• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun yazdım ama lütfen biri okuyup yardım etsin.nedensiz terkedildim...

adonide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
22
0
36
İstanbul
merhaba;
ben buraya yeni üye oldum kimbilir belki benim hikayem konusunda da bana yardım olmasa da kimbilir belki fikir alırım diye düşündüm.burdaki yazıları en başından beri okudum benim ilişkim burda anlatılanlar gıbı yıllarca sürmüş birşey değildi.
4ay sürdü önceki 4 ayda ise arkadaştık.yani tanıştıktan 4 ay sonra sevgili olduk.ilk başlarda pek ondan hoşlanmadım hatta ilk buluşmaya bile gitmemek için bir çok bahane ürettim ama sonunda onun iyi biri ve bana karşı hislerinde samimi olduğuna inandım ve beraberliğimiz başladı.biz onunla biliyorum bir çoğunuza ters gelecektir ama bir sosyal erişim ağı üzerinden başladık ama inanın hiç öyle gibi değildi.evlerimiz yakındı.hergun neredeyse beraberdık telefonda gun ıcınde bırcok kez konusurduk hersey resmen bir peri masalı gibiydi...gözlerime baktığında gözleri doluyordu inanın beni resmen bir prenses gibi görüp öyle davranıyordu.bütün arkadaşları hatta ailesi bizi biliyordu.düşünün kuaförüne dek biliyorlardı.arada ben biraz da sosyal erişim ağında tanışmış olmamızın verdiği etkiyle kıskanclıklar yapıyordum ama o da bunları bertaraf ediyordu hemen.istemediğim hiçbir kızla arkadaş olmuyordu resımlerımız onun sayfalarının susluyordu msnde telde ne kadar kız varsa silmişti.
bunu anlatmamın cok özel bir yolu yok ama sanki Allah bana bir ödül vermişti ve o da sevgilimdi.arada kavgalarımız oluyordu ama geçıyordu hemen zaten kızamıyorduk bırbırımıze ben trıp atardım o bır bakardı ben gulerek onan sarılırdım ve kahkahalar patlardık :(
çok hızlı ilerliyorduk ama cok özel ve bir okadar da güzeldi herşey.taa ki ben bir hafta sonu ki bu da 5 gün önceydi buluşacaktık.o pazar ben çalışıyordum ve 5 te cıkacaktım.o gün tam ben çıkmadan beni aradı ve bugun yorgunum eve gidip maç izlicem bulusmak istemıyorum dedı.ben tabı bıraz kızdım dusuncesızlık yaptıgı için çunku o benım sevgılımdı ve ben onu ozlemıstım.sonra trıptı hafıf tartısmaydı derken ben ayrılım dedım bundan sonra bır sekılde o pesımden geldı ben ayrılalım dedım bu guldu emınmısın dedı evet dedım ama trıp yaptıgım okadar bellıydı kı bunu anlamamıs olması mumkun degıldı.
sonra yolda yurumeye basladık o koluma gırdı arada elımı tuttu.ben tabı yumusamıs ama cok yuz vermeyen duruma geldım.sonra bır kafeye gıttık tavla oynamak ıcın.
o esnada sen duzelmeyeceksın ıste falan dedım uzuyorsun benı arada dedım.ama guluyordum bunları derken.sonra bu dedıkı dusuncem.ben orda bır soka gırdım ne dusunmesı trıptı bu bellıydı neyı duusnecektı kı.bende ok dedım lavaboya gıdıcem dondugumde gıt dersen gıderım kal dersen kalırım dedım o da aklım gıtmenı kalbım kalmanı ıstıyor dedı.ok dusun ıste dedım.toplam 1 dk sonunda geldım ve bana bıttı dedı ben şok oldum şaka yapıyor sandım maçı izletmediğim için.
hayır dedı ve okadar soguktu kı meleğim bir anda azrail olmuş tepemde kesilmişti.
bana kabullen bitti dedi geriye dönüş yok ikna etmek için yapmadığım kalmadı sarılmak isteim beni itti uzak dur dedi.
senle olan ilişkim planladığımdan farklı yönlere kayıyor dedi seni sevmiyorum sevgili olmak istemiyorum dedi zaten bir gun bıtmek zorunda ben evlılık duusnmuyorum seni de daha fazla oyalamım dedi.ben yalvardım evlılık degıl tek ıstegımın onu sevmeme musade etmesı oldugunu anlattım neler demedım kı...ben gitmeye kalktım otur beraber cıkarız dedı.ben hala şaka diye bekledım.çıktık ben kötü oldum ve bıraz ılerdekı bir parka gittik.faceden fotoları silcem görünce şaşırma dedi.sankı o an bunu engelleyebilecekmişim gibi facebookumu dondurdum.sildiğini görürsem dayanamazdım.sonra cok detaya gırmım burda tahmın edecegınız gıbı ben agladım yalvardım o hayır dedı.sonra baktı ben gıtmıyorum en yakın arkadasını cagırdı o bıız aldı ve benı eve sonrada arakadasıma bıraktılar.yoldada yalvardım her nekadar gurursuzca olsa.tam arabadan ınecektım bu da ındı.durdu ve bana facedekı resımlerı kaldırmıcam madem sen dondurdun.bende dondurcam bırkac kendımıze gelelım dedı ee tabı umutlandım.sonrası malum 2 gun 3 gun derken facesını acmıs bıle ve resımlerı sılmıs duvarını kapatmıs.son olarak dun epey agladım ve aradım bana dedıgı her sey yalandı senı sevmedım uzgunum 4 ay yalanı yasadın dedı.
ben dedım kı sen boyle ıgrenc bırı olamazsın o da bana evet ben kotu bırıyım sen benı oyle bıl dedı.
facemden sıldım.msnde hıc gormuyorum bende pek gırmıyorum zaten.
4 ay ama adı 4 aydı yasanılan belkı 2 yıllık bır zamana denktı.
sımdı heryerde onun anıları var.kokusu bıle hala burnumda sesını duymadan gecen 6. gunum dokunmadan gecen 6. gunum.
ve buyuk ıhtımalle onu bırdaha goremıcem.halbukı bılseydım kı o gun son kez goruyordum ona sıkıca sarılıp kokusunu ıcıme cekerdım.
son bısı dun ben onunla konusmadan once facede resmımı sıyah yas resmı koymustum.bugun baktım o da aynının yapmıs sonra yıne kendı resmını koymus.
bırgun gelse de donemem ama en azından neden oldugunu ogrenırım.
ben sunu bılıyorum kı 4 ayımız yalan degıldı ve benı sevmıstı.ama ne sebeple olursa olsun 4 ay yalandı lafını buyuk konusmım ama affedemem.
simdi diyorum kı sizce döner mi.intikam değil isteğimin sebebi.
sadece gözlerine bakıp bize neden kıydığını öğrenemek...

