Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah bi güzel yatıyorum şuanVeeeeebi antrenman patlatirizzz dimiiiii![]()
Hadi kalkkk hadii ben bisikletteyim bak aşırı da yorgunum ama yaptim son 10 dakkaAy inşallah bi güzel yatıyorum şuantoto bin beşyüz yayık
![]()
Akşam yemeğimi yemedim yiyeyim başlıcamHadi kalkkk hadii ben bisikletteyim bak aşırı da yorgunum ama yaptim son 10 dakka
hadi hadi gazla kendiniiiiSpor kıyafetlerimi giydim başlayacağım giyinirken yine ölçülerimi aldım canım sıkıldı![]()
Yaptım bitti bugün çok terledim kafam su içinde duş alıcam şimdivee gelelim ben bugün neler yaptımmm
ilk 20 dakka crossfitt egzersizleri
ikinci 20 dakka spinning
dizim zorluyor hala :S neyse yapcaz bişeyler
crosfitt de neler vardi
6 round
12 alt db snatch (tek kol )
6 goblet squat
3 burpee
ardından 10 round
1 double clean
2 double shoulder press
1 double snatch
2 double shoulder press
fenaydııı
20 dakka da 167 kalori
nabız maks 167
20 dakka spinning 192 kalori
miss oldduu
işteee bu kadarrr harikasıınnnYaptım bitti bugün çok terledim kafam su içinde duş alıcam şimdi
Eki Görüntüle 3582564
Şuan kocamın göbek kası için çalışıyorum ona kurabiye yapıyorumişteee bu kadarrr harikasıınnn
Ahahha insallah sen yememistirsinŞuan kocamın göbek kası için çalışıyorum ona kurabiye yapıyorum![]()
Birkaç tane tattım sadece günaydın bu arada kahvaltımı yaptım benAhahha insallah sen yememistirsin
Ben de kalktım şimdi bi kahve icicem sonra kahvaltı sonra iş bugun mesai yapcam cok sıkıcı
Aksam da duruma göre bi antrenman pattlatriizzz belki bi caroline serisi![]()
oo afiyet olsunBirkaç tane tattım sadece günaydın bu arada kahvaltımı yaptım ben
Yok ben kilo aldığını sanmıyorum kaslardaki su oranı artıyormuş ağırlık çalışırken arada artı çıkman normaloo afiyet olsun
benim kilo arttı +1 kilo
ama ölçüler can yakıyor
göğüs ve göbek 5 er cm incelmişyuh dedim nasıl oldu buuuu
bel 1 cm
bacaklar ve kollar 1 er cm
kalça 1 cm
son hafta listem de geldi :)
şu aldığım 1 kiloyu veririm bu hafta umarım sinir bozucu![]()
Ben de şükürler olsun tartıda eksi çıkmaya başladım yavaş yavaş şimdi kızımı cimnastiğe getirdim o da spor yapıyoroo afiyet olsun
benim kilo arttı +1 kilo
ama ölçüler can yakıyor
göğüs ve göbek 5 er cm incelmişyuh dedim nasıl oldu buuuu
bel 1 cm
bacaklar ve kollar 1 er cm
kalça 1 cm
son hafta listem de geldi :)
şu aldığım 1 kiloyu veririm bu hafta umarım sinir bozucu![]()
yaa hoş geldiinnnnSelam
Ben yine yeniden basliyorum bugun
Tartildim da geldim.
Aslinda dün basladim
76,6 kilo ile
Bu sanah 76,2 ciktim
Planim soyle
12 de ilk ogun
15 de ara ogun ile gunu kapatmak.
Gunde 15bin adim atmak
20dk egzersiz ( amrap tarzi dusundum) yavasdan crossfit e dönmek istiyorum.
Ve 1 tane leslie videosu