öncelikle merhaba arkadaşlar 2 yıldır nişanlıyım ve önümde 1 yılım daha var. ilk başta herkes 3 yıl nişanlılık için çok fazla dediğinde nolcaktı diyordum ama hiçte öle değilmiş.aileler yüzünden kavgalar başladı nişanlanmadan önce kavga etmek değil birbirimize bağırmazdık bile. okulumun bitmesine 1 yıl var ve nişanlımında askerliği var (kısa dönem) herkes o kadar karışıyo ki hatta sadece karışmak demek çok basit kalır yani aileler için yaşamaya başladık. normalde ilk başta ailelerde süper anlaşıyorlardı. Ama işler sankl değişmeye başladı onlar iyi geçinirken bile biz onları idare etcez diye canımız çikiyordu. neyse sevgili kayınvalideciğimi ve görümcemi anlatmaya gücüm yetmez o derece oraya girmiyorum bile. en son 2 hafta önce de bazı problemler oldu ortalık iyice karışcaktı ki nişanlımla zar zor hallettik. ama nişanlım da çıldırdı haklı olarak evlenelim ha bir yıl önce ha bir yıl sonra ne fark eder dedi. aslında çok hoşuma gitti tabiki aillelerin dikkatini çekmemek için de tayin muhabbetini öne sürdük. ama acaba acele mi ediyoruz ama etmezsek de seneye kadar ne hale geliriz kestiremiyorum. benim okulum var onun askerliği var ayy bilmiyorum arkadaşlar napmalıyım sizce şu durumda en hasarsız nasıl atlatılır bu durum. önümüzdeki pazar babamla konuşmaya gidicez. bakalım onun tepkisi ne olcak.