Okurken inanın şok oldum. Bir insan 4 ay boyunca nasıl rol yapabilir ki? Aklıma su geldi, acaba baska amaclarımı vardıda sizden bunu göremeyince kendini çekti? Bence o insanın size geri dönmesi konusunda hic umutlanmayın he donersede kesinlikle yalnızlıktan doner ve sorularınızında hicbirine cevap bulamazsınız, bir sekilde kıvırıyorlar cunku.. O kadar canınızı yakmıs ki, ilerde yine bir sekilde yakar.. Bende suanda ask acısı cekiyorum inanın, bazen o acıyla yanlıs kararlar alıp gururumuzu onurumuzu cigniyoruz, ama zaman gecince anlayacagız ki cok yanlıs seyler yapmısız.. Siz simdi sabredin ve kendinizi oyalayacak biseyler bulun, bir hobi edinin. Aklınıza geldikce su son yasadıklarınızı hatırlayın bence. Cunku dedigi sözler unutulur cinsten degil. Hadi size geri dondu diyelim, birdaha guvenebilecekmisin? Hic sanmıyorum.. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun..

Son düzenleme:
Okurken inanın şok oldum. Bir insan 4 ay boyunca nasıl rol yapabilir ki? Aklıma su geldi, acaba baska amaclarımı vardıda sizden bunu göremeyince kendini çekti? Bence o insanın size geri dönmesi konusunda hic umutlanmayın he donersede kesinlikle yalnızlıktan doner ve sorularınızında hicbirine cevap bulamazsınız, bir sekilde kıvırıyorlar cunku.. O kadar canınızı yakmıs ki, ilerde yine bir sekilde yakar.. Bende suanda ask acısı cekiyorum inanın, bazen o acıyla yanlıs kararlar alıp gururumuzu onurumuzu cigniyoruz, ama zaman gecince anlayacagız ki cok yanlıs seyler yapmısız.. Siz simdi sabredin ve kendinizi oyalayacak biseyler bulun, bir hobi edinin. Aklınıza geldikce su son yasadıklarınızı hatırlayın bence. Cunku dedigi sözler unutulur cinsten degil. Hadi size geri dondu diyelim, birdaha guvenebilecekmisin? Hic sanmıyorum.. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun..

Slm oncelikle degerli fikrini benimle paylastigin tskler :) bunu dusunmedim degil ama inan o 4ayda hic boyle bir yaklasimda bulunmadi ama yinede haklisin erkekler belli olmaz.maalesef biz kadinlarin akli ruhu kalbi sevince cocuk gibi masum ve saflasiyor.bugun korkumu yendim onunla gittigim bazi yerlerden gectim.haklisin donmesini beklemek sacma inan ama beklemiyorum canimin acisina ragmen ayakta duruyorum sadece biliyorum ki dogru ya da degil Allah'in adaleti sasmaz.biryandan onu cok seviyorum bir yandan nefret ediyorum.
Seninde canini yakmislar sanirim inan cok iyi anliyorum seni :(

