Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

AH AH AH..

Bazen diyorum beni uyutsalar 5 yıl sonra uyandırsalar :KK53:

:)) ya onu ailem tam anlamıyla ailem bilse bişey yok sözlü nişanlı olsan oh ne ãla çıkıp gezersin en azından ama benim annem bilmiyor daha liseli kızların pijama partisi yalanlarıyla çıkıyorum evden... AHHH Allah'ım bu yıllarımı unutmaaaaam

Biz üni için başka şehirdeyiz

Rahatız ohhhhhhhhhhhhhhh

Kıskan :KK53:

bir kaç yıl önce düğünleri normal karşılardım ama şimdi öyle değil düğünü olanlar bana seçilmiş insan gibi geliyor :KK70: kıskanıyorum sıra bana ne zaman gelecek nasıl geçiricem ben bi 3yıl daha :KK70:

Banada oluyo özellikle ilk dans ettikleri anda zlerim doluyo :)

Beynim durmuş gibi yapabileceğim en mantıklı şey ne bu durumda bilmiyorum...Parmaklarım kopsaydıda yazmasaydım bişey...

Senin bi suçun yok.
Hata sendeymiş gibi senin üzerine atmış bütün yükü.
Biz burda hiç kötü bişi konuşmadık aksine başsağlığı bile diledik.
Dualarımız babasıyla oldu.
Görmek istediğini görmüş o.
Sana patlamaya yer aramış resmen.
Her zaman alttan alan taraf sen olma sonra daha kötü olur.

Beynim durmuş gibi yapabileceğim en mantıklı şey ne bu durumda bilmiyorum...Parmaklarım kopsaydıda yazmasaydım bişey...

Senin burada hiç bir hatan yok

Ben de burada sevgilimin dedikodusunu yapıyorm süreklİ

hEM SENİN onun babası için ne kadar üzüldüğünü hepimiz biliyoruz..

büyük laf etti. Benim hatam var mı ki . Beni anlamadı bile. Başkasını istemedim ki.

snn hayatında başkası olması ihtimali sevgilini çıldırtmış

bi nevi de sana kızacak yer aramış

bence pişman olacak

Senin bi suçun yok.
Hata sendeymiş gibi senin üzerine atmış bütün yükü.
Biz burda hiç kötü bişi konuşmadık aksine başsağlığı bile diledik.
Dualarımız babasıyla oldu.
Görmek istediğini görmüş o.
Sana patlamaya yer aramış resmen.
Her zaman alttan alan taraf sen olma sonra daha kötü olur.

Hediye konularını konusmuştuk atroşla falan hediye alır mı sana diye sormuştu bende dogum günü ve sevgililer günü dısında bişey görmüyorum demiştim onları falan söyledi ne takmışsın hediyeye falan dedi..Çok kötü oldum ya :KK50:

Banada bakın azcık :KK43: :KK14:

Sana tek birşey yazacağım.
Pişman olacak hem de deli gibi
ama sakın arama sorma bırak çekip gittiğini bu ilişkiyi bitirdiğini düşünsün.
Sen devam et hayatına.
Ama şunu da unutma ailen gözünün içine bakıyorsa sana elin oğlunun hakaret etmesi hiçte affedilir bi davranış değil.

Senin burada hiç bir hatan yok

Ben de burada sevgilimin dedikodusunu yapıyorm süreklİ

hEM SENİN onun babası için ne kadar üzüldüğünü hepimiz biliyoruz..

snn hayatında başkası olması ihtimali sevgilini çıldırtmış

bi nevi de sana kızacak yer aramış

bence pişman olacak

EVET bi süre kendime gelememiştim hatta yemek yiyememiştim..Telefonda destek bi yere kadar oluyo aynı yerde olsak hastaneye giderdim evlerine gider destek olurdum ama telde o izin verdiği sürece yanında olabiliyorum msj atmıyodu aramıyodu zaten msj atsamda cok geç cvp verıyodu bazende vermıyodu...

büyük laf etti. Benim hatam var mı ki . Beni anlamadı bile. Başkasını istemedim ki.

Canım ne yaşadığını yaşayan bilir ancak.
Acın hafifliyor ama bazen sızlatıyor.

Beni engellemiş bile .
Sanmıyorum bitti sanırım.

Canım ben de kavga sırasında sevgilime küfretmiştim

s.ktir git defol hayatımdan demiştim :KK53:

onu faceden sildim kaç kere ohooo haddi hesabı yok

bak hala beraberiz

Hediye konularını konusmuştuk atroşla falan hediye alır mı sana diye sormuştu bende dogum günü ve sevgililer günü dısında bişey görmüyorum demiştim onları falan söyledi ne takmışsın hediyeye falan dedi..Çok kötü oldum ya :KK50:

Görmek istediğini görmüş canım.
Burda herkes sevgilisini eleştiriyor ama kimse de acaba sevgilim ne yazdı benim hakkımda dur bakayım deyip sonra da yüzüne vurmuyor.
Okuyup hatalarını göreceğine zeytinyağı misali üste çıkmış.

Semiramis neden söyledin :KK43:
Gerçi benimde sevgilim biliyor onlardada girdim ama okumadı hiç.

Canım ilk açarken söylemiştim işte kullanıcı adımı şu yapıcam diye :KK43: Bilemedim bu siteye bukadar alışıp devamlı gireceğimi dostluklar edineceğim aklıma gelmedi :KK43:((

X