Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Tabi ki herşey karşılıklı.
İki tarafında ihtiyaçları karşılanmalı. Böyle olsa sorunlar fazla büyümez.
Birazda bu konuda açık sözlü olmak gerek.
Bi kere hakaret ederse gözümde çok başka bi değeri olur. Hakaret resmen kişiliğime saygısızlıktır.
Ben salak, aptal kelimelerini bile kullanmam sevgilime karşı ama aynı şeyi o da bana yapar.
İlgisiz olunca da direkt söylerim. Önceden trip falan atıyordum bende ama baktım ki bu daha da kötü yapıyor herşeyi
Direkt söylemeye başladım bende. En basitinden örnek vereyim ; pc başında vakit geçirir belli bi süre azıcık benimle ilgilen derim.
İlgi beklediğini belirtirsen belki daha iyi olur. Ama trip atan seninki burda :44:

Fatihe zamanında ilgi istediğimide cok belirttim ama ne yazıkki sonucu hep hüsran oldu..Hala aynıyız konusmuyo benımle özürde diledim cvp yok...

Kızlar mrb ben geldim uzun bi aradan sonra, çok özlemişim Konuya dalcam ama dün bi kitap aldım 'Erkekler Neden Aramaz' diye..İçinde bizim 'evet bu' 'aynen' 'tam benim öküzün hareketleri' diyeceğiniz kitap..Fırsatımın olduğu bi gün paylaşırım..Orda da yazıyo genelleme alınmış erkekler duygusal davranmıyolar, takmıyolar kısacası bizim gibi...Bizim sadece şunu yapmamız gerek... İnce düşünmeyip, üzerlerine düşmemek..Bu kadar basit.. Ama uygulaması zor

Hoşgeldin canımmm özlettin kendiniii nasılsın, neler yapıyosun ? :) Ayyyy o kitaptan bende mi alsam acep :) Hımmm demek üzerlerine düşmeyeceğiz evet uygulamak zor gerçekten :(

Şimdi durumlar böyleyken sizin nişan olayı da uzar mı ?

Kesinlikle uzar canım..O yüzden sildim zaten söz tarihi yazan tablomu Fatih birşey demedi ama eminim yani sorsam daha cok kızar benm babam ne halde sen ne düşünüyosun diye :)

Hoşgeldin canımmm özlettin kendiniii nasılsın, neler yapıyosun ? :) Ayyyy o kitaptan bende mi alsam acep :) Hımmm demek üzerlerine düşmeyeceğiz evet uygulamak zor gerçekten :(

Hoşbulduk canımm =) Dün bağlattık neti, sonunda =) Napim canım ders çalışıyorum bende az kaldı sınava onun heyecanı gerginliği var.. Evet içinde tam bizlik şeyler var..Benimkine sana okicam dedi verdiği cevap 'Saçma' kanıtlıyolar kendilerini =) Evet zor oluyo düşmemek bide biz öyle rahat davranamıyoruz tanıyorum seni, bende öyleyim Ama kendimizi tutmamız gerek işte..Of of napalım =( Bu arada geçmiş olsun canım kayınbaban için..İnşaallah atlatır..

semo ne oldu beybim gene anlat bakim geçmişi okumak zor geliyor
bu arada kızlar keyifler nasıl
hürrem nerde ya merak ediyorum onu da ev tuttular mı acaba nasıl içine sindi mi ki?

Sevindim artık sık sık uğrarsın buraya :) Çok sağol kuzum inşallah dualarımız onunla...

hürrem nerde ya merak ediyorum onu da ev tuttular mı acaba nasıl içine sindi mi ki?

Canım dün gece sabaha karşı saat 4 te benımki msne gel göreyim seni dedi cok geç oldu hayatım yarın aksam görürsün dedim diye iki gündür konusmuyo benımle buz gibi özürde diledim ama cvp bile vermıyoo

Hürremle ben konuşmuştum ev tuttuk dedi
Sıra içini döşemeye geldi falan demişti foto atıcaktı buraya ama unuttu heralde

ah bu erkekler biraz üzerine gitme canım kendi döner en kısa sürede şu an bunalımdadır ondan
bir de senin ki azıcık nazlı tavırlı ya o yüzden hemen cevap vermez sıkma canını her şey olucağına verir
bişi sorucam ben bişi kaçırdım sanırım sizin ilişkide nişanlanıyor muydunuz,evlen me mi teklif etti senin ki ne zaman karar verdiniz ve ne zaman nişanlanıcaktınız kız oo fatihte de baya bir değişim gördüm şuan yani eskiden lafını ettirmezdi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…