Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Benimki futbola pek meraklı değil Ama aynı takımı tutuyoruz bazen maç izleriz beraber ben ondan daha çok heyecanlanırım daha çok sinir stres yaparım o küfretmez ama ben küfrederim :)
Bizde aynı takımlıyız ama benımki çok meraklı maça falan bana anlatıyo meleğim şöyle oldu videosunu atayım izle falan diyo kıyamam bana öğretmeye çalışıyo bu aksam iki saat kendi kalesine gol attı nın ne demek oldugunu öğretmeye çalıştıı :KK9:

Bizde aynı takımlıyız ama benımki çok meraklı maça falan bana anlatıyo meleğim şöyle oldu videosunu atayım izle falan diyo kıyamam bana öğretmeye çalışıyo bu aksam iki saat kendi kalesine gol attı nın ne demek oldugunu öğretmeye çalıştıı :KK9:

Ben sevgilime hep "ofsaytın ne olduğunu bilen hatunun var çok şanslısın bence" derim :p Sevgilinin heyecanını paylaş canım izle videoları :KK66:

Son düzenleme:
Ben sevgilime hep "ofsaytın ne olduğunu bilen hatunun var çok şanslısın bence" derim :p Sevgilinin heyecanını paylaş canım izle videoları :KK66:
izliyorum tabi izlemez miyim hiçç kendimce yorum yapmaya çalışıyorum hiç beceremiyorum hatta belkide saçmalıyorum ama o da çaktırmıyo bana saçmalama falan demiyo yani :KK1: evlenince o maç izler bende onu izlerim ne güzell :KK8:

izliyorum tabi izlemez miyim hiçç kendimce yorum yapmaya çalışıyorum hiç beceremiyorum hatta belkide saçmalıyorum ama o da çaktırmıyo bana saçmalama falan demiyo yani :KK1: evlenince o maç izler bende onu izlerim ne güzell :KK8:

Beraber formaları giyip maç izlersiniz çok tatlı olur :)) Biz beraber pes de oynuyoruz acayip hırs yaparım ben hoplarım zıplarım filan :)

Son düzenleme:
Beraber formaları giyip maç izlersiniz çok tatlı olur :)) Biz beraber pes de oynuyoruz acayip hırs yaparım ben hoplarım zıplarım filan :)
aynen bana çubuklu forma sana cok yakışır diyodu alırız giyerim inşallah :KK8: iyi uykular tatlı rüyalar cnm :KK54:

Ya inanamıyorum, kırk yılda bir geyik bölümünde bir konuya yazayım dedim, onu da unutmuşum. Konu almış başını gitmiş, hatta taşınmış:KK30:

İnşallah ilk yazdığım tarihten bu yana aynı dertten muzdarip arkadaşlardan ilerleme kaydeden olmuştur, var mı nişan hazırlıkları:KK16:

Dün sevgilim bir anda evlenelim dedi.(nişanlı bile değiliz bu arada) Artık saf gibi hemen atlamıyorum, biliyorum ki ciddi değil. Hem önce abisinin iş bulması lazım bizim evlenmemiz için.:KK31:

Arkadaşları ya yeni evli ya evlilik hazırlığında, arada ona da uğruyor işte evlilik düşünceleri, istediğinden değil sırf özendiğinden.:KK14:
yok ne yazıkki ilerleme kaydeden canımm ama inşallah olur :KK8: ne güzel senınki evlenelim demiş gerçi pek romantık olmamış ama olsun :KK1: sırf özendiği için neden sana evlenelim desin ki cnm ben sanmıyorum senınle yuva kurmayı istediği için demiştir :KK34:

selam kızlarr seedefimin davetiyle ben de geldimm :)
beni de aranıza alırmısınız aceba :KK17:
selam tatlım hoşgeldin aramıza almaz olur muyuz hiç :KK54: sevgilinle söz nişan evlilik tarihleri hakkında bi konuşma falan yaptınız mı hiç bakalım :KK16:

günaydın kızçeler :KK16:
harmonyyim hoşgeldin kuzum :KK19:
bu arada sevgiliniz maçlar hakkında konuşmak istiyo mu diye bi soru gelmiş, benimki benimle maç izlemeyi çok istiyodu. bi gün ''tamam'' dedim, izliyoruz. ben bi daldım maça, küfürler havada dolaşıyo :KK52: benimki maçı bırakmış bana şaşkın şaşkın bakıyo :KK53: :90: sonra ''yok bunu biz ortak yapmayalım en iyisi'' dedi garibim :KK53: ama arada pes atıyoruz :KK34: onda maç yapmayı beceremiyorum, sırf beceriksizliğime kıkır kıkır gülsün diye oynamayı istiyo eşek :KK4:

