- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir de burası var
Eki Görüntüle 387552
Ah,ah:97: Ben bu mekanların hayallerinden sonra oturup ders çalışcam bi de
teşekkür ederimm cnmmSemiramisss fotonu çok beğendiim
vaay süpermiş buuuu bi an içime huzur doldu valla :127:Kızlar günaydın
Sabah sabah ders çalışmamak için arkadaşımla her yolu deniyoruz.
Ama çook güzel bir resim buldum baksanızaaa
Eki Görüntüle 387549
şimdi herkes gözlerini kapatsın ve kendini sevdiceğiyle burada hayal etsin:93:
hep böyle bi yer hayal etmiştimm hatta bunu aşkımada söyledim keske bi adada yaşasak minicik evimiz olsaa baska kımse olmasaa ayyy hayaller alemine götürdün benibir de burası var
Eki Görüntüle 387552
Ah,ah:97: Ben bu mekanların hayallerinden sonra oturup ders çalışcam bi de
aynen ya bende öyleyimmm :26: hatta kıskanclık konusundaki tartışmamızı hatırlıyosundur bana demişti benimle tatlı tatlı konuş ne istiyosan güzellikle söyle demişti demekki o anda benden cilve istedi ama bende trip atıyorum napıyım
Ayy bunların hepsi aynı :) bnmkide tartıştığımızda bnmle güzel konuş.. herşey senin elinde felan der.. tatlı dille konuştuğunda her istediğini yapıolar dmek.. ama surat asıp terslerdiğinde onlarda snrleniyo
bayanlar şu cilve olayını çok net anlayabileceğim şekilde anlatacakk kimse yok muuuu
demek sevgilin sende o ışığı görmüş görmese neden cilvelisin desin kii yüzyüze utanırım ben yaa bi de şu cilvenin nasıl yapıldıgını birisi söylese en azından bi fikrim olurr ona göre davranırımm bu arada bugun çok şaşkın ve üzgünüm kızlar yaaa fransada dayım kuzenlerim yengem var orda yaşıyolar bugun aradılar anneme dayım demişki büyük kuzenımden için yaşı 17 okulu bıraktı yarın hastaneye yatırıcaz psikolojisi bozukmuş rehabilitasyon merkezine yatırılacakmışş çok şaşırdım yaa gerçi dayım geçen yaz geldiklerinde benı cok üzmüştü çok ağlatmıştıı karakterime okuluma falan cok laflar söylemiştii kötü davranıyodu bana anneannem uyardı hatta semiramise böyle davranma oğlum diye demiş ki ben o olgunlaşsın diye ayakları üzerinde dursun diye öyle davranıyorum saçmalığa bakar mısın yani diyeceğim o ki bu hayatta kimsenın kalbini kırmayacaksın asla büyük konuşmayacaksın benım karakterime laf söylerken okuluma laf söylerken kendı oğlu hastaneye yatacak okuluda bırakmışş üzüldüm tabi neolursa olsun kuzenım ama bana yazın yaptıkları aklıma geldii
opucuk atarken resim cek telden gonder al sana cilve cocugun moral tavan yapar
bak aklıma ne geldi kimi kızlar sevgililerine naz edasında çocuk taklidi yapıyorlar ya hani ıyy çok ititci geliyor ya ama aştımmm yaa nütfenn falan diyolar böğğ erkek olsam bana bunlar çok itici gelirdi heralde
kızlar çok moralim bozuk
bugün arkadaşımla çarşıda cafede oturuyoruz, o sırada bi şey anons edildi, kulak verdim. acil a (-) kana ihtiyaç varmış. ben de hemen kalkıp hastanenin yolunu tuttum. ve bana sen zayıfsın alamayız dediler kiloyla ne alakası var kızlar ya siz bu konu hakkında bişeyler biliyo musunuz? kansız olup olmamamla ilgilenseydi neyse.. o kadar üzüldüm ki, çok bulunan bi kan değil çünkü, kim bilir ne kadar ihtiyaçları vardı
bacaklaraı yana çekerek oturma nasıl kıııı