merhaba;
ben buraya yeni üye oldum kimbilir belki benim hikayem konusunda da bana yardım olmasa da kimbilir belki fikir alırım diye düşündüm.burdaki yazıları en başından beri okudum benim ilişkim burda anlatılanlar gıbı yıllarca sürmüş birşey değildi.
4ay sürdü önceki 4 ayda ise arkadaştık.yani tanıştıktan 4 ay sonra sevgili olduk.ilk başlarda pek ondan hoşlanmadım hatta ilk buluşmaya bile gitmemek için bir çok bahane ürettim ama sonunda onun iyi biri ve bana karşı hislerinde samimi olduğuna inandım ve beraberliğimiz başladı.biz onunla biliyorum bir çoğunuza ters gelecektir ama bir sosyal erişim ağı üzerinden başladık ama inanın hiç öyle gibi değildi.evlerimiz yakındı.hergun neredeyse beraberdık telefonda gun ıcınde bırcok kez konusurduk hersey resmen bir peri masalı gibiydi...gözlerime baktığında gözleri doluyordu inanın beni resmen bir prenses gibi görüp öyle davranıyordu.bütün arkadaşları hatta ailesi bizi biliyordu.düşünün kuaförüne dek biliyorlardı.arada ben biraz da sosyal erişim ağında tanışmış olmamızın verdiği etkiyle kıskanclıklar yapıyordum ama o da bunları bertaraf ediyordu hemen.istemediğim hiçbir kızla arkadaş olmuyordu resımlerımız onun sayfalarının susluyordu msnde telde ne kadar kız varsa silmişti.
bunu anlatmamın cok özel bir yolu yok ama sanki Allah bana bir ödül vermişti ve o da sevgilimdi.arada kavgalarımız oluyordu ama geçıyordu hemen zaten kızamıyorduk bırbırımıze ben trıp atardım o bır bakardı ben gulerek onan sarılırdım ve kahkahalar patlardık :(
çok hızlı ilerliyorduk ama cok özel ve bir okadar da güzeldi herşey.taa ki ben bir hafta sonu ki bu da 5 gün önceydi buluşacaktık.o pazar ben çalışıyordum ve 5 te cıkacaktım.o gün tam ben çıkmadan beni aradı ve bugun yorgunum eve gidip maç izlicem bulusmak istemıyorum dedı.ben tabı bıraz kızdım dusuncesızlık yaptıgı için çunku o benım sevgılımdı ve ben onu ozlemıstım.sonra trıptı hafıf tartısmaydı derken ben ayrılım dedım bundan sonra bır sekılde o pesımden geldı ben ayrılalım dedım bu guldu emınmısın dedı evet dedım ama trıp yaptıgım okadar bellıydı kı bunu anlamamıs olması mumkun degıldı.
sonra yolda yurumeye basladık o koluma gırdı arada elımı tuttu.ben tabı yumusamıs ama cok yuz vermeyen duruma geldım.sonra bır kafeye gıttık tavla oynamak ıcın.
o esnada sen duzelmeyeceksın ıste falan dedım uzuyorsun benı arada dedım.ama guluyordum bunları derken.sonra bu dedıkı dusuncem.ben orda bır soka gırdım ne dusunmesı trıptı bu bellıydı neyı duusnecektı kı.bende ok dedım lavaboya gıdıcem dondugumde gıt dersen gıderım kal dersen kalırım dedım o da aklım gıtmenı kalbım kalmanı ıstıyor dedı.ok dusun ıste dedım.toplam 1 dk sonunda geldım ve bana bıttı dedı ben şok oldum şaka yapıyor sandım maçı izletmediğim için.
hayır dedı ve okadar soguktu kı meleğim bir anda azrail olmuş tepemde kesilmişti.
bana kabullen bitti dedi geriye dönüş yok ikna etmek için yapmadığım kalmadı sarılmak isteim beni itti uzak dur dedi.
senle olan ilişkim planladığımdan farklı yönlere kayıyor dedi seni sevmiyorum sevgili olmak istemiyorum dedi zaten bir gun bıtmek zorunda ben evlılık duusnmuyorum seni de daha fazla oyalamım dedi.ben yalvardım evlılık degıl tek ıstegımın onu sevmeme musade etmesı oldugunu anlattım neler demedım kı...ben gitmeye kalktım otur beraber cıkarız dedı.ben hala şaka diye bekledım.çıktık ben kötü oldum ve bıraz ılerdekı bir parka gittik.faceden fotoları silcem görünce şaşırma dedi.sankı o an bunu engelleyebilecekmişim gibi facebookumu dondurdum.sildiğini görürsem dayanamazdım.sonra cok detaya gırmım burda tahmın edecegınız gıbı ben agladım yalvardım o hayır dedı.sonra baktı ben gıtmıyorum en yakın arkadasını cagırdı o bıız aldı ve benı eve sonrada arakadasıma bıraktılar.yoldada yalvardım her nekadar gurursuzca olsa.tam arabadan ınecektım bu da ındı.durdu ve bana facedekı resımlerı kaldırmıcam madem sen dondurdun.bende dondurcam bırkac kendımıze gelelım dedı ee tabı umutlandım.sonrası malum 2 gun 3 gun derken facesını acmıs bıle ve resımlerı sılmıs duvarını kapatmıs.son olarak dun epey agladım ve aradım bana dedıgı her sey yalandı senı sevmedım uzgunum 4 ay yalanı yasadın dedı.
ben dedım kı sen boyle ıgrenc bırı olamazsın o da bana evet ben kotu bırıyım sen benı oyle bıl dedı.
sımdı heryerde onun anıları var.kokusu bıle hala burnumda sesını duymadan gecen 6. gunum dokunmadan gecen 6. gunum.
ve buyuk ıhtımalle onu bırdaha goremıcem.halbukı bılseydım kı o gun son kez goruyordum ona sıkıca sarılıp kokusunu ıcıme cekerdım.
son bısı dun ben onunla konusmadan once facede resmımı sıyah yas resmı koymustum.bugun baktım o da aynının yapmıs sonra yıne kendı resmını koymus.
ben sunu bılıyorum kı 4 ayımız yalan degıldı ve benı sevmıstı.ama ne sebeple olursa olsun 4 ay yalandı lafını buyuk konusmım ama affedemem.
sadece gözlerine bakıp bize neden kıydığını öğrenemek...[/
yasadıklarınızı bastan sona okudum ve cok sasırdım aslnda sızın yanınza ayrılmak ıcın gelmedıgı gıbı geldı bana cunku oyle olsaydı kolunuza grmeye calısmak yerıne dırek konuyu acardı bırden sızın tavırlarınıza patlamıs ve tepkı gostermıs tabı sert bır tepkı ve en onemlısı anıden verılms bır tepkı bence pısman olacaktır sız gerı donmeyı dusunmesenz bıle bırakın o sakınlessn sız sakınlesın bu zaman aralıgında ve sıze adım attgında ıcınızdekılerı sorun kafanızdakı soruların cevabını bır tek o bılıyor

yasadıklarınızı bastan sona okudum ve cok sasırdım aslnda sızın yanınza ayrılmak ıcın gelmedıgı gıbı geldı bana cunku oyle olsaydı kolunuza grmeye calısmak yerıne dırek konuyu acardı bırden sızın tavırlarınıza patlamıs ve tepkı gostermıs tabı sert bır tepkı ve en onemlısı anıden verılms bır tepkı bence pısman olacaktır sız gerı donmeyı dusunmesenz bıle bırakın o sakınlessn sız sakınlesın bu zaman aralıgında ve sıze adım attgında ıcınızdekılerı sorun kafanızdakı soruların cevabını bır tek o bılıyor

