Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

SEMİRAMİS
Sen gelince topige herkes geliyor

Sen yoksan muhabbet donmuyor farkinda misin

Bi ara sen uzun sure gelmedin ve hic muhabbet donmedi

Ben hamileyim kizlar fln diyerek milleti toplamaya calismistim bir iki kere :KK53::KK53::KK53:

AAa çocukla kız ayrılmamış mı ben yanlış anlamışım :)
Ama ne olursa olsun gizemde kafa karışıklığı yaratmak istemiş :)
Birde çocuk sevgilisiyle kavgalı olduğu bi zamanda onun kapısına gitmiş olabilir :)

Aynen canımmmm
Kızlar hepinizin yazdıkları aynen iletildiiii ve çoooooooooooooooooook teşekkür ediyorrrr
:KK16:Bende ilgilendiğiniz için tşk ediyorum tabikii kendisi can dostumdur :KK54:

SEMİRAMİS
Sen gelince topige herkes geliyor

Sen yoksan muhabbet donmuyor farkinda misin

Bi ara sen uzun sure gelmedin ve hic muhabbet donmedi

Ben hamileyim kizlar fln diyerek milleti toplamaya calismistim bir iki kere :KK53::KK53::KK53:

Evet canımm ben ne kızım ya anında çekiyorum kızlarııı azıcık havalanayım :KK53::KK12:
Hatırlamaz mıyım hiçççç :) O dönem cok üzgündüm gerçi yine üzgünüm ama fazla takmamaya çalışıyorum :)

Hürremcimm haklısın o konuyu bende okudum daha önce güzellik yarışmasındada konusu olmuştu ama diyecek bişey bulamıyorum.....

amın canım hepınıze ınsallah...
kızlar bişi sorcam bugun bır topıkte yazdıklarım silinmiş, narmık arkadasımız bi uyenın fotograflarının sahte oldugunu yazmıs bende ustune yorum yaptım benım ve narmıgın mesajları sılınmıs ve narmıgınde uyelıgı ıptal olmus galıba.ya bence cok yanlıs deıl mı nıye yazdıklarımız sılınıyor.sizin bu konuda fıkrınız var mı

Gördüm bende mesajlarını
O üye kendini ispatlamıştı daha önce yarışmada

15 gun sonra askımla 4 yıl oluyor :KK69:

40. Yılımızı da goruruz insaAllah :KK69:

Ben 56 yasında sevgilim de 58 yasında olur

Dede ve nine olmuş oluruz belkiimm :KK69:

Topik cidden çok dikkatimi çekti. Uzun ilişkiler her zaman yaşamak istediğim bişeydi ama hiç sizinkiler kadar uzun bi ilişkim olmadı. :) Cidden merak ediyorum 7-8 yıldan bahsediyosunuz ya. Nası o kadar uzun süre sıkılmadan heyecanınızı kaybetmeden ( ki bu bi erkek için hemen kaybolan bişey bence ) sürdürüyosunuz ilişkilerinizi.

Topik cidden çok dikkatimi çekti. Uzun ilişkiler her zaman yaşamak istediğim bişeydi ama hiç sizinkiler kadar uzun bi ilişkim olmadı. :) Cidden merak ediyorum 7-8 yıldan bahsediyosunuz ya. Nası o kadar uzun süre sıkılmadan heyecanınızı kaybetmeden ( ki bu bi erkek için hemen kaybolan bişey bence ) sürdürüyosunuz ilişkilerinizi.

4 yil olacak az kaldi ben ilk gunku gibi asigim :KK69:

Yarin bulusacagiz cok heyecanliyim

Oysaki her Allahin gunu bulusuyoruz zaten

Ama her bulusma ayri bir heyecan

Sevgilimi ozledim onun yanindan ayrildigim an ozluyorum zaten

Rabbim tamamina erdirsin

:nazar:

kızlar bana gelen ozel mesaj sıze de geldı mı

Bana geldi kuzum :KK31::KK31::KK31:

Bana gelmedi ne msji ki o

X