- 1 Temmuz 2013
- 200
- 45
- 53
canım gaza getirmek istemem ailenin durumunu da bilmiyorum ama ailen maddi manevi destek olursa düğün konusunda eşinde işinin olmamasını takcak biri değilse bence hiç uzatma bunların aynısını bana söylemişlerdi de ben dinlememiştim aman nolcak ne güzel gidiyo demiştim ama inan öle olmuyo her geçen gün sen yıpranıyosun ilişkin yıpranıyo yazık günah ya gerçekten. ama tabi yine de sen bilirsin ikimiz içinde herşeyin hayılısı olur inşallah.
Aminn canım hayırlısı İnşaallah. Durumlar orta halli ama 2 tarafta karışık. Galiba ilerde kredi falan cekicez evlilik için öyle gorunuyor. Bende bugun haber aldım. Nişanlımın akrabaları arkamızdan konusup onunda benımde canımı sıktılar. Çenelerini büzmek istiyorum yakın yerde degıl anacım hadı kalk gidelim akraba zıyareti olmuyo. Nişanlım da calısıyo bı pazar gunu boş ki ben hayatında yokken de sık sık gıtmezmiş. millete bahane oluyor işte " kız istemıyo da ondan gelmıyorlar " demeye. yüzüne konusamıyorlar ama ne kayınpederın nede nısanlımın, kayınvalıdeyı sıkıştırıyorlar. kadın da bırsey dıyemıyor halıyle. gercı onun yerınde olsam coktaan dumduzz Allah ne verdıyse de herkes bır olmuyor. ahh ahh askerden once olmasını bende cok ıstedım de bır sekılde konu kapandı sımdı kayınvalıde dıyormus " sımdı evleneyım carkı dondururum de sımdı yaparım dugunu" dıye ama gectı yanı tecili bozdurduk.. Huuuhhhh amma da dolmuşum basını agrıttım kusuruma bakma dokecek yer arıyorum bende işte. İnşaallah cok mutlu oluruz yaa valla herkes mutlu olsun tum dunya İnşaaalllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh :123: