Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hayır uyuz ya tatil için amacasıgil falan geldi teli odaya koyum yanlarına geçti uyuzz aten öyle çok iletişimde olan bir çift değiliz şimdi tatildeyim ya gözüme batıyo

ayıp etmiş biraz. onların yanında da olsa az biraz mesaj atabilirdi.

bizde çok sık konuşmazdık normalde. zaten o yurtdışındayken de günde 1 kere anca konuşuyoruz. bazen 2 günde bir. ama şimdi acısını çıkarıyoruz.

gece konuşursunuz tatlım.

sen mesaj at işte konuşmak istiyorum muhabbet edelim felan diye.

ben değil ama sevgilim kararlı :d

eferin sevgiline
ben en başından beri kararlıydım yani ilk düğün gecemizde olucam sevgilime ait
ilk geceyi gelinliğimle yaşamak istiyorum bilemiyorum ama hep öyle düşündüm ben o duyguyu tatmak istiyorum sanırım hani karı-koca olarak ilk

ben sevgilimi tanımadan önce öyle düşünüyordum daha önce denemelerimde çocuk sinemaya gitmeyi teklif ettiği için bile bıraktım niyeti bozuk diye lisede bile el ele tutuşanlar uzaylı geliyordu. ama ben istiyorum ya sevdiceğimi

uyuz işte bende kendi çapımda mesaj atıyorum

sevgilime imam nikahı hakkındaki düşüncelerini sordum herkesin bilmesi gerekiyor olmaz öyle aramızda falan dedi uyuz

bende demiştim sevgilime sonra araştırmıştık aileleri bilmesi gerekiyo diye okuduk bi yerde vazgeçtik.

ben evlenene kadar sabredeceğim kararlıyım

kız benim daha çok var evlenmeme yaa.

İyi demis

Hahaha ozendirdim sizi

aynen hee. bulsam bi imam bide şahit gidicem basıcam nikahı

hiç alakası yok bence bende sevgilimi hissetmek isterim ama kişisel fikrim işte ilk olarak kocam olunca o kadarrrrr hihi

Son düzenleme:
vayyyyy berceste hayırlısııı olsunnnn :)) kızlar uzun zamandr giremiyorumm k.bakmayın bende de gelişmeler var seneye ocakta söz inşallah ceyiz diziyorummm :) şu imam nikahı konusuna takıldım bende olmuyo diye biliyorum herkesn bilmesini gec baba olmak zorunda nikahta :/

sen bu devirde öyle istemeyen erkek buldun diye şükret bence canikom,ne erkekler var ilk günden yatağa atmaya çalışıyor
demek ki seninki ciddi düşünüyor seninle

sevgilimin lise dönemi baya kötüymüş baya bi kızla birlikte olmuş, üni 1 de düzelmiş. o benim ciddi anlamda ilk sevgilim bana karşı bu konularda baya hassas davranıyor.

Ooo canim adim atacaksiniz demek ne guzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…