Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Biraz daha iyi sayılırım.Bugün teyzemdeyken gözlerim doldu bi ara.Kuzenımın ilişkisinin mükemmelliğini anlatınca kıskanmadım asla ama ben nerde hata yapıyorum çirkin miyim, kötü müyüm, eksik neyim var diye düşündüm....Ama şimdi iyiyim...

Benimde bi anlattığım arkadaşım vardı ya çok mutlu oğlan 2 gün onsuz duramıyor vs demiştim bugün onunla konuştum oğlanın ailesiyle kınaya falan gitti oğlan çıkışta alıcak hepsini...
Biz nerde hata yapıyoruz anlamış değilim zaten bir insan hep mutlu olabilir mi :26:

ne anlattı mesela bize de anlat bakalım ben yorum yaparım sana mükemmel mi ilişkisi kuzeninin değil mi bana göre

Sana trabzon seti yapıcam, sen benım gelinimsin benımsin kızımsın ne istersen alıcam nerden ev istersen ordan alıcam biz edirneye gidebiliriz ama sana burdan ev alırız annenden ayırmam seni , kız çocuğu anneye düşkün olur, utkuyu senınle bir olup yeneriz biz, utku yani sevgilisi zaten cok düşkün falan filan :)

Benimde bi anlattığım arkadaşım vardı ya çok mutlu oğlan 2 gün onsuz duramıyor vs demiştim bugün onunla konuştum oğlanın ailesiyle kınaya falan gitti oğlan çıkışta alıcak hepsini...
Biz nerde hata yapıyoruz anlamış değilim zaten bir insan hep mutlu olabilir mi :26:

Aynen bi yerde hatamız var ama nerde bi bulsam :)

Sana trabzon seti yapıcam, sen benım gelinimsin benımsin kızımsın ne istersen alıcam nerden ev istersen ordan alıcam biz edirneye gidebiliriz ama sana burdan ev alırız annenden ayırmam seni , kız çocuğu anneye düşkün olur, utkuyu senınle bir olup yeneriz biz, utku yani sevgilisi zaten cok düşkün falan filan :)

her ilişkide o ya da bu şekilde sorun vardır canım. belki de hayatımızda olan kişiler bizim için doğru kişiler değildir bilmiyorum nasip kısmet galiba bi yerde

pehh çok gördük biz böyle diyen kaynanaları canımhepsi gelini aldıktan sonra verdikleri vaadleri tutmuyor hem tutsa bile öznemene hiç gerek yok şahsen ben tercih etsem kocamın sevmesini tercih ederim kaynanam bana düşkün olmasın kocam düşkün olsun bana yeter
b3nim de en özendiğim ve hayran olduğum sevgili tipini tarif edeyim mi sana hani böyle sevgilisinin ağzının içine bakan nerdeyse bişi derken kız oğlan ağzına düşücek,ne dese yapan sürekli ilgili,çok romantik bir erkek isterdim yani açıkcası ben light erkek seviyorum sanırım azıcık taş fırın olabilir hadi ona izin var :KK53:

selam kizlar malum yurttan internete giremiyorum

Su an faturami sisiriyorum

Ben her gun yeni bir icatla geliyorum biliyorsunuz

Simdi de sizi guldurecek bir sy soyleyim

Bugun sevgilimle bulustuk guzel bir gun gecirdik :KK69:

Ben saclarima maşa yapmistim bana da cok yakisiyor

Sevgilim de cok begendi saclarimi, makyaj da yaptim, guzel de giyindim :)

Bana bakti bakti bakti sonra dedi ki "ben baba olmak istiyorum"

Yani şaka yapmıyordu ben cidden baba olmak istiyorum senden cocugum olsun istiyorum

O kadar guzelsin ki şu an bi çocuk yapalım istiyorum ciddiyim dedi

Ben de kafayi yedin heralde hayatim dedim belki beraber oluruz ama dugunumuz olmadan cocuk olmaz ki dedim :KK52:

Bildiginiz tutturdu baba olmak istiyorum haydi yapalım diye, bu sefer ben dedim askim git oteye dedim :KK52::KK52:

Git babama soyle bunu dedim babami ikna et dedim :KK53:

Kafayi yedi cocuk ya kafayi yedirttim cocuga :KK53:

Kızlar mesaj atasım var engel olun lütfen . :KK14::KK14::KK14:

hmmm telefonunu kısa süreliğine olsa da bi köşeye bırakıp başka şeylerle kafa dağıtırsan bu iş tamamdır

dozunda sessiz kalıp gizemli bi hava yaratmak, kim milyoner olmak isterde 60bin tl lik soruyu bilmekten daha havalı ^.^

selam kizlar malum yurttan internete giremiyorum

Su an faturami sisiriyorum

Ben her gun yeni bir icatla geliyorum biliyorsunuz

Simdi de sizi guldurecek bir sy soyleyim

Bugun sevgilimle bulustuk guzel bir gun gecirdik :KK69:

Ben saclarima maşa yapmistim bana da cok yakisiyor

Sevgilim de cok begendi saclarimi, makyaj da yaptim, guzel de giyindim :)

Bana bakti bakti bakti sonra dedi ki "ben baba olmak istiyorum"

