Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ooo canim adim atacaksiniz demek ne guzel :)

inşallah canım ya bi şeyler olmalı artık çok mücadele veriyoruz :KK43: en kötüsüde babası bı kaç sene önce bi kaza gecrdi ölümden döndü çok sinirli biri ama rahatszlgndn dolayı , o yüzden kimse dediklerni kaale almıyo ama ben aldım geçen gün ben onaylamıyorum yok ben çocuklarımı kimi begeniyosam onu alıcam fln demis sevgilimde tepki göstermiş ktöü şeyler olmuş ikiside birbirine el kaldırmış falan of çok kafam karıştı tam benim aılem kabul etmişken o kadar üüzldüm ki anlatamam babama karşı yüzüm kara çıkmaz inşallahhhh babası dısında herkes oolumlu bakıyo ama benm babamla onun babası bir araya gelirse kıyametler kopar aynı evde dusunemiyorum napıcam ben ya istemeye gelmesnlr :'(

Benim nikahi kimin kiydigini aoylesdm akliniz hayaliniz dururda soyleyemiom iste

Gencler nikah yapmasin diye ailenjn haberi sart diyolar

O yuzden siz de kalkismayin bole islere

:KK53:

inşallah canım ya bi şeyler olmalı artık çok mücadele veriyoruz :KK43: en kötüsüde babası bı kaç sene önce bi kaza gecrdi ölümden döndü çok sinirli biri ama rahatszlgndn dolayı , o yüzden kimse dediklerni kaale almıyo ama ben aldım geçen gün ben onaylamıyorum yok ben çocuklarımı kimi begeniyosam onu alıcam fln demis sevgilimde tepki göstermiş ktöü şeyler olmuş ikiside birbirine el kaldırmış falan of çok kafam karıştı tam benim aılem kabul etmişken o kadar üüzldüm ki anlatamam babama karşı yüzüm kara çıkmaz inşallahhhh babası dısında herkes oolumlu bakıyo ama benm babamla onun babası bir araya gelirse kıyametler kopar aynı evde dusunemiyorum napıcam ben ya istemeye gelmesnlr :'(

Sakin olun canim tatli dil yilani deliginden cikarirmis

Oncelikle sevgilinin babasiyla konusmalisin bence

Kendini tanit, seni taniyinca sever elbet

Karsi cikmaz

Sakin olun canim tatli dil yilani deliginden cikarirmis

Oncelikle sevgilinin babasiyla konusmalisin bence

Kendini tanit, seni taniyinca sever elbet

Karsi cikmaz

ya tanıyo biz uzaktan akrabayız ya bilmiyrm neden öyle söyledi ama çok üzüldümm acaba kapalı olmadıgım için mi öyle söyledi :'(

lütfen bana söylesene özel msjla berceste :KK31:

Canim yemin verdim soyleyemem

Adam bize guveniyor bugune kadar kimseye soylemedik

Benim ailemi biliyorsun sen.

Bana komse namaz kilmayi ogretmedi, kitaplardan ogrendim..

Bana kimse oruc tut demedi, izin vermediler gizli gizli oruc tuttum..

Bana kimse aman kizim flort gunah, gunaha girmeyin gel evlendirelim sizi demedi, ben de kendi kafama gore evlendim..

Flortu ve zinayi gunah olarak gormeyen insanlara dini nikahi nasil anlatabilirsin ki?

ya tanıyo biz uzaktan akrabayız ya bilmiyrm neden öyle söyledi ama çok üzüldümm acaba kapalı olmadıgım için mi öyle söyledi :'(

tatlım sen kapanmamışmıydın. ben mi yanlış hatırlıyorum.

benim müstakbel kayınpederimde çok dindar ve o da kapalı gelin istiyo sanırım. ama karşı çıkmıyo yani bize.

Babasi tutucu mu canim?