ben de hep bacak bacak üstüne atmak cilveli sanırdım hep kandırmışlar bizi türk filmlerinde görüyo musunuz
kıyamam ben sana ya ne kadar güzel ve örnek bi davranışş tebrik ederim seni öncelikle kan alırken kiloya bakılıyo canım bunu biliyodum bende nedenini bilmiyorum ama öyle..Olsun sen moralini bozma yapman gerekeni yapmışsınkızlar çok moralim bozuk
bugün arkadaşımla çarşıda cafede oturuyoruz, o sırada bi şey anons edildi, kulak verdim. acil a (-) kana ihtiyaç varmış. ben de hemen kalkıp hastanenin yolunu tuttum. ve bana sen zayıfsın alamayız dediler kiloyla ne alakası var kızlar ya siz bu konu hakkında bişeyler biliyo musunuz? kansız olup olmamamla ilgilenseydi neyse.. o kadar üzüldüm ki, çok bulunan bi kan değil çünkü, kim bilir ne kadar ihtiyaçları vardı
anladım cnm toplarlayınca bekliyorum şu kıza azıcık cilveyi öğretin yaaYa şu cilve olayı öyle bişey ki anlatamıosun işte hal ve hareketlerinle çıkıyo ortaya yoksa ben anlatırdımm..baya bi kişinin sorunuymul cilve yapamama.. ama en önemli noktası erkeğin cilve modunu yakalaman..konuşunca 'ha işte şimdi' diyosun :) o sinyali veriyo... ben toparlayınca yazıcam, umarım yardımcı olurum
evet hiç bir zaman büyük konusmayacaksın bugün iyiyiz ama yarın ne olacağımız belli değill benımde aklım kuzenimde dayımla konusup türkiyeye göndermesini isticez resmen tımarhaneye kapatıcaklar ordaa daha cok kafayı yerrNe yazık ki evatlardan çıkıyo acısı..evet bizim çevredede var büyük konuşan..zamanında abimle ablamla ilgili konuşurlardı yok çok şımarıklar,herşeyi alıyolar,gezip tozuyolar falan filan gel zaman git zman o konuşanların hepsinin başına geldi..mesela teyzem ben olsam kızıma sahip çıkarım felan derdi şimdi kızına tek laf edemiyo afedersin ama kızı ağzına sıçıyoo.. o konuşanların hepsini görüyoruz şimdi..çok şükür huzurumuz yerinde ya bizim..Allah kimsenin hakkını kimseye bırakmıyo, sıkma canını sen..Allah sağlam insanın yanındadır..bu arada kuzenin için de üzüldüm..Allah yardımcısı olsun :s
Canım belki kan ihtiyacı felan fazlaydı bilemiorum kii.. Aldıklarında halsizleşiosun felan yaa :S dediğin gbi kansızlıkla ilgili olsaydı tamam derdik..umarım bulmuşlardır..
kıyamam ben sana ya ne kadar güzel ve örnek bi davranışş tebrik ederim seni öncelikle kan alırken kiloya bakılıyo canım bunu biliyodum bende nedenini bilmiyorum ama öyle..Olsun sen moralini bozma yapman gerekeni yapmışsın
''yarım kilo almamız gerek'' dedi, ''zaten 48 kilo geldin, bi de onu alınca 47 ye iniceksin olmaz, ki kıyafetlerinle bu kilodasın'' dedi. ama ben ''6 ay önce kan testi yaptırmıştım ve ne kansızlık ne de vitamin eksikliği çıkmıştı'' dedim. ''biz kiloya bakıyoruz'' dedi. ''neden'' dedim, pek bi açıklama yapmadılar. kızlar bana saçma geldi, o yüzden size danışayım dedim. ama bak siz de bakılıyo diye biliyomuşsunuz. hımm :26: ama ben yine de çok zor bulunan kanlarda, alınan kişide çok olumsuzluğa yol açmadığı sürece, sadece hafif halsizlik olucaksa alınmasından yanayım
canım merhaba ya bende şimdi bizim topikte yazdım gezerken yazını gördüm ya benim aşkımda şimdi vermeye gitmiş yarım kilo verirse dirençsiz kalmaz mı çok değimi ya kilosu normal ama uff nebiliyim