• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Uzun süredir hamile olmaya çalışanlar :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bende bekleyenlerdenim😞😞 ne kadarlik evlisin

Kızlar burdan uzaklaştım olmadı gece gündüz konularda gezdim olmadı yaklaşık bir yıldır folik asit kullanıyorum içimde ağacı çıkacak diye korkuyorum resmen.. yoruyor yıpratıyor herkesle paylaşılacak bir durum değil.. sizce ne yapmalıyım tekrar doktora mı gitmeliyim bilmiyorum kafam çok karışık... benim gibi olan arkdaslarım konuşalım istiyorum
4 yıl dogal olsun dite denedim olmadi tüple ilk denemede oldu tüp olmasada aşılmayla başlayin bence beklemek bu sürecden daha sinir bozucu ..

Var canım ama pandemi oldu o yüzden gitmeye çok korkuyorum kalabalık baya en çok olan illerden birindeyim

Canim bende bekleyenlerdenim😞😞 ne kadarlik evlisin
3 yıl olacak canım.. 1 yıl boşa geçti deneyince hemen olacak sanmıştım bilinçsizdim sonraları da hep deneme ile geçti zaman geçtikçe bişeyler öğrendim işte. Senin?

4 yıl dogal olsun dite denedim olmadi tüple ilk denemede oldu tüp olmasada aşılmayla başlayin bence beklemek bu sürecden daha sinir bozucu ..
Yanlış anlamazsan tüp ne kadar acaba canım pahalı diyorlarya direk tüp mü yaptırdın aşılma denedin mi? Hayırla gelsin bebeğin inş canım

Kur kısa sure denedim canimver esimin spermleri cok iyi şükür ki suan herangi bi tedavi görmüyorum tup bebek dediler ama ne ben istiyorum ne esim birde maddiyat yeterli degil zaten
Çok tuhaf gerçekten ben anlamaya çalışırken bile yoruluyorum bazen ve rabbimin bi bildiği vardır diye konuyu kapatmaya calsııyorum.. çok zor Allah hepimize sabır versin belki de sınavımız bu diyorum. İnşallah doğal yollarla olur folik asit de mi kullanmıyosun peki

3 yıl olacak canım.. 1 yıl boşa geçti deneyince hemen olacak sanmıştım bilinçsizdim sonraları da hep deneme ile geçti zaman geçtikçe bişeyler öğrendim işte. Senin?
1.5 sene olacak canim biz bastan beri istedk bekliyorz bakalim esim test vermedi o verecek bnde onum durumuna gore rahim filmi cekilicm artk

Çok tuhaf gerçekten ben anlamaya çalışırken bile yoruluyorum bazen ve rabbimin bi bildiği vardır diye konuyu kapatmaya calsııyorum.. çok zor Allah hepimize sabır versin belki de sınavımız bu diyorum. İnşallah doğal yollarla olur folik asit de mi kullanmıyosun peki
Kullanıyorum canim 10gundur rabbim bizleri evlatla siniyor bizde bekliyruz mucizemizi rabbim nasip eder insallah hepimize

Kızlar burdan uzaklaştım olmadı gece gündüz konularda gezdim olmadı yaklaşık bir yıldır folik asit kullanıyorum içimde ağacı çıkacak diye korkuyorum resmen.. yoruyor yıpratıyor herkesle paylaşılacak bir durum değil.. sizce ne yapmalıyım tekrar doktora mı gitmeliyim bilmiyorum kafam çok karışık... benim gibi olan arkdaslarım konuşalım istiyorum
☝️ benim durum da seninkine benziyor. Ne denediysem olmadı yeter be deyip soluğu tüp bebek merkezinde aldım. Olana kadar tüp bebek denemeye devam.
Akıl danıştığım arkadaşlarım var, erken başlamakla iyi ettin diyorlar. Anneme kalsa hala doğal yollarla olmasi için uğraşıyorduk. Yaşın erken olması tedaviye başlamada dikkate alınacak bir etken kesinlikle değil bence. Maddi imkanınız varsa diğer tedavi yöntemlerini de denediyseniz bi tüp bebeğe şans verin derim.

1.5 sene olacak canim biz bastan beri istedk bekliyorz bakalim esim test vermedi o verecek bnde onum durumuna gore rahim filmi cekilicm artk
Eşlerde olunca daha zor oluyor psikolojik mi ne erkekler daha çok etkileniyor böyle şeylerden benim de basımdan geçti ikna et hemen versin testi sende bişe yoksa folik asit kullan canım her ihtimale karşı gerçi bende sürekli kullanıyorum bişe olmuyor ama ya olursa diye kullanmak zorunda gibi hissediuorum

