- 13 Ağustos 2011
- 8.451
- 40
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #26.741
Cevap verdim tatlim cok cok cok acidi
Gozunu korkutmak istemem ama
Cok acidi ya agladim ben zaten
sevgilime imam nikahı hakkındaki düşüncelerini sordum herkesin bilmesi gerekiyor olmaz öyle aramızda falan dedi uyuz
yaa bende imam nikahı yaptırcam haaa yetti beeee
hayır uyuz ya tatil için amacasıgil falan geldi teli odaya koyum yanlarına geçti uyuzz aten öyle çok iletişimde olan bir çift değiliz şimdi tatildeyim ya gözüme batıyo
ben değil ama sevgilim kararlı :d
İyi demis
Bizim gibi cilgin degil mantikli bi insan demek
Hahaha ozendirdim sizi
eferin sevgiline
ben en başından beri kararlıydım yani ilk düğün gecemizde olucam sevgilime ait
ilk geceyi gelinliğimle yaşamak istiyorum bilemiyorum ama hep öyle düşündüm ben o duyguyu tatmak istiyorum sanırım hani karı-koca olarak ilk
neeeee çok mu acıdı off ya ben bu yüzden çokk korkuyorum iştee
ayıp etmiş biraz. onların yanında da olsa az biraz mesaj atabilirdi.
bizde çok sık konuşmazdık normalde. zaten o yurtdışındayken de günde 1 kere anca konuşuyoruz. bazen 2 günde bir. ama şimdi acısını çıkarıyoruz.
gece konuşursunuz tatlım.
sen mesaj at işte konuşmak istiyorum muhabbet edelim felan diye.
sevgilime imam nikahı hakkındaki düşüncelerini sordum herkesin bilmesi gerekiyor olmaz öyle aramızda falan dedi uyuz
ben evlenene kadar sabredeceğim kararlıyım
İyi demis
Hahaha ozendirdim sizi
ben sevgilimi tanımadan önce öyle düşünüyordum daha önce denemelerimde çocuk sinemaya gitmeyi teklif ettiği için bile bıraktım niyeti bozuk diyelisede bile el ele tutuşanlar uzaylı geliyordu. ama ben istiyorum ya sevdiceğimi
Doğru söylemiş herkesin bilmesi gerekiryoksa dini nikahın bir hükmü kalmıyor
zaten sevgilim istemez
sen bu devirde öyle istemeyen erkek buldun diye şükret bence canikom,ne erkekler var ilk günden yatağa atmaya çalışıyor
demek ki seninki ciddi düşünüyor seninle
vayyyyy berceste hayırlısııı olsunnnn :)) kızlar uzun zamandr giremiyorumm k.bakmayınbende de gelişmeler var seneye ocakta söz inşallah ceyiz diziyorummm :) şu imam nikahı konusuna takıldım bende olmuyo diye biliyorum herkesn bilmesini gec baba olmak zorunda nikahta :/