. Hiç hamilelik duygusunu tadamadım. Ama düşük duyunca çok üzülüyorum. Tekrar öyle bir şey göstermesin rabbim sana da kimseye de... Tek bir olumlu yanı var o da düşük yaşayanların hemen hemen hepsi (rahimde kalıcı problem yoksa ya da genetik sorun yoksa) çok rahat tekrar sağlıklı hamile kalıp doğum yapıyorlar. O yüzden sen de o açıdan bakarak acını hafifletmeye çalış yoksa eminim çok zor bir durumdur. Allah kolaylık versin.
Rabbim sanada ennn kısa zamanda bir bebek verir.Tanımadığımuz insanlarız ama duan için Allah razı olsun.Seninde dileğin kabul olur inşallahh

Rabbim sanada ennn kısa zamanda bir bebek verir.Tanımadığımuz insanlarız ama duan için Allah razı olsun.Seninde dileğin kabul olur inşallahh
Öyle insan tanimasa da birbirinin halinden anlayınca farklı bir bağ oluyor sanki. Dua ediyoruz birbirimize ne guzel. Amin inş senden de allah razı olsun. Dualarimizi kabul etsin ins.

Iyi forumlar arkadaşlar. 12 yıldır hasretle isteyenlerdenim. Rabbim inş Nasip eder isteyen herkeze.

Sadece eşinde ozaman canım inşallah düzelir canım ya..
Bende hiçbir sıkıntı yok cnm tüm testleri yaptı dr.esime varikosel dendi onunda amaliyat ini oldu ama hala sperm bozukluğu ve canlı sayısı duzelmedi

En uzun zaman bana ait sanırım..17 yıl oldu ve denemedik bişi kalmadı..artık herşey nasip kısmet...
Canim benim de 15 yil oldu. Ben hala umidimi kaybetmedim. Menopaza girene kadar savasacagim. Birakmak yok.

Back