☝ benim durum da seninkine benziyor. Ne denediysem olmadı yeter be deyip soluğu tüp bebek merkezinde aldım. Olana kadar tüp bebek denemeye devam.
Akıl danıştığım arkadaşlarım var, erken başlamakla iyi ettin diyorlar. Anneme kalsa hala doğal yollarla olmasi için uğraşıyorduk. Yaşın erken olması tedaviye başlamada dikkate alınacak bir etken kesinlikle değil bence. Maddi imkanınız varsa diğer tedavi yöntemlerini de denediyseniz bi tüp bebeğe şans verin derim.
Ben aileme yeni yeni duyurmaya basladım anneme ablama çok şaşırdılar artk dayanamıyordum çünkü onlar da sandı ki bekliyorum korunuyorum.. yaşım genç evet ama gerçekten çok istiyorum bu ay da hasta olursam doktora gitmeyi planlıyorum ama doktorlar da direk işlem yapmıyor diyenler var ben aşılama denemek istiyorum galiba o daha uygun tüp çok mu pahalı nasıl oluyor işlemleri peki? Allah sana da sabır versin diyim derttaşım

Canım belki saçma gelecek ama yumurtlama döneminde termal suya girmeyi denedin mi hiç? Faydalı olduğunu duymuştum. Ben de tevafuken bu geçtiğimiz ay yumurtlama günüm kaplıcaya gittiğimiz güne denk geldi. Bir gün önce ilişki olmuştu ve onunla hamile kaldım Allah’ın izniyle. Biz denemeye başlayalı çok uzun zaman olmadı ama kaplıcaya gittiğimiz ay oldu. Başkalarında da aynı şeyi duydum. Bir şans verin derim. Korona var nasıl gidelim diyorsunuz biliyorum. Özel aile havuzu olanlar oluyor. Sadece termal havuzu ve hamamı oluyor saatlik kiralıyorsun. Sonra istersen otelde kalma.

Canım belki saçma gelecek ama yumurtlama döneminde termal suya girmeyi denedin mi hiç? Faydalı olduğunu duymuştum. Ben de tevafuken bu geçtiğimiz ay yumurtlama günüm kaplıcaya gittiğimiz güne denk geldi. Bir gün önce ilişki olmuştu ve onunla hamile kaldım Allah’ın izniyle. Biz denemeye başlayalı çok uzun zaman olmadı ama kaplıcaya gittiğimiz ay oldu. Başkalarında da aynı şeyi duydum. Bir şans verin derim. Korona var nasıl gidelim diyorsunuz biliyorum. Özel aile havuzu olanlar oluyor. Sadece termal havuzu ve hamamı oluyor saatlik kiralıyorsun. Sonra istersen otelde kalma.
Yok canım hiç denemedim ama eşim demişti ki çok sıcak su da spermlere zarar veriyormuş oda kendince araştırmışta :) ama denenebilir.. bu ay hastaneye gideceğim eğer fırsat olursa aklımda olsun teşekkür ederim sende sağlıkla kucağına al inşallah gözünaydın :)

Merhaba kızlar bende 2,5 yıldır evliyim hiç hamile kalamadım bu sürede. Bu ay 1 hafta sonra tüp bebeğe başlayacağım kısmetse

Ben aileme yeni yeni duyurmaya basladım anneme ablama çok şaşırdılar artk dayanamıyordum çünkü onlar da sandı ki bekliyorum korunuyorum.. yaşım genç evet ama gerçekten çok istiyorum bu ay da hasta olursam doktora gitmeyi planlıyorum ama doktorlar da direk işlem yapmıyor diyenler var ben aşılama denemek istiyorum galiba o daha uygun tüp çok mu pahalı nasıl oluyor işlemleri peki? Allah sana da sabır versin diyim derttaşım
amin canim inşallah yüzümüz güler. Doktorlar 1 yıldır korunmasiz iliski olmadiysa işlem yapmiyor evet. Ama 1 yıldır korunmadığıniz halde olmuyorsa zaten kesin gidin. Devletteki işleyiş özellerden farklı zaten devlette doktor neyi nasil isterse öyle yapıyor özelde bir doktor yapmam dese yapacak olanı mutlaka buluyorsun.
Ben klomenle başladım normalde 6 ay kullandırıyorlar ben doktora soyledim ikinci ay aşılama denedim. Aşılama tutmadı tüpe geçelim dedim. Tedaviyi doktorun tavsiyeleri eşliğinde biraz da kendim şekillendirdim açıkçası.
Ücretler hastaneden hastaneye değişiyor canım ben aşılamaya 1060 tl ödedim. Tüp bebekte de şu an rahim dinlendirme aşamasındayım şimdiye kadar ilaçlarla toplam 11.500 tl ödedim.

Amh 1,43 tüp bebek doktorum alttan muayene etti ve yumurtalık rezervin çok az hemen tüp bebek yapalım dedi

Canimben daha 6 7 aylik evliyken kist patlamasi yasadim 2 sene yarim yamalak korundum ilac tedavisi denedik sonra 4.senemde hamile kaldim 16gun sonra düşük yaşadım 1sene ara verdim sonra Tekrar ilac tedavisi denedik olmayınca asilama denedik 2 ay yapıldı hala kismet olmadi benim sorunum yumurtam gelişiyor ama catlama sorunum var
Merhaba benim de yumurtam büyümüyordu sanırım femara ve çatlatma iğnesi kullandı doktor hamile kaldım ama erken doğum oldu nasip değilmiş neyse çatlatma iğnesi olsan yumurtan çatlamaz mı

Back
X