Merhabalar kızlar.
1 sınavımı daha atlattım şükür. geriye kaldı 2:KK14:

kızlar sevgilileriniz sizinle maçlar hakkında konuşmak istiyo mu :KK1:

bu soru tam bizlikmiş canım:KK1:
Ben fanatik Fenerbahçeliyim, sevgilim fanatik gs'li. Bir görsen ne çekişmeler geçiyor aramızda:KK52: İlk başlarda o beni gs'li ben onu FB'li yapmaya çalıştık, baktık olmuyor birbirimizi olduğumuz gibi kabul edelim dedik:KK37: Genel olarak keyifli oluyor tatlı çekişmeler, ama derbiler çok fena. bi keresinde gs Fb'yi yenince çok sevindi diye küsmüştüm :KK1:
Ama aynı takımlı olmak, gol atıldığında ikimiz de aynı anda sevinelim, maça formalarımızı giyip beraber gidelim isterdim:KK31:
artık sadece gs yenince bi yandan üzülüyorum bi yandan sevgilim sevindi diye seviniyorum. o da güzel :KK37::KK14:

Merhabalar kızlar.

Ben fanatik Fenerbahçeliyim, sevgilim fanatik gs'li. Bir görsen ne çekişmeler geçiyor aramızda:KK52: İlk başlarda o beni gs'li ben onu FB'li yapmaya çalıştık, baktık olmuyor birbirimizi olduğumuz gibi kabul edelim dedik:KK37: Genel olarak keyifli oluyor tatlı çekişmeler, ama derbiler çok fena. bi keresinde gs Fb'yi yenince çok sevindi diye küsmüştüm :KK1:
Ama aynı takımlı olmak, gol atıldığında ikimiz de aynı anda sevinelim, maça formalarımızı giyip beraber gidelim isterdim:KK31:
artık sadece gs yenince bi yandan üzülüyorum bi yandan sevgilim sevindi diye seviniyorum. o da güzel :KK37::KK14:
hahah :KK1: evet o da güzelmiş canım. benimki de gs li, ben fb liyim. :13: ama benimkinin hatrına gs li oldum :KK1: fanatik değilim, çok takmıyorum takım olaylarını, senelerdir istiyodu gs li olmamı, ayy onu mu kırıciim :KK54:
ohh hadi bakalım son sınavlarımızdayız, ben de bugün 1 taneyi geride bıraktım. sınavın kötü geçtiğine üzülmek yerine sınavı geride bıraktığıma seviniyorum :KK52:

günaydın kızçeler :KK16:
harmonyyim hoşgeldin kuzum :KK19:
bu arada sevgiliniz maçlar hakkında konuşmak istiyo mu diye bi soru gelmiş, benimki benimle maç izlemeyi çok istiyodu. bi gün ''tamam'' dedim, izliyoruz. ben bi daldım maça, küfürler havada dolaşıyo :KK52: benimki maçı bırakmış bana şaşkın şaşkın bakıyo :KK53: :90: sonra ''yok bunu biz ortak yapmayalım en iyisi'' dedi garibim :KK53: ama arada pes atıyoruz :KK34: onda maç yapmayı beceremiyorum, sırf beceriksizliğime kıkır kıkır gülsün diye oynamayı istiyo eşek :KK4:
mrb sedefcimm benimkide birlikte maça gideriz falan diyodu ben makyaj yapıcam sarı lacivert ikimizede :KK9: sizinde komik olmuşş küfür ettin demek çoğu erkek sevmezmiş kızların küfür etmesini seninkide sevmiyomuş :KK1: aksam bana kaç tane video attı kendi kalesine gol atmanın ne demek oldugunu anlayayım diye belki on kere izledim ama gene anlamadım güldü bana :KK17:

