canım gaza getirmek istemem ailenin durumunu da bilmiyorum ama ailen maddi manevi destek olursa düğün konusunda eşinde işinin olmamasını takcak biri değilse bence hiç uzatma bunların aynısını bana söylemişlerdi de ben dinlememiştim aman nolcak ne güzel gidiyo demiştim ama inan öle olmuyo her geçen gün sen yıpranıyosun ilişkin yıpranıyo yazık günah ya gerçekten. ama tabi yine de sen bilirsin ikimiz içinde herşeyin hayılısı olur inşallah.
Aminn canım hayırlısı İnşaallah. Durumlar orta halli ama 2 tarafta karışık. Galiba ilerde kredi falan cekicez evlilik için öyle gorunuyor. Bende bugun haber aldım. Nişanlımın akrabaları arkamızdan konusup onunda benımde canımı sıktılar. Çenelerini büzmek istiyorumyakın yerde degıl anacım hadı kalk gidelim akraba zıyareti olmuyo. Nişanlım da calısıyo bı pazar gunu boş ki ben hayatında yokken de sık sık gıtmezmiş. millete bahane oluyor işte " kız istemıyo da ondan gelmıyorlar " demeye. yüzüne konusamıyorlar ama ne kayınpederın nede nısanlımın, kayınvalıdeyı sıkıştırıyorlar. kadın da bırsey dıyemıyor halıyle. gercı onun yerınde olsam coktaan dumduzz Allah ne verdıyse de herkes bır olmuyor. ahh ahh askerden once olmasını bende cok ıstedım de bır sekılde konu kapandı sımdı kayınvalıde dıyormus " sımdı evleneyım carkı dondururum de sımdı yaparım dugunu" dıye ama gectı yanı tecili bozdurduk.. Huuuhhhh amma da dolmuşum basını agrıttım kusuruma bakma dokecek yer arıyorum bende işte. İnşaallah cok mutlu oluruz yaa valla herkes mutlu olsun tum dunya İnşaaalllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh :123:
öncelikle merhaba arkadaşlar 2 yıldır nişanlıyım ve önümde 1 yılım daha var. ilk başta herkes 3 yıl nişanlılık için çok fazla dediğinde nolcaktı diyordum ama hiçte öle değilmiş.aileler yüzünden kavgalar başladı nişanlanmadan önce kavga etmek değil birbirimize bağırmazdık bile. okulumun bitmesine 1 yıl var ve nişanlımında askerliği var (kısa dönem) herkes o kadar karışıyo ki hatta sadece karışmak demek çok basit kalır yani aileler için yaşamaya başladık. normalde ilk başta ailelerde süper anlaşıyorlardı. Ama işler sankl değişmeye başladı onlar iyi geçinirken bile biz onları idare etcez diye canımız çikiyordu. neyse sevgili kayınvalideciğimi ve görümcemi anlatmaya gücüm yetmez o derece oraya girmiyorum bile. en son 2 hafta önce de bazı problemler oldu ortalık iyice karışcaktı ki nişanlımla zar zor hallettik. ama nişanlım da çıldırdı haklı olarak evlenelim ha bir yıl önce ha bir yıl sonra ne fark eder dedi. aslında çok hoşuma gitti tabiki aillelerin dikkatini çekmemek için de tayin muhabbetini öne sürdük. ama acaba acele mi ediyoruz ama etmezsek de seneye kadar ne hale geliriz kestiremiyorum. benim okulum var onun askerliği var ayy bilmiyorum arkadaşlar napmalıyım sizce şu durumda en hasarsız nasıl atlatılır bu durum. önümüzdeki pazar babamla konuşmaya gidicez. bakalım onun tepkisi ne olcak.
Bence nişanlın çok doğru bi karar vermiş. 2 sene nişanlılık evliliğe karar verilmesi için yeter de artar bile. Hala birbirinizden şikayetçi değilseniz ve bu durumda ailelerinizi idare edebiliyorsanız evliliğinizi de gayet güzel idare ettirebilirsiniz. Bence hiç çekinmenize gerek yok. 2 yıldır size hakkıyla nişanlılık yapmış bi adamla evlenmekten daha mantıklı bi hareket olamaz. Zaten son sınıftaymışsınız. Hem üniv. okurken evlenenlere para yardımı yapılıyomuş :) 10.000 miydi neydi... Aynen nişanlının dediği gibi ha bi sene önce ha bi sene sonra, ne fark eder ki? Tabii şu da bi gerçek; aile problemlerinizin sebebini yazmamışsın ama problem varsa vardır. Ve büyük ihtimalle de bu böyle devam edecektir. Ama neden daha güçlü bi bağla daha sıkı sıkıya birbirinize tutunmayasınız ki? :)
olur mu canım öle şey her zaman dinlerim. neyse sizinde en azından askerlik aradan çıkmış olcak ne güzel. bence senin kimseyi takmamaya alışman gerek. bi de sevdiceğinde yanında olmıycak aman çok zorlanırsın.ağzı olan sürekli konuşuyo hele o akrabalardediğin gibi inşallah herşeyin hayırlısı olur.
Ahh ahh o kadar haklısın ki bu soyledıgınde. Daha bu aksam bı sohbet geldı basıma boyle, orucun da etkisiyle göze batmışım. Ama bana abuk sabuk espri yapanlar goze batmamış ustune bırde ben suclanıyorum neden gulup gecmedın denilerek. O kadar haklısın kii gülüp gecmeyi, kimseyi takmamayı ogrenmem lazımm. Yoksa sonum buolacakk
canım en güzel öğrendiğim şey 3 maymunu çok güzel oynıycaksın o terbiyesiz akrabalarında ağzının payını sakın ola ciddi ciddi verme alttan alttan söyle ki sonunda onlar rahatsız olup seninle uğraşmayı bıraksınlar. Yoksa durum hep aynı olur onlar şaka yaptı sen niye ciddiye alıyosun vs. yani kimse senin nişanlın bunu söyledi dedirtme ama kimseye kendini de ezdirme alttan alttan yap işlerinibi ara alışkanlık haline gelmişti bende artık sinir olmak bir yana mutlu oluyodum. kesinlikle tavsiye ederim :)
öğrenicem elbet bende ahh şu 3 maymun rolunde. Koç burcuyum da illa oldugum gibi kabul ettircem diye direttim baktım olmuyorGerçi nişanlımın da bayaa üstüne gittim. bundan sonra seni ezdirmicem falan diyordu en son İnşaallah sozunde durur. :)) Senin nasıl gidiyor evlililiğin canım yok bir sıkıntı dimi ? Yazı tarzından anladıgım kadarıyla mutlusun yaa Maşaallah Maşaallah.. Gözü olanın gözü çıksın
Allaha şükür iyi gidiyo canım uçuşa uçuşa düğün hazırlığı yapıyorum mobilyası beyaz eşyası gelinliği çok güzel şeyler darısı başına inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?