Cilt Bakımı Ürünleri Uzun süreli gül suyu kullanıp sonuç alan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
katılıyorum kimyasal kullanmıyım diye %100 doğal ısparta gül suyu aldım ve cildim yağlı cildimde sivilce bile yokken sivilcelenme oldu bıraktım kullanmayı öylece duruyor bende onu koku babında kullanıcam mesela yazın cildime falan sıkarım acaba cildime sıksam bir zararı ollur mu ki:26:

Ben bir zararı olacagını düşünmüyorum canım sonuçta doğalmış.

ergenlik döneminde bende pudra ve gülsuyunu karıştırıp sivilceli yere sürdüğümde hemen kurutuyrdu

Benim arkadaşlarım da gül suyu ve bebek pudrası kullanıyor , çok da memnunlar.Gül suyunun markası da önemliymiş ama rose&rose mu ööle bir şey demişlerdi sanki tam hatırlamıyorum ya neyse

ayy kızlarr bende denemek istiyorumm gülsuyu ama korktm ben kuru ciltlere iyi gelmyo diye blyodm :) :))

Hiç düşündünüz mü peki, bebek gibi bir cilde sahip olmak için neler yapmak gerekir?

XxXxX ekibi olarak bu konuyu sizler için araştırdık ve tahmin edemeyeceğiniz derecede işinize yaracak çözümler bulduk. Şimdi onları sizlerle paylaşmak istiyoruz;

Öncelikle cildinizin ne tür bir yapıya sahip olduğunu seçmeniz gerekiyor. Cildiniz karma bir cilt ise, gece yatmadan önce gül suyu ile nemlendirici ve dengeleyici bir temizleme işlemi yapmalısınız. Asla yüzünüz için sabun kullanmamalı, her geyece bir çimdik pamuğa 5-6 damla gül suyu dökerek cildinizi temizlemelisiniz. Çıkan kiri gördükçe hayret edeceksiniz..

Bir sonraki önerimiz ise yağlı ciltlere sahip olan kullanıcılarımız için, bu ciltlere şöyle bir maske öneriyoruz, bu maske her akşam kullanılabilinir ve zahmetli değildir. Yağlı ciltler için ihtiyacınız olan bebek pudrası ve gülsuyudur. Gülsuyunuz yoksa eğer limon kolanyası da olabilir.

Bir kül tablası içerisine gülsuyu ve bebek pudrasını dökebilir veya bunu avucunuz içerisinde harmanlayabilirsiniz. Yapacağınız karışımın kıvamı kek hamurundan çok daha yumuşak olmalıdır. Göz ve dudak çevreniz hariç, bu maskeyi yüzünüze alnınıza burnuuza sürünüz. Sabaha kadar bu şekilde duracağınızdan bembeyaz bir yüzünüzün olduğunu uyuma öncesi unutabilirsiniz.. Gece lavobaya kalktığınızda korkmayın..

Sabahları yepyeni, dengeli ve gün boyu matlığını koruyan bebek gibi bir cildiniz olacak..
bunu da az önce buldum kızlar şimdi kalkıp gidiyorummm ve maske hazırlıyorum :))

X