Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Aramayı düşünmüyorum aynen çok kırıldım.
Beni sevdiğini biliyorum , pişmanda olacak.
Ama artık dönmek istemiyorum da kafam çok karışık

Sevgi hemen bi günde bitmez ki zaten...
Seviyor tabiki :)
Bazı şeyler kafasına dank etsin gelicek zaten :)
Sen şu an kırgınsın üzgünsün o yüzden dönmek istemiyorum diyorsun ama sende döneceksin çünkü sende seviyorsun ve aranızda tükenmeyen bitmeyen şeyler var...
Biraz zaman ver kendine..

Ya tabiki buluştuğumuzda kokusunu duyduğumda göğsüne yattığımda bende tuhaf oluyorum ama seninki fazla :))

Evet ya diyorum işte benimki fazla

Aşırı arzuluyorum ben sevgilimi

Etrafımda büssürü arkadaşım var onları gözlemliyorum benim kadar değiller

Ben de bi gariplik var :44::44:

Ama sadece sevgilime karşı bu istek, yani dışarda yakışıklı biri görsem ona karşı hiçbişey hissetmiyorum

Hatta bi erkek bana yanlışlıkla dahi dokunca huzursuz oluyorum

nolsun canm hep bıldıgın gıbı.ewdeydım butun gun dızılere baktım geldım

hmm umarım yasadıgında memnun kalırsın hayal kırıklıgına ugramazsın ve pişman olmazsn:)

Aaa doğru diyorsun bak beklentilerim çok yüksek benim

Harbiden hayal kırıklığı olmaz umarım

E düş onca yayın yaptığı kişi
Ben çok buna takıyorum , döneceksin biliyorsun neden millete gösteriyorsun.
Birdaha biz olamayacağız bizi mahvetti bu sefer :/
Zaman verdim kendime.

Saolun kızlar iyi ki varsınız

Kızlar muhabete kendimi veremiyorum yaa moralim sıfır.Ben çıkayım en iyisi.Öpüldünüz teker teker iyi geceler..

Ben eski sevgililerimden hiçbiriyle öpüşmedim

Sarılmadım, elele tutuşmadım

Ama aşkımı gördüğüm ilk gün dudağına yapışmak istedim

Ay onu tavlayana kadar çatladım

Sonra tavladım, bekliyorum, bu beni öpmüyor

En sonunda beni ne zaman öpeceksin diye sordum

aşkım da ''Ben de daha önce hiç öpüşmedim, beceremicem diye çekindim bugune kadar o yüzden öpemedim'' dedi

Ben de dedim ben de yapamam nolur sen beni öp dedim

Öyle öyle oldu

İlk defa öpüşen erkek mi olur ya saf çocuk

17 yaşındaydı o zaman

Son düzenleme:

Bende o noktaya takılmıştım en çok biliyormusun :)
Kendi kendime diyordum fotoları sildik ilişkisi yok yaptık ne oldu şimdi millet öğrendi ne gerek var bilmelerine geliceksin niye yani diyordum kendi kendime ki bi kaç gün sonrada facesini kapamıştı :)))

He ya aşkım sağolsun beni düşünerekten karşı çıkıyor

üzülürsün diye korkuyorum diyor

aşkım ya

üzülmem belki

senin ki nazlı çıktı desene genelde erkekler fırsat kollar bunun için yani
ama sevgilin haklı tatlım sen gene de bişi yapma yani nolur nolmaz hayat bu hiç bir şeyin garantisi yok

Zaten onda da 32 kışı vardı ama ne bilim iştekiler gördü. Akrabalar gördü.
E biri muhakkak ne oldu dedi. O da bu kez kesin bitti demiştir.
Yüzüğüde çıkardı doğal olarak.
Neyapacağımı bilmiyorum :S

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada kızlar bir kaç gündür uuykusuzluktan ölücem ya geceleri yatakta bir o yana dönüyorum bir bu yana dönüyorum olmuyor uyuyamıyorum gene alıyorum laptopu elime ya
offf puffff bir çaresi olan söylesin yatmadan önce yoğurt bile yedim yani uyumak için yok olmuyor uykusuzluk hastalığım tuttu gene ha

adaçayı filan ıc tatlım.senın nası gıdıyor senınkıyle.gecen buraya ona kızgınım felan yazmıssın snradan grdum canm.noldu hallettınızmı

adaçayı filan ıc tatlım.senın nası gıdıyor senınkıyle.gecen buraya ona kızgınım felan yazmıssın snradan grdum canm.noldu hallettınızmı

bana onunla ilgili bişi sorma canım o kadar kızgınım ki anlatamam bu çocuk beni deli edicek yaaa
ALLAHIM YA SABIR
umursamaz büyük baş,öküzzzzzzzzzzzzzzzz
küsüz zaten
sinekte küçük ama mide bulandırır hesabındayım şuan doldum ona karşı patlama üzereyim
olmıcak sanırım ya ne yaparsam yapalım bu illişki yürümüyor bir taaraflardan bozuluyor gene olmuyor olamıyor belkide birbirimize yazılı değiliz bilemiyorum
ama ciddi düşünüyorum yani var bişi yani olmuyor hep bir köstek halindeyiz bir düz yürüyemiyoruz
hiç sözlerimi kaale almıyor beni dinlemiyor bir şeyi yasaklarsam yapmamasını istersem tam tersini yapıyor kendimi hiç mişim gibi hissediyorum artık

atroşum hayırlısı ne ise o olsun canım... düzelemicek gıbı seylerse fazla da zorlamamak gerekır aslında ama belkı duzelır zaman en ıyı ılactır su akar yolunu bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…