arkadaşım öyle gerekli gereksiz herşeye ayrılalım dersen böyle olur her erkek çekmez o tripleri ki adamın oraya ayrılalım demek için geldiğini sanmıyorum

arkadaşım öyle gerekli gereksiz herşeye ayrılalım dersen böyle olur her erkek çekmez o tripleri ki adamın oraya ayrılalım demek için geldiğini sanmıyorum

belki bir yerde haklısın ama bende onun çok triplerini çektim yani tum arkdaş çevremi dağıttım o istemiyor diye.o gün bir parça hatalıydım ama bana dediği planladığımdan farklı yöne kayıyor evlılık dusunmuyorum ve hersey yalandı 4 ay yalandı dedi.en son konustughgumuzda uzerınden 4 gun gecmıstı ve oylesıne soğuktu kı ben ona ne durumda oldugumu anlattım hıc uzulmedı acımadı bıle hatta kufur edıcem kapat telı dıye bıle bagırdı.
bilemiyorum hatsız oldugumu bende sanmıyorum ama bu cezayı hakedecek bırsey yaptıgımı da sanmıyorum.
bırgun bana donsun ıstıyorum sadece bazen unutuyorum onu zaman...ama ben onu unutmak ıstemıyorum kı...

Belliki çok oturmamış ilişkiniz; evet her ilişkinin başlarda yaşandığı gibi hızlı ve güzel başlamış ama bu demek değildir ki devamlılığı olacak.

Yazdıklarımı dikkate almanızı öneriyorum; birincisi böyle basit bir mesel için şaka da olsa, gülerekte söyleseniz; ayrılalım kelimesini dile almanız çok yanlış olmuş.

İkincisi, sevgiliniz yanılmıyorsam bu tribe kendince ceza vermeye çalışıyor, sizin zayıf halinizi, pişmanlığınızı görünce devam ettirmeye çalışmış.

Bundan sonra o face denilen yere girmemenizi, onunla ilitişime geçmemenizi tavsiye ediyorum.

Bırakın sizi merak etsin.Bu kadar düşkün olmayın..Tekrar geri dönse bile bu yaptıklarınızla zaten ilişkiniz zor geçecektir.

Kadın ne kadar güçlüyse o ilişki o kadar güçlü oluyor.

Büyük ihtimal pişman olacaktır gerçekten sevdiyse tabi ki.Ama emin olun o pişman olsa da tekrar eskiye dönmek çok ama çok zor olmuyor.Bence artık hayatınıza devam edin kimse ölmüyor aşk acısından .

ayrılık niyetinde değildi ve bana kızdıgının farkındayım aslında.ama her ne sebeple olursa olsun 4 ay yalandı diye bir lafı ilerde kabul edebileceğimi sanmıyorum aslında okadar tuhafkı cok özlüyorum ama gururumu da ayak altına almıcam.faceye girmiyorum zaten onu o gün o lafı söyledikten sonra sildim.msnede girmiyorum ki sacma seyler yazıp kendimi güçsüz gibi göstermim diye.
döner mi bilmiyorum nedense döncek gibi geliyor her ne kadar ben arada trip atmış ta olsam ona kırılacağı ve geri dönüşü imkansız hale getirecek bir söz etmedim.ne yüzle dönebilir ki bilmiyorum.dün sırf korkumun üzerine gitmek için onunla gittiğimiz yerlerden geçtim.
o nasıl özlemez inanamıyorum yani çok tuhaf ama dediğiniz gibi hayat devam ediyor.
ilişkimiz sağlamlaşacağı zaman o seni oyalamak istemiyorum diye kaçtı.dönsün istiyorum ama gerçekten intikam diye değil.hoş dönse de ne olacak ki...

Canım kıyamam ne kadar üzüldüm okurken =( Senin tek hatan bence ayrılalım diye trip atmak olmuş. Ama bu kadar büyütülecek bir şey değil ki hemen o da ayrılmak istiyor. Bence başka sebepler vardır bu da bahane olmuştur. Sana her şey yolunda gibi göstermiş olabilir ama kendi kafasında sorunlar vardır ilişkinizle ilgili, 4 ay yalandı diyormuşya. Mutlaka geri döneceğini düşünüyorum, ama o döndüğünde sen onu eskisi gibi sevmiyor olursun büyük ihtimalle. Acın için yapacak bir şey yok zamanla geçiyor malesef, zamanını başka şeylerle doldurmaya çalış film izlemek bile birazcık olsun aklını ondan uzak tutmanı sağlar. Arkadaşlarınla takıl. Ve hiç bir şekilde onunla iletişime geçme, başta yalvarmakta haklısın elinden geleni yapmaya çalıştın ama bu saatten sonra asla ona zayıf görünme. Eninde sonunda dönecektir. Ben de hiç bir neden yokken terkedilmiştim, aynı senin gibi yalvardım yakardım ama olmadı. Sonrasında iletişimimi tamamen kopardım tek bir mesaj bile atmadım. 8 ay sonra bana geri döndü, açıklamalar yaptı hayatı karmakarışıkmış da kendi kafasını dinlemesi gerekiyormuş da vs vs. Ama ben başkasına aşık olmuştum bile. Bu sefer onu reddeden ben oldum ve kapıma kadar gelip ağladı yalvardı. Telefon numaramı değiştirdim bir daha bana ulaşamadı. Şuan hala o zaman aşık olduğum kişiyleyim 6 aydır beraberiz ve çok mutluyuz.

