- Konu Sahibi siyah papatya
Ben lisedeyken bir gözümün kirpiklerinin ucundan 1-2 milim kesmiştim . Uzayacağını söylemişlerdi ama seneler sonra eski haline döndü sadece denemeyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alizade alıcam ama yan etkisi yok dimi kızlar gerçi benim kiprikler söylemesi ayıp uzunlarda daha uzun olsunlar ...
slm arkadaşlar alizade hakkında bilgi verirmisiniz bi kaç aktarcılara sordum bilmiyolar.kullanımı hakkında bilgilendirirseniz sevinirim
Her bayan uzun ve gür kirpiklere sahip olmak ister bu o kadar da zor değil. Soğuk çayı pamukla kirpiklerinize kompres yaparsanız kirpikleri besler ve uzatır. Ayrıca çay gözlere de faydalıdır, kızarıklıkları giderir.
Her bayan uzun ve gür kirpiklere sahip olmak ister bu o kadar da zor değil. Soğuk çayı pamukla kirpiklerinize kompres yaparsanız kirpikleri besler ve uzatır. Ayrıca çay gözlere de faydalıdır, kızarıklıkları giderir.
gözlerinize nasil kaçiriyorsunuz kizlar
bende ¨kullaniyorum ama benimkiler kaçmiyor
kaçiyorsada valla farketmiyorum :s enteressan
CANIM NEDEN ÖYLE OLDU ANLAMADIM ...
BENDE 5 GÜNDÜR KULLANIYORUM YUKARIDAKİ YAZIMDA DA BELİRTİM AMA BEN BİTMİŞ RİMEL UCUNU İYİCE YIKADAIM RİMEL SÜRER GİBİ KİPRİKLERİME DİBİNDEN UCUNA SÜRÜYORUM ONUNLA YATIP SABAHLARIDA DOVE SABUNUYLA YIKIYORUM BİRŞEY OLMADI SENİN YA ALERJİ OLDU SANIRIM BELLİ ÜSRE SÜRME DERİM YOKSA SONUÇ İYİ BEKLERKEN KÖTÜ OLUR ..
SAĞLICAKLA KAL ...:=)