- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
- Konu Sahibi _Semiramis_
kızlar yaaa ben ne şakası yapaym diye düşünürken aksam sevgilim bana şaka yapmışş annesiyle olan tartışma konusunda of ya kadıncağızın günahını aldım ben okadar üzüldüm bugun nisan 1 diyo bi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yaaa ben ne şakası yapaym diye düşünürken aksam sevgilim bana şaka yapmışş annesiyle olan tartışma konusunda of ya kadıncağızın günahını aldım ben okadar üzüldüm bugun nisan 1 diyo bi de
bilerek öyle yapmıştır anlamayayım diye rahatladım vallabugün yapsa şaka sanırdık da o 1 gün önceden 1 nisanı getirince hiçbirimiz anlayamadık canım ya
neyse mutlu son en sevdiğimden :81:
aynen canım ya üzüldüm bende sağolun kızlar yanımda oldunuz aksam baya üzülüp sinirlenmiştim yaniayy gerçekten mii, kadcağzın hakkında da o kadar şey söyledik. Ama çok sevindim şaka olmasına canım, gözün aydın
hoşgeldin tatlım sende o farklı şehirde olmanın zorluklarını iyi bilirimmm baya uzak mısınız birbirinizetopiği görünce tam bana göre dedim valla
ağustosta 6. yılımıza gircez biz de, ama hala üniversiteler bitmedi
yolumuz daha çoookk uzun, bir de farklı şehirlerdeyiz ki canımıza tak etti artık :84:
yalnız değilsin burda hepimiz senin gibiyiz canım ama umutsuzluğa kapılma elbet bizde mutlu olucaz bi gün..Şu hayat şartları yok mu bizi sevdiklerimizden ayıran tek şeybizimde dört sene 4 sınıf üni öğrencisiyiz daha okul btcek biz atancazda evlencez ah ah artık evlilk hkkında bile konşmayı brktık
topiği görünce tam bana göre dedim valla
5. Yilimiz olacak sözlendik insallah sonu güzel olacak ayrı şehirlerde olmak zor gercekten bağları koparmamak gerekiyor . .
aynen valla ayrı şehirlerde olupta ayrılan çiftler çok fazla her zaman buluşamıyosun hep arada özlem oluyo kendi aranızda mı sözlüsünüz cnm ?topiği görünce tam bana göre dedim valla
5. Yilimiz olacak sözlendik insallah sonu güzel olacak ayrı şehirlerde olmak zor gercekten bağları koparmamak gerekiyor . .
wooow bordo olana bayıldımm diğerleri fazla kabarık geldi gözüme kına da falan olur tabi zevke göre değişirbenim de nişan kıyafetleri arşivimden..
nişanın olacağı mekana göre değişir tabii
Eki Görüntüle 380652 Eki Görüntüle 380653 Eki Görüntüle 380654 Eki Görüntüle 380655 Eki Görüntüle 380656
wooow bordo olana bayıldımm diğerleri fazla kabarık geldi gözüme kına da falan olur tabi zevke göre değişir
evet kır nişanına yakışır dediğin gibi ben burda bi cafe var baya büyük çok güzel bi yer ordaki adamla konuşmuştum önceden bana bi aksamlığını 20 den 12 ye kadar 150 tl mi ne demişti baya uygun geldi fiyatı kısmetse orda yaparız diye düşünüyoruz :109: ben nişana çok kişi çağırmam heralde ya en yakınlarımız olur bitek öyle düşünüyorum zaten herkesi çağırırsak düğün salonu tutmamız lazım o da fuzuli harcama olur :44:benim de favorim bordo olan canım :13: ama dediğim gibi o anın şartlarına mekana göre değişir. biz sözü evde yapmak istiyoruz. nişanı da kır nişanı gibi bişeyler düşünüyoruz. bi de şu önü kısa arkası uzun tül olan modeller var ya, onlar kır nişanı için çok hoşuma gidiyo. aslında düğünü kır düğünü istiyoduk da, düğüne uygun zamanımız yaza denk gelmeyebilir, bir de sevgilimin abisinin burda sadece nikahı oldu, sülalesi çok kalabalık ve nikaha hepsi gelemedi, gelemeyenler de hep onurunkine gelcez demişler, bizim sülale de çok kalabalık. o kadar insanı kır düğününde ağırlayıp da karşı tarafı maddi yükün altına sokmak istemem. nişanda daha az kişi olur gibilerinden aklımızda da kalmasını istemediğimizden nişanı kır nişanı diye düşündük bakalım, kısmet.
evde de güzel olur neden olmasın ki sevdiğinin yüzüğünü taktıktan sonra mekanın çok fazla bi önemi yok. insallah o şık elbiselerden hepimiz giyerizelbiseler cok sık bizim evde olcak heralde:26:
evli oldugun için mi böyle dedinamaaan kizlar bosverin en iyisini yapiyonuz valla bana kalirsa hic evlenmeyin