- 29 Ekim 2011
- 4.341
- 15
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #25.781
yazdı zaten berceste kendileri belirlemişler umarım dedikleri tarihte olur ALLAH yanıltmasın bercesteciğim
sağoll bebeğimm hürremin ALLAH razı olsun seninde kandilin mübarek olsun senin ve cümlemizin duarı kabul olsun İNŞALLAH
ay heyecanlanmaz mı insan ya RABBİM yardım etsin o günde sana umarım çok rahat atlatırsın AMİN
Biz baya gülerek oynuyoruz yahu buna da ölünür mü diyoruz
amın canım benım.cumlemızın.ya 9 şubat olacak ya 16 şubat.bıde 2 subat olurmusya cumartesılerden bırınde olacak ıste.
kızlar kıyafetım her seyım hazır ayakkabım elbısem.sıze gostermek ıstıyodum cok ama su resım atamama olayı cıktı basıma yaaa
senin icin bir sakincasi yoksa beni eklesin sevgilin oyunda adim MsSashamia
Beraber oyun atariz iyi olur
yazdı zaten berceste kendileri belirlemişler umarım dedikleri tarihte olur ALLAH yanıltmasın bercesteciğim
sağoll bebeğimm hürremin ALLAH razı olsun seninde kandilin mübarek olsun senin ve cümlemizin duarı kabul olsun İNŞALLAH
ay heyecanlanmaz mı insan ya RABBİM yardım etsin o günde sana umarım çok rahat atlatırsın AMİN
Kızlar sizlere bişey sorucam..Bugün yakın bi arkadasımla birlikteydim biraz dertliydi ben bişeyler söyledim ama bide size danışayım dedim..Bunun 1 bucuk yıl önce bi sevgilisi varmış sonra ayrılmışlar şimdi ikiside baskasıyla cıkıyolar ama geçen gün bu eski sevgilisi arkadasım eve geldiğinde kapılarında beklerken bulmuş hiçbişey söylememiş öyle üzgün üzgün bakmış arkadasıma baka baka gitmiş...Arkadasımda bana sordu amacı ne sence diye ben bilemedim bakıp bakıp bişe demeden gitmek ne demek belki sizler bişeyler söylersiniz ??
9 level olmuş sordum şimdi
Türk serverinda oynuyor bildiğim kadarıyla onu sormayı unuttum.
Sagol canim belirledigimiz tarih 20.09.2015
Biz 2009 da tanistik ve Eylul ayi bizim icin anlamlidir birZ da o nedenle 20.09 yani 20 Eylul
2015 te mezun oldugumuz sene
3 gunde 9 level mi oldu
Mid/bot/top hangisine gidiyor?
Sanırım erkek sevgilisinden ayrılmış.
Eski sevgili kıymete binmiş ve nasıl olduğunu merak etmiş. Kızın evine gitmiş kendi üzgün halini de kıza gösterip aklını karıştırmak istemiş.
Eski sevgili den cacık olmaz.
Boşuna kafasını karıştırmasın arkadaşın eğer şimdi mutluysa ilişkisine tam gaz devam etsin
kız ne dicem git bir telefoncuya flasbelleğe attrı telindeki resimleri ordan gelip pc ne atarsın olmaz mı
Bende buna benzer şeyler söyledimm kk ya üye oldugumu biliyo sor falan deyince kıramadım :)
Yani yazdıkların tek buna çıkıyor bana göre
Amaç kafa karışıklığı bugün ya da bi kaç güne bi daha karşısına çıkarsa ve ya ararsa şaşırmam
Evet 9 level olmuş.
Sevgilim tam bi oyun uzmanıdır diyebilirim.
Sabaha kadar başında oturur.
Silk roadı yalayıp yutmuştu.
Warcraft falan süper oynar.
Kızlar ben geldimmm :)) Fatihin babasının sonuçları tertemiz çıkmışşşşş :))))
oyle yapıcam sonunda canım
anladim canim
4 gun once kış turnuvalari oldu odul 40 milyardi
Bizim takim o turnuvaya yetisemedi
anladim canim
4 gun once kış turnuvalari oldu odul 40 milyardi
Bizim takim o turnuvaya yetisemedi