Göz Makyajı Uzun ve gür Kirpik için

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Kızlar nasıl olsa her gün çay demliyoruz. Sofrayı toplayana kadar da soğuyor. Dibinde kalan birazcık da yeterli olur. Pamuğu bas üzerine, gözlerini kapat ve üzerine koy. Bir süre uzan.Akşam yatarken de ince bir sulu boya fırçasıyla hint yağını sürersiniz olur biter.Pratik olmak lazım biraz.

arkadaşlar benim kafam karıştı hangisi daha çabuk sonuç verir?ben geçenlerde badem yağı ve hint yağı aldım kirpikler için henüz başlayamadım.buakşam başlıorum artık umarım etkili olur.
buarada ben rengi koyulaşsın istemiorum sadece uzasın ve gürleşsin istiorum.şimdi bu yazdığınız tariflerden hangisini kullanmalıyım?yardımcı olursanız çok sevinirim.

hanımlar yaklaşık 4 gün oldu ürünü kullanmayı ama sonuç gerçekten görülmeye hadi bırakın görmeyi yaşanmaya hakkatten değer Alizade kaş ve kirpik losyonu Aktarlardan temin edebilirsiniz

hanımlar yaklaşık 4 gün oldu ürünü kullanmayı ama sonuç gerçekten görülmeye hadi bırakın görmeyi yaşanmaya hakkatten değer Alizade kaş ve kirpik losyonu Aktarlardan temin edebilirsiniz

CNM NASIL Bİ DEĞİŞİKLİK OLDU ANLAYAMADIM 4 GÜNDE .DAHA AÇILAYICI YAZARMISIN:teselli:

CNM NASIL Bİ DEĞİŞİKLİK OLDU ANLAYAMADIM 4 GÜNDE .DAHA AÇILAYICI YAZARMISIN:teselli:

renginin koyulaşması ayrı bir hava veriyor hani kalemle çizilmiş misali, ee uzatması gürleştirmesi de cabası Bu arada belirteyim ne ürün satışı yapıyorum nede markayla uzaktan yakından bir alakam var Tamamen tesadüf eseeri keşfettim ve bu mutluluğu sizinde yaşamanızı istıyorum sağlıcakla kalın

önce çayı denicem olmassa alizade ye yönelicem. acaba bu ürünün fiyatı konusunda bi bilgi verebilirmisiniz. şimdiden tşkler a.s.

ben gözüm şiştiğinde çay koyardım 1-2 saate geçiriyordu.çayın sağlık açısındanda faydası var.ama kiprikleri uzattığını bilmiyordum. bende kipriklerim neden bu kadar uzun diyodumm :)) meğer çaydan dolayıymışş.. :))

X