Canım kıyamam ne kadar üzüldüm okurken =( Senin tek hatan bence ayrılalım diye trip atmak olmuş. Ama bu kadar büyütülecek bir şey değil ki hemen o da ayrılmak istiyor. Bence başka sebepler vardır bu da bahane olmuştur. Sana her şey yolunda gibi göstermiş olabilir ama kendi kafasında sorunlar vardır ilişkinizle ilgili, 4 ay yalandı diyormuşya. Mutlaka geri döneceğini düşünüyorum, ama o döndüğünde sen onu eskisi gibi sevmiyor olursun büyük ihtimalle. Acın için yapacak bir şey yok zamanla geçiyor malesef, zamanını başka şeylerle doldurmaya çalış film izlemek bile birazcık olsun aklını ondan uzak tutmanı sağlar. Arkadaşlarınla takıl. Ve hiç bir şekilde onunla iletişime geçme, başta yalvarmakta haklısın elinden geleni yapmaya çalıştın ama bu saatten sonra asla ona zayıf görünme. Eninde sonunda dönecektir. Ben de hiç bir neden yokken terkedilmiştim, aynı senin gibi yalvardım yakardım ama olmadı. Sonrasında iletişimimi tamamen kopardım tek bir mesaj bile atmadım. 8 ay sonra bana geri döndü, açıklamalar yaptı hayatı karmakarışıkmış da kendi kafasını dinlemesi gerekiyormuş da vs vs. Ama ben başkasına aşık olmuştum bile. Bu sefer onu reddeden ben oldum ve kapıma kadar gelip ağladı yalvardı. Telefon numaramı değiştirdim bir daha bana ulaşamadı. Şuan hala o zaman aşık olduğum kişiyleyim 6 aydır beraberiz ve çok mutluyuz.
İste bende bunu anlayamiyordum sonucta 4 ay boyunca beni sevdigini soyleyen biri bunu neden yapar ki birgun ciksin isterim ve bilmiyorum kime desem doner diyor 1hafta oldu donmesi icin erken sanirim.umarim dedigin gibi olur.buyuk konusmim ama asla barismam cunku duygularimla oynadigini soyledi 4 ay yalandi diyerek.geri donmesi icin ne yapmaliyim bilmiyorum msnden faceden sildim hic ortak arkadasimiz yok bugun sirf hislerimi yenmek icin onunla en cok gittigim yere gittim.canimi yakti onunda cani yansin.hic mi ozlemez ki bir insan bu erkekler ne kadar katilar.acim azaliyor ama ozluyorum cok

cnm üzüldüm öncelkle belirteyim...
bnmde internetten ilşkm olmştu 4 yıl önce ve 9 ay sürmüştü gayet ciddiydik ailesi beni tanıyodu falan flan bende böyle triplydim hemen herşeye ayrılır yalvarmasını beklerdim. son 3 ayda her 3günde bir ayrılır olmştuk laçkalaşmıştı herşey. belki sizde devam etsenz öyle olablrdi. snra birgün yne ayrılmak istediğimde ciddi misn bu sefer geri dönüşü olmaz yemin ederim dedi tamam dedm ayrıldık sonra ben geri dönmek istedim yalvardım olmadı bi yabancıymş gibi davrandı. ayrılık acısı çektim üzüldüm ağladım ama şimdi gülüyorum onlar neymişki çocukluk diye =) ve öğrendmki tesadüfen bizm alt komşunun snf arkadşına ilan ı aşk etmiş mektplar yazmş bnmle çıkarken düşünebiliyo musun tesadüf olmasa bundan haberim bile olmıcaktı aman şimdi umrumda değil mutlu bir ilşkm var 3 yıldır devam ediyoruz seninde olur 4 ay ne ki... yaptığı şerefsizlkte unutulur

cnm üzüldüm öncelkle belirteyim...
bnmde internetten ilşkm olmştu 4 yıl önce ve 9 ay sürmüştü gayet ciddiydik ailesi beni tanıyodu falan flan bende böyle triplydim hemen herşeye ayrılır yalvarmasını beklerdim. son 3 ayda her 3günde bir ayrılır olmştuk laçkalaşmıştı herşey. belki sizde devam etsenz öyle olablrdi. snra birgün yne ayrılmak istediğimde ciddi misn bu sefer geri dönüşü olmaz yemin ederim dedi tamam dedm ayrıldık sonra ben geri dönmek istedim yalvardım olmadı bi yabancıymş gibi davrandı. ayrılık acısı çektim üzüldüm ağladım ama şimdi gülüyorum onlar neymişki çocukluk diye =) ve öğrendmki tesadüfen bizm alt komşunun snf arkadşına ilan ı aşk etmiş mektplar yazmş bnmle çıkarken düşünebiliyo musun tesadüf olmasa bundan haberim bile olmıcaktı aman şimdi umrumda değil mutlu bir ilşkm var 3 yıldır devam ediyoruz seninde olur 4 ay ne ki... yaptığı şerefsizlkte unutulur

Slm :) yasadiklarimiz bir yerde cok ortusuyor ama tek bir fark var o baskalariyla hic konusmuyordu yani en azindan ben yakalamadim.kendimi oyaliyorum cevrem genis saolsun arkadaslarim yalniz birakmiyor.bugun 1hafta oldu demekki onsuz yasayabiliyorum.ayrilirken ona sunu demistim "zaman artik ikimiz icin tersine isliyor.benim icin unutma senin icin hatirlama zamani.ben unutmaya baslarken sen hatirlamaya baslicaksin"beni cok aglatti hala aklima geliyor yavas yavas icim sogusada.umarim o doner ve Allah ona yaptiklarini yuzune vurma firsatini verir :)