Merhabalar kızlar.

mrb canım az kalmış sınavların :KK54: ikimizde fenerliyiz biz ama benımki fanatik fenerli benim pek alakam yok bi kere demiştim ben başka takımlı olsaydım sorun olur muydu fenerli olurdun sorun kalmazdı dedi :KK9: aynı takımlı olsanda benım alakam olmadıgından maçtan anlamadıgım için pek bişey değişmiyo :KK14:

hahah :KK1: evet o da güzelmiş canım. benimki de gs li, ben fb liyim. :13: ama benimkinin hatrına gs li oldum :KK1: fanatik değilim, çok takmıyorum takım olaylarını, senelerdir istiyodu gs li olmamı, ayy onu mu kırıciim :KK54:
ohh hadi bakalım son sınavlarımızdayız, ben de bugün 1 taneyi geride bıraktım. sınavın kötü geçtiğine üzülmek yerine sınavı geride bıraktığıma seviniyorum :KK52:

aynen yahu, nasıl geçerse geçsin, yeterki geçsin şu sınavlar diyorum artık:18: sınavlar bitsin de bol bol gezelim,tozalım,muhabbetler edelim:KK55::KK19:
Ya ne güzel canım, keşke ben de takım tutmasaydım, ama bizim evde durumlar çok farklı, babam annemler falan çok fanatik bizim evde. birlikte maça da gideriz hatta, öyle bi yetiştirdiler ki bizi, küçükken çizgi film yerine maç izlemek isterdik kız kardeşimle:KK1:
hatta babam arada esprsine takılır "gsli olursanız sizi evlatlıktan reddederim" falan diye:KK37:

mrb canım az kalmış sınavların :KK54: ikimizde fenerliyiz biz ama benımki fanatik fenerli benim pek alakam yok bi kere demiştim ben başka takımlı olsaydım sorun olur muydu fenerli olurdun sorun kalmazdı dedi :KK9: aynı takımlı olsanda benım alakam olmadıgından maçtan anlamadıgım için pek bişey değişmiyo :KK14:

canım valla bi kız için maç sevgisi kötü oluyor bazen. Elimde olmadan yenince seviniyorum,yenilince üzülüyorum. başka hiç derdim yokmuş gibi:18:

Kızlar bi de bi keresinde sevgilim beni kırdığı bi konu yüzünden kendini affettirebilmek için FB forması giymişti, hem de onun ailesinin olduğu yerde,yani izmitte piknik yaparken.
Sonra amcası gördü onu o şekilde, onun ailesi de fanatik. açıklayana kadar canı çıkmıştı garibim:KK1:, kıyamam yaaa:KK48:

Benim sevgilim maç tutkunu biri değildir. Bu huyunu seviyorum. :KK1: Galatasaraylıdır ama fanatik değildir. Öyle her maçı izliyeyim gibi bi isteğide yoktur. Canı istediğinde izler canı istemediğinde izlemez. Bir tek araba delisidir o kadar :KK55:

Benim sevgilim maç tutkunu biri değildir. Bu huyunu seviyorum. :KK1: Galatasaraylıdır ama fanatik değildir. Öyle her maçı izliyeyim gibi bi isteğide yoktur. Canı istediğinde izler canı istemediğinde izlemez. Bir tek araba delisidir o kadar :KK55:
Benimkide tam tersi hiç araba isteği falan yok elbette olacak bi gün diyo bi tek :nazar: ama fb ye asla laf söyletmezz :KK1:

Benimkide tam tersi hiç araba isteği falan yok elbette olacak bi gün diyo bi tek :nazar: ama fb ye asla laf söyletmezz :KK1:

Arabalara karşı benimde bi zaafım vardır o yüzden bu tutkusu sorun olmuyor. Bir tek beni her gezdiğimizde oyuncakçılara sokmasından sıkılıyorum bir müddet sonra :KK1:

X