Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar yaaa ben ne şakası yapaym diye düşünürken aksam sevgilim bana şaka yapmışş annesiyle olan tartışma konusunda of ya kadıncağızın günahını aldım ben okadar üzüldüm bugun nisan 1 diyo bi de :KK52:

kızlar yaaa ben ne şakası yapaym diye düşünürken aksam sevgilim bana şaka yapmışş annesiyle olan tartışma konusunda of ya kadıncağızın günahını aldım ben okadar üzüldüm bugun nisan 1 diyo bi de :KK52:

bugün yapsa şaka sanırdık da o 1 gün önceden 1 nisanı getirince hiçbirimiz anlayamadık canım ya :KK53:
neyse mutlu son :KK16: en sevdiğimden :81:

ayy gerçekten mii, kadcağzın hakkında da o kadar şey söyledik.:KK37: Ama çok sevindim şaka olmasına canım, gözün aydın :KK16:

evet kızlar topiğe azıcık hareket getirelim hepimiz hayalimizdekine benzer nişan kıyafetleri paylaşalım mı sonra da gelinlikleri paylaşırız azıcık gözümüz gönlümüz açılsınn:21:
Önce ben başlıyorum :KK12: $knenzos06ariel3ba.jpg $nisan-elbisesi-21.jpg $show_image.jpg strapleze bayılıyorum ama bunların arasında en beğendiğim mavi olan oldu :81: ama beyaz olanda çok sade :KK76:

topiği görünce tam bana göre dedim valla :KK9:

ağustosta 6. yılımıza gircez biz de, ama hala üniversiteler bitmedi :KK53:

yolumuz daha çoookk uzun, bir de farklı şehirlerdeyiz ki canımıza tak etti artık :84:

yolumuz daha çoookk uzun, bir de farklı şehirlerdeyiz ki canımıza tak etti artık :84:
hoşgeldin tatlım sende o farklı şehirde olmanın zorluklarını iyi bilirimmm baya uzak mısınız birbirinize :KK31:

bizimde dört sene 4 sınıf üni öğrencisiyiz daha okul btcek biz atancazda evlencez ah ah artık evlilk hkkında bile konşmayı brktık :KK43:

bizimde dört sene 4 sınıf üni öğrencisiyiz daha okul btcek biz atancazda evlencez ah ah artık evlilk hkkında bile konşmayı brktık :KK43:
yalnız değilsin burda hepimiz senin gibiyiz canım ama umutsuzluğa kapılma elbet bizde mutlu olucaz bi gün..Şu hayat şartları yok mu bizi sevdiklerimizden ayıran tek şey :KK31:

5. Yilimiz olacak sözlendik insallah sonu güzel olacak ayrı şehirlerde olmak zor gercekten bağları koparmamak gerekiyor . .
aynen valla ayrı şehirlerde olupta ayrılan çiftler çok fazla her zaman buluşamıyosun hep arada özlem oluyo :KK43: kendi aranızda mı sözlüsünüz cnm ?

wooow bordo olana bayıldımm :KK52: diğerleri fazla kabarık geldi gözüme kına da falan olur tabi zevke göre değişir :KK14:

benim de favorim bordo olan canım :13: ama dediğim gibi o anın şartlarına mekana göre değişir. biz sözü evde yapmak istiyoruz. nişanı da kır nişanı gibi bişeyler düşünüyoruz. bi de şu önü kısa arkası uzun tül olan modeller var ya, onlar kır nişanı için çok hoşuma gidiyo. aslında düğünü kır düğünü istiyoduk da, düğüne uygun zamanımız yaza denk gelmeyebilir, bir de sevgilimin abisinin burda sadece nikahı oldu, sülalesi çok kalabalık ve nikaha hepsi gelemedi, gelemeyenler de hep onurunkine gelcez demişler, bizim sülale de çok kalabalık. o kadar insanı kır düğününde ağırlayıp da karşı tarafı maddi yükün altına sokmak istemem. nişanda daha az kişi olur gibilerinden aklımızda da kalmasını istemediğimizden nişanı kır nişanı diye düşündük bakalım, kısmet. :KK31:
çenem düştü :KK1: nerden nereye geldim :KK6: bu arada ben de o mavi elbiseye bayıldım :KK12:

Son düzenleme:
benim de favorim bordo olan canım :13: ama dediğim gibi o anın şartlarına mekana göre değişir. biz sözü evde yapmak istiyoruz. nişanı da kır nişanı gibi bişeyler düşünüyoruz. bi de şu önü kısa arkası uzun tül olan modeller var ya, onlar kır nişanı için çok hoşuma gidiyo. aslında düğünü kır düğünü istiyoduk da, düğüne uygun zamanımız yaza denk gelmeyebilir, bir de sevgilimin abisinin burda sadece nikahı oldu, sülalesi çok kalabalık ve nikaha hepsi gelemedi, gelemeyenler de hep onurunkine gelcez demişler, bizim sülale de çok kalabalık. o kadar insanı kır düğününde ağırlayıp da karşı tarafı maddi yükün altına sokmak istemem. nişanda daha az kişi olur gibilerinden aklımızda da kalmasını istemediğimizden nişanı kır nişanı diye düşündük bakalım, kısmet. :KK31:
evet kır nişanına yakışır dediğin gibi :21: ben burda bi cafe var baya büyük çok güzel bi yer ordaki adamla konuşmuştum önceden bana bi aksamlığını 20 den 12 ye kadar 150 tl mi ne demişti baya uygun geldi fiyatı kısmetse orda yaparız diye düşünüyoruz :109: ben nişana çok kişi çağırmam heralde ya en yakınlarımız olur bitek öyle düşünüyorum zaten herkesi çağırırsak düğün salonu tutmamız lazım o da fuzuli harcama olur :44:

X