- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #25.801
Selam kızlar ben geldimmm :)
Canım sevindim senin adına umarım bi an öncede toparlanır adamcağız.
Sevgilinde gereksiz tripler yapıp babasının durumunu bahane etmez artık.
Belki katılır turnuvalara
Silk roaddan baya para kazanmıştı
ohaaa yani bir oyun bu kadar büyük paralar mı veriyor ödül olarak
Belki katılır turnuvalara
Silk roaddan baya para kazanmıştı
ne kadar kazanmıştı mesela?
ewet canım Allah ın ıznıyle ınsallah.alnımızın akıyla su işten de cıkalım rahatlıcamŞubatta nişan var demek :))))))))))
tabıı kı cewap bıle verme............siz yokken yazmistim bir daha yazay
Dun gece saat 3 e dogru da benim eski sevgilim msj atti
"Sana benim ol diyemem ama sevgilinden vazgecip tekrar benim olur musun?"
DemisSimdi tercihini yap demis bir de
Ben de dedim ne tercihi oooluuuuuum
Atı alan uskudari gecmis
Gecti borum bazari 4 yil once ohoooo
Çarın üstündeki kıyafetleri satarak 2 bin lira falan kazanmıştı.
Ama çarı full level satanlar var onlar baya yüksek satıyor.
Atroş,Hürroş,Berce sizlerde bişeyler söyleyin kız gizoşumun durumunaaaAyrılmamış ama cocuk sevgilisinden gizem görmüş onları kızlar :))
vayy anasını peki normalde oynarken bi şey kazanılıyor mu turnuvalar olmadan yani mesela atladığı levele göre bir para falan var mı ya da savaştığı şeye göre mesela
vayy anasını peki normalde oynarken bi şey kazanılıyor mu turnuvalar olmadan yani mesela atladığı levele göre bir para falan var mı ya da savaştığı şeye göre mesela
Atroş,Hürroş,Berce sizlerde bişeyler söyleyin kız gizoşumun durumunaaaAyrılmamış ama cocuk sevgilisinden gizem görmüş onları kızlar :))
Bu para ne. Ki?
3. Sezon buyuk turnuvasi var yakinda odul 100.000 dolar :)
İnsallah benim sevgilim de oara kazanir ya :18:
siz yokken yazmistim bir daha yazay
Dun gece saat 3 e dogru da benim eski sevgilim msj atti
"Sana benim ol diyemem ama sevgilinden vazgecip tekrar benim olur musun?"
DemisSimdi tercihini yap demis bir de
Ben de dedim ne tercihi oooluuuuuum
Atı alan uskudari gecmis
Gecti borum bazari 4 yil once ohoooo
Kızlar sizlere bişey sorucam..Bugün yakın bi arkadasımla birlikteydim biraz dertliydi ben bişeyler söyledim ama bide size danışayım dedim..Bunun 1 bucuk yıl önce bi sevgilisi varmış sonra ayrılmışlar şimdi ikiside baskasıyla cıkıyolar ama geçen gün bu eski sevgilisi arkadasım eve geldiğinde kapılarında beklerken bulmuş hiçbişey söylememiş öyle üzgün üzgün bakmış arkadasıma baka baka gitmiş...Arkadasımda bana sordu amacı ne sence diye ben bilemedim bakıp bakıp bişe demeden gitmek ne demek belki sizler bişeyler söylersiniz ??
Slm canım hoşgeldinn :) çok sağol aynen triplerini keser umarım :) Arkadasımın durumuna sende bi el at bakıyım sende mantıklı yorumlar yapıyosunn :)))
çok severek mi ayrılmışlar dı acaba kız seviyor mu yani
ama sakın şuan ki sevgilisini harcamasın döndü diye yazık günah olur şuan ki çocuğa
abooo ne o paralar yahuu
Çok iyi yazmışsın canım hey Allahım son günlerde eski sevgili dönüşleri meşhur oldu bugun arkadastanda duydum yanii
Hurremcim super ya cok heyecanli
Allah bizlere de nasip etsin
Sağol canım :)
Ben bu durum için aynen şöyle düşünürüm...
Çocukla kız ayrıldı... Büyük ihtimal kız onu terketti ve bu çocuk büyük bi boşluğa düştü... Kendine sığınacak bi liman arıyor...Yeni kişilerden önce bi eski sevgiliyi yoklamak istedi... Yada kendini ona hatırlatmak... Bak ben seni unutamadım sen bi başkasıylada olsan aklımdasın...Vermek istediği msj bu bence... Üzgün olduğunu sanmam... Kızda kafa karışıklığı yaratmak istemiş...
Arkadaşın hiç aldırmasın dönüp yüzüne bile bakmasın bence:)