merhaba;
4ay sürdü önceki 4 ayda baktığında gözleri doluyordu inanın beni resmen bir prenses gibi görüp öyle davranıyordu.bütün arkadaşları hatta ailesi bizi biliyordu.düşünün kuaförüne dek biliyorlardı.arada ben biraz da sosyal erişim ağında tanışmış olmamızın verdiği etkiyle kıskanclıklar yapıyordum ama o da bunları bertaraf ediyordu hemen.istemediğim hiçbir kızla arkadaş oise arkadaştık.yani tanıştıktan 4 ay sonra sevgili olduk.ilk başlarda pek ondan hoşlanmadım hatta ilk buluşmaya bile gitmemek için bir çok bahane ürettim ama sonunda onun iyi biri ve bana karşı hislerinde samimi olduğuna inandım ve beraberliğimiz başladı.biz onunla biliyorum bir çoğunuza ters gelecektir ama bir sosyal erişim ağı üzerinden başladık ama inanın hiç öyle gibi değildi.evlerimiz yakındı.hergun neredeyse beraberdık telefonda gun ıcınde bırcok kez konusurduk hersey resmen bir peri masalı gibiydi...gözlerime lmuyordu resımlerımız onun sayfalarının susluyordu msnde telde ne kadar kız varsa silmişti.
çok hızlı ilerliyorduk ama cok özel ve bir okadar da güzeldi herşey.taa ki ben bir hafta sonu ki bu da 5 gün önceydi buluşacaktık.o pazar ben çalışıyordum ve 5 te cıkacaktım.o gün tam ben çıkmadan beni aradı ve bugun yorgunum eve gidip maç izlicem bulusmak istemıyorum dedı.ben tabı bıraz kızdım dusuncesızlık yaptıgı için çunku o benım sevgılımdı ve ben onu ozlemıstım.sonra trıptı hafıf tartısmaydı derken ben ayrılım dedım bundan sonra bır sekılde o pesımden geldı ben ayrılalım dedım bu guldu emınmısın dedı evet dedım ama trıp yaptıgım okadar bellıydı kı bunu anlamamıs olması mumkun degıldı.sonra yolda yurumeye basladık o koluma gırdı arada elımı tuttu.ben tabı yumusamıs ama cok yuz vermeyen duruma geldım.sonra bır kafeye gıttık tavla oynamak ıcın.
o esnada sen duzelmeyeceksın ıste falan dedım uzuyorsun benı arada dedım.ama guluyordum bunları derken.sonra bu dedıkı dusuncem.ben orda bır soka gırdım ne dusunmesı trıptı bu bellıydı neyı duusnecektı kı.bende ok dedım lavaboya gıdıcem dondugumde gıt dersen gıderım kal dersen kalırım dedım o da aklım gıtmenı kalbım kalmanı ıstıyor dedı.ok dusun ıste dedım.toplam 1 dk sonunda geldım ve bana bıttı dedı ben şok oldum şaka yapıyor sandım maçı izletmediğim için.hayır dedı ve okadar soguktu kı meleğim bir anda azrail olmuş tepemde kesilmişti.
sadece gözlerine bakıp bize neden kıydığını öğrenemek...

Güzelim geçmiş olsun öncelikle ama altını çizdiğim yerlere dikkatini çekmek istiyorum. Bu adamı sen zaten başta sevmeyerek, onun sana olan sempatisini sevgisini severek başlamışsın. Yaşanılan herşey elbet bir gün bitiyor, unutulmaz dediklerimiz de elbet unutuluyor kendinizi bu psikolojiye sokarsanız bu süreç daha kolay olur bence sizin için. Arkdaşlar benim şimdi rahat konuştuğumu söyleyeceksiniz belki ama herkes yaşıyor ben de buna benzer süreçlerden geçtim, yani şimdi altını çizdiğim yerlede de değinmek istediğim yerlere isterseniz bana katılmayın ama sürekli face sürekli msn.. İlişki bu değildir bence. Zaten bu çocugun sana telefonunda mı hesabında mı kızları silmesi hoş değil bence. Tamam belki sen kıskandın sil dedin, belki o güven vermek için sileyim demiştir. ama ben şöyle düşünüyorum. Bu kızlara karşı hep şey olarak mı bakıyordu da sildi, hiç arkadaşı yok muydu. benim sahsen böyle bir erkek arkadaşım olsa ona karşı daha fazla güvensizlik duyarım sildiği durumda. Aynı şekilde normal arkadaşım da olsa beni bir kız için siliyorsa ben o adama bir daha nasıl güvenip te arkadaşım diyebilirim. Yani burtada benim demek istediğim adam zaten en başından güvenilmez birisiymiş. Bunu bence bir kenara yazın.

Sonra fotonu sil yok dondurcam yok hesap kapadık falan filan derken siz onun hesabını kapadıgını nerden bildiniz veya açtıgını nasıl farkettiniz hani sizin de hesap kapalıydı. Yani demek istediğim bu arkadaşla bişeyler yaşamışsınız ama adı aşk değil tam olarak belki zaman doldurma, belki de ego tatmini.

Bir de demişsiniz ki trip atıyordum çok belliydi trip attığım, yahu siz bir ilişki yaşıyorsunuz neden bu kadar zorlaştırıyorsunuz, erkek milleti zaten dediğinizi zor anlıyor sonra bide trip atınca daha saçma sebepler doğuyor, aklınızdan gecen neyse direkt söyleyin yahu çok mu zor, erkek bidaha normal tripsiz bi kadınla karşılaşınca afallıyor. ona da yazık ediyorsunuz kendinize de.

Bence üzülmeye değecek bir durum yok. Herşey bizim için tabiki de mutluluk ta hüzün de ama kendinizi boş yere heba etmeyin bence değmez deyin geçin, hayat çok kısa bu oyunlar için.

yani not olarak ta şunu eklemek istiyorum mutlaka birçok aykırı görüş çıkacaktır bu dediklerime istinaden ama kırılmayın hanımlar ne yazıkki durum böyle. ben annemle babam arasında bile trip görüyorum ikisi de derdini bana anlatır, onlara birbirinize bu şekilde anlatsanız hiçbir sorun olmayacak diyorum ama. değişmeyen bir durum bu. ama hayat çok kısa dedğim gibi. inş mutluluk getirir bu ayrılık size.

