Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ayy umarım diğer tedavilere cevap verir canım babası fatihte çok üzgündür şimdi tabi ALLAH şifa versin AMİN

neyse kızlar ben gidip yatayım en iyisi kafam patlıcak kulaklarım bile uğultu var uykusuzluktan
iyi geceler hepinize

selam kızlar geceleri muhabbet baya koyuyumuş ben erkenden uyuduğum için uzak kalmışım 15 gün gece kuşu olacağım

Kızlar biz ayrıldık.Akşamki sebeplerden dolayı.Burda onun adını geçirmeyelim bidaha malum kızıyor istemiyor .Ben herhangi bi sorunum olduğunda iyi ya da kötü sizlere özel msjla ulaşırım.Başka üyelik mi almalıyım yoksa kullancı adımı mı değiştirmeliyim bilmiyorum,Günün birinde burayı tekrar okuyacağına eminim bende dertleşemeyeceğim sizlerle üye adımı değiştirsem bulur mu ki :26:

canım cok uzuldum kesınmı:26:
bu uyelıgını kapatıp yenı uyelık al, ve baska baslıkta bır topık al, bizlere de haber wer ordan dewam edelım...

canım cok uzuldum kesınmı:26:
bu uyelıgını kapatıp yenı uyelık al, ve baska baslıkta bır topık al, bizlere de haber wer ordan dewam edelım...

Of 6 bin küsür mesaj yapmakta çok zor olacak tekrar...Gerçi bunu nasıl yaptıysam onuda yaparım..Kesin ama ben cok hazırlıklıymışım bunu anladım yani hiç ağlamadım bilmiyorum belkide şaşkınımdır.Neyse onunla ilgili konusmasak iyi olur..Haklıısn güzel bi üyelik adı bulayım bunu kapatıp yeni açayım..

Canım neden ayrıldınız bilmiyorum ama görünce şaşırdım baya.
Bence başka bi üyelik al bulamaz diye düşünüyorum.

5 yıldız güzel bi ilişkim var,lise 1 deb beri beraberiz aynı okuldaydık.o askerden geleli 2 ay oldu,nişanlanmamız için para biriktriyor,kısmetse 2 seneye kadr nişanlnacgız

aksam otekı yerden konusurz bu ozel konuyu canım, doldukca yaz bana dertlesırız.buarada özel mesaj yazmak ıcın 100 msj yazman yeterlı

başlıgı da ilişkilerle ılgılı olmasın yenmı topıgımızın:))
zaten bnde yakında yenı uyelık alıcam

Son düzenleme:
Canım neden ayrıldınız bilmiyorum ama görünce şaşırdım baya.
Bence başka bi üyelik al bulamaz diye düşünüyorum.

Aksam burdaki konusmalarımı okumuş o yüzden 'ben ne derdindeyim sen neler konusup gülüyosun hiç üzülmüyosun, hiç üzülmemişsin' falan dedi işte...Bugünde benım derdim, sıkıntım var bitti falan yazmış. Öyle işte canım..

Anladım canım çok üzüldüm okuması kötü olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…