- 7 Ağustos 2007
- 52
- 1
- Konu Sahibi siyah papatya
bu çay olayı çok iyiymiş ya benim kirpiklerim gür ama kısa valla isterim uzamasını kızlar benim erkek arkadaşımın bi kirpikleri var valla kıskanıyorum upuzun keşke onda olucağına bende olsaydı yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şükür doğuştan uzun ve gür kirpiklere sahibim hatta bazen rimel sürmeye çekiniyorum.metroda orda burda hiç tanımadığım kadınlar pardon kirpikleriniz takmamı diye soruyorlar ve sinir oluyorum.!
sen karşımda göz açıp kapayınca serinliyorum diye dalga geçen bi arkadaşım vardı kirpiklerime yelpaze muamelesi yapardı :)
neyse bu arkadaş kirpiklerini uzatacağını duyduğu bi yöntem uyguladı.ben olsam cesaret edemezdim ama gerçekten işe yaradı. makasla kirpiklerinin ucundan çok hafif kesti farkedilmemişti bile. yaklaşık 1 hafta sonra eski boyuna geldi tekrar kesti yine 1 hafta kadar sonra hafif bi uzama farkedildi.3.kez denediğinde artık resmen uzun kirpiklere sahip oldu.yani toplamda 2-3 hafta kadar kısa bir zamanda daha dolgun ve uzun kirpiklere sahip oldu.herhalde belli bi yerden sonra uzama gerçekleşmiyo o boyda kaldı ama yeterince uzattığı için çok memnun oldu.haberiniz olsun..
aynı senin tarif ettiğin gibi kirpiklerim vardı,millet takmamı diye sorardı :1rolleyes:2. doğumumdan 2_3 sene sonra yani 31 32 yaşlarıma doğru bir dökülme başladı durduramadım...şimdide var ...yok değil ama daha kumral daha ince ancak rimelle belirginleşiyor ama yinede eskisi gibi değil ...yani maalesef kalmıyor onlarda gidiyor...sen bence şimdiden yinede önlemini alyerimseniben
haklısın aslında.eskiden aynı şey saçlarım için de söylenirdi.şimdi eser kalmadı :)) hiç kirpik bakımı yapmadım aama ,mesajı yazdıktan sonra kendi kendime ben de bari bu güzelliğimi koruyayım diye düşündüm. uyarın için sağol. bu arada seyrelme varsa en azından eskiden gür ve uzun kirpiklere sahip olmanın avantajıyla daha şanslısın. kesinlikle badem ve hint yağı tavsiye ederim. Şeniz