- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #25.441
Amin canım cok sağol...Ayy cok sevindimmm senide veriyoruz demekk Allahım tamamına erdirsinn :))
Evet ben 5-6 yıl öncesi kullanmıştım saf gibi yapıyodu :) Düşünüyorumda olmuyo canım yaa tam mutlu olucam diyorum farklı şeyler cıkıyo üzüleceğim
Amin inşallah bir an önce tamamına erdirir
canım ilaç daha kökleşmiş sorunlarda bence daha sağlık tabiki psikiyatristin önerisiyle kullanmalısın. hep birşeyler çıkıyor diyorsun ya çıkacak daha da kötüsü olabilceği gibi daha da iyisi olacak bdvyi okuyunca ya da çevreme bakınca insanlar nelerle baş ediyor demekki biz güçlüyüz başkaları o kadar yükün altından kalkıyorsa sende bir şekilde kalkacaksın ama önemli nokta senin buna ne kadar inandığın ( bu yorumlar limonundur mesleğimle ilgili değilinsanlar genelde öyle yorumlar bekliyorda )
Mesleğini kullanarak yorm yap bakıyım merak ettimm :)))
o burda olmaz canım önce seni dinlemem gerekirözel ortam gerekiyor ve birbirimizi bu şekilde tanımamak gerekiyor , profesyonel ilişki şart ben limon olarak takılıyorum. herkes ne kadar sakinsin anlayışsın diyor yok öyle bir şey başlarda erkek arkadaşımda takılıyordu bu konuya psiko. danışmanım diye niye sürekli anlayışlı olacaksam orijinalinde kızım atarım tribimi
Kayip Sehirdeki İrfan cok yakısıklı ya
Hımmm sevgilin kızıyo mu böyle ünlüleri falan yakışıklı buluncaa :)
Ben onun yaninda da soylerim bazen boyle
Bisey demez ya
Ben de ona bisey demem yani gelip de bana Beyonce cok guzel kadin dese napayim yani
Sonucta ulasamayacagimiz insanlar
Ama iste sonra "sen daha guzeldin tabii"
"Sen ondan daha yakisiklisin tabiii" filan deriz
Benimki ünlülerden bile kıskanıyo ya... Aşırı kıskanclığı var :/
Öyle ama bizde az güzel değiliz yaniiiii daha iyilerini mi bulacaklar hıhaman bu kadar kiskancliga gerek yok
dunyadaki tek insanlar biz degiliz ya
Yakisikli da cok guzel de cok
Mesele surda: bir kisi icin dunyadaki diger butun yakisiklilardan vazgeciyoruz biz
Onlar da bizim icin dunyadaki butun diger guzellerden vazgeciyorlar
Öyle ama bizde az güzel değiliz yaniiiii daha iyilerini mi bulacaklar hıh
fistik gibi hatunsun valla
Heyecan doruktadırr ne güzelll :))
Hem dorukta hem de ne bileyim garip bi his.
Gerçi biz belirtiyoruz daha acelemiz yok diye ama ailesi olsun bi yüzük takalım artık diyor onlara kalsa hemen yarın istemeye gelirler
O hisleri ben ne zaman yasayacağım bilmiyorum sağlık olsun gerisi gelir nasıl olsa dmi :) Sizinde onca yıl olmuş canım yaa bi yüzük takın artıkk :)
Sırasıyla olacak sizinde inşallah
Canım zaten yüzüklerimiz var bizim ailelerimiz biliyor. 2 senedir takıyoruz bu yüzüğü ama tabi nişan farklı bişi.
İşte bakalım şubat ayında daha net konuşulur bu işler.
Şimdi sevgilim askerden yeni geldi bi toparlasın kendini. Aile arası olacak nişan öyle planladık.
Nişan olduğu zaman düğünün arasını da fazla uzatmak istemiyoruz öyle de bi durum var
ooooo senin düğünde yaza olur ozamannnnn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?