- 16 Ekim 2007
- 6.289
- 43
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #26.141
Aramayı düşünmüyorum aynen çok kırıldım.
Beni sevdiğini biliyorum , pişmanda olacak.
Ama artık dönmek istemiyorum da kafam çok karışık
Ya tabiki buluştuğumuzda kokusunu duyduğumda göğsüne yattığımda bende tuhaf oluyorum ama seninki fazla :))
nolsun canm hep bıldıgın gıbı.ewdeydım butun gun dızılere baktım geldım
hmm umarım yasadıgında memnun kalırsın hayal kırıklıgına ugramazsın ve pişman olmazsn:)
Sevgi hemen bi günde bitmez ki zaten...
Seviyor tabiki :)
Bazı şeyler kafasına dank etsin gelicek zaten :)
Sen şu an kırgınsın üzgünsün o yüzden dönmek istemiyorum diyorsun ama sende döneceksin çünkü sende seviyorsun ve aranızda tükenmeyen bitmeyen şeyler var...
Biraz zaman ver kendine..
Yok anam ben dirayetli değilim
Olamam yaaa onun kokusuna dayanamammmmm
Onun tenine dayanamam
Ben kaç kere olsun dedim
Sevgilim karşı çıktı olmaz git dedi
Kızlar muhabete kendimi veremiyorum yaa moralim sıfır.Ben çıkayım en iyisi.Öpüldünüz teker teker iyi geceler..
normalde erkek ister kız der git olmaz olmaz diye senin ki tam tersi olmuş fingirdek seni
noldu kız kötü bişi yok umarım?
E düş onca yayın yaptığı kişi
Ben çok buna takıyorum , döneceksin biliyorsun neden millete gösteriyorsun.
Birdaha biz olamayacağız bizi mahvetti bu sefer :/
Zaman verdim kendime.
Saolun kızlar iyi ki varsınız
He ya aşkım sağolsun beni düşünerekten karşı çıkıyor
üzülürsün diye korkuyorum diyor
aşkım ya
üzülmem belki
Bende o noktaya takılmıştım en çok biliyormusun :)
Kendi kendime diyordum fotoları sildik ilişkisi yok yaptık ne oldu şimdi millet öğrendi ne gerek var bilmelerine geliceksin niye yani diyordum kendi kendime ki bi kaç gün sonrada facesini kapamıştı :)))
senin ki nazlı çıktı desene genelde erkekler fırsat kollar bunun için yani
ama sevgilin haklı tatlım sen gene de bişi yapma yani nolur nolmaz hayat bu hiç bir şeyin garantisi yok
cnm Fatih burada yazılanları okumuş
semiramis e kızmış ondan üzgün
neeeeanammm kız semiramis söylemişcektin işte sevgiline burda ki nickini ben söylemedim mesela hiç söylenir mi ya söylersen gelir okur tabi
Ben ondan başkasına yar olamam
bu arada kızlar bir kaç gündür uuykusuzluktan ölücem ya geceleri yatakta bir o yana dönüyorum bir bu yana dönüyorum olmuyor uyuyamıyorum gene alıyorum laptopu elime ya
offf puffff bir çaresi olan söylesin yatmadan önce yoğurt bile yedim yani uyumak için yok olmuyor uykusuzluk hastalığım tuttu gene ha
adaçayı filan ıc tatlım.senın nası gıdıyor senınkıyle.gecen buraya ona kızgınım felan yazmıssın snradan grdum canm.noldu hallettınızmı