Yani şaka yapmıyordu ben cidden baba olmak istiyorum senden cocugum olsun istiyorum

O kadar guzelsin ki şu an bi çocuk yapalım istiyorum ciddiyim dedi

Ben de kafayi yedin heralde hayatim dedim belki beraber oluruz ama dugunumuz olmadan cocuk olmaz ki dedim :KK52:

Bildiginiz tutturdu baba olmak istiyorum haydi yapalım diye, bu sefer ben dedim askim git oteye dedim :KK52::KK52:

Git babama soyle bunu dedim babami ikna et dedim :KK53:

Kafayi yedi cocuk ya kafayi yedirttim cocuga :KK53:

eneeem bunlar uçmuşşşş o bebiş 15 yaşına geldiğinde görürüz siziiiiiiii anne ben seviyom deyip dikilir karşınıza :KK70:

şuan bize her şey güllük gülistanlık hayatın tadını çıkarın bebeği evlendikten sonra düşünürsünüz dicem ama siz düşünmüşünüz çoktan:KK70:

eneeem bunlar uçmuşşşş o bebiş 15 yaşına geldiğinde görürüz siziiiiiiii anne ben seviyom deyip dikilir karşınıza :KK70:

şuan bize her şey güllük gülistanlık hayatın tadını çıkarın bebeği evlendikten sonra düşünürsünüz dicem ama siz düşünmüşünüz çoktan:KK70:

heh canim yani tamam bebekleri severim her kadin gibi ben de anne olmak isterim de

Ben simdi oyle bir sey istemiyorum 24 - 25 yaslarimda istiyorum da

Sevgilim boyle arada sirada baba olmak istiyorum diye tutturuyor

Bugun de tutturdu yine :)

heh canim yani tamam bebekleri severim her kadin gibi ben de anne olmak isterim de

Ben simdi oyle bir sey istemiyorum 24 - 25 yaslarimda istiyorum da

Sevgilim boyle arada sirada baba olmak istiyorum diye tutturuyor

Bugun de tutturdu yine :)

bazen insanın içindeki şeyler depreşiyo ondan sanırım :KK70: hep öyle bebek kalsalar keşke onlar da gün gelince uçup gidecekler çok üzücü bühii

Kizlar bir de bugun ölümden döndüm neredeyse :KK43:

Sevgilimle beraberdik ya iste hani ben kalp hastasiyim ya

Birden kalbime bir sey oldu cok kisa sure kalbim durdu ve nefes alamadim 20-30 saniye kadar

Birden yere dustum tabi ama inanilmaz bi sekilde nefes alamiyordum cok acayipti

Sevgilim mudahele ettti bana hemen :KK43:

İlk basta sakin davranmaya calisti ama sonra nefes alamamaya devam ettigimde gogsume vurmaya basladi

Gogsume vura vura nefes almam icin ugrasti ayni filmlerdeki gibi :KK43:

Suni solunum yapti ve geri nefes almaya basladim

Zor nefes aliyordum bir sure suni solunuma devam etti :KK43:

Cok korktum cok korktuk :KK43:

Kizlar bir de bugun ölümden döndüm neredeyse :KK43:

Sevgilimle beraberdik ya iste hani ben kalp hastasiyim ya

Birden kalbime bir sey oldu cok kisa sure kalbim durdu ve nefes alamadim 20-30 saniye kadar

Birden yere dustum tabi ama inanilmaz bi sekilde nefes alamiyordum cok acayipti

Sevgilim mudahele ettti bana hemen :KK43:

İlk basta sakin davranmaya calisti ama sonra nefes alamamaya devam ettigimde gogsume vurmaya basladi

Gogsume vura vura nefes almam icin ugrasti ayni filmlerdeki gibi :KK43:

Suni solunum yapti ve geri nefes almaya basladim

Zor nefes aliyordum bir sure suni solunuma devam etti :KK43:

Cok korktum cok korktuk :KK43:

Ay canımm çok geçmiş olsun , allah korumuş :KK14:

Ay canımm çok geçmiş olsun , allah korumuş :KK14:

sagol tatlim daha once 2-3 defa da kriz gecirmistim sevgilimin yaninda

(Kalp krizi dgl, bu da kalple ilgili farkli bi kriz)

Boyle once sol kolum uyusmaya baslar sonra oksurmeye baslarim

Hani ask tesadufleri sever dizisindeki oglanin hastaligi "aritmi"

Bu sefer direk kalbim durdu hic sinyal vermedi :KK53:

Bu arada sen msj atma biraz daha dayan derim

Msj atacaksan da ben senden baskasini istemedim ki beni yanlis anladin bosnyere kirdin beni diyebilirsin

Ama ben sevgilime gogsume vurmasi gerektigini isaret ettim

O da anladi Allaha sukur

Kalp krizi neyim olsa gogse vurulmaz yani :KK53:

Bu kalp krizi degil hem bu yasta da daha kalp krizi gecirmem heralde :KK53:

Aman diyim burada yazdigimi okuyup da sonra kalp krizi geciren biri gorurseniz gogsune vurmayin sakın :KK53:

Son düzenleme:
X