uzun süreli ilişki sonrası..

4,5 yıl ya da 5 yıllık (şuan net hatırlamıyorum gerçekten) bir ilişkim vardı ve herşey bence yolundayken karşı tarafın tek bir mesajı ile bitti. İçim yandı, bir daha kimseyi sevemem, güvenemem diye ne çok ağlamıştım! Taa ki eşimi görene, tanıyana kadar :) Eşimi bir gördüm dünyam aydınlandı sanki:KK73::KK73: :KK49::KK49:Hayatta insan çok şey yaşıyor, hepsi geçiyor gidiyor... Hayatta unutulmayacak hiç bir şey yok. İnsanlar Allah korusun evlat acısıyla bile yaşıyorlar. Emin olun unutursunuz hatırlamazsınız bile bir zaman sonra. Bunun için sadece zamana ve içinizdeki sizi bulmanıza ihtiyacınız var.

karşı taraf annesinin üzülmesine dayanamadı gelgit yaşadı en sonunda bitirdik..
keşke karşımda elimden tutup her zorluğu aşacak bi insan olsaydı..

ayrıntıları okudum şimdi annesi fenaymış gerçekten. eşten ziyade aileyle evleniliyor. devam etmiş bile olsaydınız evlendiğinizde yine aynı sorunlar devam edecekti. aman hemen gecer üzülme diye teselli edemiyorum çünkü severek ayrılmak zor. hayat devam ediyor umarım kısa zamanda alısırsın

bende beddua ediyorum sonra tutarsa diye de üzülüyorum.. malesef hala onlara karşı insani duygularım var..
siz neden ayrıldınız?
Ailelerimiz birbirlerinden çok farklıymışmış :63:. Kültürel,dini,maddi açılardan. Örnek verecek olursam; ailesi çok varlıklı ve tanınan insanlardı. Sıradan ve maddi durumu orta düzeyde bir ailenin kızını oğluna yakıştıramadı. Düğünün alkollü olmasını istediler.Benim ailem böyle bir düğün istemedi vs vs.. Ama biz erkek arkadaşımla her konuda çok iyi anlaşırdık ve fikir ayrılığımız yoktu. Sırf aileler yüzünden mükemmel giden bir ilişki daha bitmiş oldu. Ben bu kadına nasıl üzüleyim

öle bir unutuyosunki,yenı sevgilin adı aynı olsa bile ınan bana hatırlamıyosun,ama sneı çok tebrik ettim,gel-git yaşadığını görüp uzatmadan yıpranmadan o sneı bırakmadan pat dıye bıtırmısın kii en güzleini yapmışın,yoksa o 5 yıl çılekeş 8-9 yıla doğru gıderdı,en son o sneı bırakırdı...

Ailelerimiz birbirlerinden çok farklıymışmış :63:. Kültürel,dini,maddi açılardan. Örnek verecek olursam; ailesi çok varlıklı ve tanınan insanlardı. Sıradan ve maddi durumu orta düzeyde bir ailenin kızını oğluna yakıştıramadı. Düğünün alkollü olmasını istediler.Benim ailem böyle bir düğün istemedi vs vs.. Ama biz erkek arkadaşımla her konuda çok iyi anlaşırdık ve fikir ayrılığımız yoktu. Sırf aileler yüzünden mükemmel giden bir ilişki daha bitmiş oldu. Ben bu kadına nasıl üzüleyim
demekki mükemmel değilmiş,yanı damat adayımız kişiliksizmiş,kişilik bozukluğu varmış

hiç iyi yönleri gelmiyor mu aklına? gerçekten buz gibi olabiliyo musun?

İnsanın aklından tamamen çıkmıyor yani sonsuza dek unutmak mümkün değil ama ona karşı pasifsin artık.
Diğer insanlar gibi sıradanlaşıyor.Yani zamanında hayatımı bile verebileceğim insan için bugün tırnağımı feda etmem :)

Öncelikle akisina birak biraz. Zamanla dinginleseceksin. Tabiki hemen hersey normale dönemez. Kolay degil.
Hayirlisiymis diyeceksin, hem o kadar beraberlikten sonra anna lafiyla ayrilik normal degil. Olmayacak kisiymis. Ilerisini düsün. Bence simdi canin yansin, bu kadar kolay ayrilabilen bir erkek ileri de daha cok canini yakardi.

Hersey zamanla düzelecek ama kendine bu sorulari sorma. Henüz cok erken. Birini sevmek güvenmek falan..
Zamanla ne olursa olur. Su durumda zaten birini gercekten sevip güvenmen saglikli olmaz. Hatta kafani tam toparlamadan bir iliskiye baslamaman daha iyi.
Gecmis olsun, zamanla iyi olacaksin..
anne lafıyla bitmesi tabiki normal değil kendi kararlarını verebilmeliydi.. bi duruşu olmalıydı.. yapamadı.. yıllardır tanıdığım adam bi anda bambaşka biri oldu..
şuan için kimseyi hayatıma dahil etmem zaten..
evet şuan hala düşünüyorum acaba bu saatten sonra olurumuz var mı diye de yok yani artık mutlu olamayız bunu çok açık görebiliyorum. ben yapılanları unutamam. düğündür nişandır o heyecanları bende neşeyle yapmak isterim acaba yine aynı şeyleri yaparlar mı diyerek başlanmaz..
ama öyle bi an geliyor ki keşke karşıma çıksa sıkı sıkı sarılsam hani olmuyosa olmuyo ama bi kere sarılsam sanki acım dinecek gibi hissediyorum.
hala nefret etme aşamasına geçemedim ona karşı hep böyle kırgın kızgın ama sevgi dolu olmaktan korkuyorm. umarım zamanla daha iyi olurum.