Kiz bu arada sen beni faceden niye sildin :KK53:

bilmiyorum ama ileride bunun lafı edilirse kendi kızınında açık oldugunu dile getiririm :KK43: silmedim canım ya ben aylardır face msn ask.fm watshap kullanmyrm sevgilimde sifrelerim :KK43:

Son düzenleme:
Canim yemin verdim soyleyemem

Adam bize guveniyor bugune kadar kimseye soylemedik

Benim ailemi biliyorsun sen.

Bana komse namaz kilmayi ogretmedi, kitaplardan ogrendim..

Bana kimse oruc tut demedi, izin vermediler gizli gizli oruc tuttum..

Bana kimse aman kizim flort gunah, gunaha girmeyin gel evlendirelim sizi demedi, ben de kendi kafama gore evlendim..

Flortu ve zinayi gunah olarak gormeyen insanlara dini nikahi nasil anlatabilirsin ki?

çok merak etmiştim ama neyse madem yemin verdin söyleme canım:KK34:
ben seni anlıyorum güzelim
oruç tutturmayan ailenin içinde gizli gizli oruç tuttuysan zaten sen melek gibi kızsın
ben senin kalbini biliyorum :KK54:

çok merak etmiştim ama neyse madem yemin verdin söyleme canım:KK34:
ben seni anlıyorum güzelim
oruç tutturmayan ailenin içinde gizli gizli oruç tuttuysan zaten sen melek gibi kızsın
ben senin kalbini biliyorum :KK54:

Bu arada size taktik vereyim, birine nikah yapalim mi diye sorun hayir olmaz der

Ama ayni hocaya hocam nikah yaptik iliskiye girdik deyin zinaya girmemek icin onlemi almissiniz ama ailenizin haberi olmadii icin onlardan helallik isteyin der :KK34:

tatlım sen kapanmamışmıydın. ben mi yanlış hatırlıyorum.

benim müstakbel kayınpederimde çok dindar ve o da kapalı gelin istiyo sanırım. ama karşı çıkmıyo yani bize.

yok canım bende hatırlıyrum topikten biri kapanmıştı ama ben değilim :/ bende istiyorum ama daha çok erken kendimi hazır hissetmiyorum insanın içinden gelmezzse hiçbi anlamı kalmazki asıl öyle günah olmaz mı :/ sevgilimde surekli benimle namaza başla diyo hazır hissetmiyorum zorla allahın karsısına cıkmam günah olmaz mı hiç anlamıyorummm offff

bilmiyorum ama ileride bunun lafı edilirse kendi kızınında açık oldugunu dile getiririm :KK43: silmedim canım ya ben aylardır face msn ask.fm watshap kullanmyrm sevgilimde sifrelerim :KK43:

Anladim tatlim tamam :)

Senin kayinpeder sizi zorlayacak gibi ya hadi bakalim bunun da ustesinden gelirsiniz

Ben nureddin yildiz a mail attim cabuk cevap verdi

"Yaptiginiza zina denmeyecek tedbiri almissiniz"

Cevap aynen by kizlar :)

Ve de "resmi nikah kagit uzerinde sembolik bir sey, seytanin oyunlarina gelmeyin, selametle olun" demis :)

Ve de "resmi nikah kagit uzerinde sembolik bir sey, seytanin oyunlarina gelmeyin, selametle olun, ilerde ailelerinizden helallik isteyin" demis :)

Anladim tatlim tamam :)

Senin kayinpeder sizi zorlayacak gibi ya hadi bakalim bunun da ustesinden gelirsiniz

inşallahh ya artık hiçbi şey için tamam her şey yoluna girdi çok mutlu olucaz diyemiyorum çüünkü hiç aklımın ucundan bile geçemeyecek şeyler başıma geliyo :'(

Ve de "resmi nikah kagit uzerinde sembolik bir sey, seytanin oyunlarina gelmeyin, selametle olun, ilerde ailelerinizden helallik isteyin" demis :)

hmmm yani hiç nikahsız yapmaktansa nikahlı yapmak daha mantıklı
berceste sen artık bir kadınsın:KK53:

X