• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Tüle Uzun Güneşlik mi Olmalı?

benim tüllerimde uzun,güneşliklerim ise kısa hiçde abartılı durmuyor.neticede güneşlik sadece akşamları kullanılıyor ve altta kaldığı için hiç abes durmuyor.benim bildiğim uzun tüllerde güneşlik şekli hep bu şekilde oluyor.:1rolleyes:

benim tüllerimde uzun,güneşliklerim ise kısa hiçde abartılı durmuyor.neticede güneşlik sadece akşamları kullanılıyor ve altta kaldığı için hiç abes durmuyor.benim bildiğim uzun tüllerde güneşlik şekli hep bu şekilde oluyor.:1rolleyes:

sanırım boşuna kafama takmışım onu anladım şimdi:)teşekür ederim fıstıklarrrr iyiki açmışım buraya konu yoksa baya düşünüp durcaktım:)

Şimdiye kadar hiç uzun güneşlik görmedim ben.
Zaten kısa olur, can sıkacak bir şey yok ki bunda. bayanssulusmile

Şimdiye kadar hiç uzun güneşlik görmedim ben.
Zaten kısa olur, can sıkacak bir şey yok ki bunda. bayanssulusmile

hihoyyytteşkür ederim cnmm sanırım tüller gelmedigi içinn gözüme kötü geldii güneşliklerrrkaydirigubbakcemile3son halini merak ediyorum çokeyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3

sanırım boşuna kafama takmışım onu anladım şimdi:)teşekür ederim fıstıklarrrr iyiki açmışım buraya konu yoksa baya düşünüp durcaktım:)

rica ederim kendi adıma.şimdiden hayırlı uğurlu olsun.güle güle kullanın a.s.

canım normal güneşlik diktirdiysen eğer bildiğim kadarıyla onların boyu tuller kadar uzun olmuyo zaten. Yanı fabrıka üretımı tüller kadar uzun değil.Bir yanlışlık yok yanı güneşlıkler hep o boy oluyo uzun isteyenler stor tarzında yaptırıyo

rica ederim kendi adıma.şimdiden hayırlı uğurlu olsun.güle güle kullanın a.s.
teşekür ederim cnm bnmmma.s.:1hug:
canım normal güneşlik diktirdiysen eğer bildiğim kadarıyla onların boyu tuller kadar uzun olmuyo zaten. Yanı fabrıka üretımı tüller kadar uzun değil.Bir yanlışlık yok yanı güneşlıkler hep o boy oluyo uzun isteyenler stor tarzında yaptırıyo

cnm ben bi kaç evde gördümmm tüller daha güzel duruyorduuu öle olsun istedimm tabi evin camları okdr çokki tülleri yan kanatları begenirken güneşlikler arada kaynadı neyse artık olan oldu bakalım bi süre kulanayım belki gözüm alışır:)hihoyyyt

zaten uzun güneşlik yaptırsaydın abes kaçardı.ablamında tülleri uzun ama güneşlikler cam hizasında.sıkma canını perdecin doğru olanı yapmış

zaten uzun güneşlik yaptırsaydın abes kaçardı.ablamında tülleri uzun ama güneşlikler cam hizasında.sıkma canını perdecin doğru olanı yapmış
ay cnmm belkide komple güneşlik bogar odayı diye düşünmeeye başladım sizin yorumlarınızdan sonra:)iyi valal içime su serptiniz teşkür ediyorum herkese:1hug:a.s.

güneşlik hiçbi zaman uzun olmaz zaten adı üstünde güneşlik güneşten korumak için duvara kadar uzatmanın anlamı yok.eğer uzun yaptırsaydın tuhaf olurdu zaten.a.s

güneşlik hiçbi zaman uzun olmaz zaten adı üstünde güneşlik güneşten korumak için duvara kadar uzatmanın anlamı yok.eğer uzun yaptırsaydın tuhaf olurdu zaten.a.s

ayyyyyyyyy sgl cnm bnmmm nebilim kafama taktım bunu bizim annemin evinde güneşlikler kısa ama tülerde kısaaaa gözüm ona alışmış ya diyorum tül uzun olunca acaip dururmu diyeakannehirkaydirigubbakcemile3

uzun güneşlik hiç görmedim ne yalan söylim annemin tülleri de uzun ama güneşliklerinin boyu mermer hizzasında...uzunu da mı oluyomuş kafamçokkarıştı

uzun güneşlik hiç görmedim ne yalan söylim annemin tülleri de uzun ama güneşliklerinin boyu mermer hizzasında...uzunu da mı oluyomuş kafamçokkarıştı

evt cnmm ben emsela yatak odama uzun tüle uzun güneşlik yaptırdım çok güzle ve muntazam durdu:)düğünden sonra salonumun güneşligini ya uzun yaptırcam şuanki kısa:)aslında kötüde durmuyorda ben bikere takıldım ya sürekli gözüme kötü geliyor:)yoksa benden başka kimse anlamadı:)

fıstıkım canım arkadaşım uzun tüle neden uzun güneşlik istedinki kısa güneşlik daha iyi perdelerin uzun zaten hayatım adam mantıklı yapmış sakın değiştirme

şöyle bir durum var camlar yeni fransız sitili boydan camlarsa uzun normal ama tipik eski tip cam boyutlarındaysa bırak kısa kalsın güneşlik

fıstıkım canım arkadaşım uzun tüle neden uzun güneşlik istedinki kısa güneşlik daha iyi perdelerin uzun zaten hayatım adam mantıklı yapmış sakın değiştirme

şöyle bir durum var camlar yeni fransız sitili boydan camlarsa uzun normal ama tipik eski tip cam boyutlarındaysa bırak kısa kalsın güneşlik

cnmm yatak odam normal cammmm onunkini uzun diktirdik güneşligini çok güzle durdu reism çekip ekleyince aradaki farkı daha iyi anlarsınız sanırım:)
salonumda iki cam klasik cam yemek masasını koydugum yerdeki camda komple tavandan yere fransız balkon tarzında..oranınki zeten uzun olduda diger iki cam gözüme kötü görünüyor:)aslında acaip durmuyor ama içimede sinmedi:)bakayım belki bi süre kulanırım cnm ama hiç hoşuma gitmio ne yalan diyim:)evin içinde bi süre yaşamam lasım belki gözüm alışır normal gelir:)

kalorifer önü ise kısa olsun tülün uzun olsada
bizde öyle yaptık
ama balkon falansa
ozaman uzun al tai sırıtmasın diye

Back
X