- 30 Mart 2012
- 4.565
- 8
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #26.761
Ooo canim adim atacaksiniz demek ne guzel :)
Benim nikahi kimin kiydigini aoylesdm akliniz hayaliniz dururda soyleyemiom iste
Gencler nikah yapmasin diye ailenjn haberi sart diyolar
O yuzden siz de kalkismayin bole islere
inşallah canım ya bi şeyler olmalı artık çok mücadele veriyoruzen kötüsüde babası bı kaç sene önce bi kaza gecrdi ölümden döndü çok sinirli biri ama rahatszlgndn dolayı , o yüzden kimse dediklerni kaale almıyo ama ben aldım geçen gün ben onaylamıyorum yok ben çocuklarımı kimi begeniyosam onu alıcam fln demis sevgilimde tepki göstermiş ktöü şeyler olmuş ikiside birbirine el kaldırmış falan of çok kafam karıştı tam benim aılem kabul etmişken o kadar üüzldüm ki anlatamam babama karşı yüzüm kara çıkmaz inşallahhhh babası dısında herkes oolumlu bakıyo ama benm babamla onun babası bir araya gelirse kıyametler kopar aynı evde dusunemiyorum napıcam ben ya istemeye gelmesnlr :'(
Sakin olun canim tatli dil yilani deliginden cikarirmis
Oncelikle sevgilinin babasiyla konusmalisin bence
Kendini tanit, seni taniyinca sever elbet
Karsi cikmaz
lütfen bana söylesene özel msjla berceste
ya tanıyo biz uzaktan akrabayız ya bilmiyrm neden öyle söyledi ama çok üzüldümm acaba kapalı olmadıgım için mi öyle söyledi :'(
ya tanıyo biz uzaktan akrabayız ya bilmiyrm neden öyle söyledi ama çok üzüldümm acaba kapalı olmadıgım için mi öyle söyledi :'(
Babasi tutucu mu canim?
Kiz bu arada sen beni faceden niye sildin
Canim yemin verdim soyleyemem
Adam bize guveniyor bugune kadar kimseye soylemedik
Benim ailemi biliyorsun sen.
Bana komse namaz kilmayi ogretmedi, kitaplardan ogrendim..
Bana kimse oruc tut demedi, izin vermediler gizli gizli oruc tuttum..
Bana kimse aman kizim flort gunah, gunaha girmeyin gel evlendirelim sizi demedi, ben de kendi kafama gore evlendim..
Flortu ve zinayi gunah olarak gormeyen insanlara dini nikahi nasil anlatabilirsin ki?
çok merak etmiştim ama neyse madem yemin verdin söyleme canım
ben seni anlıyorum güzelim
oruç tutturmayan ailenin içinde gizli gizli oruç tuttuysan zaten sen melek gibi kızsın
ben senin kalbini biliyorum
tatlım sen kapanmamışmıydın. ben mi yanlış hatırlıyorum.
benim müstakbel kayınpederimde çok dindar ve o da kapalı gelin istiyo sanırım. ama karşı çıkmıyo yani bize.
bilmiyorum ama ileride bunun lafı edilirse kendi kızınında açık oldugunu dile getiririmsilmedim canım ya ben aylardır face msn ask.fm watshap kullanmyrm sevgilimde sifrelerim
Anladim tatlim tamam :)
Senin kayinpeder sizi zorlayacak gibi ya hadi bakalim bunun da ustesinden gelirsiniz
inşallahh ya artık hiçbi şey için tamam her şey yoluna girdi çok mutlu olucaz diyemiyorum çüünkü hiç aklımın ucundan bile geçemeyecek şeyler başıma geliyo :'(
Ben nureddin yildiz a mail attim cabuk cevap verdi
"Yaptiginiza zina denmeyecek tedbiri almissiniz"
Cevap aynen by kizlar :)
Ve de "resmi nikah kagit uzerinde sembolik bir sey, seytanin oyunlarina gelmeyin, selametle olun, ilerde ailelerinizden helallik isteyin" demis :)