Son düzenleme:
Oncelikle goruslerini paylastigin icin tsk ederim.ilk gorusmeyi istemememin sebebi internette tanismis olmamiz ve bir onyargimin olmasiydi birazda.ilk bakista hic asik olmadim ama onu gordukten sonra hoslanmaya ve sonrada sevmeye basladim.sevdigim sey onun ilgisi degildi yoksa bir kisiyle olmak yerine bircok kisiye mavi boncuk dagitmak daha cok ilgi getirir.benim ve oyle saniyordum ki onunda ilk niyeti duzgum bir birliktelikti.trip attigim oldu hem benim hem onun ama bir bayan elbette dogasi geregi birazda kaprisli olabilir.birilerini silmesi gerekirdi sayet ben rahatsizlik duyuyorsam bu guvensizlik degil sahiplenme ve kiskanmadir ve dogal oldugunu dusunuyorum kaldi ki ayni fedakarligi bende yaptim sanalda degil ama reelde bircok erkek arkadasimla samimiyetimi dondurdum o istiyor diye.bu guvensizlik degil sahiplenme icgudusudur bana kalirsa.sebep ne olursa olsun bu sekilde davranmis olmasini hakli buluyor olman ilginc geldi bana.ortada oyun yoktu ben ve duygularim gercektik oyun oynayan oysa niye bukadar sahiplendi neden bunu dedi ve yapti bunu anlayamiyorum.su 1haftanin sonunda anladigim dusunmenin yersiz oldugu.biliyorum ki ilahi adalet birgun herseyi ortaya cikaracaktir...ego tatminiyse de bu 2 arkadas ve 2 resimle olcak sey degil sanirim o beni bu sekilde terkederek egosunu tatmin etmistir.tan'in sarkisindaki aslinda sonunda o harcanacakta dusununce ben cok uzuluyorum:))
Son ogrendigime gore beni cok iyi tanimayan arkadaslari onu doldurmus cunku haftasonlari ya sehir disi kacamagimiz olurdu ya da birlikte birseyler yapardik.benden once onlarla gezermis.ne tuhaf degil mi?halbuki haftasonlarini bu sekilde harcamak isteyen oydu.duyduguma gore arkadaslari kendi cevrelerinden bir kizla arasini yapmaya calisiyorlarmis.
Bu arada benim bazi arkadaslarimla arkadasti facebookta ordan biliyorum dondurup geri actigini.bunu ogrenmek sandigin gibi ustun bir zeka gerektirmiyor.

Oncelikle goruslerini paylastigin icin tsk ederim.ilk gorusmeyi istemememin sebebi internette tanismis olmamiz ve bir onyargimin olmasiydi birazda.ilk bakista hic asik olmadim ama onu gordukten sonra hoslanmaya ve sonrada sevmeye basladim.sevdigim sey onun ilgisi degildi yoksa bir kisiyle olmak yerine bircok kisiye mavi boncuk dagitmak daha cok ilgi getirir.benim ve oyle saniyordum ki onunda ilk niyeti duzgum bir birliktelikti.trip attigim oldu hem benim hem onun ama bir bayan elbette dogasi geregi birazda kaprisli olabilir.birilerini silmesi gerekirdi sayet ben rahatsizlik duyuyorsam bu guvensizlik degil sahiplenme ve kiskanmadir ve dogal oldugunu dusunuyorum kaldi ki ayni fedakarligi bende yaptim sanalda degil ama reelde bircok erkek arkadasimla samimiyetimi dondurdum o istiyor diye.bu guvensizlik degil sahiplenme icgudusudur bana kalirsa.sebep ne olursa olsun bu sekilde davranmis olmasini hakli buluyor olman ilginc geldi bana.ortada oyun yoktu ben ve duygularim gercektik oyun oynayan oysa niye bukadar sahiplendi neden bunu dedi ve yapti bunu anlayamiyorum.su 1haftanin sonunda anladigim dusunmenin yersiz oldugu.biliyorum ki ilahi adalet birgun herseyi ortaya cikaracaktir...ego tatminiyse de bu 2 arkadas ve 2 resimle olcak sey degil sanirim o beni bu sekilde terkederek egosunu tatmin etmistir.tan'in sarkisindaki aslinda sonunda o harcanacakta dusununce ben cok uzuluyorum:))
Son ogrendigime gore beni cok iyi tanimayan arkadaslari onu doldurmus cunku haftasonlari ya sehir disi kacamagimiz olurdu ya da birlikte birseyler yapardik.benden once onlarla gezermis.ne tuhaf degil mi?halbuki haftasonlarini bu sekilde harcamak isteyen oydu.duyduguma gore arkadaslari kendi cevrelerinden bir kizla arasini yapmaya calisiyorlarmis.
Bu arada benim bazi arkadaslarimla arkadasti facebookta ordan biliyorum dondurup geri actigini.bunu ogrenmek sandigin gibi ustun bir zeka gerektirmiyor.

bakın yanlış anlıyorsunuz triple kapris herzman aynı şey demek değildir, kapris sevdiğin insana yapılır sevdiğin insan sevdiğinin kaprisini çeker ama trip daha genel bir kavramdır. Çevremde bir çok çift görüyorum inanın kaprisle iş yaptırmaya çalışan da var, sadece erkeğin kaprisli tripli oldugu durumlar da var, bunlar ne sağlıyor, bence hiçbirşey. Sen sevdiğinle aynı şeyleri düşünemedikten sonra, aynı şeyleri paylaşamadıktan sonra bence ne kendini ne de karşındakini kaprislerle triplerle yormak çok yanlış. Ki siz demişsiniz ben masadan kalkıyorum düşün 1 dakika sonra kararını ver. Bu ne demektir sizce? karşınızdakinden o kadar eminsiniz ki onun ne diyeceğini biliyorsunuz rahatsınız, ama hayır deyince ne oluyor yalvarmalar yakarmalar. Benim söylemeye çalıştığım bu neden aklınızdakini direkt söylemiyorsunuz. Yani triple kaprsi bu durumda aynı şey değildir, umarım açıklayıcı olmuşumdur.

