- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #26.401
Biraz daha iyi sayılırım.Bugün teyzemdeyken gözlerim doldu bi ara.Kuzenımın ilişkisinin mükemmelliğini anlatınca kıskanmadım asla ama ben nerde hata yapıyorum çirkin miyim, kötü müyüm, eksik neyim var diye düşündüm....Ama şimdi iyiyim...
ee kaynana adı üzerinde kaynanalık etmeseler pamuk anne konulurdu adı
ben şimdiden tanımadığım kaynanamdan negatif elektirik alıyorum bakalım benim kaynanam nasıl brii olacak
yeni nickini ve yeni topiğini bekliyoruz bakalım
ne anlattı mesela bize de anlat bakalım ben yorum yaparım sana mükemmel mi ilişkisi kuzeninin değil mi bana göre
Benimde bi anlattığım arkadaşım vardı ya çok mutlu oğlan 2 gün onsuz duramıyor vs demiştim bugün onunla konuştum oğlanın ailesiyle kınaya falan gitti oğlan çıkışta alıcak hepsini...
Biz nerde hata yapıyoruz anlamış değilim zaten bir insan hep mutlu olabilir mi :26:
Sana trabzon seti yapıcam, sen benım gelinimsin benımsin kızımsın ne istersen alıcam nerden ev istersen ordan alıcam biz edirneye gidebiliriz ama sana burdan ev alırız annenden ayırmam seni , kız çocuğu anneye düşkün olur, utkuyu senınle bir olup yeneriz biz, utku yani sevgilisi zaten cok düşkün falan filan :)
Aynen bi yerde hatamız var ama nerde bi bulsam :)
Sana trabzon seti yapıcam, sen benım gelinimsin benımsin kızımsın ne istersen alıcam nerden ev istersen ordan alıcam biz edirneye gidebiliriz ama sana burdan ev alırız annenden ayırmam seni , kız çocuğu anneye düşkün olur, utkuyu senınle bir olup yeneriz biz, utku yani sevgilisi zaten cok düşkün falan filan :)
semiramis gitmişsin yavrum döndüğünde görüşürüz
Kızlar mesaj atasım var engel olun lütfen .
selam kizlar malum yurttan internete giremiyorum
Su an faturami sisiriyorum
Ben her gun yeni bir icatla geliyorum biliyorsunuz
Simdi de sizi guldurecek bir sy soyleyim
Bugun sevgilimle bulustuk guzel bir gun gecirdik
Ben saclarima maşa yapmistim bana da cok yakisiyor
Sevgilim de cok begendi saclarimi, makyaj da yaptim, guzel de giyindim :)
Bana bakti bakti bakti sonra dedi ki "ben baba olmak istiyorum"
Yani şaka yapmıyordu ben cidden baba olmak istiyorum senden cocugum olsun istiyorum
O kadar guzelsin ki şu an bi çocuk yapalım istiyorum ciddiyim dedi
Ben de kafayi yedin heralde hayatim dedim belki beraber oluruz ama dugunumuz olmadan cocuk olmaz ki dedim
Bildiginiz tutturdu baba olmak istiyorum haydi yapalım diye, bu sefer ben dedim askim git oteye dedim
Git babama soyle bunu dedim babami ikna et dedim
Kafayi yedi cocuk ya kafayi yedirttim cocuga
eneeem bunlar uçmuşşşş o bebiş 15 yaşına geldiğinde görürüz siziiiiiiii anne ben seviyom deyip dikilir karşınıza
şuan bize her şey güllük gülistanlık hayatın tadını çıkarın bebeği evlendikten sonra düşünürsünüz dicem ama siz düşünmüşünüz çoktan
heh canim yani tamam bebekleri severim her kadin gibi ben de anne olmak isterim de
Ben simdi oyle bir sey istemiyorum 24 - 25 yaslarimda istiyorum da
Sevgilim boyle arada sirada baba olmak istiyorum diye tutturuyor
Bugun de tutturdu yine :)
Kizlar bir de bugun ölümden döndüm neredeyse
Sevgilimle beraberdik ya iste hani ben kalp hastasiyim ya
Birden kalbime bir sey oldu cok kisa sure kalbim durdu ve nefes alamadim 20-30 saniye kadar
Birden yere dustum tabi ama inanilmaz bi sekilde nefes alamiyordum cok acayipti
Sevgilim mudahele ettti bana hemen
İlk basta sakin davranmaya calisti ama sonra nefes alamamaya devam ettigimde gogsume vurmaya basladi
Gogsume vura vura nefes almam icin ugrasti ayni filmlerdeki gibi
Suni solunum yapti ve geri nefes almaya basladim
Zor nefes aliyordum bir sure suni solunuma devam etti
Cok korktum cok korktuk
Ay canımm çok geçmiş olsun , allah korumuş