Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Selam kızlar ben geldimmm :)
Canım sevindim senin adına umarım bi an öncede toparlanır adamcağız.
Sevgilinde gereksiz tripler yapıp babasının durumunu bahane etmez artık.

Slm canım hoşgeldinn :) çok sağol aynen triplerini keser umarım :) Arkadasımın durumuna sende bi el at bakıyım sende mantıklı yorumlar yapıyosunn :)))

siz yokken yazmistim bir daha yazay

Dun gece saat 3 e dogru da benim eski sevgilim msj atti

"Sana benim ol diyemem ama sevgilinden vazgecip tekrar benim olur musun?"

Demis Simdi tercihini yap demis bir de

Ben de dedim ne tercihi oooluuuuuum

Atı alan uskudari gecmis

Gecti borum bazari 4 yil once ohoooo

Şubatta nişan var demek :))))))))))
ewet canım Allah ın ıznıyle ınsallah.alnımızın akıyla su işten de cıkalım rahatlıcam

tabıı kı cewap bıle verme............

semıramıs canım arkadasın bunun ustunde dusunmesın bıle klasık yalnız kalan eskı sevgılı sevgılısıyle yoluna dewam etsın sedulunun dedıklerıne aynen katılıyorum

Atroş,Hürroş,Berce sizlerde bişeyler söyleyin kız gizoşumun durumunaaa Ayrılmamış ama cocuk sevgilisinden gizem görmüş onları kızlar :))

Son düzenleme:
Çarın üstündeki kıyafetleri satarak 2 bin lira falan kazanmıştı.
Ama çarı full level satanlar var onlar baya yüksek satıyor.

vayy anasını peki normalde oynarken bi şey kazanılıyor mu turnuvalar olmadan yani mesela atladığı levele göre bir para falan var mı ya da savaştığı şeye göre mesela

Atroş,Hürroş,Berce sizlerde bişeyler söyleyin kız gizoşumun durumunaaa Ayrılmamış ama cocuk sevgilisinden gizem görmüş onları kızlar :))

çok severek mi ayrılmışlar dı acaba kız seviyor mu yani
ama sakın şuan ki sevgilisini harcamasın döndü diye yazık günah olur şuan ki çocuğa

vayy anasını peki normalde oynarken bi şey kazanılıyor mu turnuvalar olmadan yani mesela atladığı levele göre bir para falan var mı ya da savaştığı şeye göre mesela

Lol de bilmiyorum ama silk road da her zaman alışveriş yapabilirsin.
Elindeki malın kalitesine göre

Yok canim oyle para yok sadece turnuvalarda para odulu var

Oglan gizemi ozlemis

Bisey soyleyecekti heralde soyleyememis

Bana geri don diyecektir buyuk ihtimal

Çok iyi yazmışsın canım hey Allahım son günlerde eski sevgilinüşleri meşhur oldu bugun arkadastanda duydum yanii

Slm canım hoşgeldinn :) çok sağol aynen triplerini keser umarım :) Arkadasımın durumuna sende bi el at bakıyım sende mantıklı yorumlar yapıyosunn :)))

Sağol canım :)
Ben bu durum için aynen şöyle düşünürüm...
Çocukla kız ayrıldı... Büyük ihtimal kız onu terketti ve bu çocuk büyük bi boşluğa düştü... Kendine sığınacak bi liman arıyor...Yeni kişilerden önce bi eski sevgiliyi yoklamak istedi... Yada kendini ona hatırlatmak... Bak ben seni unutamadım sen bi başkasıylada olsan aklımdasın...Vermek istediği msj bu bence... Üzgün olduğunu sanmam... Kızda kafa karışıklığı yaratmak istemiş...
Arkadaşın hiç aldırmasın dönüp yüzüne bile bakmasın bence:)

çok severek mi ayrılmışlar dı acaba kız seviyor mu yani
ama sakın şuan ki sevgilisini harcamasın döndü diye yazık günah olur şuan ki çocuğa

Gizem sevmiyo yaa bende dedım aptallık etme sakın diye o da asla ben sevgilimi seviyorum böyle bişey yapmam ama amacını anlayamadım dedii korkmuşta açıkçası kapı önünde bekleyince :)

abooo ne o paralar yahuu

1. Buyuk turnuva londrada 2.si de Kanada da yapilmisti yanlis hatirlamiyorsam

Bu is buyuk yani :)

3.nerede olacak bakalim umarim yetisiriz 3. Turnuvaya :18:

Çok iyi yazmışsın canım hey Allahım son günlerde eski sevgilinüşleri meşhur oldu bugun arkadastanda duydum yanii

He baskasina gidince kiymete biniyoruz heralde

Ama ben o eski sevgilimi terketmistim

Yani benden vazgecmedi yillar oldu

Hurremcim super ya cok heyecanli

Allah bizlere de nasip etsin

amın canım hepınıze ınsallah...
kızlar bişi sorcam bugun bır topıkte yazdıklarım silinmiş, narmık arkadasımız bi uyenın fotograflarının sahte oldugunu yazmıs bende ustune yorum yaptım benım ve narmıgın mesajları sılınmıs ve narmıgınde uyelıgı ıptal olmus galıba.ya bence cok yanlıs deıl mı nıye yazdıklarımız sılınıyor.sizin bu konuda fıkrınız var mı

AAa çocukla kız ayrılmamış mı ben yanlış anlamışım :)
Ama ne olursa olsun gizemde kafa karışıklığı yaratmak istemiş :)
Birde çocuk sevgilisiyle kavgalı olduğu bi zamanda onun kapısına gitmiş olabilir :)

Çocukla kızda ayrılmamışlar gördüm onları o olaydan sonra bi kez dedi..Aynen vermek istediği imaj bencede seni unutmadım gibilerinden demek istemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…