Aynı şekilde sahiplenme kıskanma durumundan da bahsetmem gerekirse, burda da aynı şeyi düşünmeyebiliriz çok mantıklı olarak hepimiz ayrı bireyleriz ama bana göre, bir erkek hayatıma girmeden önce benim yaşayışım nasılsa kimlerle görüşüyorsam aynı şekilde tekrardan görüşürüm, hiçkimseyle sevgili buldum diye yollarımı ayırmam. Bu bana yanlış geliyor, siz bunu sahiplenme veya kıskanma olarak görüyor olabilirsiniz dedim ya farklı bireyleriz aynı düşünmek zorunda değiliz ama bana göre doğru olan bu, aynı şekilde ne ben ona yaptırım yapabilirim ne de onun bana yaptırımına göz yumabilirim. Ortada zaten etik bir durum yoksa karşı tarafın karışması veya uyarması çok normal bununla da karıştırmayalım tabi. Ama birinin hayatına girdiğinde kişi değişiyorsa, çevresini değiştiriyorsa bana güven veren bir tip olmaz bu şahıs.

Bu arada benim bazi arkadaslarimla arkadasti facebookta ordan biliyorum dondurup geri actigini.bunu ogrenmek sandigin gibi ustun bir zeka gerektirmiyor

buarada böyle bir cevap vermişsiniz ben zekayla ilgili bir durum kastetmediğim halde. biraz basit olmuş açıkçası cevabınız. Ben burada ilişkilerin msn facebook hesapları üzerinden ne kadar basitleştiğine ve bu işlerin ne kadar kolaylaştığını yazdım ama lafı biraz kör yerinden anlamışsınız, ben gene de hayırlısı diyorum, hakkınızda hayırlısı değmeyecek bir insan için bu kadar önem vermek gereksiz.

Goruslerimiz farkli olabilir ama benim yasadigimin ne oldugunu sanirim en iyi ben bilirim diye dusunuyorum.onun neyi neden yaptigi belli degil ama sandigin gibi basit bir iliski degildi ilk yazdigimi bence biraz daha iyi analiz ederek okuman daha faydali olur diye dusunuyorum.sanirim 1dk once elini tutup gozunun icine bakan seni seviyorum diyen biri sana hersey yalandi dese sende mantigindan uzaklasirdin.
Sanirim sunu ben yanlis anlattim sildigi kisiler reel hayattan degildi.
Neyse tskler yinede fikir paylasiminda bulundugun icin.son bisey soylicem inan ortada tahmin ettigin gibi bir tribal durum yoktu.ona dusun dememin sebebi aklim gitmeni kalbim kalmani istiyor demesiydi

dayanamadım...ona mesaj attım.ama barısmak ve yalvarmak degıl sadece ıcımden gecenlerı yazdım.cevap vermedı vermeyecektır de.bana dönmeyecegını de bılıyorum.
1 hafta dayandıgına gore benı gercekten hıc sevmemıs demekkı...
yapacak bırsey yok...
destegınız ıcın teşekkür ederim hepinize...

hayatta hiçbirşey karşılıksız kalmazmış... geçen tam 2 yılın sonunda... 6 ay önce adağım üzerine Eyüp Sultan camiisine gittim ve orada çok içten bir şekilde duamı ettim ve sadece gerçek neyse onu görebilmeyi nedeni öğrenmeyi diledim. inanın tam 3 gün sonrasıydı.bir gece sanki malum olmuş gibi onun profilini açıp baktığımda bir kızla nişanlandığını gördüm. kızın profilinde ise yazan ilişkilerinin başlama tarihini gördüm.biz ayrılmadan tam 1 hafta öncesiymiş.yani ben o kız için terkedilmiş ve oyalanmış ve oynanmışım.kızın suçu yok tabi.nerden bilecek ki? neyse uzatmım.gerçek buydu ve ben inanın bunu gördükten sonra rahatladım yoluma tam gaz devam edebildimayrıldıktan sonraki ilk 1 yıl çok kötüydü.işimden çıkarıldım yeni bir işe girdim üstelik onun evinin 2 sokak aşağısında bir yer.bir gün karşılaştık kaçar gibi uzaklaştı.uzaklaşmasa da sorun değildi.ben o esnada kilo verdim.18 kilo :) işimde ilerledim asistanken yöneticiliğe yükseldim :) ve 2 hafta önce aklımda kalmasından değil ama hani merak varya yine baktım ki nişanlısından ayrılmış.dayısının yanında çalışıyordu ordan da ayrılmış ve bir finans şirketinde çalışmaya başlamış ama ordan da çıkarılmış çevremdekilerden öğrendim. kız öğretim üyesiymiş ve maddi sorunlar nedeniyle 2 yıl nişanlılığın ardından kız bunu terketmiş.işinden de başarısız olduğu için çıkarılmış.dayısı da yanına almamış.ilahi adalet bu değilse nedir? bir şarkıda denildiği gibi adaletin de bir tarzı var :) onca zaman gözyaşım döküldü ve şimdi o psikolojiden daha beterini yaşıyor...

kıssadan hisse olsun...26 yaşında yeniyetme bir kızdım çağrı merkezinde deli gibi çalışan kendi arkadaşlarıyla gülüp gezen ailesiyle olan sıradan bir türk kızıydım.şimdi 29 yaşıma girmek üzereyim neredeyse 3 yıla yakın süre geçti...erkekler için üzülen ağlayan delidir deliden ötedir... ve hiçbir şey için üzülmeyin intikam oyunlarına asla girmeyin çünkü hayat ve kader dolayısıyla Allah mutlaka adaleti sağlıyor:) gülün yiyin gezin neşe saçın hayat bir hediye asla değmezlere 1 saniyenizi bile harcamayın :) sevgiler...:42:

Back