4,5 yıl ya da 5 yıllık (şuan net hatırlamıyorum gerçekten) bir ilişkim vardı ve herşey bence yolundayken karşı tarafın tek bir mesajı ile bitti. İçim yandı, bir daha kimseyi sevemem, güvenemem diye ne çok ağlamıştım! Taa ki eşimi görene, tanıyana kadar :) Eşimi bir gördüm dünyam aydınlandı sanki:KK73::KK73: :KK49::KK49:Hayatta insan çok şey yaşıyor, hepsi geçiyor gidiyor... Hayatta unutulmayacak hiç bir şey yok. İnsanlar Allah korusun evlat acısıyla bile yaşıyorlar. Emin olun unutursunuz hatırlamazsınız bile bir zaman sonra. Bunun için sadece zamana ve içinizdeki sizi bulmanıza ihtiyacınız var.
mutluluğun daim olsun mesajın ilaç gibi geldi :)
bizimde herşey yolundayken hatta heyecandan mutluluktan ölüyorken bir anda ters döndü..
eşini ne kadar zaman sonra tanıdın? güvenmekte zorlanmadın mı?
şuan bana tüm dünya yalancı geliyor.. o kadar içten söylediği şeylerden sonra böyle oldu ya kime nasıl güvenilir bilmiyorum.

hikayelerimiz benziyor :)
onlarda zamanında çok varlıklıydılar sonra birden iflas ettiler oturdukları evi zor kurtardılar ama anne ve babamın gözlemine göre annesi sürekli evimizi incelemiş :) anladım ki bazı musibetler insanlara ders vermiyor..
ne denir bilmiyorum ki ya Allah herkesin gönlüne göre versin, bizlerin de en kısa zamanda gönlümüzü ferahlatsın inşallah..

öle bir unutuyosunki,yenı sevgilin adı aynı olsa bile ınan bana hatırlamıyosun,ama sneı çok tebrik ettim,gel-git yaşadığını görüp uzatmadan yıpranmadan o sneı bırakmadan pat dıye bıtırmısın kii en güzleini yapmışın,yoksa o 5 yıl çılekeş 8-9 yıla doğru gıderdı,en son o sneı bırakırdı...
1 ay gelgitlerine tahammül ettim o 1 ayda 5 kilo verdim ben :)
daha fazla dayansaydım ya aklımı kaçıracaktım ya sağlığımdan olacaktım.

İnsanın aklından tamamen çıkmıyor yani sonsuza dek unutmak mümkün değil ama ona karşı pasifsin artık.
Diğer insanlar gibi sıradanlaşıyor.Yani zamanında hayatımı bile verebileceğim insan için bugün tırnağımı feda etmem :)
umarım bende öyle olurum :) teşekkür ederim yazdığın için

hikayelerimiz benziyor :)
onlarda zamanında çok varlıklıydılar sonra birden iflas ettiler oturdukları evi zor kurtardılar ama anne ve babamın gözlemine göre annesi sürekli evimizi incelemiş :) anladım ki bazı musibetler insanlara ders vermiyor..
ne denir bilmiyorum ki ya Allah herkesin gönlüne göre versin, bizlerin de en kısa zamanda gönlümüzü ferahlatsın inşallah..
Amin, inşallah :) Benim erkek arkadaşımın annesi evimizi incelediğiyle kalmamış yok ev düzenlerini beğenmedim, yok dekorasyonlarını beğenmedim, neler neler canım. İnsanın nasıl sinirleri bozuluyor. Sanki biz oğluyla evlenince onlarda gelip benim babamın evinde kalacaklar :KK70: Beddua etmiyorum ama onlar da sizinkiler gibi iflas etseler zerre kadar üzülmem. Ailemi falan çok üzdüler.

merhaba kızlar..
5yıla yakındır birlikte olduğum adamla 1 ay önce evlilik aşamasındayken, annesinin gaza getirmesiyle ayrıldık.
bir yanım ondan nefret ederken bir yanım hala çok seviyor.
ansızın ağlama krizleri geçiriyorum.
sorum şu;
uzun süreli ilişkiniz bittikten sonra neler yaşadınız? tekrar sevebildiniz mi? yoksa yıllar geçse de hala adını duyduğunuzda içiniz sızlıyor mu?
sanki hep içimde kalacakmış gibi yıllar geçse de unutamam gibi geliyor.. bana iyi kötü tecrübelerinizden örnek verir misiniz?
içinde tabiki kalıyor bişey ama şöyle düşün daha çok seven kıymet veren biri çıkıyor karşına çektiğin herşeyi unutturuyor uzun ilişkilerden olabildiğince uzak durun kızlarrr 2 senelik ilişkim bitti herşey bitti sandım meğer yeni başlıyormuş eski sevgilim sert biriydi yaklaşık 2 yıl kimseyi hayatıma almadım unutamadığımdan değilde yalnız kalmak istediğimden ardından öyle biri çıktı ki karşıma tüm geçmişimi unutturdu herşeyiyle çok iyi biri 3. ayımızda nişanlandık uzun flört etmedik iyiki nişanlımla tanışmışım iyiki o eski sevgilim çıkmış hayatımdan ne emekler vermiştim nasıl üzülmüştüm ilkti herşeyde çok zorlandım ama mühim olan son olmakmış bunu anladım 6 aydır nişanlıyım şimdi allaha dua et gönlündeki insan için belki duan kabul olur bilemezsin :)

X